- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.041
benimkinin profilinde de genelde ikimizin fotosu var ama öncelerii kavga ettik mi hemen değiştirirdiGünaydın hatuncuklar
amayaaa
Plojo
Aksam yere bastikca aciyordu bu yaa kaynansmdan eve gelene kadar acidi eve geldim yattim hemen ama sanki biraz gaz varmis gibi geldi banakv deye dedim bende gittim doktora boyle alttan uzun bisey sokup bakiyo doktor dedi aman Allahim didim yok ben baktirmam anacim ultrason diye bisey var
Neyse bu yumurta catliyormu bolunuyormu bilmem ama bazen beni agridan buktugu kesin
Bu arada kizlar dun bir ilk yasandi ve kocisim bizim resmimizi face profil resmi yaptibu bir ilk daha once hic resim bile atmamisti
maşallah sizeeeKontrole gittikk asilari olduk deviti tazeledik kan ilacina basladik vs vs vs :)
Hersey yolunda Sezen ellerinizden oper,bugun daha iyi...
insallah asilar etki gosterdikce cok yorulmaz meleğim:)
Optuk kiiii yanaciklarinizdan
İlk torun canim..bakalim ins kara cikar yuzun ama inan hoc umudum yok ayrica beklentimde yok bana olan bir kurusu onume gun gelip ikram ettigi icin hiccc geregi yok:)DAMLA ÇİKOLATAAA seni alıntılayıp yazmamışım yahu
senin kv inşallah benim yüzümü kara çıkarmaz
ilk torundu dimi kv'nin?
aynı seri no'lululardı evetİlk torun canim..bakalim ins kara cikar yuzun ama inan hoc umudum yok ayrica beklentimde yok bana olan bir kurusu onume gun gelip ikram ettigi icin hiccc geregi yok:)
Sonuc olarak benim kaynanada seninkindn hallice..(yanlis hatilaniyorsam srninkide benimkindendi seri nolari ayri sanirim bunlarin):)
o alttan baktıkları kocaman şey senin canını hiç acıtmıyo tatlım, çünkü jel sürüyo üzerine anlamanla bitmesi bir oluyo zaten, çekinilecek yada korkacak bir şey değil... ultrasonda görülemeyen birçok şey bu şekilde daha rahat görülüyo.... tabi ki gaz da olabilir ama gaz sancısı yer değiştirir sanki bi yerde sabit değildir.... bilemedim ki.... bu arada o alttan muayene de gaz ise onu da söylüuolar :)))))Günaydın hatuncuklar
amayaaa
Plojo
Aksam yere bastikca aciyordu bu yaa kaynansmdan eve gelene kadar acidi eve geldim yattim hemen ama sanki biraz gaz varmis gibi geldi banakv deye dedim bende gittim doktora boyle alttan uzun bisey sokup bakiyo doktor dedi aman Allahim didim yok ben baktirmam anacim ultrason diye bisey var
Neyse bu yumurta catliyormu bolunuyormu bilmem ama bazen beni agridan buktugu kesin
Bu arada kizlar dun bir ilk yasandi ve kocisim bizim resmimizi face profil resmi yaptibu bir ilk daha once hic resim bile atmamisti
yumurtalığa kadın doğumcu bakar daha doğrusu en iyi o anlar....Amayaa alinti yaparken birbirine girdigi icin alinti pek yapamiyorum sonradan eklemem gerekiyor
Enişte inadindan yapmiyordu birazda aman neyse nazar değmesin
Canim doktora gidicem haftaya cuma ayni guni ultrasonumda var bobrek icin doktordan rica etsem yumurtaligada bakarmiki
Bak gene aciyooff yaaaaa
tünaydın kızçelerrrrr
yine acıktım hep açım..
5.aydan sonra bana bişeyler oldu..
KELEBEK nerdesin kuzu senin iştah nasıl?
bi de insanı belirsizlik daraltıyor bence bu gün mü gelcek yarın mı gelcek
stres yapmasa sna gelmediği iyi bence sıcakları da atlattın
kıyamam ki sanaaa...
o huniden bana da lazım 3-4 ay sonra...
artık kelebek de gelir gece yazışırız çocuklar kucağımızda
bence az kaldı Sezen bu gece deliksiz uyucak..annesini üzmez kiii
kuzumm yeni tedaviye başlıcak mısın hemen ayhh çok heyecanlı
yine fakülteye mi gidiceksiniz?bu sefer 3 de gelicekler ikizler
bu arada evet Masal bize süpriz yaptı adetime 3 gün kala falan yumurtlamışım gelivermiş
inatçı olcak benim kızım kafayı koydu ya olmadık zamanda da olsa geldi
bu arada EVKEDİSİ MAJORR hiçç yoklar
KELEBEK arada uğruyor..
ASOŞ 101den kalktıkça geliyor
ÇITIRCIK kaybolduu
biz PLOJO AMAYA ÇİKOLATA ATLAS ve SİVİTT yılmaz bekçiler olduk
Geldim cnm geldim.Ara ara baktım yazmak fırsat olmadı.Herkes iyidir inş.Tabi bende katılmak isterim çekilişe yazabilirsiniz benide listeye
Dün kızımla gezmeye gittik.Çok şükür sıkıntı olmadı
benimkinin profilinde de genelde ikimizin fotosu var ama öncelerii kavga ettik mi hemen değiştirirdi
neyse şimdi değiştirmiyor kavga da etsek büyüdü benim kocam
sizinki de daim olsun kuzumm..artarak devam etsin...
bu arada kadın doğumcular evet alttan da kvnin tarif ettiği şeilde bakıyorlar .bana PKO teşhisi knuduığunda öyle bakmıştı...
daha detaylı görüyorlarmış..
kulağa kötü geliyor ama acımadı kiii
maşallah sizeee
aşılar şifa olsun inşallah..uykularına uyku katsın..
aşılarda sen mi kucğında tutuyorsun kuzum?ay ben de ağlarım kiii
Swity acimadi demek benimde acimazki o zamanöldüm gulmekten
Plojo İnsallah rahatca alisir bunyesi asilara kuzucugunun
Cikileta siz bu kaynanalardan cektiginizi soyledikce ben kaynanamdan bahsetmek istemiyorum zira benimki melek gibi sagolsunlarama bende kendi ailemden cekiyorum ve o daha cok koyuyor insana gercekten annem beni hic merak etmez hasta oldugumu bildiginde bile merak edip aramaz babami hic anlatmim Allah islah etsin
1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas
8-yağmur damlası....
çekiliş için son katılma tarihi belirleyelim öyleyse. bugün ayın 10'u... ayın 15 ine kadar katılmak isteyen diğer arkadaşların da teşriflerini bekliyoruz diyelim mesela....
sonra ayın 15 inde kesin listemizi bir kez daha duyuralım, çeşitli sebeplerle katılamayacak olanlar en son o gün listeden isimlerini sildirirler. ve o gün çekilişe katılacak herkes bana özel mesaj ile adlarını,telefon numaralarını ve adreslerini yazsınlar. telefon numarası kargolar tarafından istendiğinden ve hediye gönderdiğiniz gelincik tarafından belki bir teşekkür edilmek maksadıyla ekledim ama istemiyorsanız çıkarabiliriz.... ayın 17 sinde tek tek resimleyerek ve resimleri paylaşarak çekilişimizi gerçekleştireceğim(tabi çıkanları göstermiycem)..... ve sonrasında da atıyorum plojoya svity çıktı; svitinin adresini özel mesajla plojoya yazıcam. svity ye çikolata çıktı çikolatanın adresini de ona yazıcam... böylece herkeste bir adres olacak. bende ki adres ve isimleri çekiliş sonrası silicem, yani sapıklık falan yapmıycam. SÖZ VERİYORUM.... ve ayın en geç 27 inde tüm hediyeler kargolanacak.... Okey mi????
bu arada Evkedisi gelirse ona da durumu açıklarız. kararı birlikte almıştık ama plojo haklı bir tarih koymazsak gecikebiliriz... benim de eylülün son haftası tahlil sonuçlarım çıkacak, doktora görüşmem lazım. ekim başı da işte yeni ihaleler var başımı kaldıracak zaman bulamam.... e gebe olanlarımız var malum
tek çekincem evkedisinin burada olmayışı.....olaydı iyiydi :)Mikemmelsinn
Bana sapıklık yapabilirsin
Guzel olmus kizce fikrin,bu ise bi yogunluk verip halledelim oyleyse..
Gunaydin citi piti aşik gelincikler..
Kagan pasa teyzelerin ellerindn opet hala instagram acamagimizdan ara ara burdan gorunuyorzzz:)
Major nerde yaa kizacam ona
Nedense bi an major cikacak benim sansima cekiliste gb geldi
Niye yanlis yer olsun sagdan ya da soldan ilerleyip rahmine yerlesecek ki kucucuk olmasi degil vucudun onu yoluna aldiysa tabi kii birseyler olabilir..ilk zamanlarda agrilar sanci girmeler gayet normaldir olabilirde olmayabilirde..insallah oyledir canimm iyi dusunn
Aslinda illa kota cokta onemli degil herkes az cok karsi tarafida hesaba katarak abartmaz olur biter :)
Kiyamam ne kadar icinde kalkistir o kizcenin..
Bizim 1. siniftada hic unutmam Serkan adinda bir cocuk vardi cok agliyordu anneannesi ya da babaannesiydi onu hep kapida bekliyordu bu Serkan'da derslerde aglayip aglayip rn son dayanamayip sobanin arkasindan kaciveriyorduu
Bende sapsal gb okulun tuvaletine girmezdim bikeremcik tutamamistim hahaha
Bi kere de kalemi elime dayamistim masayla oturdugum siranin arasina denk getiriyordum tam getirdim ki ogretmrn yazdirmaya basladi saskin ben onfe kalemi alip masayi cekecegime once masayi cektim,kursun kalem avucuma girdi dimdik duruyordu bide arkadasima gosteriyordumhala gri bir nokta var avucumda
Sizinkileri begenmezlik etmesinde armutlara devam etsin
Ben olmadim daha yaa acaba ne kadar daha olmam,cok allak bullak oluyorum ayni zamanlarda sinirli sinirli,bide mutlaka migren tutuyor daha da sinir oluyorum
Majorcan takiple beniÇoook tattli masallah paşa ya :)
Benim instagram e ile baslayip n ile bitiyor sekerim :)
Kizmaa bana plojo dövme benii
Neden gelmedim sanıyorsunuz kocisle yalnızım günlerdir görümce izmire gitti evde tek başıma vakit geciriyorum evin keyfini çıkarıyorum :)
Şaka bi yana da hafta sonu sabah aksam düğün vardi. Pazartesi kocis hasta oldu faranjit ateş öksürük halsizlik hep onunla uğraştım. Dünde iş görüşmesine gittim ordan da anneme geçtim gelince spora gittim tam ben salondan çıkarken kocis aradi iaten çıkmış bi şey lazim mi diye ve geldim sonra kuscuya gittik çünkü dün sabah kuşlardan biri ölmüştüdigeride yalnız kalınca ona eş almak gerekti oyle geçti günler
Bende okulda tuvalete gitmezdim kii :)
Sonra 4. Siniftaydim okuldan ciktim eve gidiyorum nasıl sıkıştı m anlatamam eve geldim tam annem kapıyı açtı ben altima yapiverdim :) bi daha da tuvalete girmemezlik yapmadım ne manyak temizlik delisi cocuktum ben ya.
Asla çamurla oynamaz yere oturmaz ağaca tirmanmazdim çünkü pisti bana göre.: )
Eeee cekilis varmış: ) bensi olur mu olmaz tabisiii :)
Amayaaa bende varimmm huhuuu
Huhh huu
Hunimi taktim geldiiimmm
2 saatciktir uyanigiz
Minicikken geceler bayaa uzunmus onu hatirladimBuna da sukur
3 gundur basim agriyor,kulagimdan cizirtili sesler geliyor suan bir de ruzgar esiyor duruyor gbsu icimdeki cocuk dısımada bi el atsa
2 gun surdugu olmustu ama 3 e cikmamisti migrenim,guluyorum fln ama ciddi sekilde can sıkıcı..
Uyudu hemen uyuyayim
canım çok geçmiş olsunGünaydın hatuncuklar
amayaaa
Plojo
Kontrole gittikk asilari olduk deviti tazeledik kan ilacina basladik vs vs vs :)
Hersey yolunda Sezen ellerinizden oper,bugun daha iyi...
insallah asilar etki gosterdikce cok yorulmaz meleğim:)
Optuk kiiii yanaciklarinizdan
tünaydın kızçelerrrrr
yine acıktım hep açım..
5.aydan sonra bana bişeyler oldu..
KELEBEK nerdesin kuzu senin iştah nasıl?
bi de insanı belirsizlik daraltıyor bence bu gün mü gelcek yarın mı gelcek
stres yapmasa sna gelmediği iyi bence sıcakları da atlattın
kıyamam ki sanaaa...
o huniden bana da lazım 3-4 ay sonra...
artık kelebek de gelir gece yazışırız çocuklar kucağımızda
bence az kaldı Sezen bu gece deliksiz uyucak..annesini üzmez kiii
kuzumm yeni tedaviye başlıcak mısın hemen ayhh çok heyecanlı
yine fakülteye mi gidiceksiniz?bu sefer 3 de gelicekler ikizler
bu arada evet Masal bize süpriz yaptı adetime 3 gün kala falan yumurtlamışım gelivermiş
inatçı olcak benim kızım kafayı koydu ya olmadık zamanda da olsa geldi
bu arada EVKEDİSİ MAJORR hiçç yoklar
KELEBEK arada uğruyor..
ASOŞ 101den kalktıkça geliyor
ÇITIRCIK kaybolduu
biz PLOJO AMAYA ÇİKOLATA ATLAS ve SİVİTT yılmaz bekçiler olduk
Kizcelerrrr dun gece 2 den beti uyumayip mizik mizik miziklayan oglumla ve yeni taktigim hunimle karsinizdayim..
Hafta sonu kocam gelioo durumu soyle ozetliyim:) ki siziiii
canım üzüldüm ailenin durumuna ama dua et ki eşin ve ailesi iyiymiş bu yönden bakSwity acimadi demek benimde acimazki o zamanöldüm gulmekten
Plojo İnsallah rahatca alisir bunyesi asilara kuzucugunun
Cikileta siz bu kaynanalardan cektiginizi soyledikce ben kaynanamdan bahsetmek istemiyorum zira benimki melek gibi sagolsunlarama bende kendi ailemden cekiyorum ve o daha cok koyuyor insana gercekten annem beni hic merak etmez hasta oldugumu bildiginde bile merak edip aramaz babami hic anlatmim Allah islah etsin
amayaa banaaa sapıklık yaaaap amayaa bana sapıklık yaaap1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen
5-kelebek
6-damlaçikolata
7-atlas
8-yağmur damlası....
çekiliş için son katılma tarihi belirleyelim öyleyse. bugün ayın 10'u... ayın 15 ine kadar katılmak isteyen diğer arkadaşların da teşriflerini bekliyoruz diyelim mesela....
sonra ayın 15 inde kesin listemizi bir kez daha duyuralım, çeşitli sebeplerle katılamayacak olanlar en son o gün listeden isimlerini sildirirler. ve o gün çekilişe katılacak herkes bana özel mesaj ile adlarını,telefon numaralarını ve adreslerini yazsınlar. telefon numarası kargolar tarafından istendiğinden ve hediye gönderdiğiniz gelincik tarafından belki bir teşekkür edilmek maksadıyla ekledim ama istemiyorsanız çıkarabiliriz.... ayın 17 sinde tek tek resimleyerek ve resimleri paylaşarak çekilişimizi gerçekleştireceğim(tabi çıkanları göstermiycem)..... ve sonrasında da atıyorum plojoya svity çıktı; svitinin adresini özel mesajla plojoya yazıcam. svity ye çikolata çıktı çikolatanın adresini de ona yazıcam... böylece herkeste bir adres olacak. bende ki adres ve isimleri çekiliş sonrası silicem, yani sapıklık falan yapmıycam. SÖZ VERİYORUM.... ve ayın en geç 27 inde tüm hediyeler kargolanacak.... Okey mi????
bu arada Evkedisi gelirse ona da durumu açıklarız. kararı birlikte almıştık ama plojo haklı bir tarih koymazsak gecikebiliriz... benim de eylülün son haftası tahlil sonuçlarım çıkacak, doktora görüşmem lazım. ekim başı da işte yeni ihaleler var başımı kaldıracak zaman bulamam.... e gebe olanlarımız var malum
heryere yetiştin kuzum maşallahYaaa offf uzun uzun alintilamstm tamda cvpliodm ne olduysa kayboldu hihhh aklimda kalanlari ozetlim bari asosum senin ogretmenlgni sinifni yerim dunyann en tatlisko ogretmeni bizin arkdsmz asossss....... sivitosss sennde gorevi basaryla yerne getrmen beni gurrlandrdi tebrk ederm alkisssss.... sonra sivitoscum bnm istahim normale dondu arada kaciriryrm ama eskisi gbi acim acimnn die dolanmiom ortaliklarda zaten ayicik pandacik oldm daha yesem nolcak ni instgramn olaydi gorurdun koca totomu ve gobisimi ehhehehe..... amayaaaa kuzuskom cekislis seyini mukemmel otesi dusunmusssn seni super zeka ilan ediom sonracgma sinavndada basarilar insallah hepsi 5olur ehehhehe cok komigm...... sonracgma plojo hemserm sezosumun anasi hunili hemsom sana ne yazim uykusz geceler devammis gozumu korkutuon valla hi.... damlacikiletaaaa sende istanbul kazan ben kepce modundasn hoppaaaaa...atlasinda kusu ufff olmus dr a gtmio hehhe o syden banada ayiptr solemesi sojtular jic acimio korkma onun 2katida grse acimaz ordan bebek cikio o zimbrti viz gelrrr ...... major ve ev kedisi piyasada yok yagmur damlasi sanada hello baska kim vardi valla yine hafizama hayran kaldm bu kadr kalms ezbermde roman yazdm be... he bide asos evde nasil gecio gunlern demsti valla iyi ama braz sikici genelde anamdaymmmm takilioz iste napalim havalar sicak disarida cikmiom pek oyle iste
eşine geçmiş olsun kuzucum evde otururken gel işte nete ne güzeelÇoook tattli masallah paşa ya :)
Benim instagram e ile baslayip n ile bitiyor sekerim :)
Kizmaa bana plojo dövme benii
Neden gelmedim sanıyorsunuz kocisle yalnızım günlerdir görümce izmire gitti evde tek başıma vakit geciriyorum evin keyfini çıkarıyorum :)
Şaka bi yana da hafta sonu sabah aksam düğün vardi. Pazartesi kocis hasta oldu faranjit ateş öksürük halsizlik hep onunla uğraştım. Dünde iş görüşmesine gittim ordan da anneme geçtim gelince spora gittim tam ben salondan çıkarken kocis aradi iaten çıkmış bi şey lazim mi diye ve geldim sonra kuscuya gittik çünkü dün sabah kuşlardan biri ölmüştüdigeride yalnız kalınca ona eş almak gerekti oyle geçti günler
Bende okulda tuvalete gitmezdim kii :)
Sonra 4. Siniftaydim okuldan ciktim eve gidiyorum nasıl sıkıştı m anlatamam eve geldim tam annem kapıyı açtı ben altima yapiverdim :) bi daha da tuvalete girmemezlik yapmadım ne manyak temizlik delisi cocuktum ben ya.
Asla çamurla oynamaz yere oturmaz ağaca tirmanmazdim çünkü pisti bana göre.: )
Eeee cekilis varmış: ) bensi olur mu olmaz tabisiii :)
Amayaaa bende varimmm huhuuu