- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.881
doğru kuzum eşinin nereli olduğunu düüşününce hakkını veriyo memleketinin
kızzz sende nasıl bi hafıza vaaar maşallaaah rezil ve sefil bi gündü bizim için
ben de değişik bi hafıza var yaDimi ya bende sastim hatirlamasinaaaaa ama cok guldummm hatirlayinca
buraya yazdıysanız eğer unuttuğunuz bişey bana sorun..
gereksiz bilgiler ansiklopedisi
ama ASOŞUN su kesintisi süperdi kiii
yok yok küsmeyiz kii sen her şartta gelmeye çalışıyorsun kiiiGunaydin kizlar
Kusmeyin bana sabahları erken kalkiyorum sonrada evde olmuyorum telefondan da giremiyorumki sürekli
Hayvanlarin konusu acilmis yaram desildi benimde bir koy cocugu olarak birsuru hayvanimiz vardi bir ara tam 6 tane kopegimiz vardi kangal dractar puanter ve fino herbiri ayri sevimliydi kaz ordek hindi off yaa hepsi hayal oldu simdi
Neyse kizlar hepinizi ve minikleri optum
benim kuş-balık ve su kaplumbağası dışında-hiç hayvanım olmadı..
ben de kıöpek istiyorummm
aa ne güzellGunaydiiiiiinn
Kelebeeek nerdesiin
Kedicikte virus temizlenene kadar girmeyecekti bi telefondan ce ee de kizcee
Mayıs annelerimizden bir arkadasimiz hamile tekrar Mayis annesi olacak sanirim,aceleci bi minis ve ilk kardes
Ilk bebis tup bebekti simdi kendiliginden..
Bu rahim yumurtaliklar vs dogumdan sonra daha bi iyi calisiyor duzelirken galiba
mucize gibi yaaa..anne çok zorlanır ama mükemmel bir şey...
ikiz gibi büyücekler
Selamlar nasilsiniz kizlar ben surekli gelmiorum hatta bebegm cok radyasyona madur kalmasn die araa instagram bakmak idisnda elime almamaya ozen gosteriom sizler nasilsnz napiosnz bu ara biraz fazla yattm sanirim sirtim belim maff bide 8kg aldm vucudumn agrlgndan yere basmakta zorlabiyrn sanki tabanlarima civi cakmislar oyle bi aci oluo yememi duzene soktm artk her seyi yemiorm kizimda smdilik iyi rahm darlgm oldgndan oturu buyurken bnde sanci yapio azck canini yakio ama hayatta oldgnu bilmek her seyr deger surekli tekmek yumruj kafa goz grisio karnima cok hareketli masallah koca kiz oldu teyzeleri hepinizi sevgiyle opuyouz eylul &nena
KELEBOŞUMM çok özledik seni arada ce de bizeee
aslında 6.aydasın çok fazla değil aldığın kilo..ama biz tombiş hamişe kaldığımız için bize her kilo ceza
ben çok almadığım halde kocaman bi göbişim oldu ve aynen belim bacağım her yerim ağrıyor...
bazen sırt üstü yattım mı kalkamıyorum eşim de ters düşen hamam böceği gibisin diyor
ilerleyen aylarda neler olucak meraktayım...
Eylülün iyi olmasına çok sevindim kii yerim onu
çok doğru dedin PLOJOM vücüdum benden bağımsız çalışıyor artık..Vucudun artik sana bakmiyor gb dusun onun derdi sadece bebek..
En buyuk sansin esin..
Kolaylastiriyor biraz isini..
Son zamanlarda daha cok olabilir,ourunca ayaklarin acik olacan,yatakta donmek eziyet vazgececeksin yattigin gb devam edeceksin kimi zaman,kalkarken bir el lazim olacak ya da uzun surecek kendinle itisip kakisman..
Yani simdilik kilo alip agirligin arttikca ayaklarindaki sizilarin normal canim..
Uzandiginda biraz yuksekte tutmaya calis tansiyonunuda dengeler bu..
sadece bebek için...
neyse ben de valla onun için yaşıyorum bu aralar
normalde sabahları 5dk fazla uyuyayım diye hiç kahvaltı yapmazdım bisküvi kek yer çıkardım
artık yumurta bile kırıyorum sabahlarıı