- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.821
tatlışkolaar ben geldim 2 gündür yoktum ortalıkta ama burdaki evde netle ilgili sıkıntı var telefondanda o kadar zor oluyo ki yazmak okudum ama yazamadım bi türlü
2 gündüür seminerlerdeyim ve bugünn sınıf dağılımları yapıldıııımini mini birleri okutucam bu sene inşallaah çok heyecanlıyım valla rüyalarımda nasıl yapcam başarabilecek miyim diye içim içimi yiyo sabahtan beri
canım bunu dün okudum ve boğazım düğümlendi... diyecek hiç bir şey yok Allah sabır versin ailesine... anne nasıl haberin var mı yoğun bakımda mı hala?
Allah düşmanıma bile böyle ecı göstermesin (amin)
çok teşekkür ederim majorumm inşallah güzel bi yıl olacak
bu araada bebiş düşünmene çok sevindimmmhadi sende yap bende seneye denemelere başlayayımmm
canımm teşekkür ederimm ama ne soğuğu yanıyoruz kızzzz çok sıcak amaaann
valla eylül geldi gram serinleme yok yahu havada
minnoşumm ne zaman düzelceksin seeen dikkat et kendine
nbu arada hakikaten enişte iyi bakıyo maşallah kiii
canım geçmiş olsun valla salgın var gerçekten yaaherkes hasta bende hastaydım ama toparladım şükürr
bu arada çıtırcıkk beni de eklemelliiiii
ÇITIRCIK minnoşş köpüşüne de geçmiş olsunn hep bi köpeğim olsun istedim ama bakamayacağımı bildiğim i.için cesaret edemedim kii
KELEBEK, EVKEDİSİ neredelerr
Canım mayıs annelerindenmi bebegini kaybeden oldu
yeğenimin kızı olcakmış kızlar...
Gun bana coktan aydi guzel gelinler gunaydinlarrr sizlerede...
Cocuklu bir kadin olarak .
Gezmenin tozmanin dibine vurmus durumdayim..keyfimizi arasira cis kaka gaz vs. Bolsede guzel gunler geciriyorum...sizleri de cok ozledim donusum muhtesem olacak bu enerji ile :) plojo siviti kelbk amaya asen atlas citirr himm hepicinizi optum kiiiii.
cenazeye gelmişti gördüm, ama inan konuşamadım.. başında kocaman bi sargı, boynunda boyunluk, arabanın içinde oturuyodu, yanında bi kız kardeşimi görümcesi mi tam bilmiyorum sürekli göz yaşlarını siliyodu... uzaktan baktım bi süre, yanına kadınlar geliyodu ve nerdeyse her gelen ağlama diyodu... kadının zaten sesi çıkmıyo sadece gözyaşları dökülüyo bırakın dökülsün içinde kalırsa patlar insan demek geldi içimden; sustum..... sonra gittim arabanın camı açıktı, elleri titriyodu zaten elini tuttum sadece, baktı ağladı... ağladım.... ne denilebilir ki.... omzuna dokundum ve çekildim; hepsi bu!!!!
biz dışardaki insanlar bir hafta on gün belki bir ay konuşur üzülürüz o da konuşursak üzülürüz ama o kadının içindeki ateş söner mi? Allahtan o haytta yoksa ayhan nasıl toparlardı bilmiyorum.... ayhanda birkaç çizik ve yüzü gözünde morartılar vardı bide kaşı patlamıştı... ufak tefek şeyler yani... fiziken ufak tefek yaraları var... fiziki yaralar çabuk kapanır....
Gecmis olsun..Gecmistir insallahh?
Sezen hic aglamadi ve yanima gelene kadar bebek iyi mi diye o kadar cok sordm ki,ki ameliyathanedeyiz yani o fotograf cekilmeden iste..Insan o an ne cektigini ne cekecegini dusunmuyor yeter ki iyi olsun diyorsun farkli bisy olmasin aci elbet gececek..
Diger topikten bi arkadasimiz dogduktan sonra bebegini kaybedince inan sinirlenemedim bile uykusuz gecelerde,Sezen agladi ben agladim ama kucagimda oldugu icin hep sukrettim o yuzden burda da kizimla karsilikli aglasip dertlesiyoruz yazdim :)
Bize muhtac olana deger olsun parasi,bende muhabbet kusumu goturmustum veterinere :) ne uslu demislerdi..
Hadi gecmis olsun citirada :) masallah cok seker..
Sorunlari abartmayip kabullenince daha kolay asıldigini dusunuyorum canim o yuzden aglanmadan hemen cikar yol buluyorum guzelinden :)
Eniste kosturmacada yine
Bi gecemedi gitti yahuu..
Bizde acildeydik hastanede bile doktor hemsire herkes hasta salgindan,esim icin gittik..Allahtan cok kotu degil onlem amacli erkenden gidelim dedik..Yatagim yok ama diyor adam direk cok kalabalik igne vurdular..
9 ay vucut bosuna hazirlanmiyor canim bu kadar uzun yoldan sonrada hemen iyilesmeyi beklemek sadece kendimizi uzmemize sebep olur..En hayirlisi neyse Allah yardimcin olacaktir..Fatmaana eli otu (baska adlarida var) ondan bile almistim
Buarada citircik cok zarif,naif sarisin su gb bir hatunsimdi yine instagram diyecem ama ahh ahhh..Cok basit ve sadece bizleri eklersin foto yuklemezsinde istersen..Ben esimin telefonundanda actim mesela merak ettigi icin ne diye simdi bakmiyor bile neyse optum tıp
tatlışkolaar ben geldim 2 gündür yoktum ortalıkta ama burdaki evde netle ilgili sıkıntı var telefondanda o kadar zor oluyo ki yazmak okudum ama yazamadım bi türlü
2 gündüür seminerlerdeyim ve bugünn sınıf dağılımları yapıldıııımini mini birleri okutucam bu sene inşallaah çok heyecanlıyım valla rüyalarımda nasıl yapcam başarabilecek miyim diye içim içimi yiyo sabahtan beri
canım bunu dün okudum ve boğazım düğümlendi... diyecek hiç bir şey yok Allah sabır versin ailesine... anne nasıl haberin var mı yoğun bakımda mı hala?
Allah düşmanıma bile böyle ecı göstermesin (amin)
çok teşekkür ederim majorumm inşallah güzel bi yıl olacak
bu araada bebiş düşünmene çok sevindimmmhadi sende yap bende seneye denemelere başlayayımmm
canımm teşekkür ederimm ama ne soğuğu yanıyoruz kızzzz çok sıcak amaaann
valla eylül geldi gram serinleme yok yahu havada
minnoşumm ne zaman düzelceksin seeen dikkat et kendine
nbu arada hakikaten enişte iyi bakıyo maşallah kiii
canım geçmiş olsun valla salgın var gerçekten yaaherkes hasta bende hastaydım ama toparladım şükürr
ÇITIRCIK minnoşş köpüşüne de geçmiş olsunn hep bi köpeğim olsun istedim ama bakamayacağımı bildiğim i.için cesaret edemedim kii
KELEBEK, EVKEDİSİ neredelerr
yaşasınnnyeğenimin kızı olcakmış kızlar...
gez mis gibiiGun bana coktan aydi guzel gelinler gunaydinlarrr sizlerede...
Gezmenin tozmanin dibine vurmus durumdayim..keyfimizi arasira cis kaka gaz vs. Bolsede guzel gunler geciriyorum...sizleri de cok ozledim donusum muhtesem olacak bu enerji ile :) plojo siviti kelbk amaya asen atlas citirr himm hepicinizi optum kiiiii.
tünaydın kızçeleerrrr
çeşitt şeşit insan geliyor yahu bakın mesela
bi müşteri geldi kız 94 doğumlu sanırım 3-4 yaşında çocuğu var bebek arabasında ve boşanmış
yeni nesil hızlı yaşıyor hayatı...
benim hastalık kalıcı sanırım geçmicek
eşine de çok geçmiş olsun canım gerçekten saflgın ve beni fena sardıı
bu arada eşime instegram için senin çözümünü getirdim dedim ki
senin tel.dem açalım benim adıma kendime yüklemiyim dedim
ondan daha muhteşem(!) bi öneri geldi
senin telefondan açalım ama benim adıma olsun diyorr
Allah razı olsun ki istediğim fotoğrafları vearkadaşları yükeleyebilirmişim o karışmıcakmış...
off offf inat koca
kuzummm hakkatten bu sefer bakım sağlam ama yok yapıştı bana bu hastalık
bence mini mini 1ler tam sana göre
süper bi öğretmen olucaksın benceee
yaşasınnn
sen rüyanda görmüştün zatiiii
gez mis gibii
tek engeliniz çiş kaka olsun
bebek arabsını da götürmüş müydün?
Evet getirdim siviticim hemde havaalaninda o araba yuzundn ne eziytler cektimtünaydın kızçeleerrrr
bi müşteri geldi kız 94 doğumlu sanırım 3-4 yaşında çocuğu var bebek arabasında ve boşanmış
Allah razı olsun ki istediğim fotoğrafları vearkadaşları yükeleyebilirmişim o karışmıcakmış...
off offf inat koca
yaşasınnn
gez mis gibii
2 Kızıız biz. 5 yaş aramız. Küçükken çok kavga ederdik ama büyüyünce en yakın arkadaşım ablam oldu. Gerçekten güzel şey abla kardeş ilişkisi.huuhuu ben geldimmm
bu akşam yemekleri eşim yaptı diye bulaşıkları ben toplıyım bi de kek yapayımçay demliyim dedim
amaaa belim koptu
eşim de ıhlamur almaya gitti ben de size koştum...ıhlamur da altınla yarışıyor yahu çok pahalı
80'leri izliyor muydunuz yeni bölümü başşlamışşş
aa ne güzel herkes yaptığı doğumdan memnun sizin ailede
sizi 2 kız kardeşmisiniz?keşke benim de ablam olsaydı..
bu arada biz alışverişimiz ayık yapıyoruz canım..
iş yerinden multinet kart yüklüyorlar şu ticketlar gibi..hem restaurantlar da hem de yiyecek alışverişinde geçerli..
ama öğlen yemeklerini yediğimiz lokantada geçerli olmayınca mutfak alışverişi yapıyoruz
bize de bedavaymış gibi geliyor
ben tahminimden dah az kilo alıyorum 3ayda 3 kilo verdim şimdi onu bi de 2 kilo daha aldım..
ama göbeğim kocaman oldu
seni hiç görmedim ama nedense hayalimde zayıf ve fiziği çok güzel canlandırdım
ÇITIRCIKKKK:
bu arada yazmayı unuttum..köpeklerin ne farklı dertler varmış...çıtırcıktı dimi adı?
benim hiç köpeğim olmadı ama bahçeli ev ve bi köpek en büyük haylimiz..
ben dişlerinin fırçalandığını bile bilmiyordum
Türkiye'de yaptırsaydınız diş taşı temizliğini daha ucuza olur muydu kii?
Ahh biri bebişini mi kaybettiiGecmis olsun..Gecmistir insallahh?
Sezen hic aglamadi ve yanima gelene kadar bebek iyi mi diye o kadar cok sordm ki,ki ameliyathanedeyiz yani o fotograf cekilmeden iste..Insan o an ne cektigini ne cekecegini dusunmuyor yeter ki iyi olsun diyorsun farkli bisy olmasin aci elbet gececek..
Diger topikten bi arkadasimiz dogduktan sonra bebegini kaybedince inan sinirlenemedim bile uykusuz gecelerde,Sezen agladi ben agladim ama kucagimda oldugu icin hep sukrettim o yuzden burda da kizimla karsilikli aglasip dertlesiyoruz yazdim :)
Bize muhtac olana deger olsun parasi,bende muhabbet kusumu goturmustum veterinere :) ne uslu demislerdi..
Hadi gecmis olsun citirada :) masallah cok seker..
Sorunlari abartmayip kabullenince daha kolay asıldigini dusunuyorum canim o yuzden aglanmadan hemen cikar yol buluyorum guzelinden :)
Eniste kosturmacada yine
Bi gecemedi gitti yahuu..
Bizde acildeydik hastanede bile doktor hemsire herkes hasta salgindan,esim icin gittik..Allahtan cok kotu degil onlem amacli erkenden gidelim dedik..Yatagim yok ama diyor adam direk cok kalabalik igne vurdular..
9 ay vucut bosuna hazirlanmiyor canim bu kadar uzun yoldan sonrada hemen iyilesmeyi beklemek sadece kendimizi uzmemize sebep olur..En hayirlisi neyse Allah yardimcin olacaktir..Fatmaana eli otu (baska adlarida var) ondan bile almistim
Buarada citircik cok zarif,naif sarisin su gb bir hatunsimdi yine instagram diyecem ama ahh ahhh..Cok basit ve sadece bizleri eklersin foto yuklemezsinde istersen..Ben esimin telefonundanda actim mesela merak ettigi icin ne diye simdi bakmiyor bile neyse optum tıp
Mini mini birleri insan yer kiiiiitatlışkolaar ben geldim 2 gündür yoktum ortalıkta ama burdaki evde netle ilgili sıkıntı var telefondanda o kadar zor oluyo ki yazmak okudum ama yazamadım bi türlü
cenazeye gelmişti gördüm, ama inan konuşamadım.. başında kocaman bi sargı, boynunda boyunluk, arabanın içinde oturuyodu, yanında bi kız kardeşimi görümcesi mi tam bilmiyorum sürekli göz yaşlarını siliyodu... uzaktan baktım bi süre, yanına kadınlar geliyodu ve nerdeyse her gelen ağlama diyodu... kadının zaten sesi çıkmıyo sadece gözyaşları dökülüyo bırakın dökülsün içinde kalırsa patlar insan demek geldi içimden; sustum..... sonra gittim arabanın camı açıktı, elleri titriyodu zaten elini tuttum sadece, baktı ağladı... ağladım.... ne denilebilir ki.... omzuna dokundum ve çekildim; hepsi bu!!!!
biz dışardaki insanlar bir hafta on gün belki bir ay konuşur üzülürüz o da konuşursak üzülürüz ama o kadının içindeki ateş söner mi? Allahtan o haytta yoksa ayhan nasıl toparlardı bilmiyorum.... ayhanda birkaç çizik ve yüzü gözünde morartılar vardı bide kaşı patlamıştı... ufak tefek şeyler yani... fiziken ufak tefek yaraları var... fiziki yaralar çabuk kapanır....
ooh ne güzel arkadaşım. Güzel güzel gez. Bizde seni çok öpüyoruz..Gun bana coktan aydi guzel gelinler gunaydinlarrr sizlerede...
pffff 30 saat miiselam kızlarr dün hiç uğrayamadım kendimi yine ev temizliğine, yemek yapamaya ütüye kaptırdım.
her şeyi yaptım hatta yemekleri fazla fazla yaptım çünkü su şebekelerinde bakım olacak diye bu sabahtan itibaren 30 saat boyunca sularımız kesikhemde bütün ilçede. yani ben yapamazsam anneme giderim falan olayı da yok o yüzden sıkıntıdayım su olmayınca sporada gidilmiyor terliycem gelcem pis pis.
94 doğumlu 3-4 yaşında çocukjlu ve boşanmış kadın mı??!!tünaydın kızçeleerrrr
benim hastalık kalıcı sanırım geçmicekeşine de çok geçmiş olsun canım gerçekten saflgın ve beni fena sardıı
off offf inat koca
uzummm hakkatten bu sefer bakım sağlam ama yok yapıştı bana bu hastalık
Off ne kadar kötü çok etkilendim okuyuncaAllah sabır versin o arkadaşa...
Çok güzel çok mutlu bir gün olsuun
2 Kızıız biz. 5 yaş aramız. Küçükken çok kavga ederdik ama büyüyünce en yakın arkadaşım ablam oldu. Gerçekten güzel şey abla kardeş ilişkisi.
Multinet kartı alışverişte kullanabilmeniz çok güzel. En güzeli o bence. Sodexo kullanılmıo sanırım. Hem daha zor tek tek kopar. Yemekhane olması en kötü bence yemezsen yemediğini iade etmiyorlar. Siz ne güzel alışveriştede kullanabiliyorsunuz. Aylık alışveriş zor oluyordur ama taşıması, yerleştirmesi..
aa süper baya az kilo almışsın. Başlangıç kilon +2 gibisin yani şimdi.. Çıktımı o kadar göbişinn. Kaç aylık şu an tam?
Ne güzel hayal kurmuşsun sen öyleeeAllah'a şükür kilo fazlam yok canım. Çok zayıf değilim ama normalim. Buraya gelirken biraz kilo fazlam vardı ama burda verdim biraz kendliğimden. Ben de seni çok merak ediyorum..
Köpişimin adı ''Çıtır'' ama çıtır nickini alan olmuş bende çıtırcık aldım. Aslında bende köpeğim olana kadar dişi fırçalanan bir köpek daha görmedim. Hala da görmedim aslında bakarsanÇıtır'ın alt çenesi biraz geride doğuştan. Dişleri kendini temizlemiyor ve çok birikim yapıyor. Benim nazlı kızımı mecburen fırçalamam gerekiyor. Baya zor oldu ama yavaş yavaş izin veriyor. Türkiye'de daha ucuz. Ama Türkiye'ye aralık gibi gelicez en erken. Durum biraz acil. Mecburen burda yaptırıcaz. Bunlarda çok paragöz ama. Türkiye'de tırnak kestirmek için hiç para almazdı bizim veteriner. Burda muayene+tırnak kesimi alıyorlar.
Ahh biri bebişini mi kaybettiiAllah sabır versin. Aynen istediği kadar naz kapris yapsın yeterki sağlıklı olsun minnoşlar
Senin de kuşun mu var? Onlarda çok şeker oluyor. Geliyor mu parmağa? O kadar minnacık hayvana napıyor veterinerler dimi. Ne zor meslek.
İltifatlar için çok teşekkür ederimmUtandımki şimdi.. Canım benim o senin güzel, olumlu bakışın. Sezen ve sen 2lisi mükemmel 2lisiniz. Çok genç ve çok güzel bir annesin. Sezen'e değinmicem hiç nazar çekmiim. 41 kere maşallah ancak bu kadar olunur yani
Mini mini birleri insan yer kiiiiiHepsi aynı anda konuşçak sonra sen sus diyince ürkerek susçaklar falan. Ahhh insan yer hepsiniii. Ama tabi senin işin zor. En güzel şekliyle yaparsın. Okula alıştırmak, okuma yazmayı öğretmek.. En zor sınıf 1 olsa gerek dimi??
Canım bakarsın aslında.. Ama köpek sorumluluk. Evin evladı oluyor. Eşim ''çocuk'' diyor onun hakkında konuşurken. Kaybı çok zor. 4 yaşında kedimi kaybettim çok zordu. Sevgi paylaşımı çok güzel oluyor ama.. Köpekler insanlara çok bağlanıyorlar. Tek dünyası sahibi oluyor. Onlardan bu sevgiyi mahrum etmek istemediğim için aldım. Kızımın işallah çok güzel uzun bir yaşamı olur.
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an.. Allah sabır versin. Umarım hayata yeniden bağlanabileceği bir yol bulur. Böyle bir acı Hepimizden çoook uzak olsun..
ohh ne güzel. Sağlıkla doğsun büyüsün işallah. Bak güzel haber verdin sıra sende işallah Bir daha aşılama ne zaman olucak??
Çok saçma bir soru olucak tüp bebek tedavi için ama çok merak ediyorum. Sırf ikiz bebek sahibi olmak için tüp bebek yapılıyor mu? Normal yoldan hamile kalabilen birine de uygulanıyor mu? Öneriliyor mu? Birde maliyeti ne kadar? Pahalı diye biliyorum.
ooh ne güzel arkadaşım. Güzel güzel gez. Bizde seni çok öpüyoruz..
pffff 30 saat miiÇokmuş ya.. Ne güzel spormu yapıosunn?? Fit bir gelinimiz var yani.
94 doğumlu 3-4 yaşında çocukjlu ve boşanmış kadın mı??!!Daha 20 yaşında. 15te evlendi 16'da doğurdu herhalde.. yazık ya ne kadar genç yaşta sorumluluk almış.
Çok geçmiş olsun.. Geçsin artık ama. Enişte kıskanç ama sana iyi bakıyor.
Aslında instagramda bişi yok üstelik sen istersen kendi resimlerini listene almadığın kişilerede kapayabiliyorsun.
Asagiya okiyan kullanicilar eklenmis ya da ben yeni farkediyorum
2 Kızıız biz. 5 yaş aramız. Küçükken çok kavga ederdik ama büyüyünce en yakın arkadaşım ablam oldu. Gerçekten güzel şey abla kardeş ilişkisi.
Multinet kartı alışverişte kullanabilmeniz çok güzel. En güzeli o bence. Sodexo kullanılmıo sanırım. Hem daha zor tek tek kopar. Yemekhane olması en kötü bence yemezsen yemediğini iade etmiyorlar. Siz ne güzel alışveriştede kullanabiliyorsunuz. Aylık alışveriş zor oluyordur ama taşıması, yerleştirmesi..
aa süper baya az kilo almışsın. Başlangıç kilon +2 gibisin yani şimdi.. Çıktımı o kadar göbişinn. Kaç aylık şu an tam?
Ne güzel hayal kurmuşsun sen öyleeeAllah'a şükür kilo fazlam yok canım. Çok zayıf değilim ama normalim. Buraya gelirken biraz kilo fazlam vardı ama burda verdim biraz kendliğimden. Ben de seni çok merak ediyorum..
Köpişimin adı ''Çıtır'' ama çıtır nickini alan olmuş bende çıtırcık aldım. Aslında bende köpeğim olana kadar dişi fırçalanan bir köpek daha görmedim. Hala da görmedim aslında bakarsanÇıtır'ın alt çenesi biraz geride doğuştan. Dişleri kendini temizlemiyor ve çok birikim yapıyor. Benim nazlı kızımı mecburen fırçalamam gerekiyor. Baya zor oldu ama yavaş yavaş izin veriyor. Türkiye'de daha ucuz. Ama Türkiye'ye aralık gibi gelicez en erken. Durum biraz acil. Mecburen burda yaptırıcaz. Bunlarda çok paragöz ama. Türkiye'de tırnak kestirmek için hiç para almazdı bizim veteriner. Burda muayene+tırnak kesimi alıyorlar.
Ahh biri bebişini mi kaybettiiAllah sabır versin. Aynen istediği kadar naz kapris yapsın yeterki sağlıklı olsun minnoşlar
Senin de kuşun mu var? Onlarda çok şeker oluyor. Geliyor mu parmağa? O kadar minnacık hayvana napıyor veterinerler dimi. Ne zor meslek.
İltifatlar için çok teşekkür ederimmUtandımki şimdi.. Canım benim o senin güzel, olumlu bakışın. Sezen ve sen 2lisi mükemmel 2lisiniz. Çok genç ve çok güzel bir annesin. Sezen'e değinmicem hiç nazar çekmiim. 41 kere maşallah ancak bu kadar olunur yani
Mini mini birleri insan yer kiiiiiHepsi aynı anda konuşçak sonra sen sus diyince ürkerek susçaklar falan. Ahhh insan yer hepsiniii. Ama tabi senin işin zor. En güzel şekliyle yaparsın. Okula alıştırmak, okuma yazmayı öğretmek.. En zor sınıf 1 olsa gerek dimi??
Canım bakarsın aslında.. Ama köpek sorumluluk. Evin evladı oluyor. Eşim ''çocuk'' diyor onun hakkında konuşurken. Kaybı çok zor. 4 yaşında kedimi kaybettim çok zordu. Sevgi paylaşımı çok güzel oluyor ama.. Köpekler insanlara çok bağlanıyorlar. Tek dünyası sahibi oluyor. Onlardan bu sevgiyi mahrum etmek istemediğim için aldım. Kızımın işallah çok güzel uzun bir yaşamı olur.
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı an.. Allah sabır versin. Umarım hayata yeniden bağlanabileceği bir yol bulur. Böyle bir acı Hepimizden çoook uzak olsun..
ohh ne güzel. Sağlıkla doğsun büyüsün işallah. Bak güzel haber verdin sıra sende işallah Bir daha aşılama ne zaman olucak??
Çok saçma bir soru olucak tüp bebek tedavi için ama çok merak ediyorum. Sırf ikiz bebek sahibi olmak için tüp bebek yapılıyor mu? Normal yoldan hamile kalabilen birine de uygulanıyor mu? Öneriliyor mu? Birde maliyeti ne kadar? Pahalı diye biliyorum.
pffff 30 saat miiÇokmuş ya.. Ne güzel spormu yapıosunn?? Fit bir gelinimiz var yani.
94 doğumlu 3-4 yaşında çocukjlu ve boşanmış kadın mı??!!Daha 20 yaşında. 15te evlendi 16'da doğurdu herhalde.. yazık ya ne kadar genç yaşta sorumluluk almış.
Aslında instagramda bişi yok üstelik sen istersen kendi resimlerini listene almadığın kişilerede kapayabiliyorsun.
Acaba tanıyormuydum kendisini,merak ettim bak şimdi,nickini hatırlıyormusun cnmAmin canim,dogumdan birkac gun sonra ciger problemiyle kaybetmisti..
Tesekkur ederiim canim
86liyim,hatta bu ayin 16si dogum gunum tuhh ama yaslandikca kucuk gosterdgime seviniyorum cok dehisik geliyor 29-30 vs
Ben kendimi bildim bileli bizim evimizde muhabbet kusu eksik olmaz..Ele gelmek bizde olmasi gerekenbabam cok iyi yetistirir evin heryerine gitme,sabah ayni saatte abimi uyandirma,sayamadigim kadar kelime kapasitesi,hatta benimle uyuma guzelliginde bile bulunurdu Capkin :) Malesef simdi arka bahcede mekani..
Ben cok seviyorum hayvanlari,bakislari beni cok etkiliyor..Bambaska bir taraflari var sevince..Kimbilir citirla olmak ne keyiflidir..Kopekte cok baktik,boxer,fino,kangal..En son boxer calininca kimligi elimizde kalinca cok uzulduk bi daha olmadi..
Ama simdi esimlede hayalimiz Sezen biraz daha buyuyunce SharPie istiyoruz
canım çok sevindim sağlıkla doğğursun inşallah bebişiniiyeğenimin kızı olcakmış kızlar...
aynen kuzumValla sorma,en buyuk korkularimdan biri bi hastaligin salgina vs denk gelmesidir valla karambole gideriz,nasilsa salgin diye yanlis tedaviden
Evet canim,hatta sezeryan diye en erken ne zaman tekrar hamile kalabilirim diye sormustu bi donem konusulmustu..
Hadi gozunuzaydiiinn
Allah saglikla kavusmalarini nasip etsin insallahh..ismi hazir mi?
canım 30 saat susuzluk ne demek yahuuselam kızlarr dün hiç uğrayamadım kendimi yine ev temizliğine, yemek yapamaya ütüye kaptırdım.
her şeyi yaptım hatta yemekleri fazla fazla yaptım çünkü su şebekelerinde bakım olacak diye bu sabahtan itibaren 30 saat boyunca sularımız kesikhemde bütün ilçede. yani ben yapamazsam anneme giderim falan olayı da yok o yüzden sıkıntıdayım su olmayınca sporada gidilmiyor terliycem gelcem pis pis.
allah sabır versin böyle ağır acılarla sınanmak çok kötü
evlat kaybetmişler var mı bundan kötüsü
hayırlısı olsun allah isteyen herkese nasip etsin ilk önce sana
94 lü kızın 3 4 yaşında çocuğu var hı? Allah kolaylık versin hayat herkese eşit davranmıyo ne yazıkkitünaydın kızçeleerrrr
off offf inat koca
yaşasınnn
gez mis gibii
o kadar üzüldüm ki... Allah'ım ona bundan sonra sağlıklı bebekler nasip etsin..En önemlisi sabır versin...
canım çok sevindim sağlıkla doğğursun inşallah bebişinii
aynen kuzumgidiyosun muayene ye salgın bu salgın diye gönderirler 2 gün sonra tahtalı köye
canım 30 saat susuzluk ne demek yahuuamann bir an önce gelsin sulaar susuzluk çok kötüü
94 lü kızın 3 4 yaşında çocuğu var hı? Allah kolaylık versin hayat herkese eşit davranmıyo ne yazıkki
ahaha kocan baya kıskanç kız seninneyse kabul et kabul et ne olursan ol gel demiş mevlana
inşallah güzel olacak canım bu sene birazcık da yorucu bakalımm
çıtırcık kuzum seni de alıntılamıştım ama çıkmadı nedense valla gerçekten en zor sınıf 1, arkadaşlar hep diyo zaten öğretmen olduğunu 1. sınıfları okutunca anlıyosun diye bakalım inşallah güzel bi sene olur
ne güzel yazmışsın ayrıca hayvanlarla ilgili. Tam olarak bi hayvana bakmadım, ama olan kim varsa o kadar çok bağlanıyo ki demekki bu duygu bambaşka bi duygu allah sizide güzel dostlarınızdan ayırmasın
bu günü de bitirdikk
ben sürekli uyumak ve yemek istiyorum yahu
iyiki çalışıyorum yoksa 100kg doğuma giderdim
şu anda 5.5 aylık olduk yani 22.haftadayız..
göbeğim kilo almış bakımsız göbek gibiyken son 10 gündür tam hamiş göbeği oldu
ama işyerinde hamile kıyafeti giymiyorum hala dün aldım daha kotondan indirimden ama 40/42 beden
ÇITIRCIKKK facebookun var mııı ordan da arkadaş olabiliriz?
kuzum benim koca kıskanç ama kıskançlıktan daha fazla inat
bi kere hayır dedi ya inatlaşıcak illa..
karadeniz damarı var
ayy bu arada su kesintisi deyince aklıma ne geldi biliyor musun?hadi tahmin etttt
geçen sene siz sular kesilmiş sanmıştınız da kartta su bitmiş yaaa
hatırlatmas mıydım acabaaaa
Dimi ya bende sastim hatirlamasinaaaaa ama cok guldummm hatirlayincadoğru kuzum eşinin nereli olduğunu düüşününce hakkını veriyo memleketinin
kızzz sende nasıl bi hafıza vaaarmaşallaaah rezil ve sefil bi gündü bizim için