Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

yaşasınn amaya çekilişe el attııı
herkesçikler katılsınnn
EVKEDİSİ de virüsleri temizlesin de gelsin aramıza

yıldönümünüz için deee 3ü 1 arada bi kutlama olsun...
senden iyi fikir çıkarr

Amayaaaa bende bendeee:)) evimdr diilim ama olsun:)
Plojooo sana bi kac sorum var tecrubeletine dair?? Sorabilirmiyim kii?

Gunaydin kizlar iyi güzel haftalar diliyorum hepinize ben bugün uykuda siniri astim galibaama gaca cok gok gurledi yandaki insaat yikiliyor sandim
Benim kocisimde fotograf cekmeyi sevmezki
Dusunun yani bugune kadar bir kez bile resmimi cekmedi telefonunda hic resmim yoktu gecen gun pier lotide bikac selfi cekti oda mecburiyetten dusundumde iste o ilk resimdiaglamak istiyorum ben yaa
Bu arada cekilis varmis bende varim bende varim

Merhaba kızlarrr çok özledim hepinizii Eşim çok dalga geçiyor forumda yazı yazıyorum diye. Bir de nazar değdi adama ben kıskanc adamım erkek vardır oralarda falan diyor. Ay dedim ne erkeği, 5 dk barınamaz erkek kadın muhabbetinden fenalık basar. Sonra dedim ben onları tanıyorum instagramdan ekliyoruz. Heh sen tam oldun artık dedi

Yaaa ne güzell kızlar çekiliş mi yapıcaksınızz?? Süpermiş. Ama beni hiç katmayın işin içine Buraya kargo yollamak çok zor ve masraflı bir iş. Vize basvurusu öncesi eşim burdan belediyeden evraklar alıp Türkiye'ye bana yollamıştı. 4 sayfa kağıt 100 eur civarı birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Bir de evrak dışındaki ürünler gümrüğe takılıyor. Değişik şeyler oluyor. Çok zorlanırız. Maalesef gurbet

Plojocum ne güzel çeşmeye gidiyorsunuz. Yazın geldiğimde annem ananem ve kayınvalidem 1 hafta gittik. Çok güzel biryer. Bol bol keyfini çıkarın. Sakız tatlısı ve kumru yiyin nolur. :) Evlilik yıldönümünüzü orda geçiriyor olmanız da harika.

Çikolatacım ekledim seni

Son düzenleme:
Sivitiyyyy instan takipleselim adini bilmiyorm cikaramadimmm
benim hala instegramım yok kuzum..
kocişi ikna edemedim
ama azimliyim açayım ilk ve belki de tek sizi eklicem

benimki de foruma ilk yazarken erkek vardır diyordu ama alıştı şimdi..
hatta sizden o kadar bahsediyorum ki tanıyor artık
darısı instegramın başına
bu arada dediğin gibi hiç bi erkek 3 dkdan fazla okuyamaz bizi

kargo ne kadar pahalıymışşş
olsun biz de gönlümüzden geçen hediyelerin fotolarını göndeririz sanaaa

canişkolaarrr pıtırcıklarımla tanışamadım kiii lolipoplarım elimde kaldıı kapı süslerimde öyle
okulda tayini çıkan o kadar hoca varki okul karmakarışıkkk
allah seniii sivitoşş sen ne hamarat kızsın neyse akşam belin kopmuş ama bol bol çıkartır çıkaertır pişirirsinnn
bencede ancak yetişir bide benim sürekli kargoya vermeyi unuttuğumu düşünürsek
neyse bu sefer azimliyim 2 ekime yetiştiririm

canım sen şimdilik ön kayıtları al isterse eğer ev kedisi o organize eder daha sonra ikametgah felan isteniyo mu acaba 2 vesikalık foto arkası beyaz olacak 1 nüfus cüzdanı fotokopisi

bu arada ekim sonu da benim evlilik yıldönümüm.... her ikimizinde doğum gnlerini es geçtik. artık bi şey yapmam lazım sanırım :)

aaa ne güzeell nice senelere kuzumm ne yapsan ki acaba benim koca odun olduğu için artık bende odunlaştım aklıma biişi gelmiyo

ben de anlattım tek tek bahsettim hepinizden. Nickin ne senin dedi. Forumun adı ne dedi. Beni takip etcek galiba
Böle de tadı yokki yahu bir rahat rahat dedikodu yapamadıktan sonra yani..

Valla sorma kargo çok fena. Hem çok pahalı hem de gümrükte takılabiliyor diye söylediler. Ama siz resim yollayın bol bol.

çıtırcıkkk kabul ettim kuzum sende beni kabul eeet

6ya dogru kalkti ve uyumadi arada kestiriyor emerken yetiyor galiba
Sezen'i birakmak aklima geldi ama vazgectim ozellikle o da olsun istiyorum hem onunla ilk yildonumumuz,gecen senede bu zamanlarda bizimle oldugunu ogrenmistik dahada guzellestirdi herseyi birakmayacam onu

Kedicik virusten bahsetmisti,instagramdada yok bayaadir iyidir insallahh..
Ben deneyimli oldugun icin seni dusunmustum ama kedicikte biliyorsa ya da istiyorsa olur tabii..
Ben her turlu varim

Amayaaaa bende bendeee:)) evimdr diilim ama olsun:)
Plojooo sana bi kac sorum var tecrubeletine dair?? Sorabilirmiyim kii?

Tabii ki canim,yardimci olabilirsem ne mutlu..istter burdan ister ozelden ister whatsapptan

Erkek fikri hi donem hepimizin eslerinde olustu galiba ama simdi taniyor bnmkide..

Bende cok seevindim canim gecen sene de izmirdeydik o yuzden istedik tekrar,insallahh yine guzel gecer

Kizlar beni ins instagramdan ekleyenler burdan yazsin kim kim bilemiyorum istekler gelio ??

Bizde sorun yok galiba

Sizde sorun yok sezos var cunku:)
Soru cok bende aslinda sana neresi uygunsa ordan sorayim belirle sen cnm.bundan sonra sanirim cok basini agritcm ne olsa cok adim ondesin benden

huhuuuu sıkıldım beeen evde yapacak bişi bulamadığımdaaan ve tv dede iç açıcı bi program olmayışından erkenden yemeklerimi yapıorumm süpürge açıyorumm falan çocuk mu yapsam

Sizde sorun yok sezos var cunku:)
Soru cok bende aslinda sana neresi uygunsa ordan sorayim belirle sen cnm.bundan sonra sanirim cok basini agritcm ne olsa cok adim ondesin benden

:) yaziyorum ozelden yardimim olur insallah

huhuuuu sıkıldım beeen evde yapacak bişi bulamadığımdaaan ve tv dede iç açıcı bi program olmayışından erkenden yemeklerimi yapıorumm süpürge açıyorumm falan çocuk mu yapsam

Gel bize cok is var,utu var mutfak var yemek yok is cok,ille de cocuk diyorsan Sezen var 2 gundur huysuz bugun tepemden inmiyor kucagimda uyuyor acayip wc ihtiyacim var afedersin ona bile gidemiyorum suan yeter ki azcik uyusun diye

Erkek fikri hi donem hepimizin eslerinde olustu galiba ama simdi taniyor bnmkide..

Bende cok seevindim canim gecen sene de izmirdeydik o yuzden istedik tekrar,insallahh yine guzel gecer
Sanki çapkınlık yapan erkek kadınlar klubüne üye olucak burdan kadın bulcak kendine. Biz de safız ya hemen atlıcaz.. Hey Allah'ım ya hepsi aynı cins ve tam komediler.

İzmir çok güzel gerçekten. Keşke İzmir'li olsaydık diye hep geçer içimden... Deniz var, çok kalabalık değil, sıcak, yazları harika, daha ne olsun dimi.
tv'de esra erol açtım ben. Geçen sene 6 aylık vize bekleme döneminde ananem alıştırdı bu programa. İşim olursa kurtarcam kendimi diye umuyorum.
Cocuk yap yemegi bosver ac kalsanizda olur:)
valla sen ve plojo hem çok şanslısınız ama bir yandan o kadar meşgulsünüzki.... off nası olcak o cocuk diyo insan.
Gel bize cok is var,utu var mutfak var yemek yok is cok,ille de cocuk diyorsan Sezen var 2 gundur huysuz bugun tepemden inmiyor kucagimda uyuyor acayip wc ihtiyacim var afedersin ona bile gidemiyorum suan yeter ki azcik uyusun diye
kolay gelsin canım.. Gene iyi yazıyorsunuz.. Sezencim neden tependen inmiyor. Bir rahatsızlığı mı var kuzunun??

Hangi erkek o kadar uzun ve detayli isle ugrasir ki ama boyle seyler yasanmis iniste duymasindaduydum sadece..

Buarada esimin dayisida izmirde dalyanda onlarada ugramistik ve donuste ciddi ciddi bigun izmir'e yerlesmeyi dusunmustuk

Yazabiliyorum cunku kalkamiyorum ki zaten
Huysuz canim biraz,buyume ataklari oluyormus bebislerin belli haftalarda gercektende oluyor sonrada birsey ogrenmis oluyor hep..Yine yeni bir atak diye dusunuyorum tam zamanlari,cunku farkli bir sıkıntısı yok..

Cocuk oluyor buarada,miss gb de oluyor valla hersey geciyor be canim uykular agrilar isler vs elinde onunde kocaman masum bir gulumseme..herseye degiyor..

Cocuk yap yemegi bosver ac kalsanizda olur:)
dimi kuzum ama o 9 aylık zamandada canım sıkılabilir neyse yahu ben haftaya benim pıtırcıkları severim hazır yapılmışı var nasılsa

geleyimmm ütüyü sen yaparsınn ben sezene bakayım olur mu güzel bi iş dağılımı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…