- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.641
Kocaman gorunuyor yahu buu
Bizimki bir yiyor bir yiyor ki anlatamam
Ben yaptim tabiii
Sagol canim,daha cok sey var bunlar denemeydi Sezen icin
Mesela yandan katli kesmis kuafor zamanla uzuyordu bende eski boyuna getiriyordum,nasil kullaniyorsam sacimi aytimini ayarlayip makasi egimli tutup goz karari giriveriyordum ama su goz karari kismim cok iyidir makas kullanmamda oyle o yuzden daha yamultmadim ya da cocukluk korkusuyla mikemmel kesmeye egimli olabilirim
Annrm benim saclarimi islatir tam kasimin ustunden dumduz kesermis ee kuruyunca saclar alnimin ortasina cikiyor tabiibutun fotograflar oylee
Sezen'e de yapariz gelenek bu diyorlar kuzenler
Ahhyy hediyemi almadan carpintidan attiiiiii
Ahh guzel gozluummm
Masallaahhh
Kocamann olmuss Īlaydaa yakinda bize kek yapacak
çikin kız buuuuuuuu :))))) tam yemelikmiş kiiiiiiiiaha işte böyle kısım kısım koparıp koparıp yemelikkkk.....
Kocaman gorunuyor yahu buu
Bizimki bir yiyor bir yiyor ki anlatamam
Ben yaptim tabiii
Sagol canim,daha cok sey var bunlar denemeydi Sezen icin
Mesela yandan katli kesmis kuafor zamanla uzuyordu bende eski boyuna getiriyordum,nasil kullaniyorsam sacimi aytimini ayarlayip makasi egimli tutup goz karari giriveriyordum ama su goz karari kismim cok iyidir makas kullanmamda oyle o yuzden daha yamultmadim ya da cocukluk korkusuyla mikemmel kesmeye egilimli olabilirim
Annrm benim saclarimi islatir tam kasimin ustunden dumduz kesermis ee kuruyunca saclar alnimin ortasina cikiyor tabiibutun fotograflar oylee
Sezen'e de yapariz gelenek bu diyorlar kuzenler
Ahhyy hediyemi almadan carpintidan attiiiiii
Ahh guzel gozluummm
Masallaahhh
Kocamann olmuss Īlaydaa yakinda bize kek yapacak
Teşk ederiz teyzeleriii...Anaamm yerim kız ben bu tontisi ayy çok tatlı maşallah annesi :)
Hee.fazla büyük değil orta boy bo kutu ama.kapağını zor kapattim :)
25-30.cm civari vardir kare :)
Teşk ederiz cnm...Yagmurdamlası maşallah İlayda ne tatlı. Allah nazarlardan saklasınAmayanın dediği gibi çirkin diye sevelim nazar değmesin kuzucuğa
Plojocum kahkül saç kesimini tahmin ediyorum :) sana fenalık gelmiş ama sanırsam :)) ya kız çocuklarında uzun saça bayılıyorum bende ya,, upuzun lüle lüle nası yakışıyor tatlılara. Sen kat düzeltmesi yapıyorsun o da çok zor. Beni sağ tarafın kesimi zorladı sağlak olduğum için yamuk yumuk olmuştu. Ama internetteki video sonrası saçı toplayıp öne alıp ucunden kesince eşitlendi ve katlı oldu. Ayy bu kadar kolaymıymış kat şaşırdım.
evettt opucuktr istiyoz kiii o dilinide koparcam her fotografta 5 karis dil cikario yerim kiiiOyy Sezen ogrensin opucuk gonderir size
Simdi aklima bigun birinin esi yazmisti ya buraya o geldi
Evett eveetttt
canik yaa dogru tespitte bulunmussun gozlemn super valla he bide evet bu toopign keyfi zor bulunr badka yerdeGerçekten buranın kadrosu çok güzel. Başka forumlara bakıyorum abuk subuk muhabbetler, günlük konular ve günlük yorumlar.. Maşallah diyelim.. Bir yıllar önce dizilerin tartışıldığı bir site vardı. Ona üyeydim onda güzel muhabbet vardı ama dizi bitti forum dağıldı. Bizim konumuz gerçek hayat olunca işallah bizde foruma gelmeye üşenmeyiz zamanla. Devam etsin ne güzel ya rahatlıyoruz. Burda çoğu kişiden daha yakınız. Mesela en yakın arkadaşına bile anlatmayacağın şeyi burda anlatabiliyor insan. Çünkü hepimizde olan "dışardan mükemmel görüneyim, eşimle mükemmel sansınlar, kayınvalidemle harika anlaşıyorum sansınlar" kaygısı burda yok. Neyse o. Maske takmıyoruz. En saf en doğal halimizle burdayız.
Bakalımm hediyen nası olcak, sagol canım ben de seviyorum ismimi.
Valla arkasını ellemedim önlere kat attım. Kendimcede baya teknik yaptım. Tekniğim batsın. Yanlarda anlamsız yamuk yumuk katlar var. Yukarı tutup kestim sanırım hata ordaydı. Şimdi düzeltmeye çalışmadım iyice kısalmasın diye..
Koysanaaa
ayhhhh tatliya bak tatliya tombissss masallah ne seker bi bebekmis ilaydamz ama adettenmis biz cirkin die sevelim alinma nazar degmesn :)
Oyy yok canım alınırmıyım hiçevettt opucuktr istiyoz kiii o dilinide koparcam her fotografta 5 karis dil cikario yerim kiii
canik yaa dogru tespitte bulunmussun gozlemn super valla he bide evet bu toopign keyfi zor bulunr badka yerde
ayhhhh tatliya bak tatliya tombissss masallah ne seker bi bebekmis ilaydamz ama adettenmis biz cirkin die sevelim alinma nazar degmesn :)
Ayyy insallah kuzum dogmasna ne kaldi ki habire tepiklio anasni cikar beni burdan diyeOyy yok canım alınırmıyım hiç
Bizde çirkin diye severiz bebişleri
Nazar degmesin diye
Seninde bebişin dogsunda
Böyle tatlı tatlı fotolarını paylaş inş
Yerim onun minicik tekmeleyen ayaklarınıAyyy insallah kuzum dogmasna ne kaldi ki habire tepiklio anasni cikar beni burdan diye
Hu huuuu...ben ve hunim gene burdayiz...buyume atagi denilen biay yasiyormusuz.huysuzLugumuz had safhada
Napiosunz kizceler..hediyesine kavusan yokmuuu merakimdan catliyorm bennn
Yerim onun minicik tekmeleyen ayaklarını
Çıkar tabinnesi
Amaaa zamanı gelinceee
Allah yardımcın olsun cnmHu huuuu...ben ve hunim gene burdayiz...buyume atagi denilen biay yasiyormusuz.huysuzLugumuz had safhada
Napiosunz kizceler..hediyesine kavusan yokmuuu merakimdan catliyorm bennn
Canim 3 ay bitiyo 1.inde 4.ay ins. Dun yazmaya forsayim olmadi minik kizceyi gordum masallhhh popusu isir benim icin cok sirin.Allah yardımcın olsun cnm
İnş hemencik atlatırsınız atagı
Yakışıklı kaç aylık oldu...
Günaydın canımlar
Besik haaa olmussun sen. Aferimgunaydin...
Nasılsınız bakalım
Hosgeldin...burda o tatz ni sorun yasayan ypk sanirim genel olarak eslerle sorunsuz gelinleriz..:)bende 1 senelik evliyim ve eşim geç yatıp erken kalkmaya alışık.bendende bunu bekliyor.erken yatınca kızıryor.ama sabah erken kalkamayıp kahvaltısını hazırlayamayıncada kızıyor.elimden geleni yapıyorum ama olmuyor.benim gibi olanlar var mı