- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.701
canım benim sağol; Allah isteyen herkesle birlikte bana da nasip eder inşallah... o kadar çok insan o kadar acı şeyler yaşıyor ki, ben kendi yaşadıklarımdan acı duymaya utanıyorum... gerçi benim yapı gereği biraz enteresan bir halim var, hayat bize başımıza bir şey getiriyorsa o konuda öğrenmemiz gereken şeyler vardır diye düşünürüm; kolay kolay isyan etmem. "neden ben" demem... nasıl ki başıma gelen onca güzel olayda "neden ben" diye düşünmediğim gibi...... ikinci kez tüp bebek denedim negatif aldım ama normal bi durum bu... ve yine nerde kalmıştık diyip hayatıma devam ettim; yeni araştırmalara girerek... ben ve benim gibi insanlar farklı bi pencereden bakıyor hayata, bunun farkındayım yani belki daha önce de böyleydim ben bilmiyorum ama şimdi daha belirgin bunu biliyorum... ufak tefek şeyleri sorun etmeyen, kolay sinirlenmeyen, kolay üzülmeyen bi halim var... çünkü sürekli hastanelerle haşır neşir olunca "bu da dert mi" dediğin bi çok şey oluyor.... kızmıyorsun, olduğu gibi kabulleniyorsun bazı şeyleri... hayat daha kolay ve daha güzel oluyor aslında böyle.... inşallah çocuktan sonra değişmez bu özelliklerim.Puff bu ne ya çoklu alıntı yapamıyorum
Amayaa valla bende yoruldum okurken,dualarımda sanada yer vericem inş inş inş bebek bekleyen herkese Allahım en kısa zamanda verir...
Damlaçikolata hg İstanbulaİstanbulun neresine geldin.Bende İstanbuldayım,birde kelebek var.İstanbullu kıtlıgı var bu topikte
Major cnm çok haklısın ama bunu sana birtek ailesi söyleyebilir..Dayı teyze amca vs bunların söylememesi normal,çünkü ailesi saklıyorsa kimse bunu söylemeyi göze almaz alamaz..Amcam ve yengem söylemese biz söylemiş olsak öyle bir durumda neler olcagını düşünemiyorum bile,biz bildigimiz halde hastalıgını sormaya çekinerek soruyoruz çünkü hasta degilmiş gibi gösteriyorlar bizede,farklı bir psikoloji olsa gerek...