Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yatakodası sıkıntısı benımkı tecrubesızlıgın korkunun verdıgı sıkıntılar işte
hımmm.... inşallah uzun soluklu bir sorun halini almaz tatlım... sadece şunu söyleyebilirim; anlatılan hikayelerin bir çoğu doğru değil.... hatta seks bence dünyanın en rahatlatıcı en mutlu edici şeyi.... ayrıca da ilkinde de ufak da olsa acı hissetmedim ben... kanama oluyo elbette birkaç gün... ama regl acısından fazla değil acısı... yani her ay çektiğinden.....ancak bu sen kendini kastıkça zorlaşır; biraz da eşinin biraz anlayışlı ve yavaş hareket etmeyi bilmesi lazım.... ön sevişmeyi uzatın, her gün yavaş yavaş ilerleyin.... yanında kendini rahat hissetmen çok önemli.....

İyiyiz canim aman siz iyi olunda burasi bekler seniAllah yardimcin olsun o kadar kiloyla yasamak zor olsa gerek bi kereceik 54 kilo olmustumda kipirdayamiyordum yerimden sanki
Annesi kizin pek saglikli demekki Masallah kafa goz girdigine gore
Bu arada bende instagram actim kocis her nekadar olmaz desede
Benide ekleyiiiinnnnnn

su alinti olayini beceremiyorum yaa nenacim mesajin ustte

Canim sıkıntı edicek birşey yok aslında bende çok korkuyordum ama esimle bunu acikca konuştum korkularimi anlattim oda çok yardimci oldu bana inan herşeyden önce eşinin anlayisli olması ve seni onemsemesi gerekiyor ona guvenmelisin oda sana karsi sevecen olmali kulaktan dolma herşey yalan emin ol onlari kafadan at tabi biraz canin yanabiliyor ama bu da senden kaynakli canim yanacak diye korkarak baslarsan canin yanar ama pozitif baslarsan pozitif geçer bu kadar basit aslında alinti değil canim bizzat test edilmiştir

ıkı haftayı geckın suredır evlıyız. ılk gece agrıdan bısey yapamadık sonra balayına gıttık yıne aynı agrılar yanmalar devam ettı. artık ben ıstememeye basladım agrıcak korkusuyla. allah bılıyo esım hıc dert etmedı bunu bekledı sakınce. benım ısrarımla doktora gıttık doktor hıcbır sorun olmadıgını soyledı hatta zar bıle duruyo yırtılma olmamıs dedı daha sonra adet oldum mecburen ara verdık. bugun adet bıtıcek ınsallah kendımı kotu hıssedıyorum esıme karsı

bende yeni gelinim :) kızlar merhaba

Hosgeldiiiiin :)
Nerelisiinn? Bursaliyim demeee

Kim tecrubeyle baslar ki..Arkadaslarinda dedigi gb en onemlisi esin..Ve seninde onyargilarindan kurtulman..Amayaya katiliyorum harfine kelimesine cumlesine
Duydugun herseyi unutmalisin bi kere..
Hicbirsey genellenemez..
Ve en basiti kendini rahat birakman
Tabi psikolojik bi sekilde engel olamiyorsan davranislarna yardim almani oneririm en bastan..

Paylasimini okudum ekleme yapiyorum..Kadin dogum dgilde psikolojik anlamda yardim al engelleyemezsen..
Ama ciddi anlamda kendini serbest birakman cok cok onemli adim adim ilerleyin..Ve kesinlikle kendini suclama..

Günaydın kızlar...
Yeni gelen gelinler hoşgeldiniz

Kızlar ya bu ara hiç birşey yapasım gelmiyor.Buraya bile bakmıyorum bazen,silkelenmem lazım biran önce

Bazen dinlenmek gerekiyor canim..

bizde iyiyiz cok sukur atlascmmm kizimla gecinip gdioz geneldr annemdeym aksama kadr tv karsnda uzanytm kitap okuyrm kizimla knusyrm bahcede yesilliklern arasnda dolanyrm bahceden meyve yiorm gunlerm boyle iste

Koşturmaca hiç bitmiyorki cnm..Evi temizle,yemek yap,bebekle ilgilen,süt sag..Bütün yorgunlugum birikti sanırım.Ah birde dinlenebilsem

Kelebeeeekkkk

Aferin Eylule
Sevindim uzak kalmana bu manada,tv arkasi kumanda pc arkasi wifi alani vs tabii bunlar o kadar cok ki hepsine dikkat edebilmek ne mumkun..

Takilma kilolarina bosver zaten almasanda batacak o civiler agrilar sizilar pff..Olumlu yanini hic kaybetme sadece

bizde iyiyiz cok sukur atlascmmm kizimla gecinip gdioz geneldr annemdeym aksama kadr tv karsnda uzanytm kitap okuyrm kizimla knusyrm bahcede yesilliklern arasnda dolanyrm bahceden meyve yiorm gunlerm boyle iste
Hoşgeldin kelebek..Oh ne güzel geçiriyorsun günlerini.Eşin biyere gitmişti,yoksa yanlışmı hatırlıyorum bilemedim..Ondanmı annendesin...

Ya olabldgnce uzak durmaya calsyrn ennonemlisi tlfn hep dibimde olurdu artk arayan soran olursa bakiyorum...yaaa normalmi taban agrilarm duramiyrm cok ayakta her yerm inanilmaz sis burnum ellerrm ayaklarm kocam her aksam bana kaya tuzlu su hazirlii ben yarm saat falan icinde tutuyrm snra sikio kuruluo yatirio beni ozaman ayaklarm rahatlio

Koşturmaca hiç bitmiyorki cnm..Evi temizle,yemek yap,bebekle ilgilen,süt sag..Bütün yorgunlugum birikti sanırım.Ah birde dinlenebilsem

Bazen biri yorgunum diyorda bi durup dusunuyorum soyle..
Hep bisylere yetisiyoruz..
Uzun uzun aynaya bile -dusunuyorum- hatirlamadim ne zaman baktigimi..
Vahim durum..
Diyorum ki uzun uzuun uyusam Sezen uyudu diye kosa kosa yatmasam mesela kendi kendime uyansam fln ne buyuk nimet sonrada tabii zaten yine uyanirim Sezeni ozleyip diyorum..
Ne yapacaz kabul artik :)

Hoşgeldin kelebek..Oh ne güzel geçiriyorsun günlerini.Eşin biyere gitmişti,yoksa yanlışmı hatırlıyorum bilemedim..Ondanmı annendesin...
Gtmistide geldi canimcim gecen cuma geldi smdi evmde kaliyrm annemle aram 5dakika evde yalnz sikikiorm kahvaltiya bi geliorm dahada kalkamiorm aksam kocis gelio yemegmsi yiip evimize donuoz tabi her gun boyle deil 4gun falan geliom anneme 3gunu evmde geciriorm

Vucudun artik sana bakmiyor gb dusun onun derdi sadece bebek..
En buyuk sansin esin..
Kolaylastiriyor biraz isini..
Son zamanlarda daha cok olabilir,ourunca ayaklarin acik olacan,yatakta donmek eziyet vazgececeksin yattigin gb devam edeceksin kimi zaman,kalkarken bir el lazim olacak ya da uzun surecek kendinle itisip kakisman..
Yani simdilik kilo alip agirligin arttikca ayaklarindaki sizilarin normal canim..
Uzandiginda biraz yuksekte tutmaya calis tansiyonunuda dengeler bu..

Valla ayni beni anlattn smdiden cok zorlaniorum saga donsem donemiom sola donsem donemiom cisim gelio kocis alio hoturuo yataktan kalkamiom zaten sicak her yerm su icinde gunde 2defa yikanyrm kocisinde komigne gdio bnm minik sevglme noldu boyle he dio :) o dalga gecnce ben sinrleniorm kiskanmaya basladm adamn her hareketni farkli boyuta gectm kendim cok zor dus aliyrm kocis yardmci olui aksamlari bide ozel ni soru olcak ama sen ve cikolata cevplasn siz kukunuzu nasl temizliodnz bnm elim smdiden zor yetisio ve ikerde napacam yani hem nasil yikiodnz hemdr ordaki tuykeri nasl aliodnz ozel dilse soylermsnz cok zor durumdaym yaparken zorlaniom kolayi varmi ?

vuhuuu ne güzel kendiliğinden kardeşş gelmiş ne değerlidir şimdi o.
ama şimdi bebişte küçük çok zor olacak anneye

Yapcak bişey yok cnm böyle devam edicez hayata..Gece geç yattım.İlayda gece 2 kere uyandı.En son 05:30 da uyandı 08:00 de zor uyuttum.O ara birde kahvaltı hazırladım.Yatagında agu yaparken beni görünce gülmesi yokmu işte o an yorgunluk kalmıyor ama,birde oturup kendimi dinledigimde ruhen ve bedenen gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi...
Birkaç gün biyerlere kaçma zamanım gelmiş galiba...

Ne güzel cnm.Keşke bende annemle yakın olsam.Burda kimse yok,var ama yoklar benim için.Keşke bir ablam olsaydı ne çok isterdim bunu.Annemle babamla arkadaş gibiyiz ama.yinede bir abla hatta abi ihtiyacı duydum herzaman.Sanırım içten içe bazı şeyleri kafama çok takmışım.Ben inş kızımı tek bırakmıycam,Allah verirse bir kız çocugum daha olsun isterim ve tabiki birde erkek..Nasıl bakcaksam üçüne artık

Kotu hhissetmene gerek yok bunu zorunluluk gibi görme eşini sevdiğin içindiye dusundüşün saril eşine ve kendini kasmamaya calis biliyorum cok zor benimde basima geldi kendimi kasip titredigimi bilirim hic gerek yokmus halbuki hersey kafada bitiyor anlican

tadini cikar bence hayirlisiyla kucagina alir bberaberce gezersinizİnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…