Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tatlışkolaaaarr :) itiraf ediyorummm ben okudum gündüz ama yazamadım daha doğrusu uykum vardı mayışmaktan yazmadım

nabersinizzz? bu aradaaa yağmur damlası ne tatlı bebişin vaar ilaydayı teyzesi yer kiiiiii maşallah ne tatlı bebiş ooo allah bahtını güzel yapsın inaşşalaaah

çıtırcannn köpüşünede çok geçmiş olsun yerim onuuuu

hepiciğinizi öpüyorum minnoşlaar:):)

Ben yaptırdım cnm,sonra pişman olmak istemedim.146 liraydı sanırım.2 dozdan oluşuyor.Toplam 292 liraya yaptırmış oluyoruz..

Amin cnm inş..Allah sanada daha daha tatlılarını versin inş:)

Kizcelerrt gecmisi okuyamadim instegram heyecanindan....cok sukur actik kocisle ikimiz adina daha pek foto yukleyemedim once sizi bulayim mesaj atarim ozelden eklesiriz oralardan bulurum sizi...zaten sizden baskasini eklemicem onlara facebook yeter
olleeeyyyy hoşgeldin minnoşşş ekledimki ben seni hattaa resmini beğenerek siftahımı da yaptım

Amin cnm inş..Allah sanada daha daha tatlılarını versin inş:)

aminnnnn canım benimmm

kızlar bebek fikri aklımı kurcalamaya başladıııı seneye yaza kadar kendimi tutamayabilirimmmm aralık ocak gibi bi bomba patlatabilirim size

Bu güzel muhabbetinizi kiskandim dogrusu
Mayıs anneleri topiginden bir anne daha geldi araniza caktirmadan
15 aylik evli olarak ben de yeni gelin sayilirim demi

Patlat valla,biz şimdiden karar verdik seneye sonbaharda ikinci bebiş için çalışmalara başlıycaz
Yine bahar yada yaz bebişi olsun istiyoruz Allah izin verirse:)

Hoşgeldin canımm aramıza :) buyur gel kapımız açık tek dileğimiz daimi olman topikçek sıcak kanlıyıızz

Patlat valla,biz şimdiden karar verdik seneye sonbaharda ikinci bebiş için çalışmalara başlıycaz

anneemmmm hadi bakalımmm büyük cesaret kuzumm ama en güzeli aralarında yaş farkı olmaz ne güzeel eşimde istemeye başladı evimizde çocuk muhabbeti geçiyo artık önceden ssusturuyodu

Z

Hg cnm aramıza..
Çocuk evin neşesi cnm.Eşime geçenlerde bir akrabası İlayda gibi kızım olsun dünyayı yakarım diyor.Eşimde İlaydanın olcagını bilseydim daha önce evlenirdim diyor Bebekli ev gerçekten dahada bir mutluluk dolu oluyor sanki,birde en çok hoşuma giden kapıdan içeriye giren ayy ne güzel bebek kokuyor ev diyor..Sende bebiş yap bebiş yap sizinde eviniz bebek koksunkiii

1. Asamalari biliyorum :)
Ama iste ebenin tutumu dusundurdu ya beni ya onu onaylayacak bilgili bir fikir daha edinecem..Tatil donusu bende yavas yavas baslarim,zaten miktarlar cok cok az..

Bende 142 kusure almistim,siparisle getirtiyorsun..
Ben bu kadar yabanci insan gocerken riske atamadim canim,malum yaz bebiside olunca sular vs ishal ihtimali yuksekti ve sonrasi icinde tabii..

Demistim galiba,bebek fikri cok sinsi birsey insana yavas yavas isliyor farketmeden ayy ne tatli di miiii,amanda aman her eve lazim,acaba bizim olsa kime benzer,su zamanlarda olsa iyi olur,olsa mi ki acabaa,hadi olsunn

Hosgeldiinn
Yenisin tabiii,topigimizin ozelligi gelinlerin kendini her daim yeni hissetmesi ve asık olmasi

ay gerçekten o bebek kokusuu nasıl güzel kokuyolar maşallaah yapacam heralde dönemin yarısında inşallah allah nasip eder ve verirse gerçi mini mini 1 lerime yazık olacak ama

demiştim canımm demiştinn sanırım bende tam o saydıkların arasındaa olsa mı ki acaba kısmındayım her an hadi olsun diyebilirim

Tam iyi geceler demeye geldim kii asosumu okuyup bole oldummm
Kuzumm kararini sonuna kadar destekliyorum
Bak ben de cok hazirlikli olmadan pat diye hamile kaldim ilk 3 ay saskindim ama simdi iyiki yapmisiz diyorumher tekmesinde gozlerim doluyor
Dogunca yasicagim duygulari tahmin bile edemiyorum...velhasil bebis ertelenmemesi gereken super bi kararmis
Bi de ogretmenler icin en ideal hamis kalma ayi ocak subat cunku yaz tatili donusi hamislik izni basliyor..ayhh cok heyecanliii

Bu arada iyi geceler kizcelerr
Bu saatte aciktim kizim da israrla tekmeleyince kiyamadim en azindan domates salatalik yedim..kilo derdim olmayaydii ahh ahhh

Anladiniz siz beni
Cok dakik bir kizim olacak galiba

Topige geldigim zamanlari hatirliyorumda bebek fikirleriniz icin

Gunaydin kizcelerrrr
Plojomm sana da gunaydiiinn insallah 2.ye uyumusundur

6 bucuk 7 arasi bi uyumusuz koyun koyuna ama emdi gulucuklere basladi yine ve 8 gb uyudu..
Nasilda guzel uyuyor hanimefendi..Bende ortada kalmis gbyim

Siz ne seker,ne guzel bir ikili olmussunuz Masall'lamasallahh gobis buyumeye baslamis..Sonunda gorduk,teesekkur ediyoruzz

Gunaydin hatuncuklar
Nasilsiniz bakem
plojo senin kizce tertipli duzenli saatli programli olucak hep ayni saatte uyandigina gore

cikileta sen nasilsin kagan pasayla gezmelere devammi

Citircik citirina coookk gecmis olsun insanin nasilda ici gider o yardim isteyen bakislarina iyi bilirim cok hayvan iyilestirdim

swity sen cok tatliymissin beya masallah hamilelikte cok yakismiski

asen bendede senin gibi basladiydihey gidi topige gelen niyeti bozuyor anacim

yagmur damlasi Masallah bebisine cok tatli

kelebek , major , amayaa sizede opucukler
Kizlar ben bugun Ankara ya gidiyorum kocisin sinavi var bende gezmeye gidiyorum gorumcemin yanina

aaaaaaaa cok saskinim asossss hadi kuzum yapta gorelim heyecanladm smdi

Hg hepimz hemen hemen okadrlik evliyiz bnm sahsen hafta sonu 1.yilm gerci onumzdeki hafta sonu ama biz 13.de kutlicaz hep o sebepten 1yil olmus sayiorm sende yenisn korkma gel takil bize senin bebis kiz mi erkek mi adi ne :)
ne 2. Mi bravo ne cesaret ben 1yapayim 2.yi kaza bela ollmazsa dusumuyorum vallahi

Plojovic evet aşık olma konusunda şükürler olsun hala heyecanimizi askımızı kaybetmedik
Ama kendimi yilaaardir evli gibi hissediyorum nedendir anlayamadim gittiii:)

Kelebek789 yildonumunuz simdiden kutlu olsuun. Upuzuuun yillar yavrularinizla musmutlu gecirin insaallah

Kizim var benim. Zeynebim zeynebim alli zeynebim bes köyün icinde sanli zeynebim var bi taane

Senin de kizin olacak sanirim? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…