- 7 Şubat 2014
- 298
- 84
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.101
Tünaydın kızçelerrr
PLOJOMM ve diğer tüm arkidişlerimmm artık benim de instegramım olucak kiii
kocişi ikna ettim akşam...o da diyor ki senin bana yaptıramıcağın kabul etiremiceğin hiçbir şey yok kiii
kolay oldu yürüyüşteyken bütün siber arkadaşlarımın instegramı var benim yok ben niye onları göremiyorum diye tepindimayhh çocuk gibiym ama napıyım dayanamıyor ben dudak bükünce
akşama açıcam eşimle ikimizin adıyla olucak size yazarım açınca yuppiii
alıntı yapmıştım ama çıkaramadım hemen özetliyim
ATLASS canım çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten hayat çok kısa...
bir şeyler yitirildiğinde hep iyi şeyler pişmanlıklar akılda kalıyor..
Plojomun dediği gibi haddimiz değil ama bi elini öpsen keşke..
yine de yaşadıklarını en iyi sen bilirsin..
PLOJOCUKUMM akşama Sezene kavuşuyorum inst.ten
ah o gülüşleri ben de görsem..
her tekmesinde havalara uçuyorum..bi de gülse göklerde gezerim heralde...
bu arada Sezoş çalar saat gibi 6yı kaçırmıyor desene
ÇITIRCIK çıtıra geçmiş olsun kuzum..kıyamam yaaa..
ama çok şanslı senin gibi bi annesi olduğu için
akşama ekleşelim onun da fotolarına bakayım..ayhh hasret kaldım sizee
DAMLAÇİKOLATA eşin bu haftasonu geliyordu dimi sabret kızçe az kalmış
bence Kağanı o gece annene bırakın bi kaçamak yapınayy içim mi fesat nee
KELEBEKK o pis mideden bende de varrr
mercimek köftesini onlarca yiyebilirim..zaten bulgurlu herşeyi çok severim kısır falan..
ağlıcam amaaa
50'lili kilolarda hamile kalmak vardı ki en fazla bu halimle doğurayım..
ama milletin doğum yaptığı kiloda hamile kalınca her yediğimde pişmanlık çöküyor içime iştee
napalım KELEBOŞ yaa doğumdan sonra uykusuz gecelerde veririz kiloları..
tabi o zaman plojo ve çikolata uyuyor olurlar huniler bize geçer
inşallah kimseyi atlamamışımdırr
Sivtiicim aynen bende oyle dusundum kagani annemr birakip bi ordu evineTünaydın kızçelerrr
kocişi ikna ettim akşam...o da diyor ki senin bana yaptıramıcağın kabul etiremiceğin hiçbir şey yok kiii
kolay oldu yürüyüşteyken bütün siber arkadaşlarımın instegramı var benim yok ben niye onları göremiyorum diye tepindimayhh çocuk gibiym ama napıyım dayanamıyor ben dudak bükünce
mercimek köftesini onlarca yiyebilirim..zaten bulgurlu herşeyi çok severim kısır falan..
ağlıcam amaaa
ama milletin doğum yaptığı kiloda hamile kalınca her yediğimde pişmanlık çöküyor içime iştee
Siviticim aynn yarin aksm geliyor kocis ins. Bende dusundum kagani anneme birakip biTünaydın kızçelerrr
ağlıcam amaaa
Teşk ederiz teyzesi.. Allah sanada nasip etsin inşYağmur damlasi cok tatliymis tontismis bebisin :) allah nazarlardan saklasın
Masallah canim cok sitin tontik tontik tutut:) ee sendr aciver bi instagram bende kocisi zor ikna ettim kiiiKızlar bir ben kaldım sanırım instagram açamayanNeyse bizde size avatardan merhaba diyelim
Evin isi hic bitmez ama evdn cikarsan ohh mis is guc yok:) balkon yika balkonKizlarrr napiyosunuz yahuu ev hanımı olmak ne zor şeymiş evin işi bitmek bilmiyor. Sabahtan beri yeni oturdum sporada gitmem gerek. Ama gelincede yemek yapmalıyım ne zaman dinlenicem ben diye gitmek istemiyorum spora :)
Ne yemek yapsam acaba bugün? ?
oyyy canım geçmiş olsunmerhaba kızlar,
Bugün çıtır bebenin diş temizliği vardı. Sabahtan veterinere götürdüm. Narkozla yaptılar. Dişleri o kadar kötü haldeymişki dişi tartar tutuyormuş ve 10dan fazla dişi temizlik sırasında dökülmüş.Şu anda agzından hafif kan damlıo ve çok halsiz. Bir yandan da inliyor. İçim kopuyor ya 1 hafta antibiyotik ve ağrı kesici kullanıcak. İşallah hemen iyileşir kuzum.
asencim hayırlı olsun minnoşların. 21 erkek çocukla baya baya işin var. Bir de 5 yaşındalar ya. Çok küçükler. Biz gene 7 yaşındaydık. Minnacıklar onlar daha.
plojocum valla zor olmuş senin için sabah uyuyamamışsın. Regl olmak isteyip olamamak insanı çok sıkıyor. Vücut hep kendini sıkıyor sankii.. Fenalık basıyo insana. Doğumdan sonra oldun mu daha önce?? Belki adet söktürücü ilaç kullansan iyi olur mu tabi doktora sormakta fayda var.
switoşçum eski işine dönmüşün. Ohh bitti neyseki alt kat. Artık masana sarılırsın :) arada böyle beter işler görmek insana iyi geliyor dimi :)
majörcüm çok geçmiş olsun eşine. Yalnızsınız en azından keyfini çıkarırsınız. Gerçi hasta erkek kaprisi de fena olur ki yaw. İş görüşmen umarım olumlu sonuçlanır.
damlaçikolatacım sen şimdi lohusasın. Üzmemeye çalış kendini. Herkes kendi kalbince yaşayabiliyor bu dünyada. Benim de hiç aklım almıyor o tarz insanları. Ne yazıkki dünyada iyi kötü, akıllı aptal, zeki gerzek insan çok. İnsan ilişkileri kuvvetli insanların zeki olduğunu düşünüyorum açıkçası. Böle davranan insanlarda iq düşüklüğü olduğunu sanıorum :)
kelebekçim senle instagramlaşalım özelden atıyorum :) Çok merak ediyorum hem seni hem eylülü
Hayat herkese farkli yerlerden gülüyor..
Onlari affetmek yükünü hafifletir..
Ben tabi ki git konus vs diyemem ne haddime,sadece kendini yuregini temizlemen adina..
Sen bu kadar kotu yasadin diye birilerinin daha hafif yasamasina 'olsun' gozuyle bakmamalisin hic..
Insallah hafifletirsin icindekini
istemekten vazgeçme sadece; Rabbim mutlaka sesini duyacaktır....Gunaydin hatuncuklar
Plojo. Cikileta
Bende istiyorum o uykusuz gecelerden uykilu uykulu gideyim basina sonra bi gulumsesin bana nolur ki
aminnnn inşallahhhhDaha yeniymiş cnm.sakın sıkıntı stres yapma hatta hiç düşünme derim.Çünkü stres çok etkiliyor relaks ol.Rabbim aratmadan versin inş tüm bebiş isteyenlere
Kızlar bir ben kaldım sanırım instagram açamayanNeyse bizde size avatardan merhaba diyelim
Tünaydın kızçelerrr
ağlıcam amaaa
Kizlarrr napiyosunuz yahuu ev hanımı olmak ne zor şeymiş evin işi bitmek bilmiyor. Sabahtan beri yeni oturdum sporada gitmem gerek. Ama gelincede yemek yapmalıyım ne zaman dinlenicem ben diye gitmek istemiyorum spora :)
Ne yemek yapsam acaba bugün? ?
Kızlar bir ben kaldım sanırım instagram açamayanNeyse bizde size avatardan merhaba diyelim
ay sen şunun da tipine bak yaaaaaaa......Evin isi hic bitmez ama evdn cikarsan ohh mis is guc yok:) balkon yika balkon
Yemekte immm hamisler var ayip olmasin ama kofte patates yaninada bi pilav ohh mis..afiyt olsun
oyyy canım geçmiş olsunköyde var bi köpeğimiz kocam getirdiğinde avuç içime sığıyodu, kocamın iş yerinin oralarda(sanayi sitesi) annesinin peşi sıra üç yavru varmış, biçok kez ezilme tehlikesi atlattıklarında ablamda evde bi köpek olsa iyi olur dediğinden -şöyle büyümeyen cinsten olsa fena olmaz demişti-, kocacım annesinin bodurluğuna aldanıp dışardan da beslenmeye başladıklarında getirmişti; köpüş aşağı köpüş yukarı mini mini bişeydi, elimizden düşürmüyoduk... şimdi şımarık mı şımarık ve kocamaaaannnn bi şey oldu. ama adı köpüş kaldı, kocaman bünyede köpüş komik ama yapcak bi şey yok :)
senin yavruna da pek üzüldüm, kesinlikle evin bir bireyi halini alıyor evcil hayvanlar.... parçan oluyo ve canları acıyınca heleki elinden bir şey de gelmiyorsa.... senin canın daha bi yanıyo....
bence sen bi meleksin; yada kitapta geçen adıyla "ışık işçisi".....
melek kartlarını da aldım biliyo musun :) hatta eşimle ilgili 3 kez farklı günlerde kart çektim hep "AŞK" çıktı... üçünde de... o kadar mutlu oldum ki.... bazen çözüm bulamadığımda içimdeki sıkıntıya meleklerimden yardım istemeye de başladım... hayatımın kolaylaştığını hissediyorum...
hayata bakış açını seviyorum; affetmek bence de insanın kendisi için; kendi içini hafifletmesi, temizlemesi için yapması gereken bi şey.... ve yaşayan herkesin istisnasız herkesin; dünya derdi var... kiminin ki bize "ufacık" gelse de; herkesin derdi kendine büyük.....
istemekten vazgeçme sadece; Rabbim mutlaka sesini duyacaktır....
bu arada yaşadıkların gerçekten zor; baban hakkında bi şey söylemiycem ben sadece yüreğini iyiyleştirmeye bak!!! inan bazı şeyler daha kolay ve güzel oluyo o zaman....
aminnnn inşallahhhh
ayyyy sıpacıkkkk... çok tatlıymış ilaydacıkkkkk
bu arada çekiliş listemiz gerilerde kalmasın diyerekten tekrarlıyorummmm
1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas
8-yağmur damlası
9-domajor
Teşk ederiz teyzesioyyy canım geçmiş olsunköyde var bi köpeğimiz kocam getirdiğinde avuç içime sığıyodu, kocamın iş yerinin oralarda(sanayi sitesi) annesinin peşi sıra üç yavru varmış, biçok kez ezilme tehlikesi atlattıklarında ablamda evde bi köpek olsa iyi olur dediğinden -şöyle büyümeyen cinsten olsa fena olmaz demişti-, kocacım annesinin bodurluğuna aldanıp dışardan da beslenmeye başladıklarında getirmişti; köpüş aşağı köpüş yukarı mini mini bişeydi, elimizden düşürmüyoduk... şimdi şımarık mı şımarık ve kocamaaaannnn bi şey oldu. ama adı köpüş kaldı, kocaman bünyede köpüş komik ama yapcak bi şey yok :)
senin yavruna da pek üzüldüm, kesinlikle evin bir bireyi halini alıyor evcil hayvanlar.... parçan oluyo ve canları acıyınca heleki elinden bir şey de gelmiyorsa.... senin canın daha bi yanıyo....
bence sen bi meleksin; yada kitapta geçen adıyla "ışık işçisi".....
melek kartlarını da aldım biliyo musun :) hatta eşimle ilgili 3 kez farklı günlerde kart çektim hep "AŞK" çıktı... üçünde de... o kadar mutlu oldum ki.... bazen çözüm bulamadığımda içimdeki sıkıntıya meleklerimden yardım istemeye de başladım... hayatımın kolaylaştığını hissediyorum...
hayata bakış açını seviyorum; affetmek bence de insanın kendisi için; kendi içini hafifletmesi, temizlemesi için yapması gereken bi şey.... ve yaşayan herkesin istisnasız herkesin; dünya derdi var... kiminin ki bize "ufacık" gelse de; herkesin derdi kendine büyük.....
istemekten vazgeçme sadece; Rabbim mutlaka sesini duyacaktır....
bu arada yaşadıkların gerçekten zor; baban hakkında bi şey söylemiycem ben sadece yüreğini iyiyleştirmeye bak!!! inan bazı şeyler daha kolay ve güzel oluyo o zaman....
aminnnn inşallahhhh
ayyyy sıpacıkkkk... çok tatlıymış ilaydacıkkkkk
Saol cnm..Şansımı deniycem bakalımMasallah canim cok sitin tontik tontik tutut:) ee sendr aciver bi instagram bende kocisi zor ikna ettim kiii
Saol cnm..Şansımı deniycem bakalım
Canım galiba ben katılamıycam.Cumartesi annemlere gidiyorum ve birsüre gelemiycem eve.Annem ameliyat olcak,orda kalıp yardım etmem lazımbu arada çekiliş listemiz gerilerde kalmasın diyerekten tekrarlıyorummmm
1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas
8-yağmur damlası
9-domajor