Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
canim instagrami acinca benide ekle sevindim senin adina​
Babama gelince yanina yaklastirmiyorki sen el opmeden bahsediyorsun

Sivtiicim aynen bende oyle dusundum kagani annemr birakip bi ordu evine
Siviticim aynn yarin aksm geliyor kocis ins. Bende dusundum kagani anneme birakip bi ordu evine fln gidelim diye ama baroz belli olur ayip olur diye vazGecti. Utandim ayy instagram isine cok sevindim. Bende agzindan girdim burnundan ciktim ve sonunda actim. Kadinlik boyle bisi erkekler cok zayif bu konularda :)

Kizlarrr napiyosunuz yahuu ev hanımı olmak ne zor şeymiş evin işi bitmek bilmiyor. Sabahtan beri yeni oturdum sporada gitmem gerek. Ama gelincede yemek yapmalıyım ne zaman dinlenicem ben diye gitmek istemiyorum spora :)

Ne yemek yapsam acaba bugün? ?

Evin isi hic bitmez ama evdn cikarsan ohh mis is guc yok:) balkon yika balkon
Yemekte immm hamisler var ayip olmasin ama kofte patates yaninada bi pilav ohh mis..afiyt olsun

oyyy canım geçmiş olsun köyde var bi köpeğimiz kocam getirdiğinde avuç içime sığıyodu, kocamın iş yerinin oralarda(sanayi sitesi) annesinin peşi sıra üç yavru varmış, biçok kez ezilme tehlikesi atlattıklarında ablamda evde bi köpek olsa iyi olur dediğinden -şöyle büyümeyen cinsten olsa fena olmaz demişti-, kocacım annesinin bodurluğuna aldanıp dışardan da beslenmeye başladıklarında getirmişti; köpüş aşağı köpüş yukarı mini mini bişeydi, elimizden düşürmüyoduk... şimdi şımarık mı şımarık ve kocamaaaannnn bi şey oldu. ama adı köpüş kaldı, kocaman bünyede köpüş komik ama yapcak bi şey yok :)

senin yavruna da pek üzüldüm, kesinlikle evin bir bireyi halini alıyor evcil hayvanlar.... parçan oluyo ve canları acıyınca heleki elinden bir şey de gelmiyorsa.... senin canın daha bi yanıyo....

bence sen bi meleksin; yada kitapta geçen adıyla "ışık işçisi".....
melek kartlarını da aldım biliyo musun :) hatta eşimle ilgili 3 kez farklı günlerde kart çektim hep "AŞK" çıktı... üçünde de... o kadar mutlu oldum ki.... bazen çözüm bulamadığımda içimdeki sıkıntıya meleklerimden yardım istemeye de başladım... hayatımın kolaylaştığını hissediyorum...

hayata bakış açını seviyorum; affetmek bence de insanın kendisi için; kendi içini hafifletmesi, temizlemesi için yapması gereken bi şey.... ve yaşayan herkesin istisnasız herkesin; dünya derdi var... kiminin ki bize "ufacık" gelse de; herkesin derdi kendine büyük.....

Gunaydin hatuncuklar
Plojo. Cikileta
Bende istiyorum o uykusuz gecelerden uykilu uykulu gideyim basina sonra bi gulumsesin bana nolur ki
istemekten vazgeçme sadece; Rabbim mutlaka sesini duyacaktır....
bu arada yaşadıkların gerçekten zor; baban hakkında bi şey söylemiycem ben sadece yüreğini iyiyleştirmeye bak!!! inan bazı şeyler daha kolay ve güzel oluyo o zaman....

Daha yeniymiş cnm.sakın sıkıntı stres yapma hatta hiç düşünme derim.Çünkü stres çok etkiliyor relaks ol.Rabbim aratmadan versin inş tüm bebiş isteyenlere
aminnnn inşallahhhh

Kızlar bir ben kaldım sanırım instagram açamayan Neyse bizde size avatardan merhaba diyelim
ayyyy sıpacıkkkk... çok tatlıymış ilaydacıkkkkk

Sorma,yeni duzenimiz oluyor gb sabah 6 uyanma neyse alisiriz :)

Cok sevindim enisteyi kandirmana aman acmana
Hadi bakalim bekliyoruz

Dalyan kofte yap bide sos ohh miss bide pilavv yanina yeni acilmis kola hayal ederken basim döndu..Sevmem jormalde cok ama insanoglu iste simdi icemiyorum ya boyle yeni acilmiss nasilda gusel geliyor dusununce cay bardaginin 4te1ini iciyorum memem sismesin diyee
Biliyorsun ben canimin cektigini soylerim
Hunim nerde benimmmmm

Kızlar bir ben kaldım sanırım instagram açamayan Neyse bizde size avatardan merhaba diyelim

Sansini bir dene kizce ciddi anlamda cok basit oldugu icin kefilim

bu arada çekiliş listemiz gerilerde kalmasın diyerekten tekrarlıyorummmm

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas
8-yağmur damlası
9-domajor

Isık iscisitesekkur ederiiiim..cok icim kiprasti senden bunlari duyunca,benim tabirimle icimden seftali gecti hani boyle dokununca hissedersin ya

Kartlarida almana cok sevindim,onlara kimseyi dokundurma canim baskasinin enerjisi hic gecmesin..
Sezen'i yasamini dusunerek ceker misin bidanecik?

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas
8-yağmur damlası
9-domajor

Baska kaldi mi ki?Citircik katilamayacak,kedicikte..
Baslasak mi cekilise?

Teşk ederiz teyzesi

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas
8-yağmur damlası
9-domajor
Canım galiba ben katılamıycam.Cumartesi annemlere gidiyorum ve birsüre gelemiycem eve.Annem ameliyat olcak,orda kalıp yardım etmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…