Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Bende doktora görünmeyi düşünüyorumsiraa aldim bakalim bisey cikmaz iinşallah baya baya hissediyorum yani adetim biteli 13 gün oldu daha bide benim öyle şiddetli agrilarim filan olmazdiki zaten normalde 32 gun falandir benim

Sikayet ediyorum sezosu utanir insan boyle tatli olunur mu

Bebis olabilir mi? Yani cabuk davrandiysaniz onun agri ya da sizi yapmasida muhtemel

Plojo Hayir ya sanmıyorum eğer öyle bisey varsads yanlis yere yerleşmeye calisiyor ki varsa bile en iyi ihtimalle 10 günlük nohut kadar bile yoktur bu kadar agri yaparmiki
Ay canim ya içim kipir kipir oldu simdi sanmıyorum ama inşallah öyledir

minnoşkolaaaarr ben geldimmazıcık okuma yazma günlüğü gibi olacak biraz ama kime anlatayımm
bugünn sınıf listemi aldımm 36 tane öğrencim vaar ve 21 erkek kafayı bulabilirim bu sene 8 tanesi gelmişti ikisinin sırtında çantası annelerine yapışmışlar anneniz dışarda beklesin dedim yokk diye ağlamaya başladılar ve sonra bi tanesine yaklaşmaya çalışınca kaçtı gitti 5 yaşında bebişlerim var benim okuma öğrenecek

sanırım çocukların alışması zor olacak bakalım kağann sonra sezenişkooo eylül masal nasıl okula başlayacaklaaar

Oyy kiyamamm onun gozunde ne kadar mukemmelsiin simdii hayallerinu susluyorsun resmen :)

Hediyelerde kota olmasini majorde soylemisti sanirim guzel fikir bence de..

Gunaydinn kizceee :) nasilsiinnn?
aynen öyle kuzum ama o çocuğu bana vermemişler okullarda çok haksızlık oluyo ya azcık sesin çıkacakki iyi öğrencileri alacaksın
o zaman kota koyalım tatlışım

keleboşşşşşşşş minnoşş nasılsınn eylül nasıll
bende özledim valla seni tatlışımm nasıl gidiyo evdee hayat alıştınmıı

bazen öğrenci ve öğretmen arasında elektrik tutmayabiliyo kuzum seninkide öyle olmuş
ama o çocuğu bana vermemişler

geldiler tatlışşş ama 36 kişiden sadece 8 i
bu arada bu vuran öğretmenlere ayrıca sinir oluyorum hele ki böyle sudan sebeplere çocuğu okuldan uzaklaştıracak şeyler yapılmasına bak kaç yıl geçmiş unutmamışsın öyle içine işlemiş

canımmm allah zihin açıklığı versinn kiii
şef amayaa ne güzell yaparsın ki sen :)

valla hakikaten nerde yaa uğramıyo hiç artık

çok şükür bankada alt kattaki görevimi başarıyla tamamladım
yarın arkadaş izinden geliyor üst kata yerime geçiyorumm
burda emekli teyzeler amcalar iyiydi ama ben de sabır kalmamış
duymuyorlar ya bağırmaktan sesim kısıldı
AMAYA yazmayı unutmuşum izindee olduğun için gıcık olmuş olabilirim
benceee kesin geçiceksin sınavı hatta o kadar yüksek alıcaksın ki seni müdür yapıcaklar direk

canım ben ne olsa iyiye yorarım..
seninkini de bebişe yorayım bebiş gelsin

kuzu ben de arada whatsaptan sesleneyim diyorum ama ben de rahatsız eymiyim diyorum
ayhh fazla ince ve düşünceliyiz yahuu
halbuki ne rahatsızlığı di mi ölümüne kakayız hepimiz
bu arada takvimine baktım Eylül kocaman olmuş
Masal geriden koşa koşa geliyorrr
kıyamam onlaraaa 5 yaşındalar mııı
bizim de ilkokulda bi çocuk vardı annanesi ile oturdu sınıfta nerdeyse 1 ay
niye azıcık kişi gelmişki ne güzel alışma haftası...
erkekler çoğunluktaymış ama olsun kuzu zekidirler onlar cin gibi..

ee nasıl başlıcan okuma yazma öğretmeye çubuk daire falan mı yapıcaklar
çok kutsal görevin var kuzu...
benim mahalledeki bütün arkadaşlarım benden büyük olduklarından hepsi okuma yazma bilyordu ben de hırs yaptım ağladım okula gitmeden öğrendim
annem çok uğraştı sağolsun..ama sınıfta öğrenmek isterdim çok canım sıkılmıştı ilk dönem...

hepinizi öpüyoreeeeeeeeeeee

halbuki ne rahatsızlığı di mi ölümüne kakayız hepimiz yazmışsın canım harf kaybından ötürü kaka'yız olmuş ne güldümm hepimiz ölümüne kakayızzz

emekl teyzeler amcalardan sevap almışsındır bol bol tatlı faturalarının yatırırken

5 yaşındada var tatlı yani 60 aylık 70 aylık felan diye gidiyo yaş aralığı geniş baya
sende ne hırslıymışsın haa ben de salak silgileri harcar harcar o silgi tozlarından yine silgi yapalım diye uğraşırdık derslerim çok kötüydü benim

Ve gezginci cikilata geldi cok yorgunum bi bakem dedim bu gun oglusuma ananesi bayramlik aldi babannesi armut toplamaya devam ediyor:)
Bu arada kotu haber regl oldummm iyi habrr her zmn kopan belim ve burulan karnim gayet sakin Dogumdan sanirim...optum ki sizi

Niye yanlis yer olsun sagdan ya da soldan ilerleyip rahmine yerlesecek ki kucucuk olmasi degil vucudun onu yoluna aldiysa tabi kii birseyler olabilir..ilk zamanlarda agrilar sanci girmeler gayet normaldir olabilirde olmayabilirde..insallah oyledir canimm iyi dusunn

Aslinda illa kota cokta onemli degil herkes az cok karsi tarafida hesaba katarak abartmaz olur biter :)

Kiyamam ne kadar icinde kalkistir o kizcenin..
Bizim 1. siniftada hic unutmam Serkan adinda bir cocuk vardi cok agliyordu anneannesi ya da babaannesiydi onu hep kapida bekliyordu bu Serkan'da derslerde aglayip aglayip rn son dayanamayip sobanin arkasindan kaciveriyorduu

Bende sapsal gb okulun tuvaletine girmezdim bikeremcik tutamamistim hahaha
Bi kere de kalemi elime dayamistim masayla oturdugum siranin arasina denk getiriyordum tam getirdim ki ogretmrn yazdirmaya basladi saskin ben onfe kalemi alip masayi cekecegime once masayi cektim,kursun kalem avucuma girdi dimdik duruyordu bide arkadasima gosteriyordum hala gri bir nokta var avucumda

Sizinkileri begenmezlik etmesinde armutlara devam etsin
Ben olmadim daha yaa acaba ne kadar daha olmam,cok allak bullak oluyorum ayni zamanlarda sinirli sinirli,bide mutlaka migren tutuyor daha da sinir oluyorum

Iyi geceler herkesciklereee
Icim yaniyooorrr
O kadar cok su ictim ki karnima baksaniz kesin sabaha dogurur dersiniz

Ahaha kaka olduk biz
Amaa neden o kizi vermediler senin sinifa
Valla uzuldumm..
Hatta alakasiz bi sarki geldi aklima:
Sevenleri sevdigine vermedillerrrr
O silgilri bosa harcama bizde de vardi
Ay bi de ari mayali silgiler vardi misss gibi
B

Cok guldum armut toplama isine
Babanesi de harclik verir bisuruuu
Normalde dogumdan sonra ne kadar sure icinde regl oluyoruz kuzu?
6aydir rahatim unuttum bile nasil bisidiii

Oy sweatt aynisini bende yaptim karnimi gorsen masallah 6 aylik dersin hahah:)

Valla canim emzirmeye gore hatta emzirsende kisiye gore degisiyor 1 seneye kadar cikabiliyor sanirim..

Keske olsam diyecegim hic aklima gelmezdi ama o da bisylerin habercisi oldugundan insan olsam diyor
Ya da insanoglu hep olmayani istiyor

Huhh huu
Hunimi taktim geldiiimmm
2 saatciktir uyanigiz
Minicikken geceler bayaa uzunmus onu hatirladimBuna da sukur

3 gundur basim agriyor,kulagimdan cizirtili sesler geliyor suan bir de ruzgar esiyor duruyor gb su icimdeki cocuk dısımada bi el atsa
2 gun surdugu olmustu ama 3 e cikmamisti migrenim,guluyorum fln ama ciddi sekilde can sıkıcı..

Uyudu hemen uyuyayim

BegenmeSe kendisi daha iyisini alsin deriz bizde cicim .. annemin bi lafi vardir hep soyler adim hidir elimdn gelen budur o hesp iste...

Siviticim bende senin bu iyilik perisi olarak olan dusuncene guldum:) hamislikten olsa gerek
Dogumda gittiktn sonra bi kete bile arayip torununu sormayan kadin harclik hahahah bu baya bi ironi olur sanirim:)

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas

günaydın gelincikleeerrrrr

plojommmm aramıza hunisiyle katılmış sezoşun yeni bi şeyler öğrenmesi biraz zaman aldı sanırım ama azcık daha dayan... inşallah bu son gece olmuştur.......

çikolatacım bence de svity çok iyimser yaklaşmış ama önemli mi?????? o tarz insanların varlığı yokluğu bir oluyor bi yerden sonra... eşin farkındaysa gerisinin hiç önemi yok inan.... ancak nedenini de anlayamıyorum...

davul gibi karnıyla svityyyy de burdaymışşşş (ana! gebe kadın smile nı çalmışlar) çok az kaldı kiiiii :)))))) ben yeni tedaviye başlayana kadar sen ve kelebek doğurcanız muhtemelen :)

atlascım canım, ekledim seni deeeee... soruna gelince bilmiyorum; yani eğer 13 gün önce regl oldum diyosan yumurta çatlama döneminde olabilirsin, bu günleri boş geçmeyin diyebilirim sadece tahmin tabi.... bu yumurta dönemi de kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor ki, svityler de öyle yakalanmıştı Masal'a.... masal SOBEEE dedi yumurtalara oysaki yumurtlama döneminin geçtiğini zannediyodu Svityyy... e hadi inşallah diyelimmmm

Günaydın hatuncuklar
amayaaa
Plojo
Aksam yere bastikca aciyordu bu yaa kaynansmdan eve gelene kadar acidi eve geldim yattim hemen ama sanki biraz gaz varmis gibi geldi banakv deye dedim bende gittim doktora boyle alttan uzun bisey sokup bakiyo doktor dedi aman Allahim didimyok ben baktirmam anacim ultrason diye bisey var
Neyse bu yumurta catliyormu bolunuyormu bilmem ama bazen beni agridan buktugu kesin
Bu arada kizlar dun bir ilk yasandi ve kocisim bizim resmimizi face profil resmi yaptibu bir ilk daha once hic resim bile atmamisti

BegenmeSe kendisi daha iyisini alsin deriz bizde cicim .. annemin bi lafi vardir hep soyler adim hidir elimdn gelen budur o hesp iste...

Boyle insanlarin aldigida rahatsiz eder zaten canim artik hiiic takilma :)
Siz zaten mutlusunuz :)
Elimden gelen degil sadece biz bunu begendik aldik diyeceksin hıhhh

Buyudukce diyorlar ya gercekten buyudukce simdi daha iyi bisy ogrenmesi zaman aldi galiba gercekten :) ebe artik damakta oturdugu icin o da etkilidir dedi..

Bu cekilis isine agirlik verelim diyorum Kedicik duysada gelse..
Tatilden donunce nisan hazirliklari var beni bekleyecekler nisan bohcalari icin sonrada bayram e nisan fln derken gec kalmak istemem hediyemi gitmeden en kotu ihtimallede izmirdeyken alayim diyorum

Dogru tabii gazda olabilir hatta bastikca fıtık bile geldi aklima Allah korusun tabii bilemedim canim..Ama her doktor alttan direk muayene etmez,istegini soylersin ya da alisacan :)

Kontrole gittikk asilari olduk deviti tazeledik kan ilacina basladik vs vs vs :)
Hersey yolunda Sezen ellerinizden oper,bugun daha iyi...
insallah asilar etki gosterdikce cok yorulmaz meleğim:)

Optuk kiiii yanaciklarinizdan

Yagmurdamlasi'da yok bayagidir,diger taraftada yoktu,gelir insallah belki katilmak ister cekilise

tünaydın kızçelerrrrr
yine acıktım hep açım..
5.aydan sonra bana bişeyler oldu..
KELEBEK nerdesin kuzu senin iştah nasıl?

bi de insanı belirsizlik daraltıyor bence bu gün mü gelcek yarın mı gelcek
stres yapmasa sna gelmediği iyi bence sıcakları da atlattın
kıyamam ki sanaaa...
o huniden bana da lazım 3-4 ay sonra...
artık kelebek de gelir gece yazışırız çocuklar kucağımızda
bence az kaldı Sezen bu gece deliksiz uyucak..annesini üzmez kiii

kuzumm yeni tedaviye başlıcak mısın hemen ayhh çok heyecanlı
yine fakülteye mi gidiceksiniz?bu sefer 3 de gelicekler ikizler
bu arada evet Masal bize süpriz yaptı adetime 3 gün kala falan yumurtlamışım gelivermiş
inatçı olcak benim kızım kafayı koydu ya olmadık zamanda da olsa geldi

bu arada EVKEDİSİ MAJORR hiçç yoklar
KELEBEK arada uğruyor..
ASOŞ 101den kalktıkça geliyor
ÇITIRCIK kaybolduu
biz PLOJO AMAYA ÇİKOLATA ATLAS ve SİVİTT yılmaz bekçiler olduk

Yagmurdamlasi'da yok bayagidir,diger taraftada yoktu,gelir insallah belki katilmak ister cekilise
Geldim cnm geldim.Ara ara baktım yazmak fırsat olmadı.Herkes iyidir inş.Tabi bende katılmak isterim çekilişe yazabilirsiniz benide listeye
Dün kızımla gezmeye gittik.Çok şükür sıkıntı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…