- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.141
Ben yaptırdım cnm,sonra pişman olmak istemedim.146 liraydı sanırım.2 dozdan oluşuyor.Toplam 292 liraya yaptırmış oluyoruz..Ya ben bu rota vitusu konusunda hala karar veremedim dediginz gibi tatmin edici konusmuyr kimse nednse kagan gecen hafta butda asi oldu ebe sordu rotavirusu oldumu diye kararsizim bilemiyorm dedim.kendin bilirsin dedi.
Siz kendiniz alsinz dimi asiyi aca aldin canim?
Amin cnm inş..Allah sanada daha daha tatlılarını versin inştatlışkolaaaarr :) itiraf ediyorummm ben okudum gündüz ama yazamadımdaha doğrusu uykum vardı mayışmaktan yazmadım
nabersinizzz? bu aradaaa yağmur damlası ne tatlı bebişin vaarilaydayı teyzesi yer kiiiiii maşallah ne tatlı bebiş ooo allah bahtını güzel yapsın inaşşalaaah
çıtırcannn köpüşünede çok geçmiş olsun yerim onuuuu
hepiciğinizi öpüyorum minnoşlaar:):)
olleeeyyyyKizcelerrt gecmisi okuyamadim instegram heyecanindan....cok sukur actik kocisle ikimiz adina daha pek foto yukleyemedim once sizi bulayim mesaj atarim ozelden eklesiriz oralardan bulurum sizi...zaten sizden baskasini eklemicem onlara facebook yeter
Amin cnm inş..Allah sanada daha daha tatlılarını versin inş:)
Patlat valla,biz şimdiden karar verdik seneye sonbaharda ikinci bebiş için çalışmalara başlıycazolleeeyyyyhoşgeldin minnoşşş ekledimki ben seni hattaa resmini beğenerek siftahımı da yaptım
aminnnnn canım benimmm
kızlar bebek fikri aklımı kurcalamaya başladıııı seneye yaza kadar kendimi tutamayabilirimmmmaralık ocak gibi bi bomba patlatabilirim size
Hoşgeldin canımm aramıza :) buyur gel kapımız açık tek dileğimiz daimi olmanBu güzel muhabbetinizi kiskandim dogrusu
Mayıs anneleri topiginden bir anne daha geldi araniza caktirmadan
15 aylik evli olarak ben de yeni gelin sayilirim demi
Patlat valla,biz şimdiden karar verdik seneye sonbaharda ikinci bebiş için çalışmalara başlıycaz
Yine bahar yada yaz bebişi olsun istiyoruz Allah izin verirse:)
Hoşgeldin canımm aramıza :) buyur gel kapımız açık tek dileğimiz daimi olmantopikçek sıcak kanlıyıızz
anneemmmm hadi bakalımmm büyük cesaret kuzummama en güzeli aralarında yaş farkı olmaz ne güzeel eşimde istemeye başladı evimizde çocuk muhabbeti geçiyo artık önceden ssusturuyodu [/QUOcok sevindim olleyy kii bir yegen daha ne guzel olur..belki kagana kanka gelir..
Zaten topigin adini degiselim bence "yeni,mutlu,asik,cocuklu gelinler topigi" :)
Hg cnm aramıza..Bu güzel muhabbetinizi kiskandim dogrusu
Çocuk evin neşesi cnm.Eşime geçenlerde bir akrabası İlayda gibi kızım olsun dünyayı yakarım diyor.Eşimde İlaydanın olcagını bilseydim daha önce evlenirdim diyorHoşgeldin canımm aramıza :) buyur gel kapımız açık tek dileğimiz daimi olmantopikçek sıcak kanlıyıızz
anneemmmm hadi bakalımmm büyük cesaret kuzummama en güzeli aralarında yaş farkı olmaz ne güzeel eşimde istemeye başladı evimizde çocuk muhabbeti geçiyo artık önceden ssusturuyodu
Meyveler tatlı oldugu için başlangıç meyvelerinden başlanıyor cnm.Elma gibi
Her doktor,ebe farklı şeyler söylüyor.
Bizi tatmin etmeleri lazım
Hayırlısı bakalım ben kafaya koydum pazartesi başlıycam
Cumartesi jokere gitcez
Meyve filesi,cam rende vs ihtiyaçlarımızı alıcaz
Ya ben bu rota vitusu konusunda hala karar veremedim dediginz gibi tatmin edici konusmuyr kimse nednse kagan gecen hafta butda asi oldu ebe sordu rotavirusu oldumu diye kararsizim bilemiyorm dedim.kendin bilirsin dedi.
Siz kendiniz alsinz dimi asiyi aca aldin canim?
olleeeyyyyhoşgeldin minnoşşş ekledimki ben seni hattaa resmini beğenerek siftahımı da yaptım
aminnnnn canım benimmm
kızlar bebek fikri aklımı kurcalamaya başladıııı seneye yaza kadar kendimi tutamayabilirimmmmaralık ocak gibi bi bomba patlatabilirim size
Bu güzel muhabbetinizi kiskandim dogrusu
Hg cnm aramıza..
Çocuk evin neşesi cnm.Eşime geçenlerde bir akrabası İlayda gibi kızım olsun dünyayı yakarım diyor.Eşimde İlaydanın olcagını bilseydim daha önce evlenirdim diyorBebekli ev gerçekten dahada bir mutluluk dolu oluyor sanki,birde en çok hoşuma giden kapıdan içeriye giren ayy ne güzel bebek kokuyor ev diyor..Sende bebiş yap bebiş yap sizinde eviniz bebek koksunkiii
demiştim canımm demiştinn1. Asamalari biliyorum :)
Ama iste ebenin tutumu dusundurdu ya beni ya onu onaylayacak bilgili bir fikir daha edinecem..Tatil donusu bende yavas yavas baslarim,zaten miktarlar cok cok az..
Bende 142 kusure almistim,siparisle getirtiyorsun..
Ben bu kadar yabanci insan gocerken riske atamadim canim,malum yaz bebiside olunca sular vs ishal ihtimali yuksekti ve sonrasi icinde tabii..
Demistim galiba,bebek fikri cok sinsi birsey insana yavas yavas isliyor farketmeden ayy ne tatli di miiii,amanda aman her eve lazim,acaba bizim olsa kime benzer,su zamanlarda olsa iyi olur,olsa mi ki acabaa,hadi olsunn
Hosgeldiinn
Yenisin tabiii,topigimizin ozelligi gelinlerin kendini her daim yeni hissetmesi ve asık olmasi
Gunaydin kizcelerrrr
Plojomm sana da gunaydiiinn insallah 2.ye uyumusundur
aaaaaaaa cok saskinim asossss hadi kuzum yapta gorelimolleeeyyyyhoşgeldin minnoşşş ekledimki ben seni hattaa resmini beğenerek siftahımı da yaptım
aminnnnn canım benimmm
Hg hepimz hemen hemen okadrlik evliyiz bnm sahsen hafta sonu 1.yilm gerci onumzdeki hafta sonu ama biz 13.de kutlicaz hep o sebepten 1yil olmus sayiorm sende yenisn korkma gel takil bize senin bebis kiz mi erkek mi adi ne :)Bu güzel muhabbetinizi kiskandim dogrusu
Patlat valla,biz şimdiden karar verdik seneye sonbaharda ikinci bebiş için çalışmalara başlıycaz
Yine bahar yada yaz bebişi olsun istiyoruz Allah izin verirse:)