Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Aynen cnm öyle oluyor..Temizlik demişken ben dün yaptım ohh mis heryer,bugünde kışlık dolaba patlıcan kabak biber karışık dograyıp atıcam.Kışında çıkarır içine domates et koydummu al sana mis gibi yemek:) Teyzemde fasülye poşetleyip yollamış,konserve,turşu,hamurişi,biz erişte makarna mantılık falan keseriz.Onlardan yapmışlar görümcemle yollamış.Kışlık yiyeceklerimiz hazır.. Kızımda uyanmak üzere,daha süt sagıcam,iş hiç bitmiyorki...
Yarın biz gezmeye gitcez ohh bee,kızımı halasına bırakcaz.Eminönüne gidip gezicez kocişimle,birazda alışveriş yaparız

Sinemaya gitmeyi özledim valla,birgünde sinemaya gitsek ne güzel olur En son karaoglana gitmiştikUff bayagı olmuş gitmeyeli

Ahh bu kocişlerde olmasa napardık..Allah biyerden yüzümüzü güldürmüş en azından demi ama

Gunaydin citi piti aşik gelincikler..
Kagan pasa teyzelerin ellerindn opet hala instagram acamagimizdan ara ara burdan gorunuyorzzz:)

Allahhiiiimmmm papyonunu sevsinleerr..masallahh subhanallahh..
Acin artik ya gorup gorebileceginiz en basit paylasim seysi iste..

Gercekten sen degilmissin demek kazan comlek patlamis

Ben sebamed kullandim kullaniyorum cok memnunum..
Ilk 9 gun gobegi dusmedigi icin sadece 3 kez gobisi giysisiyle kapatarak islatmadan yikadik sonra o zaman bu zamandir hergun yikiyorum canim..Ama hergun sampuan vs surmuyorum gunasiri mesela..O 9 gun icinde yikadigimizdada cok az kullandik zaten bildigin pamukcuklari temizliyorsun suluyorsun cocugu..
Sebamed buarada hassas ciltler icin alerji durumlari icin doktorlarin onerdigi bi urun kimisi onerilmeden alinmasina gerek yok der ama ben bisy olmadan kullanmak istedim..

Gozunu aciyor ben daha laf atmadan siritiyor bide yeni adeti kiiihhhh yapiyor
Hadi bize gelin isirirsin

Canim instagramin varsa ekleyim kizlar ordaki fotograflari videolari gorebiliyor yoksada acmak istersen gorup gorebilecegin en basit sey fikir olsun dedim

Ama tabii o sevgi insanlarda biraz farkedebiliyor

Evet haftaya asilarimiz,insallah cok sikinti olmaz..
Onceden neden anneler asilarimiz uykularimiz gb konusuyor derdim simdi anladim mesela saclarimiz dokuluyorikimizinde

Amiiiiinnn cumlesini insallah canim..
Darisi cifter cifter basina insallah
Daha ne numaralar var onda az degil..

valla inan kolumu kaldırasım yok. Tvdeki kuaför programı var birtane. Onu izledim çok komik herkes birbirine çemkiriyor.

Şİmdi geldi artık temizlik vakti. Son ana kadar bekledim ama baya çer çöp.
süpersin valla. Yaz sebzesi harika zaten. Aynen kolay yemek cıkar sana. Siz aslen nerelisiniz? Elinizden güzel iş geliyor belliki
bak onu bende çok merak ediyorum. Neden anneler aşımız, yemeğimiz diye konuşuyor diye. Aşırı benimseme hali diye düşünürdüm ama demekki çoğul çoğul ilerliyor durum.

Böyle bak gözünden sakın sonra el oğlu gelsin alsın kızını.. Annelerimiz için ne zormuş kız vermek..

Burda festival varmış kızlar. Böyle enteresan ülke. Herşeyi kutluyorlar. Zaten çok meşhur yemekleri yok ama olanı da dünyanın en büyük buluşuymuşçasına kutluyorlar. Akşama merkeze gidicez. Festival bahane gezmek şahane

Maalesef cnm bırak ınstagramı face bile yokki,kociş çok kıskanç,facede abuk subuk insanlar profil resmimi görüp mesaj yollayınca eşimde sevgiliylen girmiş bakmış mesajları görmüş,dondurduk faceleri Ne saçma ya mesaj gönderimini kapatıyorum nasıl yolluyorlarsa yolluyorlar.Önce profil resmimi kaldırttı ama daha sonra dondurdu.Instagrama hayatta izin vermez

İstanbul dogma büyüme,aslen Sivaslıyız cnm..Sen nerelisin ?

Amayaa bi kiz verme mevzusuna Yilmaz Erdogan'in bi sozuyle son noktayi koymustum okursa hatirlatir bak cok iyiydi..Bizimde geldigimiz gb gidecekler ama ciddi anlamda dusundurucu simdiden

Iste instagram tam da o abuk sabuk siteleri golgede birakan cinsten..
Profil resmi tiklayip acilmiyor hic..
Paylasimlarini gizliyorsun sadece 1 secenekle..
Ismini rumuz gb ne istersen oyle yazabiliyorsun..
Sadece fotograf ve cok kisa video paylasabiliyorsun..
Sadece takip etmesine izin verdiklern gorebiliyor ve yorum yapabiliyor..
Hic bosuna kirlilik yok

bu hafta bitti ama ben de bittim..
bu gün öğleden sonra bankadaki en zor günlerimden birini yaşadım heralde..
o kadar yoğunluk-çözümsüz işlemler arasında bi de gaz sancısı...
sıkıldıkça sancı arttı 5 ten sonra hafifledi biraz..
dün kv'lerdeydik bu akşam da annemlerdeyiz sonra da dayımlara gidicez çay içmeye..
evimi de özledim yahuuuu

Gunaydin citi piti aşik gelincikler..
Kagan pasa teyzelerin ellerindn opet hala instagram acamagimizdan ara ara burdan gorunuyorzzz:)

ama ben onu yerim kiiiiiiiiii

pazarrtesiiiii büyük günnn deyip heyecan yaptırıyım mıııı sanaa

erkek eli hıı çook güldümmm
güldüğüme bakma kendi halime de gülüyorum...hamile olduğumdan beri ben de pek bakmıyorum kendime...
bi de aldatılma açısından en riskli dönemmiş ya hayyyyyııırrrrrr,

festival var demekkk
gidin eğlenin mis gibi..ne güzel bambaşka ülke ve kültür..ben daha edirnenin ötesine geçemedim
eşimin memurlukta 10 yılı dolunca ki 7 yılımız daha var yeşil pasaportumuz olucak onu bekliyoruz...
sana da uğrarım
ama sana yazdığım çıkmamış düzenliyorum hemencik dedim ki
derdimi bilion dermanı da söle gaza ne iyi gelirr..utangaç yüz :)
ben de dolaba bir şeyler atmak isityorum da patlıcan kabak sadece doğrayıp mı atıyorsun başka bişey yok dimi?
bi de domates doğrayıp koysak olur mu ki?

sebamedi ben de duydum canım ..sanırım onu alıcam test edildi onaylandı sen deyince
aşınızı sevsinler sizin
ateşsiz ağrısız sızısız aşılarınız olsun...

Canım patlıcan,kabak,biber sadece dograyıp attım dolaba..Kışın dolaptan çıkarıncada içine patates,domates,istege göre et koyup pişircem..Güzel oluyor dene istersen..

Birde bizimkine anlatabilsem uff...

yılmaz erdoğanın sözünü hemen lhatırlatıyorum :)

"siz naparsanız yapın biri gelir ciğerinizi sökeeeerrr götürür...(seyirciden alkış kopar... yılmaz sözüne devam eder...) amaaaa amaaa siz onu yapmak için başkasının ciğerini sökmüştünüz ya; ona sayacaksınız!!!!!

Temizlik yaptım ve yemek yaptım. Geldim kızlar az sonrada koçiş gelir zaten.

Ben de doğma büyüme İstanbul. Bizim köken trakya göçmeni. Çok yakın arkadaşım var sivaslılar. Şahane bal getirirdi bize sivastan.

Valla kolay gelsin hamiş hamiş yoruyorlar seni
Canım hamilelikte zor bakım. Bir de oje makyaj ne de olsa kimyasal bebeğe zarar verirmi ki? gerçi artık kadınlar boya bile yapıyor ama.. Bilemedim ben doktorlar daha iyi bilir tabi.
Evet kültürleri farklı. Ama aslında Türkiye'de avrupayı gözde büyütme hali var. Sanki biz herşeyi çok yanlış onlar herşeyi mükemmel yapıyor sanıyoruz. Tabi ki öyle değil. Ama bize göre daha kurallı yaşıyorlar. Bu da daha düzenli toplum getiriyor. Ama bence biz daha pratiğiz. Genetik olarak zekimiyiz bilemiyorum ama Türkiye'de boğuşmaktan pratik zekamız gelişmiş. En ufak konuda bile kafaları karışıyor.
ooo yeşil pasaportunuz olucak. ne güzel. Valla gezer gezer durursunuz. Bize de bekleriz.

Vaaayy güzel lafmış..

Evet cnm Sivasın balı güzeldir.Eşim Zaralı,kurban bayramında Sivasa gitmek istiyor.Bizde balımızı alır geliriz Zaradan Allah kısmet ederse.. Koyulhisarında domatesi meşhurdur.Kayınvalidemden hariç bir teyzem daha var o Sivas Koyulhisarda yaşıyor.Çiftlikleri var.Bana domates,biber,patlıcan,karpuz falan yollamış.Bende organik sebze bulmuşum kaçarmı poşetleyip attım dolaba

kızlaaaarrrr ben geldimmm
mini mini birlerin kapı süsleriyle kafayı bulmuş durumdayımm
arada size yazayım dedimmm

doğru diyosun canım sorumluluk sende daha fazla hem ailelere yansırsa daha kötü olur diye neyse eşini sevdikten sonra gerisi yalan zaten yaa
bu arada bende sivas geliniyim kiiii kütüğümde sivas yazıyoo

sezenişko iiçin gelinir valla o yol kuzum allah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesinn bahtı güzel olsunn tatlışımınn

canım kıyamam yaa banka zor zaten bi de hamile halinle

ayy bana heyecan yaptırma kuzum zaten maksimumdayım şuan kapı süslerimi yaptımm yüz boyası alcam ilk gün boyayacam yüzlerini çikolata dağıtıcam minnoşlara oyunlar oynayacazz planlıyorum yavaş yavaş

Fikirlerimin yardimci olmasina seviniyorum,guvenine:)
Insallah oyle olur canim...

Birde bizimkine anlatabilsem uff...

Bosver cokta takilma boyle birseyin huzursuzluguna degmez ya da onun telefonundada acik birakirsin

Amiiinn cumlesinin insallahh..
Mini 1 oluncada olabilir bekleriz seni

Günaydıııın

Gune Eylul'le basladim,gobisste selamladi teyzesinii

Bugun misafiiirrr vaaarr ozleyin beni

Aynen cnm..Sivas gelinisin demek,neresi merkezmi cnm...

Çareler tükenmek bilmiyor İkna edebilirsem açıcam cnm:)

günaydınn canlarımmm
sizi çok seviyorum ben yaahatta hayatımdaki bütün arkadaşlarımı seviyorumm
bu sabaha okulumdan sevdiğim bi arkadaşımın bursaya tayini çıktı çok üzüldüm ama onunadına çok sevindim herkesler gidiyo bi tarafa hüzünlendim
işte sonuç olarak sizi çok seviyorum (saçmalama da son noktayı yaşıyorum )

ay keşke aynı il de olsak sezeni seve seve okul çıkışlarında çalıştırırdımm o bana bi gülerdi tatlış tatlış yeterdi kii sıpa çok tatlı maşallaahh

Günaydıııın

oh çaylar kahvelerrr iyi oturmalar kuzum

sivas imranlı canım

günaydınn canlarımmm
sizi çok seviyorum ben yaahatta hayatımdaki bütün arkadaşlarımı seviyorumm
bu sabaha okulumdan sevdiğim bi arkadaşımın bursaya tayini çıktı çok üzüldüm ama onunadına çok sevindim herkesler gidiyo bi tarafa hüzünlendim
işte sonuç olarak sizi çok seviyorum (saçmalama da son noktayı yaşıyorum )

ay keşke aynı il de olsak sezeni seve seve okul çıkışlarında çalıştırırdımm o bana bi gülerdi tatlış tatlış yeterdi kii sıpa çok tatlı maşallaahh

Günaydıııın

oh çaylar kahvelerrr iyi oturmalar kuzum

sivas imranlı canım

Hımm yakınmış cnm,hiç gitmedim ama..Koyulhisar,zara,suşehri buralara çok gideriz biz:)

Tunaydin kizcelerrr
Hava yagmurlu gibi ama cok sicak cok terliyorummm.simdi disari cikicaz kocisle bi ce diyim oncesinde didim

ASOSSSS sen de bursaya gel senin de tayinin buraya ciksinnn
Tamam kizma boluya ciksin ama burda da cok guzel olurduu
Optum hepiciginiziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…