- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.941
canım bende imranlııya hiç gitmedim açıkcası akrabalaeı hep ankaraya göçmüşlerHımm yakınmış cnm,hiç gitmedim ama..Koyulhisar,zara,suşehri buralara çok gideriz biz:)
ay canımmm sana yakın olmak için çok isterdimm bursayıTunaydin kizcelerrr
Hava yagmurlu gibi ama cok sicak cok terliyorummm.simdi disari cikicaz kocisle bi ce diyim oncesinde didim
ASOSSSS sen de bursaya gel senin de tayinin buraya ciksinnn
Tamam kizma boluya ciksin ama burda da cok guzel olurduu
Optum hepiciginiziiiii
yakın bize zaten kızçeeHuh huuu
Klasik haftasonu yasiyor topik..
ASEN gelsen buraya ne guzel,sakindir burasi seversin..
Sezen uyudu bende ayakta uyuyorum kestireyim azcik
Optuuuummm
efendikkkk kağan paşanın annesiiiKizcelerrrr
Kutlamayaa az kaldiiiiii
Unutmadiniz di miiiiiii
Cekiliss yapacaz mii
canişkolaaarrbiz bugünn van ercişte düğünee gittikk değişik bir kültürün düğününü görmüş oldumm herkesin adetleri ne farklı yahu
sonraa arkidişlerle 101 sezonunu açtık:) ve asen 1. olduuancak eve geldik çok yazan olmamıış yine herkes kocişkolarıyla heralde aşık bi topikiz biz maşallaah
canım bende imranlııya hiç gitmedim açıkcası akrabalaeı hep ankaraya göçmüşlerbelki bigün giderimde zarayı da görürüm
ay canımmm sana yakın olmak için çok isterdimm bursayıama aileme çok uzak kiii
gezmişsinizdir oh kocanla ne güzeel masala aldınız mı bişiler bugünhavalar nasıl ordaa
yakın bize zaten kızçeesakaryadaydın sen dimii
efendikkkk kağan paşanın annesiii
neyi kutluyodukk kuzucaan
doğum günün 16sındaydı sanırımm
çekiliş bu topiğin açılış tarihimi yoksaamçekiliş varsa varımm
aa 2 ekimmmm çok az kaldı kiiEvett,Sakaryadayim canim
2 ekim topigin acilisii
Buarada acemi sansi mi diyelim artik oldun sen herkesi yenersin mi
Uyku duzenin oturdu mu kizce?
Günaydın mutlu pazarlar hepiciginize
Amayaa Bende seni opuyorum canimve hepinizi opuyorum
cikileta masallah kaana topigimizin yakisikli delikanlisi
Biz dun kocisimle gezmeye gittikki eminonunde balikekmek ardindan pier lotiteleferigede binecektik ama cok kuyruk vardi bizde yuruyerek ciktik sonra oradaki mezarlik bana cazip geldi geri donustede yuruduk simdi diceksiniz mezarlik nasil cazip geliyor soyleki tarihi mezarlik yeni mezarlarda var ama eskiler cogunlukta koca koca taslari var falan iste oyle fotolar instagramda
İstanbul bulutlu yagmur yagacak gibi kocis iste ben yalniz
Gunaydinnnlar efendimmm..
Yagmurlu bir pazar sabahindannn..
Kocisim yanimda olaydiiii oyy oyy neyseki onumuzdeki hafta sonu grlecek karisini ve oglusunu ozledi. Bizde tabiki..
ATLASCİM ocak ayina kadar istanbuldayim onun icin acele etmedim seninle mutlaka gorusmek istiyorm kelebegede seslendim ama o duymadi sanirsam...
Bu gun evdeyiz ara sira ugrarim kiii sizde gelin haaa:))
Evet canim istanbuldayim baya bayaa:) hadi hadii gelsene hepiniz grlsenizeeetünaydııınnnnnnnn
nabersinizz tatlışlaaar
aa 2 ekimmmm çok az kaldı kiiçekiliş fikri çok iyi aslında bakalım tatlışlar ne diceek
uykum düzgün tatlımmm 12 de uykum geliyoo sabahta hemen gözüm açılıyo maşallaah
acemi şansı değilll 3 ay netten oynadım artık ustalaştım kuzum
gunaydın canımmm
ne güzel gezmişsiniz kocanlapier lotiyi bende çok merak ediyorum hiç gitmedimm
günaydınnnnsen baya istanbuldasın kuzummm bol bol gezersin işte ne güzeel bende geliyimmi buluşmaya vandan
Ocak aayina kadar gorusuruze elbette ben kaani çok merak ediyorumGunaydinnnlar efendimmm..
Yagmurlu bir pazar sabahindannn..
Kocisim yanimda olaydiiii oyy oyy neyseki onumuzdeki hafta sonu grlecek karisini ve oglusunu ozledi. Bizde tabiki..
ATLASCİM ocak ayina kadar istanbuldayim onun icin acele etmedim seninle mutlaka gorusmek istiyorm kelebegede seslendim ama o duymadi sanirsam...
Bu gun evdeyiz ara sira ugrarim kiii sizde gelin haaa:))
Kagan buyuyorrr teyzesi gordum kabule ettim canm..kagani instagramdan takip edin teyzeler artikkk:)Ocak aayina kadar gorusuruze elbette ben kaani çok merak ediyorum
Bu arada seni ekledim instagramdan
Tamamdir yakin takip baslamistirKagan buyuyorrr teyzesi gordum kabule ettim canm..kagani instagramdan takip edin teyzeler artikkk:)
ayy keşke kuzum aramızda en az 20 saatlik bi fark var sen batıdasın ben doğudaEvet canim istanbuldayim baya bayaa:) hadi hadii gelsene hepiniz grlsenizeee
Asencim pier loti güzel baya yuksek biyer herkes resim çekme yarisindaydi bizde cekindik tabi
Selfi yapacaz diye elimiz yukarilarda kaldi
Teleferige sira yuzunden binemedik kocisim beklicekti sirayi ben yok beklemeyelim dedim yuruduk ama aslinda korktum biraz ama caktirmadimkorkarim desem bisuru dirfir ne gerek var
Ama yolun duserse yiyecegini yaninda gotur derim bi kasik dondurmanin 5lira oldugu biyer ki beni fiyat konusu cok yakindan ilgilendiriyor
yakalandımmmmmAsen atlas cikin disari gordumm sobeeee:)
Evet var canimyakalandımmmmm
çiikilataaa seni ekledim kiiii
atlass senin var mı instagramınnn
Canim hic belli olmazki bu yil tayin bizi bekler dogu yani van aklimizda :) bakarsin biz sizE geliriz ki..kabul ettim canim takipteyim..:)ayy keşke kuzum aramızda en az 20 saatlik bi fark var sen batıdasın ben doğuda
gerçektenmiii bende çekinirdim kiiiama benim eşim hiç sevmez foto çekinmeyi ne gerek var derdi ve ben sinir krizi geçirip kavga ederdim
teleferik mii ne güzeelayrıca gerçekten pahalıymış ama ben birazcık savurganım
Canim hic belli olmazki bu yil tayin bizi bekler dogu yani van aklimizda :) bakarsin biz sizE geliriz ki..kabul ettim canim takipteyim..:)