Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Şimdi doğumdan sonra emzirmeydi, koşturmaca verirsin hemencik hepsini.. Süper sağlıklı besleniyorsun sen.. Çikolatadan tiksinmek güzel olmuş ama bünyen dayanamamış

Ben burda firmanın genel müdürüyle görüşme yapmıştım 2 ay önce. 2 hafta öncede mail attım aynı kişiye. Onaya gönderildi Türkiye'ye dediler. Hala ses yok.. İşallah olumlu olur. Çok sıkıldım evde.. Kesin çalışmaya başlayınca da yoruluyorum diye söylenmeye başlarım..

Ohh ne güzel 3 ay sonra yatarsın. Zaten çalıştıktan sonra bir süre insan kendine gelemiyor. Dinlenirsin sonrada Masal gelir. Asıl koşturma sonrası zaten.

Bu arada boşluktan saçma sapan şeylere sarmış durumdayım. Türkiye'deyken kalıcı oje diye birşey duyuyordum. Ama çok pahalıydı. Hiç denememiştim. Burda ''gratis'' gibi kişisel bakım malzemesi satan bi mağazada jel oje seti buldum. Onun uygulamasını yaptım. 3 hafta kalıyormuş. El hava ve su geçiriyormuş fln.. Bakalım ne kadar dayanıcak. Hiç kullanan oldumu aranızda??

Kiskan tabi olsun
Valla ben gorememeye basladigimda cok tuhaf hissetmistim dogumdan sonra goruncede
Canim ben hep kendim yaptim yapabildim cok sukur tuy meselesini,wc konusuda alaturkada cok daha zor oluyor bi yere gidince zaten giremem hepten kotu oluyordum..Arkadan yolunu bulacan bilmem anlatabildim midaha kisa o yol

vuhuuu ne güzel kendiliğinden kardeşş gelmiş ne değerlidir şimdi o.
ama şimdi bebişte küçük çok zor olacak anneye

Evet ama zaten olmuyor diye kisa zamanda dusunuyorlardi tekrar kardes icin..vardir bi hayir..
Rabbim 1 isterken 2yi de verdi hemen..

Kendine boyle sasiracagin zamanlar seninle artik kizce saglik olsun ne yapacaz..unutturuyor minisler herseyi ve degiyor..Ben hayatimda taze sogan sevmem ama sute etkiki oldugu icin bi donem bildigin taze sogan ve dereotunu saklama kabina hazirlamis oglen ogunu olarak yiyordum biara senin ne degisik agiz tadin oldu yarim demisti esim kizin icin deyince guldu tabi sıkı dur sweatt hem bi bebis hemde yeni bi sweisss seni bekliyor

Babamlarda var tabii kus,ben calisirken bakamadim en son bendeki kanadi kirilmisti evlenince aldim ama is es vs bayagi küstü bana zaten artik iyicede yorulmustu..

Kus bildigin ben yastiga kafami koyuyordum yan yatiyordum o da gelip kanadini dudaklarima yasliyordu oooyle duruyorduk kapatiyordu gozleri,bi kere ikimizde uyumusuz bildigin bi uyandim duruyor oyle :)

citircikkk canim merhabaaaa yess ben nenayim yim nickimi degstrdm nasilsn nerelerdsn bayadr yoksun

bizimkilerde hic bi degsklik yok maleseff keske olsaydi

anladm cnm ama bn oulede yapamiom malesef napcam ya offff ne zor bsymis... buvarada dunyalar guzeli napio anasi

Annem hep der beş parmagın beşi aynımı ? Teyzem ama annemle yakından uzaktan alakası yok,teyze var teyze var işte napalım benim teyzemde böyle....
Ayy çok güldüm yenge benzetmesine canım Benim annemde eşime nasıl iyi davranır görsen etrafında dört döner..Ama benim teyzede nerdeee öyle ilgi alaka.Aman gerçi uzak olsun zararı dokunmasında ilgi alakada istemem

Ben geldim Kizlar ce ee diyip gitcem ki...
Kimse beni merak etmemiskiii
Kagan pasa asi oldu bu gun cok huzursuz yavrumun kolu bacagi acidi agladik tabisi
Yahu ne cok uzucuk koydum ben bu msja...
İyiz iste kizlat buyume ataklarindayiz yogunuz..ve sizi opuyoruzz

ne kadar güzel bişey o öylee ne kadar yaklaşmış ve alışmış size..

iyiyim canım yoktum bayadır. Alıştım hem buraya hem evliliğe öyle geçiyor işte..
Seni kıskanıyor mu acaba? Oğlunu paylaşamama sendromumu yaşıyor? Ya da hep mi öle sana uzaktı??
çoook geçmiş olsun.. üfleyelim geçsin aşı yerini kuzununn
merhaba bende 2 aylık evliyim
hoşgeldin

Kiyamam ya dur aklimda bu orjinal bi yontem bulacam sana

Iyi tetasii gobisinden oper
Bu aksam soz vardi eltimle annem yakin oturuyor anneme birakmistim,2 saat,nasil burnumda tüttü anlatamam,sarilip koklamaya doyamadim uyuyor simdi..
Rabbim dusmanimi bile mahrum etmesin evladindan..Bambaska bisy bu kizce..Sukurler olsunn..Kim istiyorsa tatsin insallah bu duyguyu..

Oyy kiyamamm..Bizimde asilar var bu ay bacaktan psss..
Benim Sezenin ataklari 2 gun suruyor sonra gercekten yeni birseyler yapmaya basliyor cok seviniyorum..
Sen tatildesin ya kizce ara ara bakiyorsun ya ben ondan merak etmedim acikcasi..

Cok sekerdi ya,ben bilgisayar basinda otururdum dusun bi dizimi kirip gogsume yaklastirirdim orda dururdu benimle yerine gider yem yerdi acikinca sonra yine gelirdi oynardi uyurdu,bi gun sadece cavus demistim dedemin lakabiydi,ertesi gun soylemeye baslamisti sok olmustum..
Sevgi kime neye verilirse verilsin mutlaka geri doner

Ebee! Ebeee! Sweat cık gordum seniiiiii

Hadi kazan comlek patlatin
Benim icimdeki bu cocuk ne olacak Allahmhayal gucude fevkalade

Ayy biz denize gidince gece saklambac oynardik kuzenler teyzemler dolasirdik meyve toplaya toplaya bi kere kumsalda oynarken ben yattim kuma tabii yuzustuu,teyzem basimda dikilmis secemiyor kadincagiz kimsin sen kimsin diyor sanki soylesem kosabilecek kumda
Anılaaaaaaarrrr...

Gunaydin kizcelerrrr
Haftanin son gununden opucukler sizee
Oglen hepinizi tek tek opicigimm simdi mudure kameradan yakalanmiyim

Alışma dönemine girmiş olabilir , o ailesinin evindeki gibi rahat ve sorumluluk almak istemiyordur şu an ama biraz sabırlı ol bence .

Valla bu ihtimalide düşünmedim degil.Aslında evlenmeden önce ben teyzemi böyle tanımazdım.Yada çok sık görüşülmediginden tanıyamadım,ayda yılda bayramda seyranda görüşülürdü.Ama annemle teyzem hep telde görüşürdü.Sanırım araya kayınvalidelik girince böyle bir kimlige büründü.Zaten kendisi vurdumduymazdır dünya yansa umrunda olmaz.Birde en kötü huyu dedikoduyu çok sever.Ondan alır ona götürür ortalıgı fena karıştırır.Tabi bu huylarınında etkisi olmuyor degil..Kıskanma konusuna gelince fazla degil ama içten içe var sanki.Eşim bogazına çok düşkündür,bizim ev market gibidir,sanki evde çocuk varmış gibi öyle.Bize geldiginde ortalıkta çerez,çikolata artık ne bulursa yiyecek birşey,hep senmi yiyceksin oglumun çerezini ben yiyim der,elinde 1 kiloda çerez olsa bitirmeden gitmezdi..Birde aynı apartmanda oldugumuzdan üst katlarda oturuyorlar.Eşimin işten gelme saatini bildiginden o saatlerde balkonda oluyor,elinde bişeyler varsa kesin bize iner..Ne bilim işte böyle tuhaflıkları var oglunumu paylaşamıyor acaba dedigin gibi Ama oglunada düşkün bir anne degilki,onlar ilk çocuklarına yani kaynıma çok düşkündürler görümcemle eşimi kaynımdan çok çok ayırırlar.Torunlar arasında bile ayrım yaparlar düşün artık.Kayınpederin dükkanı var kiraya veriyor.O dükkanı kaynımın oglunun üstüne yapmak istiyor.Oglu ve kızı dururken dükkan torunamı düşermiş.Bu ayrımcılıgı yaptıkları müddetçe çocuklarıda soguyorlar onlardan..Off çok karışık yazdım aklıma ne geldiyse kusura bakmayın kafanızı şişirdim galiba

kızçelerrr öğleden önce yazdım bitiremedim yazdıklarımı yemek yiyip geldim hepsi silinmiş
ağlarım ki yaaaa
aklımda kalanları yazayımm

ÇITIRCIK kalıcı oje hiç duymadım zaten evlendiğimden beri pek oje süremez oldum
onu sil-sür üşeniyorum valla
ama seninki su-hava geçirdiği için mükemmel olmalı
süslü ÇITIRCIKKK

PLOJOOO sen beni sobelediğinde aslında ben uyuyordum ama tel.de oturum açık ya ondan mı kaldı acaba?
ama bak ruhum her daim sizinle gördünz
bu aradaa Sezeni ilk günlerde yıkarken şampuan kullandınız mı?
bi de şampuan bakım kremi vb.NIVEA alıyım diyorum ama tavsiye ediceğin başka marka var mı?

YAĞMURDAMLASI bizim de bi tanıdık vardı kv'si teyzesiydi..
kadının yaşı büyük olmasa sen misin o diyi düşünücektim
inan o da senin gibiydi..çok çekiyordu..
keşke teyzem olmasa aileler arası daha huzursuzluk oluyor diye dert yanıyordu hep..
demekki genelde böyle oluyor..
olsun canım eşinle huzurlusun ya hiiç takılma...

KELEBEKK belki Eylül doğunca kv'ler kıymet bilirler..
o zaman da Kelebek kötü gelin olur

başka atladığım bişi kaldı mı acaba..bu gün de ayıptır söylemesi gaz var midemde
son aylar olsa doğum sancısı dicem

Kizlaarr merhaba ki sizeee ozledimki sizi hep okuyorum yazmak kismet olmuyo niyeyse
Damla cikolata kuzum
Kagani yer teyzesiiii ne yakisikli olmuss kiz istemeye gitcek heralde

Yagmur damlasi kuzumm kuzeninle mi evlendin bi dedusumsene teyze aanne yarisi derler insan nasil boyle davranabilir dimi ama ya o boyle yapiyosa el ne yapmaz yani

Sivitosummm gazli hamisim benim
Kelebosta gelmis buralaraa yat dinlen tatlisim kendine gel doguma kadar eylulle kafa dinleyin

Plojo ben o sezeni isircam aetik allahimm ne guzeel olmus annesi masallah pek bi siritik

Merhaba cnm hg..Aman cnm akrabayla yüzgöz oluncagına elle olmak daha iyi valla.Akrabanın dedigi batıyorda,elin dedigi batmıyor.Hayırlısı böyleymiş napalım artık huylu huyundan vazgeçmez,bende sevdigimden vazgeçmem

Plojovic hani Sezen bizde görelim ama

Merhaba güzel gelicikler

Oyy Rabbim yavrundan ayırmasın. Hep güzellikler, sevinçler yaşayın işallah. Minnoko aşımı olcak. Oyy kıyamam o pufuduk bacaklara

Çoook tatlıymış kuşunuz.. Bildiğin evcil hayvan olmuş o. Kuşlar uzak duruyo gibi gelirdi bana. Demekki bakmaya göre değişiyor. Kedi köpek gibi hep yanında dibinde seninle sevgi paylaşımı yapmış.

Sevgi kime neye verilirse verilsin mutlaka geri doner.
Cümlene bayıldım kesinlikle öyle. Herşeyin başı sevmek.

Canım valla eşinin ailesi baya karışıkmış cidden. Birde teyzen yani.. İnsanların evlat ayırabilmesi çok enteresan. Bizim çevrede de var bazı öyle insanlar. Büyük çocuğunu daha cok seven yada küçüğü daha çok seven.. Nası bir zihniyet anlayabilmek mümkün değil. Bir de dediğin gibi bir malı toruna yapmak neden? Sonuçta o tüm kardeşlerin hakkı. Eşinin ve görümcenin hakkı yeniyor yani..

Çerez yeme konusuna baya koptum ne komik kadınmış yahu.. Oğlumun çerezini ben yicem diye hesap yapıyor. Halbuki o koca kadın sen küçüksün. Sana gerçekten anne gibi davransa sende ona sevgiyle karşılık verirsin. Böyle hesaplar yapınca sende kızıyorsun haklı olarak soğuk davranıyorsun. Bunu nasıl düşünmüyorlar ki??

Gunaydin citi piti aşik gelincikler..
Kagan pasa teyzelerin ellerindn opet hala instagram acamagimizdan ara ara burdan gorunuyorzzz:)
Yeriz Kaanı. Canım nası yakışmış tulumu

Canım valla ben eskiden süslüydüm. Ama sonra daha saldım kendimi. Buraya geldiğimden beri doğru dürüst oje ben de sürmedim. Eşim de çok sever. Ne bu eller erkek eli gibi falan gibi laflar edince biraz bakiim kendime dedim. Valla dediği gibi 3 hafta kalıyorsa şahane birşey cidden. Yoksa 2 günde 1 oje sürmek zor iş.

İşallah geçer sancın.. İlaçta kullanamıyorsun tabi.. Eli ayağı sıcak tutmak lazım derler canım.

biraz temizlik yapmam lazım uff hiç istemiyorum ama

amaaaaannnn yapcan da nolcak yine kirlencek boşver yayıl kuzum sennnn

eeee diğer alıntılarım nerdeeee

sviti kuş aman canım dikkat et kendine, gaz sancısı çok zor bilirimmm....

plojoooo; ya sezen nası bi şey yaaaa.... vallahi insanın neşesi yerine geliyo resimlerine baktıkça... hele ham hammmahammmm varya ona bayılmıştımmm...Allah nazarlardan saklasınnnn

çikolat, gezenti çikolat kağan kocaman olmuşşşşş pek de yakışıklı kerata......

kelebek tatlım dikkat et kendine, kuku temizliği konusunu bende merak ettim bak şimdi; önce görememek tek sorun zannettim ve acaba ayna tutulsa olmaz mı diye düşündüm ancak bir de yetişmek lazım dimi....

yağmur damlası, tatlım kv yada teyze... herneyse bence mevzusunu etmeyebile değer biri değil.... yokmuşlar gibi davranmak en iyisi galiba.... tüm olanları da tekrar tekrar konuşmak, düşünmek sizleri yoruyo olmalı; senin için de kelebek içinde svit için de bu böyle galiba... ama bence önemli olan eşler ve evdeki huzur... ona değmiyosa yaptıkları görmeyin duymayın umursamayın, yok olsunlar sizler için... hiç ama hiç kimse için canınızı sıkmaya değmez... tekrar tekrar düşünmeye ve yeniden can sıkmaya hiç değmez

yaşasın anlayışlı, sevecen sevgi dolu kocalarrrr

atlascımmm seni de öporum kocamaaannnn

başka ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…