- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.061
tek çekincem evkedisinin burada olmayışı.....olaydı iyiydi :)
Çoook tattli masallah paşa ya :)
Benim instagram e ile baslayip n ile bitiyor sekerim :)
Kizmaa bana plojo dövme benii
Neden gelmedim sanıyorsunuz kocisle yalnızım günlerdir görümce izmire gitti evde tek başıma vakit geciriyorum evin keyfini çıkarıyorum :)
Şaka bi yana da hafta sonu sabah aksam düğün vardi. Pazartesi kocis hasta oldu faranjit ateş öksürük halsizlik hep onunla uğraştım. Dünde iş görüşmesine gittim ordan da anneme geçtim gelince spora gittim tam ben salondan çıkarken kocis aradi iaten çıkmış bi şey lazim mi diye ve geldim sonra kuscuya gittik çünkü dün sabah kuşlardan biri ölmüştüdigeride yalnız kalınca ona eş almak gerekti oyle geçti günler
Bende okulda tuvalete gitmezdim kii :)
Sonra 4. Siniftaydim okuldan ciktim eve gidiyorum nasıl sıkıştı m anlatamam eve geldim tam annem kapıyı açtı ben altima yapiverdim :) bi daha da tuvalete girmemezlik yapmadım ne manyak temizlik delisi cocuktum ben ya.
Asla çamurla oynamaz yere oturmaz ağaca tirmanmazdim çünkü pisti bana göre.: )
Eeee cekilis varmış: ) bensi olur mu olmaz tabisiii :)
Amayaaa bende varimmm huhuuu
canlarımm maşallah çeneler yine düşmüş sanırımokuyana kadar canım çıktı bakalım alıntılarımı nasıl doldurcam
ayy plojocan yahu böyle diyince aşırı gözüm korkuyo ama sezeni görünce de canım istiiyo bebiş amaan annelik cennetlik gerçekten
canım çok geçmiş olsuninşallah önemli bişey yoktur bebiş vardır
bu arada benim eşim face i yok benim face imi kendi malı gibi kullanıyohiç fotoda çekmez amaan
yerim ben sezoşu geçmiş olsun tatlışımm şifa olsun aşıları
aşkolsun kuzum101 hafta da 1 bilemedin ikiiii ben hep burdayım kiii
canımm valla plojoya da yazdım sizin işiniz gerçekten kutsal
canım üzüldüm ailenin durumuna ama dua et ki eşin ve ailesi iyiymiş bu yönden baksende onlara sıkı sıkı sarılırsın
amayaa banaaa sapıklık yaaaap amayaa bana sapıklık yaaapben vermem ya gece gece ararsan ya evimi basarsan (şaka yaptım kii )
bencede gün belirleyelim face den yazayım dur kedicike ben ne diceek
heryere yetiştin kuzum maşallahyerim seni güzel sözlerin çin teşekkür ederimm eylülü masalı sezoşu kağanı bide ilaydaydı galiba onuu yollayın bana bi sınıflık çocuk yapıyo zaten yalnız kağan çok şanslı oldu bu durumda
ohh ne güzel anenle vakit geçiriyosunuz canım
eşine geçmiş olsun kuzucum evde otururken gel işte nete ne güzeel
Yuppi yuppi kocis isten gelcek annis bosnak boregi yapti miss kokularrr varrr kocisimi babisimi bekliozzz baaaaaaayanlar olarak majorcum enisteye gecmsler olsnn salgn var herkes dikat etsnn... asosum opucuklerrr sanaaa
1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas
8-yağmur damlası....
çekiliş için son katılma tarihi belirleyelim öyleyse. bugün ayın 10'u... ayın 15 ine kadar katılmak isteyen diğer arkadaşların da teşriflerini bekliyoruz diyelim mesela....
sonra ayın 15 inde kesin listemizi bir kez daha duyuralım, çeşitli sebeplerle katılamayacak olanlar en son o gün listeden isimlerini sildirirler. ve o gün çekilişe katılacak herkes bana özel mesaj ile adlarını,telefon numaralarını ve adreslerini yazsınlar. telefon numarası kargolar tarafından istendiğinden ve hediye gönderdiğiniz gelincik tarafından belki bir teşekkür edilmek maksadıyla ekledim ama istemiyorsanız çıkarabiliriz.... ayın 17 sinde tek tek resimleyerek ve resimleri paylaşarak çekilişimizi gerçekleştireceğim(tabi çıkanları göstermiycem)..... ve sonrasında da atıyorum plojoya svity çıktı; svitinin adresini özel mesajla plojoya yazıcam. svity ye çikolata çıktı çikolatanın adresini de ona yazıcam... böylece herkeste bir adres olacak. bende ki adres ve isimleri çekiliş sonrası silicem, yani sapıklık falan yapmıycam. SÖZ VERİYORUM.... ve ayın en geç 27 inde tüm hediyeler kargolanacak.... Okey mi????
bu arada Evkedisi gelirse ona da durumu açıklarız. kararı birlikte almıştık ama plojo haklı bir tarih koymazsak gecikebiliriz... benim de eylülün son haftası tahlil sonuçlarım çıkacak, doktora görüşmem lazım. ekim başı da işte yeni ihaleler var başımı kaldıracak zaman bulamam.... e gebe olanlarımız var malum
Yaaa offf uzun uzun alintilamstm tamda cvpliodm ne olduysa kayboldu hihhh aklimda kalanlari ozetlim bari asosum senin ogretmenlgni sinifni yerim dunyann en tatlisko ogretmeni bizin arkdsmz asossss....... sivitosss sennde gorevi basaryla yerne getrmen beni gurrlandrdi tebrk ederm alkisssss.... sonra sivitoscum bnm istahim normale dondu arada kaciriryrm ama eskisi gbi acim acimnn die dolanmiom ortaliklarda zaten ayicik pandacik oldm daha yesem nolcak ni instgramn olaydi gorurdun koca totomu ve gobisimi ehhehehe..... amayaaaa kuzuskom cekislis seyini mukemmel otesi dusunmusssn seni super zeka ilan ediom sonracgma sinavndada basarilar insallah hepsi 5olur ehehhehe cok komigm...... sonracgma plojo hemserm sezosumun anasi hunili hemsom sana ne yazim uykusz geceler devammis gozumu korkutuon valla hi.... damlacikiletaaaa sende istanbul kazan ben kepce modundasn hoppaaaaa...atlasinda kusu ufff olmus dr a gtmio hehhe o syden banada ayiptr solemesi sojtular jic acimio korkma onun 2katida grse acimaz ordan bebek cikio o zimbrti viz gelrrr ...... major ve ev kedisi piyasada yok yagmur damlasi sanada hello baska kim vardi valla yine hafizama hayran kaldm bu kadr kalms ezbermde roman yazdm be... he bide asos evde nasil gecio gunlern demsti valla iyi ama braz sikici genelde anamdaymmmm takilioz iste napalim havalar sicak disarida cikmiom pek oyle iste
kuzumm şaka yaptım ki ben sanacanlarımm maşallah çeneler yine düşmüş sanırımokuyana kadar canım çıktı bakalım alıntılarımı nasıl doldurcam
ayy plojocan yahu böyle diyince aşırı gözüm korkuyo ama sezeni görünce de canım istiiyo bebiş amaan annelik cennetlik gerçekten
bu arada benim eşim face i yok benim face imi kendi malı gibi kullanıyohiç fotoda çekmez amaan
canım üzüldüm ailenin durumuna ama dua et ki eşin ve ailesi iyiymiş bu yönden baksende onlara sıkı sıkı sarılırsın
amayaa banaaa sapıklık yaaaap amayaa bana sapıklık yaaapben vermem ya gece gece ararsan ya evimi basarsan (şaka yaptım kii )
heryere yetiştin kuzum maşallahyerim seni güzel sözlerin çin teşekkür ederimm eylülü masalı sezoşu kağanı bide ilaydaydı galiba onuu yollayın bana bi sınıflık çocuk yapıyo zaten yalnız kağan çok şanslı oldu bu durumda
Ben okudugunu mudahale edecek bisy olmadigi icin yazmadigini en azndan virus isini halledemedigini yani tlfndan okudugunu tahmin ediyorum,gec kalmadanda katilacaktir..
Cok gecmiss olsuun kizcee
Evde yoklarmis diye sevindim ama okuyunca cabuk gecti neler olmus ondada..
Ozlettin,hic ozlenmis bi insana kizilir mi,kaybolan cocugu bulunca nerdeydin sen diye dovmek gb olur
Bana da pis geliyordu hala da cok ihtiyacim yoksa girmem disarida fln en son hamileyken girmisim dusundumdemecburen..
Sagol kizcemm
Korkmasin gozun tabii yan etkileri oluyor uykusuzluk vs nin ama gecenin bir körü guluyor bana ne yapayim sinirlenemiyorumm bile
Bizde hazirlandik size geliyorduk zaten
Ellerine saglik valla annenin hayal ettimde yemis kadar oldummmhhh
Seninde gozun korkmasin kizce tabii arada olacak ilk zamanlar daha sık uykusuzluk vs ama degiyor iste,annen var esin cok yardimci olacak eminim bi sekilde geciyor zaman buyuyorlar
canım özel değilse baban neden kızgın sanaAsen
Canim İnşallah siz hakli cikarsinizda bebis olur gecen ay tutmayinca bu ay hic ümidim yok ne yalan soylim
Ailem acisindan uzulmuyorum artik kader napalim babam benim bi tane kizim var artik diyormuş benimde babam yok diyorum bende eeee kizi yoksa torunu da olmayacak zaten oda demiş sanmasinki bi çocuğu olurda gelir yanima bende barisirim kendini fasulye gibi nimetten sayiyo iste amaaann çokta lazim sanki hıh
Asen
Canim İnşallah siz hakli cikarsinizda bebis olur gecen ay tutmayinca bu ay hic ümidim yok ne yalan soylim
Ailem acisindan uzulmuyorum artik kader napalim babam benim bi tane kizim var artik diyormuş benimde babam yok diyorum bende eeee kizi yoksa torunu da olmayacak zaten oda demiş sanmasinki bi çocuğu olurda gelir yanima bende barisirim kendini fasulye gibi nimetten sayiyo iste amaaann çokta lazim sanki hıh
ben geldim kii
alt kattan sonra bu eski yerim cennet gibi geldi canım bile sıkıldı yahuuuuu..
keşke net açsa da size çene yarıştırsam gün içinde de..
ne güzel özetlemişin her şeyi kuzum
organizsayon yeteneğin süper bi daha yine böyle bişey yaparsak yine sen bi el atıver
dediklerinden her birne katılıyorum..
veee benim de sapığım olabilirrsiinn bir gece ansızın bize gelebilirsin
gerçi bütün gün işteyim diye iş adresimi veririm heralde burdakiler de meraklı melahat tabi çekilişten bahsetmem
çook sevdiğim bi arkadaşımdan derim e yalan mı hepinizi çok seviyorum kii
ne hafıza varmış sen de keleboşum yaa cümle atlamadan yazmışın hepimize
benim yerime de yat dinlen kuzum...
ben de çalıştığım için istesem de yiyemiyorum ama hep açım bu aralar
benim kız da anasına çekmiş oymak bilmiyor
seninkinin tekmeleri çoğalmıştır..yerim ki onu daa
bi dee afiyet olsun sizeee annenin ellerine sağlık Bursada olaydınız bi tabak fazla koyun derdim
kuzumm şaka yaptım ki ben sana
yoksa elinden gelse 101 masasından bile seslenirsin bize bilmem miii
bu gün nasıl geçti mini minilerle?
bütün arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor PLOJOO
ortak cümleler şu çok az uyursun kendine vaktin kalmaz gezemezsin duş alamazsın ama bi bakışı gülüşü yeter
hazırlıklıyım ki her şeye....
canım özel değilse baban neden kızgın sana
evlenmenle ilgili bi sebep mi?
merhaba kızlar,
Bugün çıtır bebenin diş temizliği vardı. Sabahtan veterinere götürdüm. Narkozla yaptılar. Dişleri o kadar kötü haldeymişki dişi tartar tutuyormuş ve 10dan fazla dişi temizlik sırasında dökülmüş.Şu anda agzından hafif kan damlıo ve çok halsiz. Bir yandan da inliyor. İçim kopuyor ya 1 hafta antibiyotik ve ağrı kesici kullanıcak. İşallah hemen iyileşir kuzum.
asencim hayırlı olsun minnoşların. 21 erkek çocukla baya baya işin var. Bir de 5 yaşındalar ya. Çok küçükler. Biz gene 7 yaşındaydık. Minnacıklar onlar daha.
plojocum valla zor olmuş senin için sabah uyuyamamışsın. Regl olmak isteyip olamamak insanı çok sıkıyor. Vücut hep kendini sıkıyor sankii.. Fenalık basıyo insana. Doğumdan sonra oldun mu daha önce?? Belki adet söktürücü ilaç kullansan iyi olur mu tabi doktora sormakta fayda var.
switoşçum eski işine dönmüşün. Ohh bitti neyseki alt kat. Artık masana sarılırsın :) arada böyle beter işler görmek insana iyi geliyor dimi :)
majörcüm çok geçmiş olsun eşine. Yalnızsınız en azından keyfini çıkarırsınız. Gerçi hasta erkek kaprisi de fena olur ki yaw. İş görüşmen umarım olumlu sonuçlanır.
damlaçikolatacım sen şimdi lohusasın. Üzmemeye çalış kendini. Herkes kendi kalbince yaşayabiliyor bu dünyada. Benim de hiç aklım almıyor o tarz insanları. Ne yazıkki dünyada iyi kötü, akıllı aptal, zeki gerzek insan çok. İnsan ilişkileri kuvvetli insanların zeki olduğunu düşünüyorum açıkçası. Böle davranan insanlarda iq düşüklüğü olduğunu sanıorum :)
kelebekçim senle instagramlaşalım özelden atıyorum :) Çok merak ediyorum hem seni hem eylülü
canlarımm maşallah çeneler yine düşmüş sanırımokuyana kadar canım çıktı bakalım alıntılarımı nasıl doldurcam
Yuppi yuppi kocis isten gelcek annis bosnak boregi yapti miss kokularrr varrr kocisimi babisimi bekliozzz baaaaaaayanlar olarak majorcum enisteye gecmsler olsnn salgn var herkes dikat etsnn... asosum opucuklerrr sanaaa
Asen
Canim adina uzuldum gercekten...haddim degil oUr dileyerek soyluyorm ne olursa olsun babadir..ve hakki odenmez.ekmegini yedik yiyoruz hepimiz. Hic bi hakki olmasada varolusunda hakki cani var. Rabbim cok buyuk sen sessiz kal bence ne oldu ki araniz boyle bozuldu canim ozelmi?Asen
ahahah gelin gelin buyrun sen pita yersin bnde sezosumu yermmn yaaaaa ondan daha tatli borekmi varBen okudugunu mudahale edecek bisy olmadigi icin yazmadigini en azndan virus isini halledemedigini yani tlfndan okudugunu tahmin ediyorum,gec kalmadanda katilacaktir..
Cok gecmiss olsuun kizcee
Evde yoklarmis diye sevindim ama okuyunca cabuk gecti neler olmus ondada..
Ozlettin,hic ozlenmis bi insana kizilir mi,kaybolan cocugu bulunca nerdeydin sen diye dovmek gb olur
Bana da pis geliyordu hala da cok ihtiyacim yoksa girmem disarida fln en son hamileyken girmisim dusundumdemecburen..
Sagol kizcemm
Korkmasin gozun tabii yan etkileri oluyor uykusuzluk vs nin ama gecenin bir körü guluyor bana ne yapayim sinirlenemiyorumm bile
Bizde hazirlandik size geliyorduk zaten
Ellerine saglik valla annenin hayal ettimde yemis kadar oldummmhhh
Seninde gozun korkmasin kizce tabii arada olacak ilk zamanlar daha sık uykusuzluk vs ama degiyor iste,annen var esin cok yardimci olacak eminim bi sekilde geciyor zaman buyuyorlar
Ayy hadi insaalllahhh tatliskom insallah bizim bebeklere bi arkds daha gelrAsen
evet insaltagramlaslm aman beni ne merak edion tipsz bsyim :) hemde suan siskoyyum panda gbi oldum :) senin citrcgn neyi vardi dislernde kiyamam yaaa smdi iyimimerhaba kızlar,
Bugün çıtır bebenin diş temizliği vardı. Sabahtan veterinere götürdüm. Narkozla yaptılar. Dişleri o kadar kötü haldeymişki dişi tartar tutuyormuş ve 10dan fazla dişi temizlik sırasında dökülmüş.Şu anda agzından hafif kan damlıo ve çok halsiz. Bir yandan da inliyor. İçim kopuyor ya 1 hafta antibiyotik ve ağrı kesici kullanıcak. İşallah hemen iyileşir kuzum.
asencim hayırlı olsun minnoşların. 21 erkek çocukla baya baya işin var. Bir de 5 yaşındalar ya. Çok küçükler. Biz gene 7 yaşındaydık. Minnacıklar onlar daha.
plojocum valla zor olmuş senin için sabah uyuyamamışsın. Regl olmak isteyip olamamak insanı çok sıkıyor. Vücut hep kendini sıkıyor sankii.. Fenalık basıyo insana. Doğumdan sonra oldun mu daha önce?? Belki adet söktürücü ilaç kullansan iyi olur mu tabi doktora sormakta fayda var.
switoşçum eski işine dönmüşün. Ohh bitti neyseki alt kat. Artık masana sarılırsın :) arada böyle beter işler görmek insana iyi geliyor dimi :)
majörcüm çok geçmiş olsun eşine. Yalnızsınız en azından keyfini çıkarırsınız. Gerçi hasta erkek kaprisi de fena olur ki yaw. İş görüşmen umarım olumlu sonuçlanır.
damlaçikolatacım sen şimdi lohusasın. Üzmemeye çalış kendini. Herkes kendi kalbince yaşayabiliyor bu dünyada. Benim de hiç aklım almıyor o tarz insanları. Ne yazıkki dünyada iyi kötü, akıllı aptal, zeki gerzek insan çok. İnsan ilişkileri kuvvetli insanların zeki olduğunu düşünüyorum açıkçası. Böle davranan insanlarda iq düşüklüğü olduğunu sanıorum :)
kelebekçim senle instagramlaşalım özelden atıyorum :) Çok merak ediyorum hem seni hem eylülü
Simdi kizlar babam derin bir konu daha öncede anlatmistim burada ve tekrarlamak sadece canimi sıkıyo başka bisey değil biz uç kardeşiz kiz kardeşim gecen ay babamdan kurtulmak iiçin geldi buraya bazen bende bazen teyzemde kaliyo erkek kardeşim bi is bulup memleketten cikmanin derdinde anneme de kizdigimiz cçok nokta var ve bütünakrabalar iikisinden de yaka silkmis durumdalar sizce sadece bende sorun oolması mümkün mü
ahahah gelin gelin buyrun sen pita yersin bnde sezosumu yermmn yaaaaa ondan daha tatli borekmi var
Ayy hadi insaalllahhh tatliskom insallah bizim bebeklere bi arkds daha gelr
evet insaltagramlaslm aman beni ne merak edion tipsz bsyim :) hemde suan siskoyyum panda gbi oldum :) senin citrcgn neyi vardi dislernde kiyamam yaaa smdi iyimi
ATLASS
Canim onyargi olmamasi adina okudum devaminidaama yukarda yazdiklarimdan eksiltecek hicbirseyim olmadi..
Yasadiklarindan daha beterlerini yasamis cok yakinen tanidiklarim var..
Hersey bi yana sıkılma cok zor ama kotulemede olsun..
Herseye ragmen dunyada olmana bir yardimci onlar..
Belki de bu kadar guclu olmana,sevdigin insanla olmanaa,sabrinaa yardimci..
Alakasiz olduğunu biliyorum ama o konu sadece yarami desmisti benim ben orda babami kotulemedim sadece yaptiklarini anlattim ama hiçbirşey babamin boyle davranmasına neden olamaz sende birşeyler yasamissan cocugunada öyle mi yapman gerekir ve inan daha kotuleride var benim orada anlatamadigim cektigimide ben bilirim herkesin kendi düşüncesi tabi hak vermek gerek ki ben orada kotu bi söz söylemedim babam.için onlar onun yaptiklariydi işkence gibi bir çocukluk yasadim inkar mi edeceğim asla herşeyin hesabi birgünsorulur biz savunmasizdik 5 10 yasarinda ccocuktuk simdi sen babamimi savunuyor sun bana ben yasadigim onca şeye rağmen benmiyim yanlis olan ne suçum vardi ki benim yaşamayan bilemez canim gerçekten bütünggeçmişin üzerine bir çizgi atilmiyor maalesefben hala ruyalarimda ssürekli babami görüyorum sürekli bagiriyo bizi dovuyo kkardeşimi yara bere içinde birakiyo kufrediyo yasadigim şeyler bilinvaltima yerleşti cikmiyo her rüyada ayni aciyi yeniden yasiyorum ben aglaya aglaya uyaniuorum kimse k.bakmasinda bende bukadarini haketmedim
Yamlis anlama sana değil sitemim belki yanlis kelimeler seciyorum kendimi ifade edemiyorum belki ama bunlar çok agir şeyler ggerçekten Allah kimseye yasatmasin
Ben babani neden savunayim ki,babalarimizi savunuyorum yaptiklariyla yapmadiklariyla degil zaten sadece baba olduklari dedigim gb varligimizda bi yardimci olduklari icin..Sadece saygi manasinda..
Tabi ki herkes kendi yasadigini bilir senin direnme gucun azdir kimisinin coktur kimisi atlatir kimisi atlatamaz..
Inan bende oyle yasadim ki..Baban icin soyledigin lazim degil gbsinden olan bugun burada yazdigin icin soyledim,diger topikte yazmamissin birsey..Sadece olsun kotuleme demek istedim..
Cok zor seyler bunlar biliyorum,bu yuzden esime daha da fazla sariliyorum inan,belki de yasadiklarimdan daha da sevgiyle doldurdum yuregimi..Demek istedigim bu,onun yanlislari senin hayatinda dogrulara sebep..
Tabii ki kimse haketmez siddeti ozelliklede cocuk yuregiylee..
Ne diyeyim kizce zor iste..Sadece geri kalan seylerde,fikirlerde bunu kaliplastirmamali..Mesela yarani desti diye bayagi yuklenmissiniz kiza : )
Allah gonlune gore versin..
Yuvandan huzuru eksik etmesin..
Hicbir zaman ben neler yasadim bu da ne ki diyerek kotuluklere gogus germeni gerektirmesin insallah..