Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Canimmm kzina kavusmaya cok az kaldi insallaahhh
Ne fuzel bi duygu yaa baya baya resmini gordunnn profilden cek panpaa demistir masal

Bu arada tesekkur ederimm yildonumumuzu kutladigin icin

1 yil ne cabuk devrildi yahuu

ahhh canım benimmmm ilçe memi ben karacabeyli olmama rağmen zor buldum iş merkezinde saçma bi yerde ama isterdim elbet....

Kizlarr merhaba herkese mutlu pazarlarrr nasilsnz ben annemdeym dun aksamdan beri arada kocisle konusuoz sanki evli dilimde flort ediomusum gbi ya :) smdiden cok ozledm kocami o da beni ve kziimizi cok ozlems her aradgnda sizi cok sevyrm diyip kapatio tlfnu mutluyumkiiiiii asencm bugun mu yil donumzu canim allah nice senelr nasip etsn huzurnz ve saglgnz bozulmasncok mutlu olun kuzum..... sivitcimmmm vok srvndm masali gormene brnide heyecanlandrdn babamz grlsn bizde bakicaz eylule :)kismetse....... plojoooo canm eltnle knusmussn rahatlamssndr:) sevndm kuzum kedicikk nerelerde onun bacagmi kolumu ne burkulmstu nasl oldu acaba cikolataaaa majorrtt yagmur damlasiiii sizede pasar opucugu gonderuorm canlarmmmmn herkese burdan serpistrdm tlfndan grdgm icinnnnnn

Gunaydin kizcelerr..bende simdi uyandim demeyi cok isterdimm maalesef sabah 6 dan beri uyanigizz dayan cikilata az kaldi madondayim:)

Günaydın kızlaaarr Bisürü alıntı yaptım ama olmadı off..Bizde seni kızımla kokulu kokulu öpüyoruz kelebekcim Plojovic cnm ohh ne güzel eltinle konuşmuş rahatlamışsın senin adına sevindim cnm.Bende eltimle biraraya gelsem dökücem içimdekileri rahatlıycam.Vakit bulunca hemen burayada yazıcam sizlere bakalım siz ne düşünceksiniz,ne yapmam gerektigini bana söylerseniz sevinirim.Neyse keyfimi bozmıycam şimdi..İlayda'nın 4. ay aşıları için saglık ocagına gittik.Çok şükür herşey normal,kızım 7800 gram olmuş 1 kilo almış boyumuzda 64 cm,aşılar inş ateş yapmaz..

Birde kızlar 2 gündür bizim evde camlar çatır çatır kırılıyor..Geçen gün eşimin halası ameliyat olmuştu,onu ziyarete gittik,halasının kızıda ordaydı,dogumdan sonra ilk kez gördü beni.Normal dogummu yaptın falan deyip fizigimi inceledi,hemen zayıflamışsın falan dedi.İlaydayıda bayagı incelediler.Onların bize hep nazarları deger.Evimizi,mutlulugumuzu,huzurumuzu herşeyimize gıptayla bakarlar söylerlerde.Eve geldik mutfaga gittim çay tabagı vardı elimde masanın üstüne koyar koymaz ortadan ikiye çatladı.Sabahda tencerenin cam kapagı elimden nasıl düştügünü anlamadım bile durup dururken elimdeki tencerenin kapagı ters döndü düştü paramparça oldu..Kırıldıgı halde cam parçaları fokur fokur sesler çıkardı bir süre,çok korktum noluyor diye..Kızlar bu yaşadıklarım nedir nazarmı sizce ? Evi sirkeli suyla silsemmi napsam bilemedim

Minise gecmis olsun canim..
Soyledigin nazar gibi evi sil sirkeli suyla bidr kendininde kizinnda son yikanma suyuna azcik sirke dok o suylada yikan bisicik olnaz ins.

Selam kizlarr şu anda spor salonundan baglaniyorum size :) dün gündüz eşimin akrabasının akşam benim arkadasimin düğünü vardi cok yoruldum sabahta annemler kahvaltiya geldi :) kv carsamba köye gidiyooo :)

Gunaydii bize de coktaaan :)

Misafirler kahvaltilar uykusuzluk herseye ragmen guzel gecmis bir dugun :)

Sizi opmeden gecemezdim bi bakayim dedim ev kalabalik goruseris kizceler

selam kızçelerrrr
izin dönüşü sendrom yaşamaya fırsat vermicek kadar yoğun bi gün
ama ben de PLOJOM gibi sizi öpüp öyle devam edeyim dedim işimeee..
Sizi çok seviyoreeee kocaman öpüyoreeeee

cicişleerr bende buralardayım bir sürü alıntı yaptım ama tek tek yazamadımm şurdan topluca bende hepiciğinizi öpeyimm gitmeye son 4 gün kaldıı van yolcusu kalmasın kii bu akşam misafirim varr son kez bi evimi toplayayımm değişik duygular içindeyimm öpüldünüzzzzzzzzzzzz

ben geldiimm.....
kk ya biraz ara vermek istedim.. geçmişe bir göz attım da plojo ve asen merk etmişler sağ olsunlar..

svitt kolyesini kaybetmişş üzüldüüm cok..ablmda bna düğünde takmıştı onun gibi kolye ve bileklik ama herzmn kullanmıyorum bende korkuyorm....

ben regl oldum c.tesi günü hiç ağrım yok regl olmuş gibi değilm..pazar günü 3-5 damla geldi bugun biraz geldi ama yine cok değil sanki son günü gibi..tedirginimmm 20gün geçikmeden sonra böyle olması....

biraz cocuk düşünmemk için uzak kaldm ewi yeniden dekor etmeyi yerleri değiştirmeyi fln planlıyorum ve yapıyorm..

sizi öpuyorm

Belim kopacak ağrıdannn
hala çalışıyoruz harıl harıl...neyseki yemekler kocişten..gerçi akşam çorba yapmıştım o yanına tavuk yapıcak..
neyse bu gün bitti ya hafta da bitmiş sayılır

4 güncük mü kaldıııı
olsun kuzum bayrama gelirsiniz sonraaaa şubat tatili geliveriyor hemencik..
bu sene sen şubat tatiline geri sayarsın ben doğuma

Kizceler son hazirliklari tamanladin ve geldim istanbul civvvv bizi bekler..instagram acamadim hala kocisimin gonlunu halabtam ilarak yapamadim azcik kut mu benim koca :) merak eden teyzelere kagandan sevgilerle:)Eki Görüntüle 1226134

maaşşaaalllaahhh Kağanaaa
çok tatlı kiiiiii Allah nazarlardan saklasın
hanginize benziyorrrr?bak seni de görmedik hiç?bi göbişi görmüştük
hoşgeldin canım özlettin kendini...
değişiklik iyidir kiii
kendi evimiz olsa biz de neler yapıcaz ama anca 2,5-3 sene sonra ev alabiliyoruz...

bi dee acaba doktora mı gitsen kii?benim bi arkadaşım da çikolata kisti vardı doktorlar ameliyatsız zor dediler bu sırada eşini kontrol ederlerken eşinin de değerleri düşük çıkmış doktorlar bebeğiniz olmaz dediler ama tam 1 yıl sonra hamile kaldı..doktorlar mucize demişler...şimdi 1 aylık bebişleri..
o yüzden sakın kafana takma gerçekten Rabbim ol deyince oluveriyor ....

Dudak kismi bana yuz sima babasina benziyor gibi degisiyor ama gun gectikce..tlfndan album oluyorsa hemen bi aile albunu yapayim size senin minisde kocaman olmus masallahbtakvimini takip ediyorum caninm. Saglikla kucagina al ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…