Güzel gelincikler ve annecikler merhaba,
Sitedeki sorun geçmek bilmedi ama yazılarınızı telefondan okudum. Alıntılayamadım ama olsun aklımda kalanlar yaziim.
Çıtırım daha iyi. Mamasına katıyorum ilaçlarını. Uyuyo bol bol.
Switicim gözlerim doldu. ''iyiki senin gibi bir annesi var'' yazmışsın ya. İnan ben de öyle hissediyorum. Hatta onu severken seni anan benim kadar sevmiyor diye seviyorum
Köpeğinin annesini kıskanan başka bir köpek sahibi daha var mı merak ediyorum :) Bu arada yuppiiii instagram işini çözmen harika olmuş. Kadınlık böyle bir sanat işte.. İşi bilince yaptırabiliyorsun. Aksama sen ve Masalla tanışacagım için heycanlandım.
Plojocum atlasa yazdıklarına tamamen katılıyorum. Ne kadar güzel mantıklı ve empati kurarak yazmışsın. Valla bayıldım. amayanın dediği gibi ışık elçisimisin acaba. Tam ne bilmiyorum ama.. Ben kitabı okumuştum. Kitabı okurken uygulamıştım bazı şeyleri. Başıma kuş tüyü olayı da geldi. :) Ama sonra bıraktım. Unuttum birde. Kartlar nerden alınıyor ve ne işe yarıyor? Bu arada Sezenciğin dünkü aşısına geçmiş olsun demeyi dün unutmuştum. Öp benim yerimede aşı yeri iyileşsin kuzucuğun.
Atlascım yazdıklarını okudum. senin adına üzüldüm. İmkanın var mı bilemiyorum ama psikolojik yardım almak sana eminim çok iyi gelecektir. Ne yazık ki Türkiye'de psikolog hem çok pahalı hem çok lüks görülen birşey. İnsanlar ne gerek var sorunumu kendim de çözebilirim diye bakıyorlar. Ama hayatımızı beynimiz ,beynimizi de çocukluktan beri farketmeden oluşan kodlamalar yönetiyor. Bu kodlamalardan bazıları yanlış olabiliyor. Bu bize yanlış seçimler yapma, mutsuz olma gibi sorunlar olarak geri dönüyor. Psikologlar bu kodlamaları değiştirebiliyorlar. Ama insan kendi kendine oluşturduğu kodların farkında olmadığı için onları değiştiremiyor. Psikolog işte bu nedenle çok önemli. Özellikle baba figürü çocuk için güven, otorite ve ilerde eş ilişkileri için çok önemli. Çocuklukta yaşanan otorite figürü (baba) problemi direk olarak evliliğini etkiliyor. Bu konuyu biraz biliyorum. Nerden dersen? Kendimden :)
Majörcüm valla ev işi kadar nankör şey yok maalesef. Yeni sildiğim banyo kir içinde. Gene deli oldum. Bastım çamaşır suyunu bıraktım kendi haline. Nası o kadar kirleniyor sanki kendimizi çamura atıp tüm gün akşam eve gelince yıkanıyoruz. Anlamadım bu işi.
Amayaa hayvan sevgisi gerçekten aynı tarif ettiğin gibi. Evin bireyi, evladı... Şu an hasta ve ağlak gözlerle bana bakıp yardım istiyor. Elimden birşey gelmiyor.
Güzel mamalar veriyorum mutlu olsun diye ancak o. Sizin de ne tatlı köpüşünüz. Ne sıklıkla görüyorsunuz köpüşü?
Nenacım saydığın yemeklerin hepsi birbirinden güzel yahu. Boşnak böreği ayrı mercimek köftesi ayrı kısır ayrı.. Akşama ne karar verdin?? :)
Yagmurdamlası kızın su gibi. Bir ömür sağlıkla sıhhatle büyüsün. Mürvetini güzelliklerini gör işallah.
Çikolatacım ellerine sağlık. Köfte patates ve pilav yummmm. Valla sanada helal olsun. Bir yandan bebek peşinde bir yandan evi topla derle düzenle. Birde esmer güzelisin. Maşallah diyelim :)
Hamişlerin canı çekmez diye düşünüyorum. Bizde de kabak dolması var. Can çekmek için ''fazla sağlıklı'' :) can daha muzur şeyler istiyor