- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.701
canım benim sağol; Allah isteyen herkesle birlikte bana da nasip eder inşallah... o kadar çok insan o kadar acı şeyler yaşıyor ki, ben kendi yaşadıklarımdan acı duymaya utanıyorum... gerçi benim yapı gereği biraz enteresan bir halim var, hayat bize başımıza bir şey getiriyorsa o konuda öğrenmemiz gereken şeyler vardır diye düşünürüm; kolay kolay isyan etmem. "neden ben" demem... nasıl ki başıma gelen onca güzel olayda "neden ben" diye düşünmediğim gibi...... ikinci kez tüp bebek denedim negatif aldım ama normal bi durum bu... ve yine nerde kalmıştık diyip hayatıma devam ettim; yeni araştırmalara girerek... ben ve benim gibi insanlar farklı bi pencereden bakıyor hayata, bunun farkındayım yani belki daha önce de böyleydim ben bilmiyorum ama şimdi daha belirgin bunu biliyorum... ufak tefek şeyleri sorun etmeyen, kolay sinirlenmeyen, kolay üzülmeyen bi halim var... çünkü sürekli hastanelerle haşır neşir olunca "bu da dert mi" dediğin bi çok şey oluyor.... kızmıyorsun, olduğu gibi kabulleniyorsun bazı şeyleri... hayat daha kolay ve daha güzel oluyor aslında böyle.... inşallah çocuktan sonra değişmez bu özelliklerim.Puff bu ne ya çoklu alıntı yapamıyorum
Amayaa valla bende yoruldum okurken,dualarımda sanada yer vericem inş inş inş bebek bekleyen herkese Allahım en kısa zamanda verir...
Damlaçikolata hg İstanbulaİstanbulun neresine geldin.Bende İstanbuldayım,birde kelebek var.İstanbullu kıtlıgı var bu topikte
Major cnm çok haklısın ama bunu sana birtek ailesi söyleyebilir..Dayı teyze amca vs bunların söylememesi normal,çünkü ailesi saklıyorsa kimse bunu söylemeyi göze almaz alamaz..Amcam ve yengem söylemese biz söylemiş olsak öyle bir durumda neler olcagını düşünemiyorum bile,biz bildigimiz halde hastalıgını sormaya çekinerek soruyoruz çünkü hasta degilmiş gibi gösteriyorlar bizede,farklı bir psikoloji olsa gerek...
evet kızlık soyadımda var :)
tatlım alıntılamak istediğin mesajı çoklu alıntılaya tıklıyorsun ya cevap yazacağın zaman aşağıda cevaplaya değil alıntıları ekleye tıkla, sonra yine karşına pencere çıkacak ordanda yine onayla olacak o zaman :)
ammmiinn cnm inşallah...
coklu alıntıyı isaretlediktn sonra cevap yazma yerinde solda ALINTILARI EKLE butonu var ona bas ve ekle de eklenir cnm
Canım benim ne kadar iyi niyetli güzel bir insansın sen..Keşke çevremizde senin gibi insanlardan çokca olsa...canım benim sağol; Allah isteyen herkesle birlikte bana da nasip eder inşallah... o kadar çok insan o kadar acı şeyler yaşıyor ki, ben kendi yaşadıklarımdan acı duymaya utanıyorum... gerçi benim yapı gereği biraz enteresan bir halim var, hayat bize başımıza bir şey getiriyorsa o konuda öğrenmemiz gereken şeyler vardır diye düşünürüm; kolay kolay isyan etmem. "neden ben" demem... nasıl ki başıma gelen onca güzel olayda "neden ben" diye düşünmediğim gibi...... ikinci kez tüp bebek denedim negatif aldım ama normal bi durum bu... ve yine nerde kalmıştık diyip hayatıma devam ettim; yeni araştırmalara girerek... ben ve benim gibi insanlar farklı bi pencereden bakıyor hayata, bunun farkındayım yani belki daha önce de böyleydim ben bilmiyorum ama şimdi daha belirgin bunu biliyorum... ufak tefek şeyleri sorun etmeyen, kolay sinirlenmeyen, kolay üzülmeyen bi halim var... çünkü sürekli hastanelerle haşır neşir olunca "bu da dert mi" dediğin bi çok şey oluyor.... kızmıyorsun, olduğu gibi kabulleniyorsun bazı şeyleri... hayat daha kolay ve daha güzel oluyor aslında böyle.... inşallah çocuktan sonra değişmez bu özelliklerim.
Kızlar ben geldimmm. Hatırlarmısınız kii??? Soma faciasıyla yazmayı bırakıp birdahada yazmadım. 3 ay olmuş. Özledim sizleri. Çok ihmal ettim farkındayım. Merak ettim aslında ara ara hep gireyim foruma dedim ama yoğunluğum oldu unuttum. Biraz okumaya başliim kızlar napıyorsunuz.
Amayaa canım sen tüp denemişsin olmamış sanırım? Son mesajı okuyabildim ama devam edicem.
Sweatfabruary nasıl geçiyor hamileliğin??
Forumu okuyuyayım biraz haberdar olayım. ne olmus ne bitmiş :)
3 ayda ben ne yaptım derseniz. İş aradım. Buldum. İşallah eli kulağında haber bekliyorum. Türkiyeye gittim 1 ay kadar kaldım ailemle vakit geçirdim. Hasret şimdi daha kolay. Evliliğimiz de maşallah daha bir düzene oturdu. Alıştık artık zaten nerdeyse 1. yıldönümü geliyor.
Hosbuldum canim..sancaktepedeyim su an..sen nerdesin ki?Puff bu ne ya çoklu alıntı yapamıyorum
Amayaa valla bende yoruldum okurken,dualarımda sanada yer vericem inş inş inş bebek bekleyen herkese Allahım en kısa zamanda verir...
Damlaçikolata hg İstanbulaİstanbulun neresine geldin.Bende İstanbuldayım,birde kelebek var.İstanbullu kıtlıgı var bu topikte
Major cnm çok haklısın ama bunu sana birtek ailesi söyleyebilir..Dayı teyze amca vs bunların söylememesi normal,çünkü ailesi saklıyorsa kimse bunu söylemeyi göze almaz alamaz..Amcam ve yengem söylemese biz söylemiş olsak öyle bir durumda neler olcagını düşünemiyorum bile,biz bildigimiz halde hastalıgını sormaya çekinerek soruyoruz çünkü hasta degilmiş gibi gösteriyorlar bizede,farklı bir psikoloji olsa gerek...
süper :) ne kadar kalıcak orda? Görümcende gitse aslında başbaşa kafa dinleseniz ama kv bile yeter tabi :)Hosgeldin tekrardan canım: )
Her şeyin yolunda olması cok güzel: )
Ben hep ayni canım ek olarak bugün kv köye gitti o kadar :)
ooyy ne güzel annenlerde kalmışınnMinnoskollaaar size kuaforden baglaniyorumm vana gitmeden saclarimda bi degisik yaptirayim dedimombre yaptircam bi de azcik kat attiricam bu bi sene yeter bana suse alisik olmayinca insan
Dun aksam annemlerde kaldigim icin yorum yazamadim telefondanda cok zor oluyo
Ama sivitosa cok uzuldummm hamile haliyle bankada surunmus
Major kuzum bence senin annenle konusma zamanin gelmis bence anlat ki kv yalniz olmadigini bilsin annen azcik goz dagi verir ona
Hepiciinizi opuyorumm gece yazarimmm
Kızlar ben geldimmm. Hatırlarmısınız kii??? Soma faciasıyla yazmayı bırakıp birdahada yazmadım. 3 ay olmuş. Özledim sizleri. Çok ihmal ettim farkındayım. Merak ettim aslında ara ara hep gireyim foruma dedim ama yoğunluğum oldu unuttum. Biraz okumaya başliim kızlar napıyorsunuz.
Amayaa canım sen tüp denemişsin olmamış sanırım? Son mesajı okuyabildim ama devam edicem.
3 ayda ben ne yaptım derseniz. İş aradım. Buldum. İşallah eli kulağında haber bekliyorum. Türkiyeye gittim 1 ay kadar kaldım ailemle vakit geçirdim. Hasret şimdi daha kolay. Evliliğimiz de maşallah daha bir düzene oturdu. Alıştık artık zaten nerdeyse 1. yıldönümü geliyor.
süper :) ne kadar kalıcak orda? Görümcende gitse aslında başbaşa kafa dinleseniz ama kv bile yeter tabi :)
Leventteyim ben cnm...Hosbuldum canim..sancaktepedeyim su an..sen nerdesin ki?
Canım ben ilk hissetigimde annemlere kalmaya gitmiştim.Annemle babamın arasına girdim yatıyordum,babam gitti annemle ben kaldık.Yatakta sohbet ederken,annem hareket ediyormu diye sordu.Yoo dedim,konuşurken karnımda seyirme gibi bişey oldu.Anne bişey oluyor karnımda dedim,annem elini koydu karnıma hareket ediyor dedigünün beklenen saatinde sivit geldiii
acaba bu gün kaçta çıkıcaz
kv aradı gitti mi müfettişler diyor..akşama gidicez mı o bile muallak..vee en azından 1 ay burdalar
neyse iyi şeyler de oluyor kiii mesela Masalı iyice hisstmeye başladım..
tecrubeli anne arkadaşlarım size de ilk pıt pıt tıklamalar şeklinde mi hissetiniz?
ooyy ne güzel annenlerde kalmışınn
aralarında uyusaydınn
bu arada cahilliğim belli olmasın diye ombre saça google dan baktım
dipleri hafif koyu uçları ışıltılı gibi mi görsellerden öyle anladım..
öyleyse benim saç aynı ombre olmuşş
aa canımı hoşgeldin tekraradan
bi daha gitme bizi bırakıp
Türkiye tatili ilaç gibi gelmiştir..inşallah en yakın zamanda işe de başlarsın..
benim de kızım olucakkkkonun hazırlıklarıyla uğraşıoruz işte bi de göbeğim kocaman oluor gittikçe
aaa ben size yazarken müfettişler çıktıııı
yuppiii oleeyyy yaşasınnn
canım o kadar güzel düşünüyosun kicanım benim sağol; Allah isteyen herkesle birlikte bana da nasip eder inşallah... o kadar çok insan o kadar acı şeyler yaşıyor ki, ben kendi yaşadıklarımdan acı duymaya utanıyorum... gerçi benim yapı gereği biraz enteresan bir halim var, hayat bize başımıza bir şey getiriyorsa o konuda öğrenmemiz gereken şeyler vardır diye düşünürüm; kolay kolay isyan etmem. "neden ben" demem... nasıl ki başıma gelen onca güzel olayda "neden ben" diye düşünmediğim gibi...... ikinci kez tüp bebek denedim negatif aldım ama normal bi durum bu... ve yine nerde kalmıştık diyip hayatıma devam ettim; yeni araştırmalara girerek... ben ve benim gibi insanlar farklı bi pencereden bakıyor hayata, bunun farkındayım yani belki daha önce de böyleydim ben bilmiyorum ama şimdi daha belirgin bunu biliyorum... ufak tefek şeyleri sorun etmeyen, kolay sinirlenmeyen, kolay üzülmeyen bi halim var... çünkü sürekli hastanelerle haşır neşir olunca "bu da dert mi" dediğin bi çok şey oluyor.... kızmıyorsun, olduğu gibi kabulleniyorsun bazı şeyleri... hayat daha kolay ve daha güzel oluyor aslında böyle.... inşallah çocuktan sonra değişmez bu özelliklerim.
canım hoşgeldin valla arayı baya bi açmıssın gitme artıkKızlar ben geldimmm. Hatırlarmısınız kii??? Soma faciasıyla yazmayı bırakıp birdahada yazmadım. 3 ay olmuş. Özledim sizleri. Çok ihmal ettim farkındayım. Merak ettim aslında ara ara hep gireyim foruma dedim ama yoğunluğum oldu unuttum. Biraz okumaya başliim kızlar napıyorsunuz.
sivitoş bugünn erken çıkmışşşşgünün beklenen saatinde sivit geldiii
acaba bu gün kaçta çıkıcaz
kv aradı gitti mi müfettişler diyor..akşama gidicez mı o bile muallak..vee en azından 1 ay burdalar
neyse iyi şeyler de oluyor kiii mesela Masalı iyice hisstmeye başladım..
tecrubeli anne arkadaşlarım size de ilk pıt pıt tıklamalar şeklinde mi hissetiniz?
ooyy ne güzel annenlerde kalmışınn
aralarında uyusaydınn
bu arada cahilliğim belli olmasın diye ombre saça google dan baktım
dipleri hafif koyu uçları ışıltılı gibi mi görsellerden öyle anladım..
öyleyse benim saç aynı ombre olmuşş
aa canımı hoşgeldin tekraradan
Türkiye tatili ilaç gibi gelmiştir..inşallah en yakın zamanda işe de başlarsın..
benim de kızım olucakkkkonun hazırlıklarıyla uğraşıoruz işte bi de göbeğim kocaman oluor gittikçe
aaa ben size yazarken müfettişler çıktıııı
yuppiii oleeyyy yaşasınnn
Beni de kimse ozlememis ama neyse
Bide ben trip atayim dedim nasil oliyormus
Bugun kk bulusmamiz vardi cok guzel gecti darisi sizlerle basimiza..
Sweat cok giremedim bugunlerde cunku ctesi gecesinden beri misafirlerim vardi dugun dolayisiyla..
Ben ilk baloncuk gb hissettim cok degisik ilk zamanlar tabii tekme fln cok zaman sonra olur sonra baskasi olarakta ilk annem hissetti cok az seyirme gb parmagimizla hissettmistik..minik ayaklarini yedigim kiyamamm..Ben cok erken hissetmistim..Sirtustu uzandiginda daha cok hissedersin her zaman..Ayy kocamanken hatirliyorun oynamasinida ozledimm bile o gunlerii
tünaydın tatlışkolarrrr
sarhoş gibiyim bugün nedende kafamı koysam uyuyp kalıcam gözlerimi açamıyorum
dün akşam kvlere gittik..yemekten sonra biraz yürüyelim dedik kv eşim ben..
yolda bebek kıyafetleri satan bi yere girdik..normalde bebek beklemeyenlerin çoğu bile kız kıyafetlerine içi gider di mi rengi modeli daha güzeldir-süslüdür..benim kv girer girmez erkek tulumlarına bakıyor ay ne güzel diye
gıcık oldum ama sustum..
akşam eve gelince eşime dedim annene bi erkek torun veremedin bak diye şakayla karışık
o da anladı tabi ne demek istediğimi alınganlık yapıyorsun dedi
ben de ben niye alınıyım Y kramazomunu sen veremedin sen alın üzerine dedim
şakayla gülerek kapattım konuyu ama gıcık oldum..
ki biz baştan beri kız istiyorduk benim içime erkek doğunca eşim inşallah kızdır diye dua etti..
bu arada benim bu "alınganlığımın"asıl başlangıç noktası cinsiyeti öğrendik kv yi aradı eşim sevinçle söylemeye
tepki şu "olsun olsun"teselli edercesine..
offf şiştim yaaa
mis gibi kızım olucak benim..
son dk müşteri bastırınca alıntıları yazamadım..
yemek yiyim gelince kaldığım yerden devam edicem kiiii
valla insanın ülkesi gibi yok. Çok iyi geldi birde eşim gelemedi ben annemin evinde kaldım. Eskisi gibi geçti çok güzeldi ama burdaki evimi de özledim.aa canımı hoşgeldin tekraradan
İşallah canım gün gelir o da olur. İyi gene sen güzel idare ediyorsun. Onların yanında tartışmıyorsunuz. Çünkü gerçekten etkileyebilirler ilişkiyi.Ahh bizi bize bıraksalar ne güzel olacakta ışte olmuyor :)
Ayy ne güzelmiş. Dünyanın en büyük mucizesi. Onu hissetmek süper olsa gerekCanım ben ilk hissetigimde annemlere kalmaya gitmiştim.Annemle babamın arasına girdim yatıyordum,babam gitti annemle ben kaldık.Yatakta sohbet ederken,annem hareket ediyormu diye sordu.Yoo dedim,konuşurken karnımda seyirme gibi bişey oldu.Anne bişey oluyor karnımda dedim,annem elini koydu karnıma hareket ediyor dediÇok degişik güzel bir duygu içinde bir can büyüyor ve ben burdayım diyor hareketleriyle
Plojocum merhaba nasılsın? ya ben seni de özledim Sezen'ciği de ama nickini unutmusum tam nasıldı diye emin olamadım ondan yazmadımBeni de kimse ozlememis ama neyse
Sweat cok giremedim bugunlerde cunku ctesi gecesinden beri misafirlerim vardi dugun dolayisiyla..
Ben ilk baloncuk gb hissettim cok degisik ilk zamanlar tabii tekme fln cok zaman sonra olur sonra baskasi olarakta ilk annem hissetti cok az seyirme gb parmagimizla hissettmistik..minik ayaklarini yedigim kiyamamm..Ben cok erken hissetmistim..Sirtustu uzandiginda daha cok hissedersin her zaman..Ayy kocamanken hatirliyorun oynamasinida ozledimm bile o gunlerii
yaaa ilerde torununa deli gibi düşkün olduğunda, onunla oynadığında ,babaanne desin diye gözünün içine baktığında dersin noldu anne erkek istiyordun diyemodeli daha güzeldir-süslüdür..benim kv girer girmez erkek tulumlarına bakıyor ay ne güzel diye
gıcık oldum ama sustum..
akşam eve gelince eşime dedim annene bi erkek torun veremedin bak diye şakayla karışık
o da anladı tabi ne demek istediğimi alınganlık yapıyorsun dedi
ben de ben niye alınıyım Y kramazomunu sen veremedin sen alın üzerine dedim
şakayla gülerek kapattım konuyu ama gıcık oldum..
ki biz baştan beri kız istiyorduk benim içime erkek doğunca eşim inşallah kızdır diye dua etti..
bu arada benim bu "alınganlığımın"asıl başlangıç noktası cinsiyeti öğrendik kv yi aradı eşim sevinçle söylemeye
tepki şu "olsun olsun"teselli edercesine..
offf şiştim yaaa
mis gibi kızım olucak benim..
soy devam etsin diye saçma mantık hala devam ediyor sanırım. Sanki kızda soy devam etmiyor. Soy birtek soyadla oluyo çünkü !!canım hiç takılma bu kız istemeyenleri hiç anlamıyorum yaa erkek olunca ne oluyo sanki
bende bi kızım olsun çok istiyorum tabi sağlıklı olduktan sonra hiç önemi yok boşver cahilliğine ver bak bakalım doğumca hala erkek torun dicekmi
aynen canım mucize gibi ki hala inanamıyorum ben..Canım ben ilk hissetigimde annemlere kalmaya gitmiştim.Annemle babamın arasına girdim yatıyordum,babam gitti annemle ben kaldık.Yatakta sohbet ederken,annem hareket ediyormu diye sordu.Yoo dedim,konuşurken karnımda seyirme gibi bişey oldu.Anne bişey oluyor karnımda dedim,annem elini koydu karnıma hareket ediyor dediÇok degişik güzel bir duygu içinde bir can büyüyor ve ben burdayım diyor hareketleriyle
Beni de kimse ozlememis ama neyse
canişkolarr gece kuşu olarak aranızdayımm kuaförden çıktımm şarjım bitti eşimde 12 de gelince beni annemlerden almaya ancak bu saat girebildim valiz topluyorum bi yandan o kadar zor ki insanın bi yere alışıp sonra bambaşka düzene geçmesi
bana dua edin de hayırlısıyla vana ulaşalımm ve seneye tekrardan komple memleketime dönelimm
canım o kadar güzel düşünüyosun kisenin gibi düşünebilmeyi çok isterdim Allah sana nasip edicek inşallah bi bebiş bende inanıyorum senin inandığın kadar. çok güzel bi anne olursun eminim
canım hoşgeldin valla arayı baya bi açmıssın gitme artık
sivitoş bugünn erken çıkmışşşş
bu arada minik masal bugün annesine merhaba dedi haeminim çok güzel bi duygudurr
gidebildiniz mi kız sonunda kv lere
plojocaan sende valla bayadır yoksunngerçi bende yoktum sanırım
nasıldı buluşmanız güzel geçtimii
resminizide gördümm sezoş annesinin kucağında tatlış tatlış poz vermişkii
bu aradaa KELEBEEKK ciiciimm kayıplara karıştı annesinde kocasının özlemiyle
EVKEDİSİ de gelmemiş bugünnn
majorcan da kv yi yollamış görümceye de bi pusu kurduk mu tamamdırarkadaşımı çağırmış olsa ne
canım hiç takılma bu kız istemeyenleri hiç anlamıyorum yaa erkek olunca ne oluyo sanki
bende bi kızım olsun çok istiyorum tabi sağlıklı olduktan sonra hiç önemi yok boşver cahilliğine ver bak bakalım doğumca hala erkek torun dicekmi
benim kv'nin kızları ile arası pek iyi değil ondan mı acabaMerhabaa güzel günler herkesee
valla insanın ülkesi gibi yok. Çok iyi geldi birde eşim gelemedi ben annemin evinde kaldım. Eskisi gibi geçti çok güzeldi ama burdaki evimi de özledim.
Tek kötü yan burası buzz gibi. Gerçekkten çok garip birşey kışlık montla geziyorum ben kışın ne giycem kiii
İşallah canım gün gelir o da olur. İyi gene sen güzel idare ediyorsun. Onların yanında tartışmıyorsunuz. Çünkü gerçekten etkileyebilirler ilişkiyi.
Ayy ne güzelmiş. Dünyanın en büyük mucizesi. Onu hissetmek süper olsa gerek
Plojocum merhaba nasılsın? ya ben seni de özledim Sezen'ciği de ama nickini unutmusum tam nasıldı diye emin olamadım ondan yazmadım
Nasıl gidiyor annelik? 8 mayıs tı doğum sanırım dimi?? Koskaca kız olmuş artık o. 4 ay olucak nerdeyse haftaya.
yaaa ilerde torununa deli gibi düşkün olduğunda, onunla oynadığında ,babaanne desin diye gözünün içine baktığında dersin noldu anne erkek istiyordun diye
Birde kendisi de kadın . Cidden kız erkek ayrımı olmaz ama kadın olmak bence bir ayrıcalık. Doğum yapma mucizesi bizde birkere. Bu bir insanın sahip olacağı en üst meziyet diye düşünüyorum.
Bende ilerde hamile kalınca kız istiyorum (tabi sağlık en önce). Bence çok şanslısın arkadaşım kız annesi olmak çok güzel birşey bence. Kıyafetler cidden çok güzel erkek çocuk kıyafetleri dümdüz ama kızlarda tüller süsler şahane
soy devam etsin diye saçma mantık hala devam ediyor sanırım. Sanki kızda soy devam etmiyor. Soy birtek soyadla oluyo çünkü !!
İşallah darısı başına olur asencim. Ombren nası oldu beğendinmi??