Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
:KK36:
doğru kuzum eşinin nereli olduğunu düüşününce hakkını veriyo memleketinin:KK70::KK70:

kızzz sende nasıl bi hafıza vaaar:KK57::KK57::KK57: maşallaaah:nazar::nazar: rezil ve sefil bi gündü bizim için :KK45::KK45:

Dimi ya bende sastim hatirlamasinaaaaa ama cok guldummm hatirlayinca:KK70::KK70:
ben de değişik bi hafıza var ya :KK6:
buraya yazdıysanız eğer unuttuğunuz bişey bana sorun..
gereksiz bilgiler ansiklopedisi:KK73:
ama ASOŞUN su kesintisi süperdi kiii:KK71:
Gunaydin kizlar
Kusmeyin bana sabahları erken kalkiyorum sonrada evde olmuyorum telefondan da giremiyorumki sürekli :KK16:
Hayvanlarin konusu acilmis yaram desildi benimde bir koy cocugu olarak birsuru hayvanimiz vardi bir ara tam 6 tane kopegimiz vardi kangal dractar puanter ve fino herbiri ayri sevimliydi kaz ordek hindi off yaa hepsi hayal oldu simdi:110::110::cry:
Neyse kizlar hepinizi ve minikleri optum:KK15:
yok yok küsmeyiz kii sen her şartta gelmeye çalışıyorsun kiii:rolleyes:
benim kuş-balık ve su kaplumbağası dışında-hiç hayvanım olmadı..
ben de kıöpek istiyorummm:mad:
Gunaydiiiiiinn:KK55:

Kelebeeek nerdesiino_O
Kedicikte virus temizlenene kadar girmeyecekti bi telefondan ce ee de kizceeo_O

Mayıs annelerimizden bir arkadasimiz hamile tekrar Mayis annesi olacak sanirim,aceleci bi minis ve ilk kardes :KK51:
Ilk bebis tup bebekti simdi kendiliginden..
Bu rahim yumurtaliklar vs dogumdan sonra daha bi iyi calisiyor duzelirken galiba:KK51:
aa ne güzell:KK37:
mucize gibi yaaa..anne çok zorlanır ama mükemmel bir şey...
ikiz gibi büyücekler
Selamlar nasilsiniz kizlar ben surekli gelmiorum hatta bebegm cok radyasyona madur kalmasn die araa instagram bakmak idisnda elime almamaya ozen gosteriom sizler nasilsnz napiosnz bu ara biraz fazla yattm sanirim sirtim belim maff bide 8kg aldm vucudumn agrlgndan yere basmakta zorlabiyrn sanki tabanlarima civi cakmislar oyle bi aci oluo yememi duzene soktm artk her seyi yemiorm kizimda smdilik iyi rahm darlgm oldgndan oturu buyurken bnde sanci yapio azck canini yakio ama hayatta oldgnu bilmek her seyr deger surekli tekmek yumruj kafa goz grisio karnima cok hareketli masallah koca kiz oldu teyzeleri hepinizi sevgiyle opuyouz eylul &nena :emir_bebek::KK15::KK15:

KELEBOŞUMM çok özledik seni arada ce de bizeee:KK6:
aslında 6.aydasın çok fazla değil aldığın kilo..ama biz tombiş hamişe kaldığımız için bize her kilo ceza:cry:
ben çok almadığım halde kocaman bi göbişim oldu ve aynen belim bacağım her yerim ağrıyor...
bazen sırt üstü yattım mı kalkamıyorum eşim de ters düşen hamam böceği gibisin diyor:-)
ilerleyen aylarda neler olucak meraktayım...
Eylülün iyi olmasına çok sevindim kii yerim onu:KK68:
Vucudun artik sana bakmiyor gb dusun onun derdi sadece bebek..
En buyuk sansin esin..
Kolaylastiriyor biraz isini..
Son zamanlarda daha cok olabilir,ourunca ayaklarin acik olacan,yatakta donmek eziyet vazgececeksin yattigin gb devam edeceksin kimi zaman,kalkarken bir el lazim olacak ya da uzun surecek kendinle itisip kakisman..
Yani simdilik kilo alip agirligin arttikca ayaklarindaki sizilarin normal canim..
Uzandiginda biraz yuksekte tutmaya calis tansiyonunuda dengeler bu..
çok doğru dedin PLOJOM vücüdum benden bağımsız çalışıyor artık..
sadece bebek için...
neyse ben de valla onun için yaşıyorum bu aralar:KK37:
normalde sabahları 5dk fazla uyuyayım diye hiç kahvaltı yapmazdım bisküvi kek yer çıkardım
artık yumurta bile kırıyorum sabahlarıı:KK71:

ben de değişik bi hafıza var ya :KK6:
buraya yazdıysanız eğer unuttuğunuz bişey bana sorun..
gereksiz bilgiler ansiklopedisi:KK73:
ama ASOŞUN su kesintisi süperdi kiii:KK71:

yok yok küsmeyiz kii sen her şartta gelmeye çalışıyorsun kiii:rolleyes:
benim kuş-balık ve su kaplumbağası dışında-hiç hayvanım olmadı..
ben de kıöpek istiyorummm:mad:

aa ne güzell:KK37:
mucize gibi yaaa..anne çok zorlanır ama mükemmel bir şey...
ikiz gibi büyücekler

KELEBOŞUMM çok özledik seni arada ce de bizeee:KK6:
aslında 6.aydasın çok fazla değil aldığın kilo..ama biz tombiş hamişe kaldığımız için bize her kilo ceza:cry:
ben çok almadığım halde kocaman bi göbişim oldu ve aynen belim bacağım her yerim ağrıyor...
bazen sırt üstü yattım mı kalkamıyorum eşim de ters düşen hamam böceği gibisin diyor:-)
ilerleyen aylarda neler olucak meraktayım...
Eylülün iyi olmasına çok sevindim kii yerim onu:KK68:

çok doğru dedin PLOJOM vücüdum benden bağımsız çalışıyor artık..
sadece bebek için...
normalde sabahları 5dk fazla uyuyayım diye hiç kahvaltı yapmazdım bisküvi kek yer çıkardım
Bnde cokkk ozledmmmm hepinizi yeni arkdalarda gelmis aramiza gttikce jalabliklasioz sanrm .... ya evet biz tombik hamisiz ondan zorlanioz baskalri bzm kikoda dogun yapio ve bnm daha 3ayim varr imdatttt yardm edin yusyuvarlak oldm ben yaaa kociste bana dolma biberim dio :)ahahah firlama kocis yaaa sennkinn benzetmesnede ayri bi guldm ters dusen hamam bocegi ayyy iksnc bi bocek onlar yuzunden gece wc ye tek gdemiom ama sen tatli bocek okursnkiiii ..... :)

Kilarr ya hani diom ya benim kv aramaz sormaz yardm etmz falan die ya bu kadin hakkaten beni oldurcek ya 1ay oldu aramadi gerci 1ay oncr bn gtmstm ozamn naslsn die sorduda ohannes rodrigez yani insan bi arar bnde aramiom banane

Ya olabldgnce uzak durmaya calsyrn ennonemlisi tlfn hep dibimde olurdu artk arayan soran olursa bakiyorum...yaaa normalmi taban agrilarm duramiyrm cok ayakta her yerm inanilmaz sis burnum ellerrm ayaklarm kocam her aksam bana kaya tuzlu su hazirlii ben yarm saat falan icinde tutuyrm snra sikio kuruluo yatirio beni :KK43: ozaman ayaklarm rahatlio
enişteye :KK52::KK52::KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kilarr ya hani diom ya benim kv aramaz sormaz yardm etmz falan die ya bu kadin hakkaten beni oldurcek ya 1ay oldu aramadi gerci 1ay oncr bn gtmstm ozamn naslsn die sorduda ohannes rodrigez yani insan bi arar bnde aramiom banane
Çok büyük hata yaptın kelebekcim,şimdi yandın kayınvalide dedin..Sen birde benimkini görsen,hamileligimde ne nasılsın dedi nede yardımı dokundu.Kızımın odasını bile hazırlayamadım 2 hafta rezil gibi kaldı herşey,egilip kalkamadım.Her gelmesinde daha burası duruyormu dedi.Yardım edimde yapalım demedi düşün yani.Görümcem annesinin yanına gitmişti memlekete,dün geldi.Görümcemle kızıma elbise yollamış.Elbiseyi bir açtım eski bir elbise,kullanılmış,tüylenmiş,dolap kokusu var elbisenin üstünde..Sinirden aglıycaktım nerdeyse.Akşam eşime gösterdim annen bunu göndermiş diye,at çöpe dedi..Atmadım bi köşeye sakladım.Onu rezil edicem görür o herkese göstercem bunu göndermiş diye:KK62:

Elti desen aynı b*k tövbe tövbe..Gelin oldum geldim bir kıskançlık bir fesatlık Allahım nasıl insanların içine düştüm ben dedim.2,5 yıllık evliyim eltim benim evime toplam 5 kere gelmemiştir.Geldigindede ben çagırmışımdır mutlaka,aynı apartmanda olmamıza ragmen.Alıyorum karşıma oturup konuşuyorum niye gelmiyorsun bi sorunmu var diyorum.Yoo çekiniyorum utanıyorum diyor..Ben yokkende kocasını dolduruyor,kocasıda eşimi kenara çekip, X kapıya vuruyor sibel kapıyı açmıyor,annesi babası gelince kapıyı sonuna kadar açıyor bize açmıyor diyor..Bu nasıl bir fesatlıktır kızlar..

Evlenicez,altın falan alınıyor.Kaynanam diyorki X ede bilezik alalım kıskanır şimdi o..Eltim evlenirken evini baştan aşagıya yaptılar teras katı istemişler o zaman.Biz evlenirkende bizim daireyi yaptılar A dan Z ye herşeyi yeniden.Evide kıskandı.Kaynanamın oturdugu daireye göz koydu,oraya incez evi yaptırcaz diye sagda solda laf yaptı.Sebebide bizim ev hoşuna gitmişte kayınpederi oturdugu daireyi onlara vercekmiş..

Kayınpeder geçen kış iş kazası yaptı kolu kesildi.Sivasta hastanede bayagı yattı.Tabi eşim falan kazayı duyunca Sivasa gitmek istediler.Eşim,kaynım,görümcem üçü gitcekti,kayınpederle kayınvalideyide alıp dönceklerdi.Tabi eltim dururmu tutturuyor bende gitcem diye,kaynım görümcemi götürmüyor X gelicek sen otobüsle git diyor.Eşimde ablasını alıp beraber arabayla gittiler.Oda eşini aldı gitti.Kardeşlerin arasını açtı.Kaynım kızımı görmeye bile gelmedi.Bayramda biz çıktık yanlarına abi kardeş barıştılar.Ki hala gelicekler bize ikinci bayram gelicek nerdeyse:KK47: Allahıma havale ediyorum hepsini...

Kelebek bir kaynana dedin yaramı açtın offf offf ne çektim be 2,5 yılda halada çekmeye devam ediyorum..Size baştan sona bana yapılanları anlatsam oha falan dersiniz yani,en iyisi ben susayımo_O

Çok büyük hata yaptın kelebekcim,şimdi yandın kayınvalide dedin..Sen birde benimkini görsen,hamileligimde ne nasılsın dedi nede yardımı dokundu.Kızımın odasını bile hazırlayamadım 2 hafta rezil gibi kaldı herşey,egilip kalkamadım.Her gelmesinde daha burası duruyormu dedi.Yardım edimde yapalım demedi düşün yani.Görümcem annesinin yanına gitmişti memlekete,dün geldi.Görümcemle kızıma elbise yollamış.Elbiseyi bir açtım eski bir elbise,kullanılmış,tüylenmiş,dolap kokusu var elbisenin üstünde..Sinirden aglıycaktım nerdeyse.Akşam eşime gösterdim annen bunu göndermiş diye,at çöpe dedi..Atmadım bi köşeye sakladım.Onu rezil edicem görür o herkese göstercem bunu göndermiş diye:KK62:

Elti desen aynı b*k tövbe tövbe..Gelin oldum geldim bir kıskançlık bir fesatlık Allahım nasıl insanların içine düştüm ben dedim.2,5 yıllık evliyim eltim benim evime toplam 5 kere gelmemiştir.Geldigindede ben çagırmışımdır mutlaka,aynı apartmanda olmamıza ragmen.Alıyorum karşıma oturup konuşuyorum niye gelmiyorsun bi sorunmu var diyorum.Yoo çekiniyorum utanıyorum diyor..Ben yokkende kocasını dolduruyor,kocasıda eşimi kenara çekip, X kapıya vuruyor sibel kapıyı açmıyor,annesi babası gelince kapıyı sonuna kadar açıyor bize açmıyor diyor..Bu nasıl bir fesatlıktır kızlar..

Evlenicez,altın falan alınıyor.Kaynanam diyorki X ede bilezik alalım kıskanır şimdi o..Eltim evlenirken evini baştan aşagıya yaptılar teras katı istemişler o zaman.Biz evlenirkende bizim daireyi yaptılar A dan Z ye herşeyi yeniden.Evide kıskandı.Kaynanamın oturdugu daireye göz koydu,oraya incez evi yaptırcaz diye sagda solda laf yaptı.Sebebide bizim ev hoşuna gitmişte kayınpederi oturdugu daireyi onlara vercekmiş..

Kayınpeder geçen kış iş kazası yaptı kolu kesildi.Sivasta hastanede bayagı yattı.Tabi eşim falan kazayı duyunca Sivasa gitmek istediler.Eşim,kaynım,görümcem üçü gitcekti,kayınpederle kayınvalideyide alıp dönceklerdi.Tabi eltim dururmu tutturuyor bende gitcem diye,kaynım görümcemi götürmüyor X gelicek sen otobüsle git diyor.Eşimde ablasını alıp beraber arabayla gittiler.Oda eşini aldı gitti.Kardeşlerin arasını açtı.Kaynım kızımı görmeye bile gelmedi.Bayramda biz çıktık yanlarına abi kardeş barıştılar.Ki hala gelicekler bize ikinci bayram gelicek nerdeyse:KK47: Allahıma havale ediyorum hepsini...

Kelebek bir kaynana dedin yaramı açtın offf offf ne çektim be 2,5 yılda halada çekmeye devam ediyorum..Size baştan sona bana yapılanları anlatsam oha falan dersiniz yani,en iyisi ben susayımo_O
aynen canım OHA!!! neyse ki eşin farkındaymış..... o da çok önemli bi durum bence!!

Allah Allah kızlar gamze estetigidemi varmış yahu.Biri konu açmış gamze yaptırmak istiyorum diye:-):KK70: Benim kızımın sag yanagında gamzesi var versekmiki ahahaha:KK45:

anammm konuya nerden grdm smdı yaranı destım valla kusura bakma yagmurdamlam yaaa smdı sıvıtte gelır dert yanarrr...ay ne fena senın kaynanan be gercı bnmkıde ole yanı cok bı farkları yok yanı ne nısanımda ıstedgm oldu ne nıkahmda altn konusna hıc grme bana ne yaptysa esım yaptıonlardan bı b.. gelmedı her seyı gectm bebegm ıcıne bsyyapmıolar gecen kaynm dondu sey dedı sız smdı bu bebegı yaptnz bebek arabasnı amcaya yatagı dayıya bılmem neyı bılmem kıme kıtlersnz dıe laf ettı hee orda dur paşam ben bu bebegı yaparken kımseden ızın alcak dılım bu 1 2. ise kıcıma guvenmeseydm yapmazdm ben bu zamana kadr kımseden bı cop gormemısım bsy yapmıcaklarnı zaten bılıorm bde bunları aılemn yannda soyluo patanatsz bnde aynen bu cvbı verdm ona terbıesz sey onalramı guvenıp yapıorm cocugu zaten guvenıp yapsaydm vah halıme cocuk dogmadan olurdu tobe tobe yaaa gerıldım smdı aksam aksam cahıl herıf nerde ne knuscgnı bılmıo gö...t ....aman neyse sende eltnı salla gtsn cok mu lazm ne uzuluosn oyle fesat bırıyse kapat kapını gr ıcerı olelerıyle muhattapolmaya degmez bnmkayıncolar evlensn karılarıyla gorusmem ne munasebet umurlarmda olmazlar olmuslermı kalmıslarmı yemıslermııcmıslermı cunku onlar aynen oyle yapıolar hıcccc bırı bnm keyfmı kacıramaz bu kv dede aramasn sormasn gecen esım aradı ankaraya gderken ıste hanı gdıorm dıe kv de de nena napıo dıe soruo tlf sesı baya acık duruorum esımde dedı cokmerak edıosanz arayıp sorun kızcagızı hamıle halıylebıle ılgılenmıosnz bana ne soruosnz dedı snra tlfnu bana verdı bnde nasılsnz ıyımsnz dedm oyle cok annecım babacım demem mecnur kalmadkca oldukca mesafelıyım sızlı bızlıyım kım ne kdrnı hakedıosa okadr yaknm herkese aman yagmur damlası bnde sısmısım yazcak dunya kadr seyım varda smdı burdakı kızcelerı bogmayım bız senle ozelden takılalım kuzummmmmmmmmmmmm kaderdasımmmmm canımmm:KK19:

Bnde cokkk ozledmmmm hepinizi yeni arkdalarda gelmis aramiza gttikce jalabliklasioz sanrm .... ya evet biz tombik hamisiz ondan zorlanioz baskalri bzm kikoda dogun yapio ve bnm daha 3ayim varr imdatttt yardm edin yusyuvarlak oldm ben yaaa kociste bana dolma biberim dio :)ahahah firlama kocis yaaa sennkinn benzetmesnede ayri bi guldm ters dusen hamam bocegi ayyy iksnc bi bocek onlar yuzunden gece wc ye tek gdemiom ama sen tatli bocek okursnkiiii ..... :)

anammm konuya nerden grdm smdı yaranı destım valla kusura bakma yagmurdamlam yaaa smdı sıvıtte gelır dert yanarrr...ay ne fena senın kaynanan be gercı bnmkıde ole yanı cok bı farkları yok yanı ne nısanımda ıstedgm oldu ne nıkahmda altn konusna hıc grme bana ne yaptysa esım yaptıonlardan bı b.. gelmedı her seyı gectm bebegm ıcıne bsyyapmıolar gecen kaynm dondu sey dedı sız smdı bu bebegı yaptnz bebek arabasnı amcaya yatagı dayıya bılmem neyı bılmem kıme kıtlersnz dıe laf ettı hee orda dur paşam ben bu bebegı yaparken kımseden ızın alcak dılım bu 1 2. ise kıcıma guvenmeseydm yapmazdm ben bu zamana kadr kımseden bı cop gormemısım bsy yapmıcaklarnı zaten bılıorm bde bunları aılemn yannda soyluo patanatsz bnde aynen bu cvbı verdm ona terbıesz sey onalramı guvenıp yapıorm cocugu zaten guvenıp yapsaydm vah halıme cocuk dogmadan olurdu tobe tobe yaaa gerıldım smdı aksam aksam cahıl herıf nerde ne knuscgnı bılmıo gö...t ....aman neyse sende eltnı salla gtsn cok mu lazm ne uzuluosn oyle fesat bırıyse kapat kapını gr ıcerı olelerıyle muhattapolmaya degmez bnmkayıncolar evlensn karılarıyla gorusmem ne munasebet umurlarmda olmazlar olmuslermı kalmıslarmı yemıslermııcmıslermı cunku onlar aynen oyle yapıolar hıcccc bırı bnm keyfmı kacıramaz bu kv dede aramasn sormasn gecen esım aradı ankaraya gderken ıste hanı gdıorm dıe kv de de nena napıo dıe soruo tlf sesı baya acık duruorum esımde dedı cokmerak edıosanz arayıp sorun kızcagızı hamıle halıylebıle ılgılenmıosnz bana ne soruosnz dedı snra tlfnu bana verdı bnde nasılsnz ıyımsnz dedm oyle cok annecım babacım demem mecnur kalmadkca oldukca mesafelıyım sızlı bızlıyım kım ne kdrnı hakedıosa okadr yaknm herkese aman yagmur damlası bnde sısmısım yazcak dunya kadr seyım varda smdı burdakı kızcelerı bogmayım bız senle ozelden takılalım kuzummmmmmmmmmmmm
kaderdasımmmmm canımmm:KK19:

Aman gerilme sen cnm Eylülde gerilir sonra naparız:-) Herzaman yazabilirsin cnm özelden.Belliki benzer şeyleri yaşıyoruz.Allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin.:KK19:

kelebek senden alıntı yaptım cevap yazamadım düzenleye giriyorum hata veriyor alıntıyıda silemiyorum bir şey anlamadım.
kaç kilo hamile kaldın diye soracaktım canım :)

yağmur damlası ve kelebek sizin eşlerinizin aileleri gerçekten bir acayip o kadarda saçmalamak olmaz.

kelebek senden alıntı yaptım cevap yazamadım düzenleye giriyorum hata veriyor alıntıyıda silemiyorum bir şey anlamadım.
kaç kilo hamile kaldın diye soracaktım canım :)

yağmur damlası ve kelebek sizin eşlerinizin aileleri gerçekten bir acayip o kadarda saçmalamak olmaz.
Maalesef öyle cnm,benim eşim teyzemin oglu zaten.Ailem çok karşı çıktı o aile bize göre degil diye ama napim bende çok sevdim..Kuzenim diye yadırgamayın kızlar lütfen.Biz biaraya gelipte iki çift laf bile etmezdik,bunu geçtim birbirimizi bile görmezdik.Eşim 2008 de kaza yaptı ölümden döndü.15 gün yogun bakımda kaldı.Bi dünya ameliyat oldu halada yapılcak ameliyatları var.Neyse uzatmım o kazadan sonra nolduysa oldu işte..Kadermi adı yazımı bilemiyorum artık,ama eşimle mutluyum,tek sorun aile işte,onada mecbur katlanmak zorundayım.Ne demişler gülü seven dikenine katlanır.Benimkide o hesap işte...

Güzeller merhaba

Tesekkur ederiim canim:KK23:
86liyim,hatta bu ayin 16si dogum gunum tuhh ama yaslandikca kucuk gosterdgime seviniyorum cok dehisik geliyor 29-30 vs:KK57:

Ben kendimi bildim bileli bizim evimizde muhabbet kusu eksik olmaz..Ele gelmek bizde olmasi gereken:KK53:babam cok iyi yetistirir evin heryerine gitme,sabah ayni saatte abimi uyandirma,sayamadigim kadar kelime kapasitesi,hatta benimle uyuma guzelliginde bile bulunurdu Capkin :) Malesef simdi arka bahcede mekani..

Ben cok seviyorum hayvanlari,bakislari beni cok etkiliyor..Bambaska bir taraflari var sevince..Kimbilir citirla olmak ne keyiflidir..Kopekte cok baktik,boxer,fino,kangal..En son boxer calininca kimligi elimizde kalinca cok uzulduk bi daha olmadi..
Ama simdi esimlede hayalimiz Sezen biraz daha buyuyunce SharPie istiyoruz:KK68:
Canım gerçekten küçük gösteriyorsun. Zaten küçüksünde aslında ama daha küçük duruyorsun bence.

Çapkın'la nası uyuyordunuz beraber? O nerde uyuyordu?

kuşlar çok tatlı oluyor. Alışınca konuşuyorlarda. Baban ne güzel bakmış, eğitmiş.. Hiç kuş yokmu şimdi babandada?

İnternetten baktım sharpie çok şeker onlar. Buruşuk suratlı.. Biraz uyuşuk gibi bir halleri var. Hepsi birbirinden tatlı
.
teşekkürler hepinize kızlar... plojocum bi ayşegül olabilir lafı geçti ama ben üzerime alınmadım, bana öyle gelmiştir yanlış anlamışımdır falan... zaten öyle bi talebim de olmaz.... ama tabi rüyamın en azından büyük kısmının çıkmasına pek mutluyum :KK70:

çıtırcık şekerim sadece ikiz için yaptıran var mıdır bilmiyorum. özel tüp bebek merkezlerinde 5 bin tl den başlıyor desem yeri var. bazı yerler ilaçlar dahil 5 bin iken bazısı 5 bin + ilaçlar, bazısı 7 bin + ilaçlar gibi rakamlar telafuz edebiliyor... devlette rapor çıkarıp yaptırdığımda, raporun karşılamadığı ilaçlar da dahil 2580 TL ödedim. karşılanmayan ilaçlar takviye maksatlı idi, onlar hariç öz tedaviye ait ilaçlar için 1100 ve hastanaye 410 tl verdim; hepsi bu kadar.... özellerde ki fiyat farkı ise doktorun isim yapmasına, merkezin kalitesine verdikleri hizmete göre değişiyor. ama ikiz bebek için çekilecek dert değil. normalde zaten 35 yaş altı kadınlara çift emriyo transferi yasak... yasalar gereği.... tabi bu çok kontrol edilebilen bir şey olmadığından ve emriyo sayısının artması tutma ihtimalini yükselttiğinden özellerde yapılıyor.... ama mesela benim ilk merkezim özeldi, yasak var dedi yapmadı. yasağın aşılması da çok kolay, tüm bilgilerimiz dosyada tutuluyor ya bizim, döllenen yumurta sayısı falan; transferi gerçekleştirilen emriyo sayısı... 2 hatta 3 de transfer etseler 1 yazılıyor olup bitiyo. sonuçta kadını muayene edecek halleri yok ya... hatta etseler de fark etmez; bu emriyo transferden sonra bölünede biliyo... yani 1 transfer edilip ikiz doğumlar olabilir, yumurta bölünüyor.... mucize... o yüzden denetimi mümkün değil.... kullanılan iğne ve ilaçlar tüm dengeni etkiliyor, yüzüm gözüm ergen gibi sivilce içinde, bazen buhran bazen sebepsiz gülme krizleri.... offf offf... ne sen sor ne ben anlatıyım kısacası... bi de ben gibi aman kocam etkilenmesin bu süreçten, ona patlamıyım; sevdiklerime patlamıyım diye çabalıyınca yalnız kaldığın ilk anda patlayıverebiliyosun.... tüm bunlara "sorun" yokken sadece ikiz olsunlar diye katlanmaya değer mi diyosan bence değmez....

Canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Uzun uzun yazmışsın. Herşeyin en güzeli doğalı. Sırf ikiz için çekilmez. Maddi manevi zorlar bünyeyi.
Östrojen arttıran ilaç mı kullanıyorsun?? neden sivilcelenme ve ruh hali değişimi yaşadın?
spora gidiyorum ama öyle fit olduğum söylenemez canım çok kilo aldım nerde geçen seneki majör nerde şimdiki geçen sene 56 kiloydum şimdi 63-64 arası gidip geliyorum.
çok kilo aldım yaaaaaa :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Bir ara bende sağlık vs diye spor salonuna üye oldum. Birde bizim oturduğumuz yere yakındı çok güzel kampanya var diye gaza geldim. Hayatımın en kilolu dönemini yaşadım. Spor beni bildiğin iri kıyım bi kız yaptı. Alman gülle takımı diye dalga geçiyordu eşim. O zaman sevgilimdi:KK70:Hele bacaklarımı hiç anlatmiim kaslı kalın bişi olmuştu. Sporu bıraktım şimdi gene kendi kendime zayıfladım. Lömbür ama zayıfım:KK70:Acaba sende spordan mı aldın??

çıtırcık kuzum seni de alıntılamıştım ama çıkmadı nedense valla gerçekten en zor sınıf 1, arkadaşlar hep diyo zaten öğretmen olduğunu 1. sınıfları okutunca anlıyosun diye bakalım inşallah güzel bi sene olur:KK23:

ne güzel yazmışsın ayrıca hayvanlarla ilgili. Tam olarak bi hayvana bakmadım, ama olan kim varsa o kadar çok bağlanıyo ki demekki bu duygu bambaşka bi duygu allah sizide güzel dostlarınızdan ayırmasın:nazar:
İşallah çok güzel bir sene olur. Ne zaman açılıyor okullar??

gerçekten evladın gibi bağlanıyorsun. Tabiki kıyas kabul etmez muhakkak ama evin bireyi oluyor onlarda.
bu günü de bitirdikk:KK31:
ben sürekli uyumak ve yemek istiyorum yahu:-)
iyiki çalışıyorum yoksa 100kg doğuma giderdim:-)
şu anda 5.5 aylık olduk yani 22.haftadayız..
göbeğim kilo almış bakımsız göbek gibiyken son 10 gündür tam hamiş göbeği oldu:-)
ama işyerinde hamile kıyafeti giymiyorum hala dün aldım daha kotondan indirimden ama 40/42 beden:KK22:
ÇITIRCIKKK facebookun var mııı ordan da arkadaş olabiliriz?:confused:
kuzum benim koca kıskanç ama kıskançlıktan daha fazla inat:-)
bi kere hayır dedi ya inatlaşıcak illa..
karadeniz damarı var:-)
Ye kuzum bol bol.. kaç kere hamile kalıcan. Ama bebek için abur cubur yemek zararlı olur muhtemelen. Diet mi yapmak lazım? Hakkaten ideal hamile beslenmesi nasıl oluyor?
Ee süper ya hamiş göbekli halinle 40-42 giyiyosan eskiden normal kilodaydın herhalde.
Erkek inadı çok fena cidden. Bir kere inada geçince (üstünlük kurma güdüsü sanırım) birdaha dönmüyorlar.

Selamlar nasilsiniz kizlar ben surekli gelmiorum hatta bebegm cok radyasyona madur kalmasn die araa instagram bakmak idisnda elime almamaya ozen gosteriom sizler nasilsnz napiosnz bu ara biraz fazla yattm sanirim sirtim belim maff bide 8kg aldm vucudumn agrlgndan yere basmakta zorlabiyrn sanki tabanlarima civi cakmislar oyle bi aci oluo yememi duzene soktm artk her seyi yemiorm kizimda smdilik iyi rahm darlgm oldgndan oturu buyurken bnde sanci yapio azck canini yakio ama hayatta oldgnu bilmek her seyr deger surekli tekmek yumruj kafa goz grisio karnima cok hareketli masallah koca kiz oldu teyzeleri hepinizi sevgiyle opuyouz eylul &nena :emir_bebek::KK15::KK15:
Canım sen nenamısın? Nickinmi değişti???ben bi ara ara verdim değişim olmuş sitede ve nicklerde kaçırdım onu.
Az kalmış doğumuna. 8 kg çok fazla bir kilo değil. İşallah sular seller gibi geçsin sen sağlıkla evladına kavuş.
Sonraki mesajlarını da okudum canım. Kayınvaliden saçma davranmış. Gerçekten özellikle bu günlerde hiç düşünmemeye çalış. Sen hamilesin hala ilgilenmeyen kayınvalideye ne denir bilemedim. Boşver.. Bu hayatta herkes aynı kalitede değil. Bu kalite parayla pulla değil insanın ruh kalitesi. Küçük insanlar küçük hesaplar yaparak kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Bırak yapsın.. O da öyle tatmin oluyorsa olsun. Sen izin vermediğin sürece sana asla dokunamaz ve seni üzemez.
ıkı haftayı geckın suredır evlıyız. ılk gece agrıdan bısey yapamadık sonra balayına gıttık yıne aynı agrılar yanmalar devam ettı. artık ben ıstememeye basladım agrıcak korkusuyla. allah bılıyo esım hıc dert etmedı bunu bekledı sakınce. benım ısrarımla doktora gıttık doktor hıcbır sorun olmadıgını soyledı hatta zar bıle duruyo yırtılma olmamıs dedı daha sonra adet oldum mecburen ara verdık. bugun adet bıtıcek ınsallah kendımı kotu hıssedıyorum esıme karsı :KK43:
Canım rahat bırak kendini. Eşinin anlayışlı yaklaşması çok önemli. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Hatta biraz ( 1 2 kadeh) şarap içsen rahat olabilir belki senin için.
Bazen biri yorgunum diyorda bi durup dusunuyorum soyle..
Hep bisylere yetisiyoruz..
Uzun uzun aynaya bile -dusunuyorum- hatirlamadim ne zaman baktigimi..
Vahim durum..
Diyorum ki uzun uzuun uyusam Sezen uyudu diye kosa kosa yatmasam mesela kendi kendime uyansam fln ne buyuk nimet sonrada tabii zaten yine uyanirim Sezeni ozleyip diyorum..
Ne yapacaz kabul artik :)
Valla kolay gelsin plojocum. Annelerimizin ne yapsak hakkını ödeyemeyiz gerçekten.
Süpersin canım.. Masalcık beslensinden büyüsün kuzucukk.

haftasonuna kaldı 1 günnn:KK71:

KELEEBEKİMMM çalışırken arada kaçamak bakıyorum size tel.den bir şey kaçırmıyım diye:KK37:
dediğin gibi kimseye güvenip yapmadık çocuğu ama benim kv'ler çok değişti torundan sonra..
eşime bile dedim bir şey oluyor annenlere diye:-)
bebek arabasını aldılar ki biz hangisini beğendiyesek onu aldılar...
bi yandan tulum vb.alıp yelekler örüyorlar harıl harıl..
ilk torun olucak belki de son:-) ondan mı bilemedim...
ama dediğin gibi nişanda düğünde bi şey görmedim onlardan...hala düğün borcu ödüyoruz..
bak benim de aklıma o günler geldi...neyse pişman oldular diye düşünmek istiyorum...

YAĞMURDAMLASI demek kuzensiniz:KK37:
niye yargılayalım ki kuzum aşk bu...
ama kv'nin teyzen olmasına da şaşırdım:KK57:
yani teyze bunu yaparsa..
gerçi düşünüyorum benim teyzem de bi garip...o da öyle olurdu kesin...
eltini de salla gitsin..gelmemesi daha hayırlı..
eşin ne güzel hep senin yanında:KK37:

Güzeller merhaba

Canım gerçekten küçük gösteriyorsun. Zaten küçüksünde aslında ama daha küçük duruyorsun bence.

Çapkın'la nası uyuyordunuz beraber? O nerde uyuyordu?

kuşlar çok tatlı oluyor. Alışınca konuşuyorlarda. Baban ne güzel bakmış, eğitmiş.. Hiç kuş yokmu şimdi babandada?

İnternetten baktım sharpie çok şeker onlar. Buruşuk suratlı.. Biraz uyuşuk gibi bir halleri var. Hepsi birbirinden tatlı
.

Canım çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Uzun uzun yazmışsın. Herşeyin en güzeli doğalı. Sırf ikiz için çekilmez. Maddi manevi zorlar bünyeyi.
Östrojen arttıran ilaç mı kullanıyorsun?? neden sivilcelenme ve ruh hali değişimi yaşadın?

Bir ara bende sağlık vs diye spor salonuna üye oldum. Birde bizim oturduğumuz yere yakındı çok güzel kampanya var diye gaza geldim. Hayatımın en kilolu dönemini yaşadım. Spor beni bildiğin iri kıyım bi kız yaptı. Alman gülle takımı diye dalga geçiyordu eşim. O zaman sevgilimdi:KK70:Hele bacaklarımı hiç anlatmiim kaslı kalın bişi olmuştu. Sporu bıraktım şimdi gene kendi kendime zayıfladım. Lömbür ama zayıfım:KK70:Acaba sende spordan mı aldın??

İşallah çok güzel bir sene olur. Ne zaman açılıyor okullar??

gerçekten evladın gibi bağlanıyorsun. Tabiki kıyas kabul etmez muhakkak ama evin bireyi oluyor onlarda.

Ye kuzum bol bol.. kaç kere hamile kalıcan. Ama bebek için abur cubur yemek zararlı olur muhtemelen. Diet mi yapmak lazım? Hakkaten ideal hamile beslenmesi nasıl oluyor?
Ee süper ya hamiş göbekli halinle 40-42 giyiyosan eskiden normal kilodaydın herhalde.
Erkek inadı çok fena cidden. Bir kere inada geçince (üstünlük kurma güdüsü sanırım) birdaha dönmüyorlar.

Canım sen nenamısın? Nickinmi değişti???ben bi ara ara verdim değişim olmuş sitede ve nicklerde kaçırdım onu.
Az kalmış doğumuna. 8 kg çok fazla bir kilo değil. İşallah sular seller gibi geçsin sen sağlıkla evladına kavuş.
Sonraki mesajlarını da okudum canım. Kayınvaliden saçma davranmış. Gerçekten özellikle bu günlerde hiç düşünmemeye çalış. Sen hamilesin hala ilgilenmeyen kayınvalideye ne denir bilemedim. Boşver.. Bu hayatta herkes aynı kalitede değil. Bu kalite parayla pulla değil insanın ruh kalitesi. Küçük insanlar küçük hesaplar yaparak kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Bırak yapsın.. O da öyle tatmin oluyorsa olsun. Sen izin vermediğin sürece sana asla dokunamaz ve seni üzemez.

Canım rahat bırak kendini. Eşinin anlayışlı yaklaşması çok önemli. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Hatta biraz ( 1 2 kadeh) şarap içsen rahat olabilir belki senin için.

Valla kolay gelsin plojocum. Annelerimizin ne yapsak hakkını ödeyemeyiz gerçekten.

Süpersin canım.. Masalcık beslensinden büyüsün kuzucukk.

ay ne güzel tek tek uzun uzun yazmışın hepimize okumaya doyamadım:KK36:
ben aslında hamilelikten önce de iriydim aslında ben hiç zayıf olmadım:-)
altım 40 üstüm 38 di..hamilelikte topaç gibi olurum derken bir mucize oldu:-)
çok kilo almadım aldıklarım da sadece göbişe gitti..hafif sıkıyor diye giymesem de hamişlik öncesi pantalonlarım oluyor hala...
ama yine de bir PLOJOM gibi hamile olamadım..onun 9 aylıkkenki hali gibiyim belki de:-):-)

bu arada abur cubur yeneyip bol bol peynir yumurta et vb yemeye çalışıyorum ama kaçamak da yapmıyor değilim:KK73:
ilk 3 ay çikolatan tiksinmiştim şaka gibi ama şimdi deli gibi canım istiyor..abartmadıkça yiyorum azıcık:KK6:

bu araaadaaa senin iş ne oldu ne zaman başlıcaksın?
evde oturduğun günleri özleersin kiiiii:KK37:
benim hedef doğum izni sonnn 3 ay:KK71:

Maalesef öyle cnm,benim eşim teyzemin oglu zaten.Ailem çok karşı çıktı o aile bize göre degil diye ama napim bende çok sevdim..Kuzenim diye yadırgamayın kızlar lütfen.Biz biaraya gelipte iki çift laf bile etmezdik,bunu geçtim birbirimizi bile görmezdik.Eşim 2008 de kaza yaptı ölümden döndü.15 gün yogun bakımda kaldı.Bi dünya ameliyat oldu halada yapılcak ameliyatları var.Neyse uzatmım o kazadan sonra nolduysa oldu işte..Kadermi adı yazımı bilemiyorum artık,ama eşimle mutluyum,tek sorun aile işte,onada mecbur katlanmak zorundayım.Ne demişler gülü seven dikenine katlanır.Benimkide o hesap işte...
AAA canım kayınvaliden teyzen mii?? Şu an şaşırdım yani. Benimde 2 yeğenim var. Teyzelik nasıl duygu biliyorum. İçim gider onlara birşey olucak diye. Öz teyze nasıl burnundan getirir?? ya işte öyle insanı aslında fazla düşünmeye gerek yok. Çok zor biliyorum akıl vermesi de çok kolay bu konularda ama. Yapabiliyorsan bırak kendi haline o kendi kendine takılsın. Sana ulaşamasın seni üzemesin...
Eşinin ailesini tanıması ve senin tarafında olması çok güzel. Yoksa zaten evliliğin kabus olurdu.. En azından o herşeyin farkında.
Kıskanç gudubet eltii . Gözümün önüne fatmagülün suçu ne dizisindeki yenge geldi. :-)
haftasonuna kaldı 1 günnn

KELEEBEKİMMM çalışırken arada kaçamak bakıyorum size tel.den bir şey kaçırmıyım diye:KK37:
dediğin gibi kimseye güvenip yapmadık çocuğu ama benim kv'ler çok değişti torundan sonra..
eşime bile dedim bir şey oluyor annenlere diye
bebek arabasını aldılar ki biz hangisini beğendiyesek onu aldılar...
bi yandan tulum vb.alıp yelekler örüyorlar harıl harıl..
ilk torun olucak belki de son ondan mı bilemedim...
ama dediğin gibi nişanda düğünde bi şey görmedim onlardan...hala düğün borcu ödüyoruz..
bak benim de aklıma o günler geldi...neyse pişman oldular diye düşünmek istiyorum...
Yaa işte böyle kayınvalideler hiç ileriyi düşünmüyorlar. Demiyorlarki bu kız ilerde benim torunumu doğuracak. Ama seninki farkına vardı canım herhalde. Bebiş arabası almış devamını da bekliyoruz kendisinden.:-)Pişman olmuş olabilir. Senin iyi niyetini görüp utanmış olabilir..

X