Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aaa gerçekten miii:KK57: keşke gelseniz mi desemmm demesem mi bilemedim:p:p bende ağustosta eş durumu isticem bakalım bende gidebilirimm:KK17:siz ne zaman istiyosunuz tayin canım ? van iyi ama ben erzincanı felan da beğendimm :KK28::KK28:
Canim ocakta isticez tayin haziranda gideriz..van erzurum erzincan bitlis bingol hatta ve hatta hakkari sirnak bakalim kismet van bizim guzel sogumuz anlicagin:KK43:

Canim ocakta isticez tayin haziranda gideriz..van erzurum erzincan bitlis bingol hatta ve hatta hakkari sirnak bakalim kismet van bizim guzel sogumuz anlicagin:KK43:
valla insallah hakinizda hayirlisi olsunn ama insallah erzincan olur o olmazsa erzurumm o da olmazsa van olur :) cekinme canim bu taraflardan iyi insanlarida cok :KK66:

atlascııımmmm pier lotti yi çok severim ki ben... ben de ne gitsem yürüyerek inip çıktım :KK48::KK48:

plojo bence kesinlikle yapmalıyız... aramızdan birimizi seçelim katılmak isteyenler isim yazdırsın burdan, ayrıca da seçtiğimiz kişiye özel mesajla adımızı adresimizi göndeririz... evet seçilen kim kime çıktı bilecek ama kimseye söylemeyecek.... sürpriz olucak... seçilen kişi çekilişi yapar ve herkese tek tek kime hediye alacağına dair nick, isim soyisim ve adres bilgilerini gönderir yine özel mesajla... ve bence 2 ekimde herkesin hediyesi elinde olsun.... yaniiii eylülün son haftası herkes hediyesini kargoya vermiş olsun! sonra hediyeler elimize geçince de resimleri burdan paylaşırız... çok güzel olur kiiii.....:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: daha önce burda yılbaşı çekilişi topiğine katılmıştım çok hoş bi his.... tanımadığın birinden bi hediye almak... ama burası daha farklı... svitiden bana bi kitap gelmişti, hatırlarsınız.... o kadar güzeldi ki:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Kizcelerime yazamadim bu gun:110:
Dunden beri geziyoruz..onun disinda yemek temizlik derken popom yer gormedi:KK53:
ATLASS biz dr sevgiliyken esimle pier lotiye cikmistik..tabi biz 2 bedevi sanssiz olaraktan hava acayip sisliydii cekindigmiz fotolarrda manzara yok gibi:KK70:
Istanbul gezmek icin mukemmel bi yer..

ASOSS benim de esim foto cekonmekten nefret eder..bdnim illa tepinmem gerekiir cekinelim diye..dugun fotocusunu bile cileden cikardi damat bey gulelim diye:KK70:
Ben de nerde fot.makinesi yada telefon gorsem siritirim hemen:KK45:
Bu arada biz de esimle 51 101 falan oynuyoruz kapisalim miı:KK70:
Ama siz yenersiniz bizii:110:

DAMLACIKOLATA bi arkadasimin esi de askerdi.Vanda gorev yapti..deprem zamani olmasina ragmen cok memnundular...simdii manisadalar..sizin de en hayirli yer olsun....

AMAYAAAA PLOJOOOO bence de cekilis yapalimmmmmm....cok guzel olurr...
VARIM diyorummmm:KK70:

canişkolaaar baktım yazanlar olmuş damladım hemen:KK76::KK76:

atlascııımmmm pier lotti yi çok severim ki ben... ben de ne gitsem yürüyerek inip çıktım :KK48::KK48:

plojo bence kesinlikle yapmalıyız... aramızdan birimizi seçelim katılmak isteyenler isim yazdırsın burdan, ayrıca da seçtiğimiz kişiye özel mesajla adımızı adresimizi göndeririz... evet seçilen kim kime çıktı bilecek ama kimseye söylemeyecek.... sürpriz olucak... seçilen kişi çekilişi yapar ve herkese tek tek kime hediye alacağına dair nick, isim soyisim ve adres bilgilerini gönderir yine özel mesajla... ve bence 2 ekimde herkesin hediyesi elinde olsun.... yaniiii eylülün son haftası herkes hediyesini kargoya vermiş olsun! sonra hediyeler elimize geçince de resimleri burdan paylaşırız... çok güzel olur kiiii.....:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: daha önce burda yılbaşı çekilişi topiğine katılmıştım çok hoş bi his.... tanımadığın birinden bi hediye almak... ama burası daha farklı... svitiden bana bi kitap gelmişti, hatırlarsınız.... o kadar güzeldi ki:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
evet yapalımmmmm :cool::cool: kura dimiii buuu sadece 1 kişi bilcek kim kime çıktı:KK69::KK69: ay kızz ayarlayın bir an öncee benim kargo doğudan batıya gelecek daha :KK70::KK70: 2 günde ancak ulaşır:KK70::KK70:

asoşşşş 101 li geceler başlamışşşşşş :))))))
başladı kuzum dün itibariyle ama bu sene baya yoğun bi sene olacağı için o kadar çok oynayamayabiliriz:confused::confused:
Kizcelerime yazamadim bu gun:110:
Dunden beri geziyoruz..onun disinda yemek temizlik derken popom yer gormedi:KK53:
ATLASS biz dr sevgiliyken esimle pier lotiye cikmistik..tabi biz 2 bedevi sanssiz olaraktan hava acayip sisliydii cekindigmiz fotolarrda manzara yok gibi:KK70:
Istanbul gezmek icin mukemmel bi yer..

ASOSS benim de esim foto cekonmekten nefret eder..bdnim illa tepinmem gerekiir cekinelim diye..dugun fotocusunu bile cileden cikardi damat bey gulelim diye:KK70:
Ben de nerde fot.makinesi yada telefon gorsem siritirim hemen:KK45:
Bu arada biz de esimle 51 101 falan oynuyoruz kapisalim miı:KK70:
Ama siz yenersiniz bizii:110:

DAMLACIKOLATA bi arkadasimin esi de askerdi.Vanda gorev yapti..deprem zamani olmasina ragmen cok memnundular...simdii manisadalar..sizin de en hayirli yer olsun....

AMAYAAAA PLOJOOOO bence de cekilis yapalimmmmmm....cok guzel olurr...
VARIM diyorummmm:KK70:
kapışalım tatlışımm atlayın gelin uçağaa:KK31::KK31:
kızz kocalarımız ne çok benziyo akla karayı seçiyorum yaa resmen resim .çekinirkenn:KK34::KK34: bende çirkinde hissetsem kendimi yinede poz veririm:KK25::KK25:

o zaman bu hafta boyunca kayıtları alalım :p:p demirbaşlar zaten katılırr :KK39:

Kizceleerr ozledim sizii :KK43:

Bugun cok guzeldi kuzenimle esi kahvaltiya geldi sonra onlarla beraber tatile gidecegiz onu ayarladik annemide alacagiz..
Çesme'ye gidiyoruz ev tuttukk:rolleyes:15 inde orada olacaz 1 hafta kalacagiz:KK52:

Bugun biraz gezdik donuste kv vs ugradik fln derken suan bir sokurtkan sirinim,neden bilmiyorum..
Aslinda tam regl donemim benim ona bagladim sinirli ve tatli krizine girmis vaziyetteyim..

Buarada PierLoti'yi bende cok sevmistimm,teleferikle cikip yuruyerek inmistik,bazen boyle guzel yerlerin tadini cikarip paraya kiymak gerekiyor galiba :KK53:

Asenn
Sevindim uyku sorunu olmamis kizcee cunku cok ucuktu saatlerin:KK53:

Amayaaa
Bende istiyorum cekilis,sen deneyimlisin yaparim dersen bence sen ustlenebilirsin:KK66:
Son hafta yetistiririz,Citircikk cook uzakta ama:KK55::KK57::mad:

Bugun cok guzeldi kuzenimle esi kahvaltiya geldi sonra onlarla beraber tatile gidecegiz onu ayarladik annemide alacagiz..
Çesme'ye gidiyoruz ev tuttukk:rolleyes:15 inde orada olacaz 1 hafta kalacagiz:KK52:

Bugun biraz gezdik donuste kv vs ugradik fln derken suan bir sokurtkan sirinim,neden bilmiyorum..
Aslinda tam regl donemim benim ona bagladim sinirli ve tatli krizine girmis vaziyetteyim..

Buarada PierLoti'yi bende cok sevmistimm,teleferikle cikip yuruyerek inmistik,bazen boyle guzel yerlerin tadini cikarip paraya kiymak gerekiyor galiba :KK53:

Asenn

Amayaaa
Bende istiyorum cekilis,sen deneyimlisin yaparim dersen bence sen ustlenebilirsin:KK66:

valla öyleydi kuzum hele ramazanndaaa:KK30:
ama ramazan bayramından sonra baya toparlamıştımm şimdi çok iyi hatta şuan uyku bana sinsice yaklaşıyoo:KK45::KK22::KK22:
aaa hakikaten çıtırcık nasıl olacak:KK17:

pff manyak mıyım kendime kastım mı var anlamadım:110:
dışarıdan gelirken kocişin karnı acıktı yufka alalım börek kızartıyım dedim..
yufka da 5'li..birini kulandım diğer 4ü de heba olmasın diye iki saat börek sardım:KK31:
veee buzlukta bize amadee bi sürü böreğim olduuuu buyrun gelin bizeeee:KK45:
ama belim koptuuuu:KK16:

1
canişkolaaar baktım yazanlar olmuş damladım hemen:KK76::KK76:

evet yapalımmmmm :cool::cool: kura dimiii buuu sadece 1 kişi bilcek kim kime çıktı:KK69::KK69: ay kızz ayarlayın bir an öncee benim kargo doğudan batıya gelecek daha :KK70::KK70: 2 günde ancak ulaşır:KK70::KK70:

başladı kuzum dün itibariyle ama bu sene baya yoğun bi sene olacağı için o kadar çok oynayamayabiliriz:confused::confused:

kapışalım tatlışımm atlayın gelin uçağaa:KK31::KK31:
kızz kocalarımız ne çok benziyo akla karayı seçiyorum yaa resmen resim .çekinirkenn:KK34::KK34: bende çirkinde hissetsem kendimi yinede poz veririm:KK25::KK25:

o zaman bu hafta boyunca kayıtları alalım :p:p demirbaşlar zaten katılırr :KK39:

ben de öyleee...32 dişim hazır fotodaaaa....
bence de önce sen kargoya ver kuzum anca yetişir:KK45:
yaa Masalı da alıp gelelim 101 masamızın ortasına yatırır el birliği ile pışpışlarız:-)

Asenn

Amayaaa

Çeşmeye mi gisiyosunuzzzzz:KK71:
çook iyi olmuş kuzumm...mükemmel bi denizi var sen de gitmiştin galiba...
bizden selamlar.....
Sezen de yüzsün bol boll:-)
bu arada bana da AMAYA bu işi üstlenir gibi gelmişti:-):-):-)

evett ÇITIRCIK çok uzakkkkk:KK57:

gunaydın hanımlar

yıne bırsey danısmam lazım sıze. haftaya carsamba esımın dogum gunu var 3 haftalık evlıyız ve ne alıcagıma daır hıcbır fıkrım yok yardımcı olurmusunuz :)

gunaydın hanımlar

yıne bırsey danısmam lazım sıze. haftaya carsamba esımın dogum gunu var 3 haftalık evlıyız ve ne alıcagıma daır hıcbır fıkrım yok yardımcı olurmusunuz :)

Gunaydiin..
Hayirli olsun oncelikle:)
Aslinda en iyi sen bilirsin yine,cok sevdigi veya istedigi birsey olabilir,ona ait kalsin..Şık bi masa yemek tmmlayicisi olur..

Gunaydin kizlaar :)
Somurtkandan sinirli şirine terfii ettimm,fenayim,6dan beride uyanigim:KK34:

Bende evlilik yildonumumuzde ne yapacagim bilmiyorum gitmis olacagiz hem,saksiyi hizli calistirmaliyim:KK58:

kısmet olursa masa kesın hazırlıcam :) dıjıtal foto cercevesı var aslında aklımda ama olurmu bılmıyorum

Olabilir de..
Ama ona ozel birsey olsa daha iyi olmaz mi?Yaninda olabilecek birsy,bos vaktinde degerlendirebilecegi birsy ya da maddi yonden cok olmaz dersen kisiye ozel biblo olabilir:KK66:

Gunaydin kizlaar :)
Somurtkandan sinirli şirine terfii ettimm,fenayim,6dan beride uyanigim:KK34:

Bende evlilik yildonumumuzde ne yapacagim bilmiyorum gitmis olacagiz hem,saksiyi hizli calistirmaliyim:KK58:

Kıyamam sanaa uyumadı mı Sezenn:110:
benim de aklımın ermediği şu ki biz dayanamıyoruz uykusuzluğua minicik yavrular nasıl uyumayı reddediyorlar:110:
ama hemencik pozitif ol Sezenin agularına odaklnnn:KK49:
Yıldönümünüzde tatilde kalabalık olucaksınız yaa Sezen'i kuzene emanet et o akşaamm:KK22:

günaydın kızçeleeeerrrr.... çıtırcık bize tc de bi adres verirse ona hadiyesini gönderebiliriz ama o nasıl gönderir bilemedim açıkcası... yurtdışı olunca kargo da sorun oluyor bildiğim kadarıyla.....

e öyleyse liste oluşturalım önce.... gerçi bence benden ziyade evkedisi yapsa daha iyi olurdu; umarım alınmaz.... bir süredir görünmüyor da sanırım.... şöyle yapalım, ben listeyi oluşturmaya başalayayım. evkedisi de geldiğinde görevi kimin üstleneceğine karar veririz....

1-amayaa
2-plojo
3-svity
4-asen

sanırım bunlar kesin katılıyordur.... var mı başka.... kelebek, çikolata, evkedisi, atlas... hadi bakalımmmm

bu arada ekim sonu da benim evlilik yıldönümüm.... her ikimizinde doğum gnlerini es geçtik. artık bi şey yapmam lazım sanırım :)

X