- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.921
Merhaba güzel gelicikler
Oyy Rabbim yavrundan ayırmasın. Hep güzellikler, sevinçler yaşayın işallah. Minnoko aşımı olcak. Oyy kıyamam o pufuduk bacaklara
Çoook tatlıymış kuşunuz.. Bildiğin evcil hayvan olmuş o. Kuşlar uzak duruyo gibi gelirdi bana. Demekki bakmaya göre değişiyor. Kedi köpek gibi hep yanında dibinde seninle sevgi paylaşımı yapmış.
Sevgi kime neye verilirse verilsin mutlaka geri doner. Cümlene bayıldım kesinlikle öyle. Herşeyin başı sevmek.
Canım valla eşinin ailesi baya karışıkmış cidden. Birde teyzen yani.. İnsanların evlat ayırabilmesi çok enteresan. Bizim çevrede de var bazı öyle insanlar. Büyük çocuğunu daha cok seven yada küçüğü daha çok seven.. Nası bir zihniyet anlayabilmek mümkün değil. Bir de dediğin gibi bir malı toruna yapmak neden? Sonuçta o tüm kardeşlerin hakkı. Eşinin ve görümcenin hakkı yeniyor yani..
Çerez yeme konusuna baya koptum ne komik kadınmış yahu.. Oğlumun çerezini ben yicem diye hesap yapıyor. Halbuki o koca kadın sen küçüksün. Sana gerçekten anne gibi davransa sende ona sevgiyle karşılık verirsin. Böyle hesaplar yapınca sende kızıyorsun haklı olarak soğuk davranıyorsun. Bunu nasıl düşünmüyorlar ki??
Yeriz Kaanı. Canım nası yakışmış tulumu
Canım valla ben eskiden süslüydüm. Ama sonra daha saldım kendimi. Buraya geldiğimden beri doğru dürüst oje ben de sürmedim. Eşim de çok sever. Ne bu eller erkek eli gibi falan gibi laflar edince biraz bakiim kendime dedim. Valla dediği gibi 3 hafta kalıyorsa şahane birşey cidden. Yoksa 2 günde 1 oje sürmek zor iş.
İşallah geçer sancın.. İlaçta kullanamıyorsun tabi.. Eli ayağı sıcak tutmak lazım derler canım.
biraz temizlik yapmam lazım uff hiç istemiyorum ama
Aynen cnm öyle oluyor..Temizlik demişken ben dün yaptım ohh mis heryer,bugünde kışlık dolaba patlıcan kabak biber karışık dograyıp atıcam.Kışında çıkarır içine domates et koydummu al sana mis gibi yemek:) Teyzemde fasülye poşetleyip yollamış,konserve,turşu,hamurişi,biz erişte makarna mantılık falan keseriz.Onlardan yapmışlar görümcemle yollamış.Kışlık yiyeceklerimiz hazır.. Kızımda uyanmak üzere,daha süt sagıcam,iş hiç bitmiyorki...
Yarın biz gezmeye gitcez ohh bee,kızımı halasına bırakcaz.Eminönüne gidip gezicez kocişimle,birazda alışveriş yaparız
Sinemaya gitmeyi özledim valla,birgünde sinemaya gitsek ne güzel olur En son karaoglana gitmiştikUff bayagı olmuş gitmeyeli