Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Haklisin canim ben kötülemek maksadıyla yazmadim orada zaten kizin babasini savunmustum benelvetteki bireylere sebepler ama ne olurdu biraz merhametli vicdanli olsalardi
Esim bazen babasina kizar sinirlenir ben babasini tutarim kizma diye haksiz bile olsa çünkü o kadar bos seylerki

Hayat herkese farkli yerlerden gülüyor..
Onlari affetmek yükünü hafifletir..
Ben tabi ki git konus vs diyemem ne haddime,sadece kendini yuregini temizlemen adina..
Sen bu kadar kotu yasadin diye birilerinin daha hafif yasamasina 'olsun' gozuyle bakmamalisin hic..
Insallah hafifletirsin icindekini:KK66:

İyi geceler kizcelerr..uyuyorsunuz ohh ne guzel asagida kimsecikler yok..bende hunimle geldim gene( plojoo kulaklarin cinlasin):) pita ne ki yavv bende yicem hani nerde:KK66:
Uyumuyor bu cocuk yahu ama guluyor yetmezmii yeterde artar bile.. Analigim depresti beaaa gurban olurum yaradanaaa:)) optum ki sizleri

Bosnaklarda borekler corekler,pita :)
Kelebek bosnak kizi,bende bosnak geliniyim hemde bosnak kizim var yani :KK53:
Bizde galiba artik sabah saatlerini seviyoruz bide guluyor ki ciddi ciddi insanin uykusu kaciyor:KK53: insallah uyuyabilmissinizdir

Gunaydiiiiinnn:KK73:

Biara Sezen'i emzirip uyurken ohh bee 6'da uyanmadi bu sefer dedim ama meger cok uyudugumu sanmisim,bi sonraki emme ve uyanmada baktim ki saat 6 :confused:
Kafayi cevirip cevirip gulunce dayanamadim mıncıkladım:KK70:

Dogru artik bizim evde her daim pita senligi var:KK19:

Kendine hakksizlik etme senii senii cok sekersin :KK70:
ohh oyle senlige kurban manticik o manticik yerm ben o bildrcini saskaloz yaaa firlama her fotoda enerji yayio etrafa

İyi geceler kizcelerr..uyuyorsunuz ohh ne guzel asagida kimsecikler yok..bende hunimle geldim gene( plojoo kulaklarin cinlasin):) pita ne ki yavv bende yicem hani nerde:KK66:
Uyumuyor bu cocuk yahu ama guluyor yetmezmii yeterde artar bile.. Analigim depresti beaaa gurban olurum yaradanaaa:)) optum ki sizleri
canim biz bosnaklar borek ve urunlerine pita denir pek borek demeyi beceremeyz dil aliskanlgndan pita deriz plojoda bildgi icin ona oyle yazdm :).....ohhh anasnin kuzusuu bu bebekler yasama kaynagi be varsin uyumasnlar diksinler sizi ayaga nolmusss yani yakinda bnde oyle olcam biz sivitle nobet tutarken siz uyursnz cimcimeler

Bosnaklarda borekler corekler,pita :)
Kelebek bosnak kizi,bende bosnak geliniyim hemde bosnak kizim var yani :KK53:
Bizde galiba artik sabah saatlerini seviyoruz bide guluyor ki ciddi ciddi insanin uykusu kaciyor:KK53: insallah uyuyabilmissinizdir
bayadr yok mantimin resmi bugun atarmsn lutfen plojo hanim tetasi beklio okadr

ohh oyle senlige kurban manticik o manticik yerm ben o bildrcini saskaloz yaaa firlama her fotoda enerji yayio etrafa

canim biz bosnaklar borek ve urunlerine pita denir pek borek demeyi beceremeyz dil aliskanlgndan pita deriz plojoda bildgi icin ona oyle yazdm :).....ohhh anasnin kuzusuu bu bebekler yasama kaynagi be varsin uyumasnlar diksinler sizi ayaga nolmusss yani yakinda bnde oyle olcam biz sivitle nobet tutarken siz uyursnz cimcimeler

bayadr yok mantimin resmi bugun atarmsn lutfen plojo hanim tetasi beklio okadr

Ahh sorma maşallah cok keyifli oldu artık..Azcık zamanınız kaldı sizinde inşallah gülücüklerle dolacak günleriniz:KK68:
Atarım tetasııı senin için hemde :KK19:

Gunaydin hatuncuklar
Plojo. Cikileta
Bende istiyorum o uykusuz gecelerden uykilu uykulu gideyim basina sonra bi gulumsesin bana nolur kio_O

Gülümseyene kadar bayaa bi zaman geciyor ama :KK53: Saka bir yana Allah gönlünüze göre versin..Var elbet hayırlı bir zamanı inşallah..

Kelebek olmuyoki be beceremedik biz bebek yapmayi:KK53: formulu mu tutmadi nedir:KK53:
Bu ayda umitsizim :cry:ama yilmak yok:oops:
her gun calisin canim :) cok acik soyledm ama ozellikle yumurta catlama donemnde ara vermeyn derim

Günaydın kızlar...

Canım senin mide yine iyiymiş.Ben hamileligimde turşu sucuk beraber yedim nasıl canım istiyordu ikisinide yedim.Ögg nasıl yemişim yahu:KK22:
ahahha sennkide iyimis bak smdi bnm canmda sucuk cekti aksam sucuklu pizza mi yesem ki senn cimcime napio iyimi

Ahh sorma maşallah cok keyifli oldu artık..Azcık zamanınız kaldı sizinde inşallah gülücüklerle dolacak günleriniz:KK68:

Gülümseyene kadar bayaa bi zaman geciyor ama :KK53: Saka bir yana Allah gönlünüze göre versin..Var elbet hayırlı bir zamanı inşallah..
Yerim ben onu nasil tatli bsy nasil seker .... ayyy insallah bnmde o gunlerm gelsn valla bebegmi ozledm smdiden

her gun calisin canim :) cok acik soyledm ama ozellikle yumurta catlama donemnde ara vermeyn derim

ahahha sennkide iyimis bak smdi bnm canmda sucuk cekti aksam sucuklu pizza mi yesem ki senn cimcime napio iyimi
Maşallah benim kızım iyi canım..10 da uyandı emzirdim.Az öncede süt sagdım verdim.Uyuttum bu saatlerde uyuyor bizim prenses güzellik uykusuna yatıyor heralde:-) Bende kahvaltı yapıyorum,uyanmadan yapim yoksa yaptırmaz daha..

Tünaydın kızçelerrr:KK49:
PLOJOMM ve diğer tüm arkidişlerimmm artık benim de instegramım olucak kiii:KK71:
kocişi ikna ettim akşam...o da diyor ki senin bana yaptıramıcağın kabul etiremiceğin hiçbir şey yok kiii:KK45:
kolay oldu yürüyüşteyken bütün siber arkadaşlarımın instegramı var benim yok ben niye onları göremiyorum diye tepindim:-)ayhh çocuk gibiym ama napıyım dayanamıyor ben dudak bükünce:-)
akşama açıcam eşimle ikimizin adıyla olucak size yazarım açınca yuppiii:KK71:

alıntı yapmıştım ama çıkaramadım hemen özetliyim

ATLASS canım çok iyi anlıyorum seni ama gerçekten hayat çok kısa...
bir şeyler yitirildiğinde hep iyi şeyler pişmanlıklar akılda kalıyor..
Plojomun dediği gibi haddimiz değil ama bi elini öpsen keşke..
yine de yaşadıklarını en iyi sen bilirsin..

PLOJOCUKUMM akşama Sezene kavuşuyorum inst.ten:confused:
ah o gülüşleri ben de görsem..
her tekmesinde havalara uçuyorum..bi de gülse göklerde gezerim heralde...
bu arada Sezoş çalar saat gibi 6yı kaçırmıyor desene:KK48:

ÇITIRCIK çıtıra geçmiş olsun kuzum..kıyamam yaaa..
ama çok şanslı senin gibi bi annesi olduğu için:-)
akşama ekleşelim onun da fotolarına bakayım..ayhh hasret kaldım sizee:KK73:

DAMLAÇİKOLATA eşin bu haftasonu geliyordu dimi sabret kızçe az kalmış:KK6:
bence Kağanı o gece annene bırakın bi kaçamak yapın:payy içim mi fesat nee:p

KELEBEKK o pis mideden bende de varrr:KK72:
mercimek köftesini onlarca yiyebilirim..zaten bulgurlu herşeyi çok severim kısır falan..
ağlıcam amaaa:cry:
50'lili kilolarda hamile kalmak vardı ki en fazla bu halimle doğurayım..
ama milletin doğum yaptığı kiloda hamile kalınca her yediğimde pişmanlık çöküyor içime iştee:110:
napalım KELEBOŞ yaa doğumdan sonra uykusuz gecelerde veririz kiloları..
tabi o zaman plojo ve çikolata uyuyor olurlar huniler bize geçer:-)

inşallah kimseyi atlamamışımdırr:KK5:

İnsallah hayirli bi zamanda gelsin bakalim hayirlisi

bakalim tutar İnsallah biz ugrasiyoruz tutmuyo kimiside biseferde tutuyo hayret bisey ya :KK53:

X