Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Hayat herkese farkli yerlerden gülüyor..
Onlari affetmek yükünü hafifletir..
Ben tabi ki git konus vs diyemem ne haddime,sadece kendini yuregini temizlemen adina..
Sen bu kadar kotu yasadin diye birilerinin daha hafif yasamasina 'olsun' gozuyle bakmamalisin hic..
Insallah hafifletirsin icindekini

Bosnaklarda borekler corekler,pita :)
Kelebek bosnak kizi,bende bosnak geliniyim hemde bosnak kizim var yani
Bizde galiba artik sabah saatlerini seviyoruz bide guluyor ki ciddi ciddi insanin uykusu kaciyor insallah uyuyabilmissinizdir

Gunaydiiiiinnn

Biara Sezen'i emzirip uyurken ohh bee 6'da uyanmadi bu sefer dedim ama meger cok uyudugumu sanmisim,bi sonraki emme ve uyanmada baktim ki saat 6
Kafayi cevirip cevirip gulunce dayanamadim mıncıkladım

Dogru artik bizim evde her daim pita senligi var

Kendine hakksizlik etme senii senii cok sekersin
ohh oyle senlige kurban manticik o manticik yerm ben o bildrcini saskaloz yaaa firlama her fotoda enerji yayio etrafa

canim biz bosnaklar borek ve urunlerine pita denir pek borek demeyi beceremeyz dil aliskanlgndan pita deriz plojoda bildgi icin ona oyle yazdm :).....ohhh anasnin kuzusuu bu bebekler yasama kaynagi be varsin uyumasnlar diksinler sizi ayaga nolmusss yani yakinda bnde oyle olcam biz sivitle nobet tutarken siz uyursnz cimcimeler

Bosnaklarda borekler corekler,pita :)
Kelebek bosnak kizi,bende bosnak geliniyim hemde bosnak kizim var yani
Bizde galiba artik sabah saatlerini seviyoruz bide guluyor ki ciddi ciddi insanin uykusu kaciyor insallah uyuyabilmissinizdir
bayadr yok mantimin resmi bugun atarmsn lutfen plojo hanim tetasi beklio okadr

Bu arada deli gibi acimmmm canim mercimek koftesi kuru kofte kisir kirmizi koz biber falan cekio ayy ne pis midem var yahuuu çöplük gbi :)

Ahh sorma maşallah cok keyifli oldu artık..Azcık zamanınız kaldı sizinde inşallah gülücüklerle dolacak günleriniz
Atarım tetasııı senin için hemde

Gunaydin hatuncuklar
Plojo. Cikileta
Bende istiyorum o uykusuz gecelerden uykilu uykulu gideyim basina sonra bi gulumsesin bana nolur ki

Gülümseyene kadar bayaa bi zaman geciyor ama Saka bir yana Allah gönlünüze göre versin..Var elbet hayırlı bir zamanı inşallah..

Kelebek olmuyoki be beceremedik biz bebek yapmayi formulu mu tutmadi nedir
Bu ayda umitsizim ama yilmak yok
her gun calisin canim :) cok acik soyledm ama ozellikle yumurta catlama donemnde ara vermeyn derim

Günaydın kızlar...

Canım senin mide yine iyiymiş.Ben hamileligimde turşu sucuk beraber yedim nasıl canım istiyordu ikisinide yedim.Ögg nasıl yemişim yahu
ahahha sennkide iyimis bak smdi bnm canmda sucuk cekti aksam sucuklu pizza mi yesem ki senn cimcime napio iyimi

Yerim ben onu nasil tatli bsy nasil seker .... ayyy insallah bnmde o gunlerm gelsn valla bebegmi ozledm smdiden

her gun calisin canim :) cok acik soyledm ama ozellikle yumurta catlama donemnde ara vermeyn derim

ahahha sennkide iyimis bak smdi bnm canmda sucuk cekti aksam sucuklu pizza mi yesem ki senn cimcime napio iyimi
Maşallah benim kızım iyi canım..10 da uyandı emzirdim.Az öncede süt sagdım verdim.Uyuttum bu saatlerde uyuyor bizim prenses güzellik uykusuna yatıyor heralde Bende kahvaltı yapıyorum,uyanmadan yapim yoksa yaptırmaz daha..

Tünaydın kızçelerrr
PLOJOMM ve diğer tüm arkidişlerimmm artık benim de instegramım olucak kiii
kocişi ikna ettim akşam...o da diyor ki senin bana yaptıramıcağın kabul etiremiceğin hiçbir şey yok kiii
kolay oldu yürüyüşteyken bütün siber arkadaşlarımın instegramı var benim yok ben niye onları göremiyorum diye tepindimayhh çocuk gibiym ama napıyım dayanamıyor ben dudak bükünce
akşama açıcam eşimle ikimizin adıyla olucak size yazarım açınca yuppiii

alıntı yapmıştım ama çıkaramadım hemen özetliyim

ATLASS canım çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten hayat çok kısa...
bir şeyler yitirildiğinde hep iyi şeyler pişmanlıklar akılda kalıyor..
Plojomun dediği gibi haddimiz değil ama bi elini öpsen keşke..
yine de yaşadıklarını en iyi sen bilirsin..

PLOJOCUKUMM akşama Sezene kavuşuyorum inst.ten
ah o gülüşleri ben de görsem..
her tekmesinde havalara uçuyorum..bi de gülse göklerde gezerim heralde...
bu arada Sezoş çalar saat gibi 6yı kaçırmıyor desene

ÇITIRCIK çıtıra geçmiş olsun kuzum..kıyamam yaaa..
ama çok şanslı senin gibi bi annesi olduğu için
akşama ekleşelim onun da fotolarına bakayım..ayhh hasret kaldım sizee

DAMLAÇİKOLATA eşin bu haftasonu geliyordu dimi sabret kızçe az kalmış
bence Kağanı o gece annene bırakın bi kaçamak yapınayy içim mi fesat nee

KELEBEKK o pis mideden bende de varrr
mercimek köftesini onlarca yiyebilirim..zaten bulgurlu herşeyi çok severim kısır falan..
ağlıcam amaaa
50'lili kilolarda hamile kalmak vardı ki en fazla bu halimle doğurayım..
ama milletin doğum yaptığı kiloda hamile kalınca her yediğimde pişmanlık çöküyor içime iştee
napalım KELEBOŞ yaa doğumdan sonra uykusuz gecelerde veririz kiloları..
tabi o zaman plojo ve çikolata uyuyor olurlar huniler bize geçer

inşallah kimseyi atlamamışımdırr

İnsallah hayirli bi zamanda gelsin bakalim hayirlisi

bakalim tutar İnsallah biz ugrasiyoruz tutmuyo kimiside biseferde tutuyo hayret bisey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…