- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.081
Haklisin canim ben kötülemek maksadıyla yazmadim orada zaten kizin babasini savunmustum benelvetteki bireylere sebepler ama ne olurdu biraz merhametli vicdanli olsalardi
Esim bazen babasina kizar sinirlenir ben babasini tutarim kizma diye haksiz bile olsa çünkü o kadar bos seylerki
İyi geceler kizcelerr..uyuyorsunuz ohh ne guzel asagida kimsecikler yok..bende hunimle geldim gene( plojoo kulaklarin cinlasin):) pita ne ki yavv bende yicem hani nerde
Uyumuyor bu cocuk yahu ama guluyor yetmezmii yeterde artar bile.. Analigim depresti beaaa gurban olurum yaradanaaa:)) optum ki sizleri
ohh oyle senlige kurban manticik o manticik yerm ben o bildrcini saskaloz yaaa firlama her fotoda enerji yayio etrafaDogru artik bizim evde her daim pita senligi var
Kendine hakksizlik etme senii senii cok sekersin
canim biz bosnaklar borek ve urunlerine pita denir pek borek demeyi beceremeyz dil aliskanlgndan pita deriz plojoda bildgi icin ona oyle yazdm :).....ohhh anasnin kuzusuu bu bebekler yasama kaynagi be varsin uyumasnlar diksinler sizi ayaga nolmusss yani yakinda bnde oyle olcam biz sivitle nobet tutarken siz uyursnz cimcimelerİyi geceler kizcelerr..uyuyorsunuz ohh ne guzel asagida kimsecikler yok..bende hunimle geldim gene( plojoo kulaklarin cinlasin):) pita ne ki yavv bende yicem hani nerde
Uyumuyor bu cocuk yahu ama guluyor yetmezmii yeterde artar bile.. Analigim depresti beaaa gurban olurum yaradanaaa:)) optum ki sizleri
bayadr yok mantimin resmi bugun atarmsn lutfen plojo hanim tetasi beklio okadrBosnaklarda borekler corekler,pita :)
Kelebek bosnak kizi,bende bosnak geliniyim hemde bosnak kizim var yani
Bizde galiba artik sabah saatlerini seviyoruz bide guluyor ki ciddi ciddi insanin uykusu kaciyorinsallah uyuyabilmissinizdir
Gunaydn atlassss bncede yani sende heemncik yap bitane ohh misss gbi bebek kokusi sarsin topigimiziGunaydin hatuncuklar
Plojo. Cikileta
Bende istiyorum o uykusuz gecelerden uykilu uykulu gideyim basina sonra bi gulumsesin bana nolur ki
Canım senin mide yine iyiymiş.Ben hamileligimde turşu sucuk beraber yedim nasıl canım istiyordu ikisinide yedim.Ögg nasıl yemişim yahuBu arada deli gibi acimmmm canim mercimek koftesi kuru kofte kisir kirmizi koz biber falan cekio ayy ne pis midem var yahuuu çöplük gbi :)
Durmak yok yola devamKelebek olmuyoki be beceremedik biz bebek yapmayiformulu mu tutmadi nedir
Bu ayda umitsizimama yilmak yok
ohh oyle senlige kurban manticik o manticik yerm ben o bildrcini saskaloz yaaa firlama her fotoda enerji yayio etrafa
canim biz bosnaklar borek ve urunlerine pita denir pek borek demeyi beceremeyz dil aliskanlgndan pita deriz plojoda bildgi icin ona oyle yazdm :).....ohhh anasnin kuzusuu bu bebekler yasama kaynagi be varsin uyumasnlar diksinler sizi ayaga nolmusss yani yakinda bnde oyle olcam biz sivitle nobet tutarken siz uyursnz cimcimeler
bayadr yok mantimin resmi bugun atarmsn lutfen plojo hanim tetasi beklio okadr
Gunaydin hatuncuklar
Plojo. Cikileta
Bende istiyorum o uykusuz gecelerden uykilu uykulu gideyim basina sonra bi gulumsesin bana nolur ki
her gun calisin canim :) cok acik soyledm ama ozellikle yumurta catlama donemnde ara vermeyn derimKelebek olmuyoki be beceremedik biz bebek yapmayiformulu mu tutmadi nedir
Bu ayda umitsizimama yilmak yok
ahahha sennkide iyimis bak smdi bnm canmda sucuk cekti aksam sucuklu pizza mi yesem ki senn cimcime napio iyimiGünaydın kızlar...
Canım senin mide yine iyiymiş.Ben hamileligimde turşu sucuk beraber yedim nasıl canım istiyordu ikisinide yedim.Ögg nasıl yemişim yahu
Yerim ben onu nasil tatli bsy nasil seker .... ayyy insallah bnmde o gunlerm gelsn valla bebegmi ozledm smdidenAhh sorma maşallah cok keyifli oldu artık..Azcık zamanınız kaldı sizinde inşallah gülücüklerle dolacak günleriniz
Atarım tetasııı senin için hemde
Gülümseyene kadar bayaa bi zaman geciyor amaSaka bir yana Allah gönlünüze göre versin..Var elbet hayırlı bir zamanı inşallah..
Maşallah benim kızım iyi canım..10 da uyandı emzirdim.Az öncede süt sagdım verdim.Uyuttum bu saatlerde uyuyor bizim prenses güzellik uykusuna yatıyor heraldeher gun calisin canim :) cok acik soyledm ama ozellikle yumurta catlama donemnde ara vermeyn derim
ahahha sennkide iyimis bak smdi bnm canmda sucuk cekti aksam sucuklu pizza mi yesem ki senn cimcime napio iyimi
Daha yeni canim iki aydir deneiyoruzDurmak yok yola devamKaç aydır deniyorsunuz?
Daha yeniymiş cnm.sakın sıkıntı stres yapma hatta hiç düşünme derim.Çünkü stres çok etkiliyor relaks ol.Rabbim aratmadan versin inş tüm bebiş isteyenlereDaha yeni canim iki aydir deneiyoruz
İnsallah hayirli bi zamanda gelsin bakalim hayirlisiAhh sorma maşallah cok keyifli oldu artık..Azcık zamanınız kaldı sizinde inşallah gülücüklerle dolacak günleriniz
Atarım tetasııı senin için hemde
Gülümseyene kadar bayaa bi zaman geciyor amaSaka bir yana Allah gönlünüze göre versin..Var elbet hayırlı bir zamanı inşallah..
bakalim tutar İnsallah biz ugrasiyoruz tutmuyo kimiside biseferde tutuyo hayret bisey yaher gun calisin canim :) cok acik soyledm ama ozellikle yumurta catlama donemnde ara vermeyn derim
ahahha sennkide iyimis bak smdi bnm canmda sucuk cekti aksam sucuklu pizza mi yesem ki senn cimcime napio iyimi