- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 33
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.921
Merhaba güzel gelicikler
Oyy Rabbim yavrundan ayırmasın. Hep güzellikler, sevinçler yaşayın işallah.Minnoko aşımı olcak. Oyy kıyamam o pufuduk bacaklara
Çoook tatlıymış kuşunuz.. Bildiğin evcil hayvan olmuş o. Kuşlar uzak duruyo gibi gelirdi bana. Demekki bakmaya göre değişiyor. Kedi köpek gibi hep yanında dibinde seninle sevgi paylaşımı yapmış.
Sevgi kime neye verilirse verilsin mutlaka geri doner. Cümlene bayıldım kesinlikle öyle. Herşeyin başı sevmek.
Canım valla eşinin ailesi baya karışıkmış cidden. Birde teyzen yani.. İnsanların evlat ayırabilmesi çok enteresan. Bizim çevrede de var bazı öyle insanlar. Büyük çocuğunu daha cok seven yada küçüğü daha çok seven.. Nası bir zihniyet anlayabilmek mümkün değil. Bir de dediğin gibi bir malı toruna yapmak neden? Sonuçta o tüm kardeşlerin hakkı. Eşinin ve görümcenin hakkı yeniyor yani..
Çerez yeme konusuna baya koptumne komik kadınmış yahu.. Oğlumun çerezini ben yicem diye hesap yapıyor. Halbuki o koca kadın sen küçüksün. Sana gerçekten anne gibi davransa sende ona sevgiyle karşılık verirsin. Böyle hesaplar yapınca sende kızıyorsun haklı olarak soğuk davranıyorsun. Bunu nasıl düşünmüyorlar ki??
Yeriz Kaanı. Canım nası yakışmış tulumu
Canım valla ben eskiden süslüydüm. Ama sonra daha saldım kendimi. Buraya geldiğimden beri doğru dürüst oje ben de sürmedim. Eşim de çok sever. Ne bu eller erkek eli gibi falan gibi laflar edince biraz bakiim kendime dedim.Valla dediği gibi 3 hafta kalıyorsa şahane birşey cidden. Yoksa 2 günde 1 oje sürmek zor iş.
İşallah geçer sancın.. İlaçta kullanamıyorsun tabi.. Eli ayağı sıcak tutmak lazım derler canım.
biraz temizlik yapmam lazım uff hiç istemiyorum ama
Ahh bu kocişlerde olmasa napardık..Allah biyerden yüzümüzü güldürmüş en azından demi amaamaaaaannnn yapcan da nolcak yine kirlencek boşver yayıl kuzum sennnn
eeee diğer alıntılarım nerdeeee
sviti kuş aman canım dikkat et kendine, gaz sancısı çok zor bilirimmm....
plojoooo; ya sezen nası bi şey yaaaa.... vallahi insanın neşesi yerine geliyo resimlerine baktıkça... hele ham hammmahammmm varya ona bayılmıştımmm...Allah nazarlardan saklasınnnn
çikolat, gezenti çikolatkağan kocaman olmuşşşşş pek de yakışıklı kerata......
kelebek tatlım dikkat et kendine, kuku temizliği konusunu bende merak ettim bak şimdi; önce görememek tek sorun zannettim ve acaba ayna tutulsa olmaz mı diye düşündüm ancak bir de yetişmek lazım dimi....
yağmur damlası, tatlım kv yada teyze... herneyse bence mevzusunu etmeyebile değer biri değil.... yokmuşlar gibi davranmak en iyisi galiba.... tüm olanları da tekrar tekrar konuşmak, düşünmek sizleri yoruyo olmalı; senin için de kelebek içinde svit için de bu böyle galiba... ama bence önemli olan eşler ve evdeki huzur... ona değmiyosa yaptıkları görmeyin duymayın umursamayın, yok olsunlar sizler için... hiç ama hiç kimse için canınızı sıkmaya değmez... tekrar tekrar düşünmeye ve yeniden can sıkmaya hiç değmez
yaşasın anlayışlı, sevecen sevgi dolu kocalarrrr
atlascımmm seni de öporum kocamaaannnn
başka ....
Gunaydin citi piti aşik gelincikler..
Kagan pasa teyzelerin ellerindn opet hala instagram acamagimizdan ara ara burdan gorunuyorzzz:)
kızçelerrr öğleden önce yazdım bitiremedim yazdıklarımı yemek yiyip geldim hepsi silinmiş
ağlarım ki yaaaa
aklımda kalanları yazayımm
ÇITIRCIK kalıcı oje hiç duymadım zaten evlendiğimden beri pek oje süremez oldum
onu sil-sür üşeniyorum valla
ama seninki su-hava geçirdiği için mükemmel olmalı
süslü ÇITIRCIKKK
PLOJOOO sen beni sobelediğinde aslında ben uyuyordum ama tel.de oturum açık ya ondan mı kaldı acaba?
ama bak ruhum her daim sizinle gördünz
bu aradaa Sezeni ilk günlerde yıkarken şampuan kullandınız mı?
bi de şampuan bakım kremi vb.NIVEA alıyım diyorum ama tavsiye ediceğin başka marka var mı?
YAĞMURDAMLASI bizim de bi tanıdık vardı kv'si teyzesiydi..
kadının yaşı büyük olmasa sen misin o diyi düşünücektim
inan o da senin gibiydi..çok çekiyordu..
keşke teyzem olmasa aileler arası daha huzursuzluk oluyor diye dert yanıyordu hep..
demekki genelde böyle oluyor..
olsun canım eşinle huzurlusun ya hiiç takılma...
KELEBEKK belki Eylül doğunca kv'ler kıymet bilirler..
o zaman da Kelebek kötü gelin olur
başka atladığım bişi kaldı mı acaba..bu gün de ayıptır söylemesi gaz var midemde
son aylar olsa doğum sancısı dicem
Kizlaarr merhaba ki sizeeeozledimki sizi hep okuyorum yazmak kismet olmuyo niyeyse
Damla cikolata kuzum
Kagani yer teyzesiiii ne yakisikli olmuss kiz istemeye gitcek heralde
Yagmur damlasi kuzumm kuzeninle mi evlendin bi dedusumsene teyze aanne yarisi derlerinsan nasil boyle davranabilir dimi ama ya o boyle yapiyosa el ne yapmaz yani
Sivitosummm gazli hamisim benim
Kelebosta gelmis buralaraa yat dinlen tatlisim kendine gel doguma kadar eylulle kafa dinleyin
Plojo ben o sezeni isircam aetik allahimm ne guzeel olmus annesi masallah pek bi siritik
Merhaba cnm hg..Aman cnm akrabayla yüzgöz oluncagına elle olmak daha iyi valla.Akrabanın dedigi batıyorda,elin dedigi batmıyor.Hayırlısı böyleymiş napalım artık huylu huyundan vazgeçmez,bende sevdigimden vazgeçmem
Plojovic hani Sezen bizde görelim ama
Merhaba güzel gelicikler
Oyy Rabbim yavrundan ayırmasın. Hep güzellikler, sevinçler yaşayın işallah.Minnoko aşımı olcak. Oyy kıyamam o pufuduk bacaklara
Çoook tatlıymış kuşunuz.. Bildiğin evcil hayvan olmuş o. Kuşlar uzak duruyo gibi gelirdi bana. Demekki bakmaya göre değişiyor. Kedi köpek gibi hep yanında dibinde seninle sevgi paylaşımı yapmış.
Sevgi kime neye verilirse verilsin mutlaka geri doner. Cümlene bayıldım kesinlikle öyle. Herşeyin başı sevmek.
Canım valla eşinin ailesi baya karışıkmış cidden. Birde teyzen yani.. İnsanların evlat ayırabilmesi çok enteresan. Bizim çevrede de var bazı öyle insanlar. Büyük çocuğunu daha cok seven yada küçüğü daha çok seven.. Nası bir zihniyet anlayabilmek mümkün değil. Bir de dediğin gibi bir malı toruna yapmak neden? Sonuçta o tüm kardeşlerin hakkı. Eşinin ve görümcenin hakkı yeniyor yani..
Çerez yeme konusuna baya koptumne komik kadınmış yahu.. Oğlumun çerezini ben yicem diye hesap yapıyor. Halbuki o koca kadın sen küçüksün. Sana gerçekten anne gibi davransa sende ona sevgiyle karşılık verirsin. Böyle hesaplar yapınca sende kızıyorsun haklı olarak soğuk davranıyorsun. Bunu nasıl düşünmüyorlar ki??
Canım valla ben eskiden süslüydüm. Ama sonra daha saldım kendimi. Buraya geldiğimden beri doğru dürüst oje ben de sürmedim. Eşim de çok sever. Ne bu eller erkek eli gibi falan gibi laflar edince biraz bakiim kendime dedim.Valla dediği gibi 3 hafta kalıyorsa şahane birşey cidden. Yoksa 2 günde 1 oje sürmek zor iş.
İşallah geçer sancın.. İlaçta kullanamıyorsun tabi.. Eli ayağı sıcak tutmak lazım derler canım.
amaaaaannnn yapcan da nolcak yine kirlencek boşver yayıl kuzum sennnn
plojoooo; ya sezen nası bi şey yaaaa.... vallahi insanın neşesi yerine geliyo resimlerine baktıkça... hele ham hammmahammmm varya ona bayılmıştımmm...Allah nazarlardan saklasınnnn
kelebek tatlım dikkat et kendine, kuku temizliği konusunu bende merak ettim bak şimdi; önce görememek tek sorun zannettim ve acaba ayna tutulsa olmaz mı diye düşündüm ancak bir de yetişmek lazım dimi....
yağmur damlası, tatlım kv yada teyze... herneyse bence mevzusunu etmeyebile değer biri değil.... yokmuşlar gibi davranmak en iyisi galiba.... tüm olanları da tekrar tekrar konuşmak, düşünmek sizleri yoruyo olmalı; senin için de kelebek içinde svit için de bu böyle galiba... ama bence önemli olan eşler ve evdeki huzur... ona değmiyosa yaptıkları görmeyin duymayın umursamayın, yok olsunlar sizler için... hiç ama hiç kimse için canınızı sıkmaya değmez... tekrar tekrar düşünmeye ve yeniden can sıkmaya hiç değmez
başka ....
valla inan kolumu kaldırasım yok. Tvdeki kuaför programı var birtane. Onu izledim çok komik herkes birbirine çemkiriyor.amaaaaannnn yapcan da nolcak yine kirlencek boşver yayıl kuzum sennnnc
başka ....
süpersin valla. Yaz sebzesi harika zaten. Aynen kolay yemek cıkar sana. Siz aslen nerelisiniz? Elinizden güzel iş geliyor bellikiAynen cnm öyle oluyor..Temizlik demişken ben dün yaptım ohh mis heryer,bugünde kışlık dolaba patlıcan kabak biber karışık dograyıp atıcam.Kışında çıkarır içine domates et koydummu al sana mis gibi yemek:) Teyzemde fasülye poşetleyip yollamış,konserve,turşu,hamurişi,biz erişte makarna mantılık falan keseriz.Onlardan yapmışlar görümcemle yollamış.Kışlık yiyeceklerimiz hazır.. Kızımda uyanmak üzere,daha süt sagıcam,iş hiç bitmiyorki...
Yarın biz gezmeye gitcez ohh bee,kızımı halasına bırakcaz.Eminönüne gidip gezicez kocişimle,birazda alışveriş yaparız
Sinemaya gitmeyi özledim valla,birgünde sinemaya gitsek ne güzel olurEn son karaoglana gitmiştik Uff bayagı olmuş gitmeyeli
Allahhiiiimmmmpapyonunu sevsinleerr..masallahh subhanallahh..
Acin artik ya gorup gorebileceginiz en basit paylasim seysi iste..
Gercekten sen degilmissin demek kazan comlek patlamis
Ben sebamed kullandim kullaniyorum cok memnunum..
Ilk 9 gun gobegi dusmedigi icin sadece 3 kez gobisi giysisiyle kapatarak islatmadan yikadik sonra o zaman bu zamandir hergun yikiyorum canim..Ama hergun sampuan vs surmuyorum gunasiri mesela..O 9 gun icinde yikadigimizdada cok az kullandik zaten bildigin pamukcuklari temizliyorsun suluyorsun cocugu..
Sebamed buarada hassas ciltler icin alerji durumlari icin doktorlarin onerdigi bi urun kimisi onerilmeden alinmasina gerek yok der ama ben bisy olmadan kullanmak istedim..
Gozunu aciyor ben daha laf atmadan siritiyor bide yeni adeti kiiihhhh yapiyor
Hadi bize gelin isirirsin
Canim instagramin varsa ekleyim kizlar ordaki fotograflari videolari gorebiliyor yoksada acmak istersen gorup gorebilecegin en basit seyfikir olsun dedim
Ama tabii o sevgi insanlarda biraz farkedebiliyor
Evet haftaya asilarimiz,insallah cok sikinti olmaz..
Onceden neden anneler asilarimiz uykularimiz gb konusuyor derdim simdi anladim mesela saclarimiz dokuluyorikimizinde
Amiiiiinnn cumlesini insallah canim..
Darisi cifter cifter basina insallah
Daha ne numaralar var onda az degil..
Maalesef cnm bırak ınstagramı face bile yokki,kociş çok kıskanç,facede abuk subuk insanlar profil resmimi görüp mesaj yollayınca eşimde sevgiliylen girmiş bakmış mesajları görmüş,dondurduk faceleriAllahhiiiimmmmpapyonunu sevsinleerr..masallahh subhanallahh..
Ilk 9 gun gobegi dusmedigi icin sadece 3 kez gobisi giysisiyle kapatarak islatmadan yikadik sonra o zaman bu zamandir hergun yikiyorum canim..Ama hergun sampuan vs surmuyorum gunasiri mesela..O 9 gun icinde yikadigimizdada cok az kullandik zaten bildigin pamukcuklari temizliyorsun suluyorsun cocugu..
Sebamed buarada hassas ciltler icin alerji durumlari icin doktorlarin onerdigi bi urun kimisi onerilmeden alinmasina gerek yok der ama ben bisy olmadan kullanmak istedim..
Canim instagramin varsa ekleyim kizlar ordaki fotograflari videolari gorebiliyor yoksada acmak istersen gorup gorebilecegin en basit seyfikir olsun dedim
Onceden neden anneler asilarimiz uykularimiz gb konusuyor derdim simdi anladim mesela saclarimiz dokuluyorikimizinde
İstanbul dogma büyüme,aslen Sivaslıyız cnm..Sen nerelisin ?valla inan kolumu kaldırasım yok. Tvdeki kuaför programı var birtane. Onu izledim çok komik herkes birbirine çemkiriyor.
Şİmdi geldi artık temizlik vakti. Son ana kadar bekledim ama baya çer çöp.
süpersin valla. Yaz sebzesi harika zaten. Aynen kolay yemek cıkar sana. Siz aslen nerelisiniz? Elinizden güzel iş geliyor belliki
bak onu bende çok merak ediyorum. Neden anneler aşımız, yemeğimiz diye konuşuyor diye. Aşırı benimseme hali diye düşünürdüm ama demekki çoğul çoğul ilerliyor durum.
Böyle bak gözünden sakın sonra el oğlu gelsin alsın kızını.. Annelerimiz için ne zormuş kız vermek..
Burda festival varmış kızlar. Böyle enteresan ülke. Herşeyi kutluyorlar. Zaten çok meşhur yemekleri yok ama olanı da dünyanın en büyük buluşuymuşçasına kutluyorlar. Akşama merkeze gidicez. Festival bahane gezmek şahane
valla inan kolumu kaldırasım yok. Tvdeki kuaför programı var birtane. Onu izledim çok komik herkes birbirine çemkiriyor.
Şİmdi geldi artık temizlik vakti. Son ana kadar bekledim ama baya çer çöp.
süpersin valla. Yaz sebzesi harika zaten. Aynen kolay yemek cıkar sana. Siz aslen nerelisiniz? Elinizden güzel iş geliyor belliki
bak onu bende çok merak ediyorum. Neden anneler aşımız, yemeğimiz diye konuşuyor diye. Aşırı benimseme hali diye düşünürdüm ama demekki çoğul çoğul ilerliyor durum.
Böyle bak gözünden sakın sonra el oğlu gelsin alsın kızını.. Annelerimiz için ne zormuş kız vermek..
Burda festival varmış kızlar. Böyle enteresan ülke. Herşeyi kutluyorlar. Zaten çok meşhur yemekleri yok ama olanı da dünyanın en büyük buluşuymuşçasına kutluyorlar. Akşama merkeze gidicez. Festival bahane gezmek şahane
Maalesef cnm bırak ınstagramı face bile yokki,kociş çok kıskanç,facede abuk subuk insanlar profil resmimi görüp mesaj yollayınca eşimde sevgiliylen girmiş bakmış mesajları görmüş,dondurduk faceleriNe saçma ya mesaj gönderimini kapatıyorum nasıl yolluyorlarsa yolluyorlar.Önce profil resmimi kaldırttı ama daha sonra dondurdu.Instagrama hayatta izin vermez
İstanbul dogma büyüme,aslen Sivaslıyız cnm..Sen nerelisin ?
Gunaydin citi piti aşik gelincikler..
Kagan pasa teyzelerin ellerindn opet hala instagram acamagimizdan ara ara burdan gorunuyorzzz:)
Kizlaarr merhaba ki sizeeeozledimki sizi hep okuyorum yazmak kismet olmuyo niyeyse
Damla cikolata kuzum
Kagani yer teyzesiiii ne yakisikli olmuss kiz istemeye gitcek heralde
Yagmur damlasi kuzumm kuzeninle mi evlendin bi dedusumsene teyze aanne yarisi derlerinsan nasil boyle davranabilir dimi ama ya o boyle yapiyosa el ne yapmaz yani
Sivitosummm gazli hamisim benim
Kelebosta gelmis buralaraa yat dinlen tatlisim kendine gel doguma kadar eylulle kafa dinleyin
Plojo ben o sezeni isircam aetik allahimm ne guzeel olmus annesi masallah pek bi siritik
Merhaba güzel gelicikler
ama sana yazdığım çıkmamış düzenliyorum hemencik dedim kiamaaaaannnn yapcan da nolcak yine kirlencek boşver yayıl kuzum sennnn
başka ....
ben de dolaba bir şeyler atmak isityorum da patlıcan kabak sadece doğrayıp mı atıyorsun başka bişey yok dimi?Aynen cnm öyle oluyor..Temizlik demişken ben dün yaptım ohh mis heryer,bugünde kışlık dolaba patlıcan kabak biber karışık dograyıp atıcam.Kışında çıkarır içine domates et koydummu al sana mis gibi yemek:) Teyzemde fasülye poşetleyip yollamış,konserve,turşu,hamurişi,biz erişte makarna mantılık falan keseriz.Onlardan yapmışlar görümcemle yollamış.Kışlık yiyeceklerimiz hazır.. Kızımda uyanmak üzere,daha süt sagıcam,iş hiç bitmiyorki...
Yarın biz gezmeye gitcez ohh bee,kızımı halasına bırakcaz.Eminönüne gidip gezicez kocişimle,birazda alışveriş yaparız
Sinemaya gitmeyi özledim valla,birgünde sinemaya gitsek ne güzel olurEn son karaoglana gitmiştik Uff bayagı olmuş gitmeyeli
plojovic .!.:Allahhiiiimmmmpapyonunu sevsinleerr..masallahh subhanallahh..
Canım patlıcan,kabak,biber sadece dograyıp attım dolaba..Kışın dolaptan çıkarıncada içine patates,domates,istege göre et koyup pişircem..Güzel oluyor dene istersen..bu hafta bitti ama ben de bittim..
bu gün öğleden sonra bankadaki en zor günlerimden birini yaşadım heralde..
o kadar yoğunluk-çözümsüz işlemler arasında bi de gaz sancısı...
sıkıldıkça sancı arttı 5 ten sonra hafifledi biraz..
dün kv'lerdeydik bu akşam da annemlerdeyiz sonra da dayımlara gidicez çay içmeye..
evimi de özledim yahuuuu
ama ben onu yerim kiiiiiiiiii
pazarrtesiiiii büyük günnn deyip heyecan yaptırıyım mıııı sanaa
erkek eli hıı çook güldümmm
güldüğüme bakma kendi halime de gülüyorum...hamile olduğumdan beri ben de pek bakmıyorum kendime...
bi de aldatılma açısından en riskli dönemmiş ya hayyyyyııırrrrrr,
festival var demekkk
gidin eğlenin mis gibi..ne güzel bambaşka ülke ve kültür..ben daha edirnenin ötesine geçemedim
eşimin memurlukta 10 yılı dolunca ki 7 yılımız daha var yeşil pasaportumuz olucak onu bekliyoruz...
sana da uğrarım
ama sana yazdığım çıkmamış düzenliyorum hemencik dedim ki
derdimi bilion dermanı da söle gaza ne iyi gelirr..utangaç yüz :)
ben de dolaba bir şeyler atmak isityorum da patlıcan kabak sadece doğrayıp mı atıyorsun başka bişey yok dimi?
bi de domates doğrayıp koysak olur mu ki?
sebamedi ben de duydum canım ..sanırım onu alıcam test edildi onaylandı sen deyince
aşınızı sevsinler sizin
ateşsiz ağrısız sızısız aşılarınız olsun...
Birde bizimkine anlatabilsem uff...Amayaa bi kiz verme mevzusuna Yilmaz Erdogan'in bi sozuyle son noktayi koymustum okursa hatirlatir bak cok iyiydi..Bizimde geldigimiz gb gidecekler ama ciddi anlamda dusundurucu simdiden
Iste instagram tam da o abuk sabuk siteleri golgede birakan cinsten..
Profil resmi tiklayip acilmiyor hic..
Paylasimlarini gizliyorsun sadece 1 secenekle..
Ismini rumuz gb ne istersen oyle yazabiliyorsun..
Sadece fotograf ve cok kisa video paylasabiliyorsun..
Sadece takip etmesine izin verdiklern gorebiliyor ve yorum yapabiliyor..
Hic bosuna kirlilik yok
Ben de doğma büyüme İstanbul. Bizim köken trakya göçmeni. Çok yakın arkadaşım var sivaslılar. Şahane bal getirirdi bize sivastan.Maalesef cnm bırak ınstagramı face bile yokki,kociş çok kıskanç,facede abuk subuk insanlar profil resmimi görüp mesaj yollayınca eşimde sevgiliylen girmiş bakmış mesajları görmüş,dondurduk faceleriNe saçma ya mesaj gönderimini kapatıyorum nasıl yolluyorlarsa yolluyorlar.Önce profil resmimi kaldırttı ama daha sonra dondurdu.Instagrama hayatta izin vermez
İstanbul dogma büyüme,aslen Sivaslıyız cnm..Sen nerelisin ?
Valla kolay gelsin hamiş hamiş yoruyorlar senibu hafta bitti ama ben de bittim..
dün kv'lerdeydik bu akşam da annemlerdeyiz sonra da dayımlara gidicez çay içmeye..
evimi de özledim yahuuuu
erkek eli hıı çook güldümmmgüldüğüme bakma kendi halime de gülüyorum...hamile olduğumdan beri ben de pek bakmıyorum kendime...
festival var demekkk
gidin eğlenin mis gibi..ne güzel bambaşka ülke ve kültür..ben daha edirnenin ötesine geçemedim
eşimin memurlukta 10 yılı dolunca ki 7 yılımız daha var yeşil pasaportumuz olucak onu bekliyoruz...
sana da uğrarım
yılmaz erdoğanın sözünü hemen lhatırlatıyorum :)
"siz naparsanız yapın biri gelir ciğerinizi sökeeeerrr götürür...(seyirciden alkış kopar... yılmaz sözüne devam eder...) amaaaa amaaa siz onu yapmak için başkasının ciğerini sökmüştünüz ya; ona sayacaksınız!!!!!
Evet cnm Sivasın balı güzeldir.Eşim Zaralı,kurban bayramında Sivasa gitmek istiyor.Bizde balımızı alır geliriz Zaradan Allah kısmet ederse.. Koyulhisarında domatesi meşhurdur.Kayınvalidemden hariç bir teyzem daha var o Sivas Koyulhisarda yaşıyor.Çiftlikleri var.Bana domates,biber,patlıcan,karpuz falan yollamış.Bende organik sebze bulmuşum kaçarmı poşetleyip attım dolabaTemizlik yaptım ve yemek yaptım. Geldim kızlar az sonrada koçiş gelir zaten.
Ben de doğma büyüme İstanbul. Bizim köken trakya göçmeni. Çok yakın arkadaşım var sivaslılar. Şahane bal getirirdi bize sivastan.
Valla kolay gelsin hamiş hamiş yoruyorlar seni
Canım hamilelikte zor bakım. Bir de oje makyaj ne de olsa kimyasal bebeğe zarar verirmi ki? gerçi artık kadınlar boya bile yapıyor ama.. Bilemedim ben doktorlar daha iyi bilir tabi.
Evet kültürleri farklı. Ama aslında Türkiye'de avrupayı gözde büyütme hali var. Sanki biz herşeyi çok yanlış onlar herşeyi mükemmel yapıyor sanıyoruz. Tabi ki öyle değil. Ama bize göre daha kurallı yaşıyorlar. Bu da daha düzenli toplum getiriyor. Ama bence biz daha pratiğiz. Genetik olarak zekimiyiz bilemiyorum ama Türkiye'de boğuşmaktan pratik zekamız gelişmiş. En ufak konuda bile kafaları karışıyor.
ooo yeşil pasaportunuz olucak. ne güzel. Valla gezer gezer durursunuz. Bize de bekleriz.
Vaaayy güzel lafmış..
doğru diyosun canım sorumluluk sende daha fazlaMerhaba cnm hg..Aman cnm akrabayla yüzgöz oluncagına elle olmak daha iyi valla.Akrabanın dedigi batıyorda,elin dedigi batmıyor.Hayırlısı böyleymiş napalım artık huylu huyundan vazgeçmez,bende sevdigimden vazgeçmem
Plojovic hani Sezen bizde görelim ama
Allahhiiiimmmmpapyonunu sevsinleerr..masallahh subhanallahh..
canım kıyamam yaa banka zor zaten bi de hamile halinlebu hafta bitti ama ben de bittim..
evimi de özledim yahuuuu
güldüğüme bakma kendi halime de gülüyorum...hamile olduğumdan beri ben de pek bakmıyorum kendime...
festival var demekkk
sana da uğrarım
ben de dolaba bir şeyler atmak isityorum da patlıcan kabak sadece doğrayıp mı atıyorsun başka bişey yok dimi?
sebamedi ben de duydum canım ..sanırım onu alıcam test edildi onaylandı sen deyince
aşınızı sevsinler sizin
bu hafta bitti ama ben de bittim..
evimi de özledim yahuuuu
festival var demekkk
sana da uğrarım
aşınızı sevsinler sizin
Birde bizimkine anlatabilsem uff...
kızlaaaarrrrben geldimmm
mini mini birlerin kapı süsleriyle kafayı bulmuş durumdayımm
arada size yazayım dedimmm
doğru diyosun canım sorumluluk sende daha fazlahem ailelere yansırsa daha kötü olur diye neyse eşini sevdikten sonra gerisi yalan zaten yaa
bu arada bende sivas geliniyim kiiiikütüğümde sivas yazıyoo
sezenişko iiçin gelinir valla o yol kuzumallah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesinn bahtı güzel olsunn tatlışımınn
canım kıyamam yaa banka zor zaten bi de hamile halinle
ayy bana heyecan yaptırma kuzumzaten maksimumdayım şuan kapı süslerimi yaptımm yüz boyası alcam ilk gün boyayacam yüzlerini çikolata dağıtıcam minnoşlara oyunlar oynayacazz planlıyorum yavaş yavaş
Aynen cnm..Sivas gelinisin demek,neresi merkezmi cnm...kızlaaaarrrrben geldimmm
mini mini birlerin kapı süsleriyle kafayı bulmuş durumdayımm
arada size yazayım dedimmm
doğru diyosun canım sorumluluk sende daha fazlahem ailelere yansırsa daha kötü olur diye neyse eşini sevdikten sonra gerisi yalan zaten yaa
bu arada bende sivas geliniyim kiiiikütüğümde sivas yazıyoo
sezenişko iiçin gelinir valla o yol kuzumallah yüzünden gülümsemeyi eksik etmesinn bahtı güzel olsunn tatlışımınn
canım kıyamam yaa banka zor zaten bi de hamile halinle
ayy bana heyecan yaptırma kuzumzaten maksimumdayım şuan kapı süslerimi yaptımm yüz boyası alcam ilk gün boyayacam yüzlerini çikolata dağıtıcam minnoşlara oyunlar oynayacazz planlıyorum yavaş yavaş
Çareler tükenmek bilmiyorFikirlerimin yardimci olmasina seviniyorum,guvenine:)
Insallah oyle olur canim...
Bosver cokta takilma boyle birseyin huzursuzluguna degmez ya da onun telefonundada acik birakirsin
Amiiinn cumlesinin insallahh..
Mini 1 oluncada olabilir bekleriz seni
Fikirlerimin yardimci olmasina seviniyorum,guvenine:)
Bosver cokta takilma boyle birseyin huzursuzluguna degmez ya da onun telefonundada acik birakirsin
oh çaylar kahvelerrr iyi oturmalar kuzumGünaydıııın
Gune Eylul'le basladim,gobisste selamladi teyzesinii
Bugun misafiiirrr vaaarr ozleyin beni
sivas imranlı canımAynen cnm..Sivas gelinisin demek,neresi merkezmi cnm...
Çareler tükenmek bilmiyorİkna edebilirsem açıcam cnm:)
Fikirlerimin yardimci olmasina seviniyorum,guvenine:)
oh çaylar kahvelerrr iyi oturmalar kuzumGünaydıııın
Gune Eylul'le basladim,gobisste selamladi teyzesinii
Bugun misafiiirrr vaaarr ozleyin beni
sivas imranlı canımAynen cnm..Sivas gelinisin demek,neresi merkezmi cnm...
Çareler tükenmek bilmiyorİkna edebilirsem açıcam cnm:)
Hımm yakınmış cnm,hiç gitmedim ama..Koyulhisar,zara,suşehri buralara çok gideriz biz:)günaydınn canlarımmm
sizi çok seviyorum ben yaahatta hayatımdaki bütün arkadaşlarımı seviyorumm
bu sabaha okulumdan sevdiğim bi arkadaşımın bursaya tayini çıktı çok üzüldüm ama onunadına çok sevindim herkesler gidiyo bi tarafa hüzünlendim
işte sonuç olarak sizi çok seviyorum(saçmalama da son noktayı yaşıyorum )
ay keşke aynı il de olsak sezeni seve seve okul çıkışlarında çalıştırırdımmo bana bi gülerdi tatlış tatlış yeterdi kii sıpa çok tatlı maşallaahh
oh çaylar kahvelerrr iyi oturmalar kuzum
sivas imranlı canım