- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.761
Aman kizce sende bi karar ver :)
Pasta yap iste ohh miss :)
Bende canim ne istiyorsa onu soyluyorum ama napiim isim olmasaydi cok istiyordum yapmak..
Sans,dugunde cok durmayin madem
Nasil oldun kizcee?
Ihlamur icebilirsin diye hatirliyorum ama danis tabii fazla bitki cayida iyi degil..
Masal'ı dusun gecer
Sorma neler yapti daha simdiden anlat anlat bitmez yapar Masalcikta hiiic merak etme,havadar olmayi seviyor bu bebisler
Pasta mi :)kiz ben diyet yapıyorum ne pastasi :) diyet pastasi varsa olabilir :)
Ben geldim.Geçmişi fazla okuyamadım hızlıca geçtim.Çünkü birazdan evden çıkıcaz kızlar.Hasta olanlar geçmiş olsun,hemencik iyileşin inş...
Babam pazar günü bütün aileyi piknige götürcek amcalar, halalar ,kızlar,gelinler,torunlar,tosunlar Eşimde bizi birazdan bırakcak annemlere,babamı aradım biz gelicez anneme söyleme diye,anneme sürpriz yapıcaz
Bugün öldüm bittim ben Sabah 06:45 de kalktım,eşime kahvaltı hazırladım,saat 8 de yolladım onu..Güya camları silcektim hemencik..Kızımı uyandırıp emzirim dedim,demez olaydım..Uyandırdım,emzirdim ama uyumadı geriye,normalde uyur.İşim varya uyumaz hanımefendi..Neyse bir yandan kızımla oyalandım bir yandan camları silmeyi başardım.Tül perde yıkandı,tozları aldım,kapıları sildim,balkonu temizledim,heryeri dip köşe temizledim,elbise dolabını düzelttim bayagı dagılmıştı Yemek yaptım.Şimdide yorgunluktan ayaklarımın altı sızlıyor.Allahtan eşim halimemi acıdı naptı bırakim sizi bugünden dedi.Banyo kaldı yıkancak ama neyse artık gelince yaparım onuda..Allaha emanet olun kızlar pazartesi görüşürüz.Biraz özleyin beni
Öpüldünüz hepiniz
Masallah sana ne zorun vardı acaba hepsini bir günde yaptın. Yarın benimde çok işim var evde bugün canım hiç istemedi yarın madem kocis işe gidiyor o zaman bende temizlik yaparım. Cam kapı açık bide inşaat var hastane yapılıyor evin arkasına hep toz