- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.581
geçen gün eşim buraya paintball açılmış galiba dedi, face de bi arkadaşının resimlerini görmüş de.... bizde gidelimmmm diye bi heyecanlanmam vardı ki görülmeye değerdiHayat adamlara guzel be :)
Biz kinadayken havuza gittiler toplanip bu aksamda paintball'a ohh..Adamceyyiizz lohusaliga veda eglenceleri yapiyor gb
Neyse o calisirken benim gezecegimi dusunursek kiyamam o da eglensin
Zaten asıl elebası abim
Dusundumde biz hepimiz paintball'da hahaha
Kelebekle Sweat cekirdek citler gerci
Wc'nin yanina oturturuz onlari,Kagan'i Īlayda'yi Sezen'i de koyariz onlerine
Ayy gözümün önüne geldi güldümHayat adamlara guzel be :)
Biz kinadayken havuza gittiler toplanip bu aksamda paintball'a ohh..Adamceyyiizz lohusaliga veda eglenceleri yapiyor gb
Zaten asıl elebası abim
valla bende nasıl bi izlenm bıraktım acaba diye düşündüm ve üzüldüm açıkcası minnoş :/ ama neyseki haftaya döncez bazen kısa tutmak daha iyi oluyoGercekten oyle ama yine de yaninda bir tecrubeli olmasi biraz iyi oluyor ilk etapta cunku gercekten cok cok kucuk oluyor ve yikandi misal cabuk giydirmek gerekiyor..
Temizlik isinede cok guldum iyiykis :) bejde dun oyle ustten aldirdim annem ne yaptin sen simdi dedi supurdum dedim guluyor :) ama dedim utu yapacam daha cok toz olacak ucusmasin iyice diye yaptim :))) oluuor bazen daha beter olmasindansa..
1 kere 1 kere arabaya binmezseniz kahve masrafi ufak ufak birikip bunlar vermediginiz tutari daha da gececekse zararlida olabilir..tamamen size bagli kizce :) hayirlisi olsun..
O ne demek yahu,cok uzuldum..
Van'a da kargolayin deseydin..
Bosver,uzak olmakta bazen iyi iste :)
Aman bulasmasinlarda :) bosver..
Operator degisimide fenaymis
valla dalga değil aslındada yani sanki ben aç bırakıcakmışım o olmasa gibiahaha bu gece desene askım benı cıse goturrmsn dıe bakalım ne dıcek bnmde esımın uykusu fenadr oo bıde uykudan uyandgnda bana bsy demez ama sınrlı olurda gece cıslerıne sınırlenmıo nedense bn bıde sırınlık yapıom gıdıklıom falan gulerek uyanıo hatta bı gece cok komık bsy oldu bızımkı gtmıs wcye ısıkları yakmamıs hanı bn ısıktan etkılenıp uyanmaym zaten hamısım zor uyuom oda sesszce gtms o gecede bnde kıyamadm onu uyandrmaya kendım kalktm wcye ısıgı bıyaktm gecenın 3 ü bir çıglık bır kıyamet basladm sen ne bıcım adamsn karanlıkta ne ısın var ınsanmısn sen bılmem ne o da garıbım bnm kokrtgmu gorunce uzuldu bebegm uyuodn uyanma dıe kör körüne gezıom evn ıcınde bılmem ne bundan snra dedı benı uyandr hatta ben bazen uykumda kalkmaya usenıom o uyandrıo geldyse kalk goturım tamam dıom bendebu aksam sen de bakım goturcekmı senı cok merak ettm ama yarn yazz
460 ödüosun daha ucuzunuda mı buldun ben 850 tlye oturuom oo my goddddıntıhar edecemmm
hıcc bsy anlamadım dalgamı gectı senınle sureklı gttgn ıcın ayy bu kaynanaları gebertecemmm en sonunda once bnmkınden baslıcam sonra do majorunkı oyle sırayla gıdıcem
kendımı goruorum smdıden sızde
var ya ne ınsanlar var bnmde basıma dunya kadr olay geldı aynen anlatsak roman olur hatta ansıklopedı olur yanı oderece pis insanlar var
nıe sormuskı senı sankı patlıoda sana hıc sormasn esınde ıyı cevap vermıs valla
aynen öyle olmuş canım valla sağolsun kocam bitaneeOyy cok agir olmus hahah
Bence kahve ve ziyart meseleside tamamen sana bagli olacagindan gitmek mantikli gb..ilk ay masraf olarak gidenler diger aylarda cebinize kalmis olacak..Ve en onemlisi ev sahibinin kontrati saglam yapmasi yani 3 5 ay sonra yeni bir tantana olmasin..
Gitmeyi dusunduyseniz geri adimin pek manasi yok aslinda..
Ayy gözümün önüne geldi güldüm
Kızlaaarr ben dün eşimin çanağı patlattımHala gülüyorum ahahaha.Ama kızlar benim ne suçum var.Dün akşam İlayda bayağı bir huysuzlandı,eşimde mutfağa gitmişti mama yapmaya,git sen biberonu yere düşür..Neyse İlaydayı uyuttum gittim mutfağa temizledim yeri cam kırıklarını falan attım yeride sildim,o ara İlayda uyandı,yatakodasına gittim.Eşimde o ara mutfağa gitmiş çöpleri atmak için,bir patırdı koptu,kaymış düşmüş..Bende kendi kendime diyorumki yine bişeyi kırdı galiba..Dogru tahmin etmişim kırmış ama çanağı kırmış
Sansa bak yaa yazdigim 2 kere gitti diye sildim meger gitmemis..Bu aksam dibe vurdum sinirliyken bisy yapmamak lazim demek ki..
Esim gidecek ya,annemde kinaya gidecekmis,bende korkar miyim dedim ama el mecbur oturacaz oysa ki surda 2 adim otede bi kapi var ama neyse seytan iste..
Ayrica bana gelmeyenler gecen aksam kinadaydi yani heryere gidiliyor anladiniz..
canım valla öyle ama seneye yaza böyle ollmayacak hele ki buraya dönersem..
nasıl alıştırırsan öyle çünkü...
dün gitmeyince asen nerde demiş o da gelmedi demiş niye demiş eşimde çok laf soktuğun için olabilir demiş ne dedimki demiş kv degayet açık olmuş yani
Gercekten oyle ama yine de yaninda bir tecrubeli olmasi biraz iyi oluyor ilk etapta cunku gercekten cok cok kucuk oluyor ve yikandi misal cabuk giydirmek gerekiyor..
Temizlik isinede cok guldum iyiykis :) bejde dun oyle ustten aldirdim annem ne yaptin sen simdi dedi supurdum dedim guluyor :) ama dedim utu yapacam daha cok toz olacak ucusmasin iyice diye yaptim :))) oluuor bazen daha beter olmasindansa..
1 kere 1 kere arabaya binmezseniz kahve masrafi ufak ufak birikip bunlar vermediginiz tutari daha da gececekse zararlida olabilir..tamamen size bagli kizce :) hayirlisi olsun..
O ne demek yahu,cok uzuldum..
Van'a da kargolayin deseydin..
Bosver,uzak olmakta bazen iyi iste :)
Aman bulasmasinlarda :) bosver..
Operator degisimide fenaymis
biz de 750 veriyoruz kiraya kuzu..zaten benim maaştan veriyoruz kirayı..sonra benim kredi kartı falan derken ben karın tokluğuna çalışıyorumahaha bu gece desene askım benı cıse goturrmsn dıe bakalım ne dıcek bnmde esımın uykusu fenadr oo bıde uykudan uyandgnda bana bsy demez ama sınrlı olurda gece cıslerıne sınırlenmıo nedense bn bıde sırınlık yapıom gıdıklıom falan gulerek uyanıo hatta bı gece cok komık bsy oldu bızımkı gtmıs wcye ısıkları yakmamıs hanı bn ısıktan etkılenıp uyanmaym zaten hamısım zor uyuom oda sesszce gtms o gecede bnde kıyamadm onu uyandrmaya kendım kalktm wcye ısıgı bıyaktm gecenın 3 ü bir çıglık bır kıyamet basladm sen ne bıcım adamsn karanlıkta ne ısın var ınsanmısn sen bılmem ne o da garıbım bnm kokrtgmu gorunce uzuldu bebegm uyuodn uyanma dıe kör körüne gezıom evn ıcınde bılmem ne bundan snra dedı benı uyandr hatta ben bazen uykumda kalkmaya usenıom o uyandrıo geldyse kalk goturım tamam dıom bendebu aksam sen de bakım goturcekmı senı cok merak ettm ama yarn yazz
460 ödüosun daha ucuzunuda mı buldun ben 850 tlye oturuom oo my goddddıntıhar edecemmm
hıcc bsy anlamadım dalgamı gectı senınle sureklı gttgn ıcın ayy bu kaynanaları gebertecemmm en sonunda once bnmkınden baslıcam sonra do majorunkı oyle sırayla gıdıcem
kendımı goruorum smdıden sızde
var ya ne ınsanlar var bnmde basıma dunya kadr olay geldı aynen anlatsak roman olur hatta ansıklopedı olur yanı oderece pis insanlar var
nıe sormuskı senı sankı patlıoda sana hıc sormasn esınde ıyı cevap vermıs valla
bulunduğum yerin adı karacabey... ve karaca KÖY diyolar... bazı insanların bahçelerinde tavuklar va, sık sık traktör görürsün ana caddede dahi :) adam gibi oturcak bi cafe vs. yok. bi tane sinema var. avm falan yok, hatta cotton diye bi mağaza var en büyüğü o, genelde butik adı altında kıyafet satılan yerler dandik dundik şeyler 50 tl den başlar.... oturduğum ev sadece konumu için bu kadar, yani sıfır evler var ama az daha merkez denilen yere uzak, pazaryerine, marketlere falan.... 300-350 arası. ben 25-30 yıllık bi evde oturuyorum... evin tek avantajı dediğim gibi, yeri... iş yerime çok yakın, marketlerden bankalara her yer iş ile evim arasındapazar da 10 m yoktur mesafesi o kadar yakın...
Hayat adamlara guzel be :)
Zaten asıl elebası abim
korkmaz kuzum biz burdayız kiiiiSansa bak yaa yazdigim 2 kere gitti diye sildim meger gitmemis..Bu aksam dibe vurdum sinirliyken bisy yapmamak lazim demek ki..
Esim gidecek ya,annemde kinaya gidecekmis,bende korkar miyim dedim ama el mecbur oturacaz oysa ki surda 2 adim otede bi kapi var ama neyse seytan iste..
Ayrica bana gelmeyenler gecen aksam kinadaydi yani heryere gidiliyor anladiniz..
kızlaaarr hemencik beni teselli edin
eşimin geçen yıl doğum günümde bana aldığı bi kolye vardı..ucunda nazar boncuğu-yonca-nal-kalp vardı uğur kolyem olmuştu sürekli takıyordum..
ama bu gün dışarıda gezerken düşmüşş
saatt 2de evden cıktık ben 5 gibi fark ettim boynumda olmadığını..yine de son girdiğimiz yerlere baktık ama yokkk
o kadar üzüldüm ki...
eşim de üzüldüm diye üzüldü....aynısını alırım yine dedi..ama yok sivite bi daha kolye dedim...
aklıma geldikçe içim yanıyor...
kocanı tebrik ediyorum tatlışşş
valla başkası olsa zorla yanında götürür de annesine doğruyu söylemek yerine...
ama iyi olmuş...bu arada acaba diyorum kuzucum şaka yapmış olabilir miiii?
zaten ilk günler hatta ilk aylar annem olucak yanımda..
Allah sağlık versin de olmama ihtimalini düşünemiyorum..
kv ya da görümcem bile olsa rahat olamam annem olmalı..
bi tek annem olsun bana bişi olmazzzzzzzzzz
bi de anneye her türlü kapris geçiyor
biz de 750 veriyoruz kiraya kuzu..zaten benim maaştan veriyoruz kirayı..sonra benim kredi kartı falan derken ben karın tokluğuna çalışıyorum
bu arada eşime söyledim bi arkadaşın eşi wcye götürüyomuş bu gece kaldırıyım mı diye
istersen dene deyip pis pis güldü
ben biliyorum ki kocamı...inşallah sancılarım gece tutmaz yoksa uyandıramam da
amayaaaa biz ptesi karacabeyin içinden geçtik ya da içi miydi bilmiyorum Atatürk spor salonu vardı...
ilçe memi görseydim indir beni arabadan diye tepinirdim arabada eşime
bu arada 3tl'lik yemek uygulamanıza bayıldımmmmm
keşke bizde de olsa....
aynen biz çocuk bakıcılığı yaparız tecrube olur
kenardan da tezahurat yaparız size...
ama bizim buluşmamız lazımmm..
hatta piknik yapalım ....sen boşnak mantısı yap asoş piyano kek yapsın biz de yaparız bişiler mmmmm
süper oluraklım fikrim yemekte yahuu
canımm sinirlenme ne oldu ? korkma yahuu sezenişkoyla oturun analı kızlı
gelmeyenler kimler? kv 'n mi?
eşimin geçen yıl doğum günümde bana aldığı bi kolye vardı..ucunda nazar boncuğu-yonca-nal-kalp vardı uğur kolyem olmuştu sürekli takıyordum..
saatt 2de evden cıktık ben 5 gibi fark ettim boynumda olmadığını..yine de son girdiğimiz yerlere baktık ama yokkk
o kadar üzüldüm ki...
eşim de üzüldüm diye üzüldü....aynısını alırım yine dedi..ama yok sivite bi daha kolye dedim...
biz de 750 veriyoruz kiraya kuzu..zaten benim maaştan veriyoruz kirayı..sonra benim kredi kartı falan derken ben karın tokluğuna çalışıyorum
bu arada eşime söyledim bi arkadaşın eşi wcye götürüyomuş bu gece kaldırıyım mı diye
amayaaaa biz ptesi karacabeyin içinden geçtik ya da içi miydi bilmiyorum Atatürk spor salonu vardı...
keşke bizde de olsa....
hatta piknik yapalım ....sen boşnak mantısı yap asoş piyano kek yapsın biz de yaparız bişiler mmmmm
korkmaz kuzum biz burdayız kiiii
hem ASOŞ un dediği gibi analı kızlı ba başa olun ohhh misss
o gelmeyenler de bi daha gelmesinler bence....
hiççç kafanı takma kuzu....
doğru daha önce anlatmıştın kuzum bencede konuş anlat kırıldığını belki yola gelirler bazı insanlar gamsız vurdumduymaz oluyolar sarsmadan kendilerine gelemiyolar malesefYok degil canim,eltimlerr kizlar,3 aydatoplasan 3-5 kere geldilerde durup durup aklima geliyor icimdekileri onlara sunamadigimdan aslinda,ilk firsatta halledecem bu iside
Cok uzuldum kolyen icinnnn..
10 tane alinsa onun yeri baska iste..
Son hqfta hastaneleree dolasirken tek tasimi kaybettim sanmiatim heryeri aradim uzerimi vs Sezen'in döndugunu ogrendigim gundu zaten uzulmustum ama gece icim icimi yedi,sabah taytimin icinden cikti ne alakaysa
Belki seninde icine dusmustur olamaz mi?
Evet canim anne baska soyledigine alinmaz,o an alinsada konusursunuz ama baskasi baska iste..
Ne guzel olurdu yakin olsak biraz
Neler yapardik neler
Bidahakini bilmiyorum ama ilk gorusumde bu muhabbeti acacam ne kadar kirildigimi soyleyecem birazda onlar dusunsun
Oturuyoruz anali kizli
doğru daha önce anlatmıştın kuzum bencede konuş anlat kırıldığını belki yola gelirler bazı insanlar gamsız vurdumduymaz oluyolar sarsmadan kendilerine gelemiyolar malesefinşallah düzelirlerde sende üzülmesin eşinde
canımmm üzüldüm kieşin bi tane daha alsın kuzumm bebek hediyesi olur hem allah başka dert vermesin canımın içiii kocan yanında olsun hep alır sanaa
şaka da yapmış olabilir emin değilim ama şaka da olsaersiz oldu kp mi çok seviyorum bak hiç kırmadı lafları la beni ama sanırım oluyo böyle şeyler o yüzden gider ayak takmıcam lafları anlamıştır demez bi daha zaten
sizde de oluyo mu bilmem ama bazı günler tam depresyonluk oluyorum mutsuzum bişey yapasım yokniye oluyo ki
keşke piknşk olsaaa neler yaparız kiiii hepsi kurban olsun sizee
Yok degil canim,eltimlerr kizlar,3 aydatoplasan 3-5 kere geldilerde durup durup aklima geliyor icimdekileri onlara sunamadigimdan aslinda,ilk firsatta halledecem bu iside
Cok uzuldum kolyen icinnnn..
10 tane alinsa onun yeri baska iste..
Son hqfta hastaneleree dolasirken tek tasimi kaybettim sanmiatim heryeri aradim uzerimi vs Sezen'in döndugunu ogrendigim gundu zaten uzulmustum ama gece icim icimi yedi,sabah taytimin icinden cikti ne alakaysa
Belki seninde icine dusmustur olamaz mi?
Evet canim anne baska soyledigine alinmaz,o an alinsada konusursunuz ama baskasi baska iste..
Ne guzel olurdu yakin olsak biraz
Neler yapardik neler
Bidahakini bilmiyorum ama ilk gorusumde bu muhabbeti acacam ne kadar kirildigimi soyleyecem birazda onlar dusunsun
Oturuyoruz anali kizli
ben de öyle teselli ediyorum kendimi asoşum....
diyorum ki giden kolye olsunn....sağlıklı olalım da...
bazen bana da oluyor öyle..acıların çocuğu Emrah gibi dolaşıyorum ortada..
bazen de enerji patlaması yaşıyorum..
değişik ruh halim var..ay hatta bu gün facede bi test çözdüm hangi roman kahramanısınız diye
çıkan sonuç:dokuzuncu hariciye koğuşu-hastalıklı ruh haliniz sizin bi parçanız diyor
kahkahalarla güldüm...eşim de teste ne gerek var ben demiyor muyum normal ruh halin yok diye diyor
aynenn PLOJOOO sorun kolyeyi takmıcak olmam değil kaybolmuş olması...
ben de nişanlıyken 2 kez kaybettim tek taşımı..neyseki 2sinde de evdeymiş bulduk...hatta brinde kardeşimin test kitaplarının arasında çıktıbabam da kızmıştı çocuk değer vermiş para vermiş almış sen kıymet bilmiyon diye
ama dışarıda olduğumuz için kolye çıkmaz meydanaolsun napalım
bu arada yarın 12:30 da ayrıntılı ultrasona gidiyoruzzz....
çok heyecanlyımmmm
kızımı ilk kez net görücem inşallah
şimdi yatayım de çabuk sabah olsun
iyi geceler hepiciğinizeeeeee
Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum
Hayat adamlara guzel be :)
Zaten asıl elebası abim
geçen gün eşim buraya paintball açılmış galiba dedi, face de bi arkadaşının resimlerini görmüş de.... bizde gidelimmmm diye bi heyecanlanmam vardı ki görülmeye değerdiama sonradan noldu, tabi ki öyle bi şey açılmamış sadece arkadaşı başka bi yerde gitmiş paintball a... heveslendiğimle kaldım çok eğlenirdik kiiiiiii
Ayy gözümün önüne geldi güldüm
Kızlaaarr ben dün eşimin çanağı patlattımHala gülüyorum ahahaha.Ama kızlar benim ne suçum var.Dün akşam İlayda bayağı bir huysuzlandı,eşimde mutfağa gitmişti mama yapmaya,git sen biberonu yere düşür..Neyse İlaydayı uyuttum gittim mutfağa temizledim yeri cam kırıklarını falan attım yeride sildim,o ara İlayda uyandı,yatakodasına gittim.Eşimde o ara mutfağa gitmiş çöpleri atmak için,bir patırdı koptu,kaymış düşmüş..Bende kendi kendime diyorumki yine bişeyi kırdı galiba..Dogru tahmin etmişim kırmış ama çanağı kırmış
valla bende nasıl bi izlenm bıraktım acaba diye düşündüm ve üzüldüm açıkcası minnoş :/ ama neyseki haftaya döncez bazen kısa tutmak daha iyi oluyo
valla dalga değil aslındada yani sanki ben aç bırakıcakmışım o olmasa gibionlar istediler bizi, bizde gittik neyse bu bana ders oldu seneye böyle olmayacak
aynen öyle olmuş canım valla sağolsun kocam bitaneeüzülünce hak veriyo öyle dinlemeyen türlerden değil şükür
ayy canım yazık kocanaişin kötüsü onun çanak mevzusu da sana patlayacak kuzum
Sansa bak yaa yazdigim 2 kere gitti diye sildim meger gitmemis..Bu aksam dibe vurdum sinirliyken bisy yapmamak lazim demek ki..
o kadar üzüldüm ki...
keşke bizde de olsa....
hastalıklı ruh halımıben de öyle teselli ediyorum kendimi asoşum....
diyorum ki giden kolye olsunn....sağlıklı olalım da...
bazen bana da oluyor öyle..acıların çocuğu Emrah gibi dolaşıyorum ortada..
bazen de enerji patlaması yaşıyorum..
değişik ruh halim var..ay hatta bu gün facede bi test çözdüm hangi roman kahramanısınız diye
çıkan sonuç:dokuzuncu hariciye koğuşu-hastalıklı ruh haliniz sizin bi parçanız diyor
kahkahalarla güldüm...eşim de teste ne gerek var ben demiyor muyum normal ruh halin yok diye diyor
aynenn PLOJOOO sorun kolyeyi takmıcak olmam değil kaybolmuş olması...
ben de nişanlıyken 2 kez kaybettim tek taşımı..neyseki 2sinde de evdeymiş bulduk...hatta brinde kardeşimin test kitaplarının arasında çıktıbabam da kızmıştı çocuk değer vermiş para vermiş almış sen kıymet bilmiyon diye
ama dışarıda olduğumuz için kolye çıkmaz meydanaolsun napalım
bu arada yarın 12:30 da ayrıntılı ultrasona gidiyoruzzz....
çok heyecanlyımmmm
kızımı ilk kez net görücem inşallah
şimdi yatayım de çabuk sabah olsun
iyi geceler hepiciğinizeeeeee
gunayduın mınnoskolarım bugun bnm son gunummm ama ona bıle sevınemıom kocısım ankaraya gdıo 1 hafta yokkk moralım sıfır sabah cok agladm ben onsuz hıc duramıom normalde bıle zor beklıyorum aksam olsunkı gorım dıe ıs yerndekıler abarttgmı dusunuo ama ben oyleyım cok sevıom ve sımdıden ozledmmmm mıss kokulumu
yemınle gozumde canlandı bız sıvıtle ıkı sısko yanyana cekırdek onumzde 3 tane
bıldrcn ne o sız fitt hatunlar karsımzda kosucaksnz poaıntball musss
hayal kırıklıgı olmus senn ıcın neyse uzaktakıne gdersnz musaıt oldgnz da ozaman
gecmiş olsun görünmez kaza olmus hey allamneyse 1-2 gune toparlar ınsallah
kv mılletı degılmı artık umurum da bıle degıl mesela bnmkı salaldım gttı artık genelde laf soktugu ıcın artk bndende ole akrsılık alcak sende yap
korktunmu kızz aksam ben yenı alıntılayabıldım gerçi...
aman gelmeyenlerı bosver banada gelmeyen cok oldu baskalarnn kınasnda gordgm salla gtsn sende gtmezsn olur bıter
ayy kıyaamm tatlıskom yazık olmus canın sagolsun evet senn ıcın degerı cok buyuktur tahmın ederm ama olmus uzulme
hastalıklı ruh halımıhiççç gülesim yoktu vallahi..... cok alemsın sıvıtımmm
AhahaSWEAATTT
Testin sonucu Seker Portakalı cıktı
Cok iyimser cok yardimsever,iyi kalpliymisim bu yuzden dikkat ederek konusuyormusum ve devam ama abartma diyor..
Abartmayacam dedim icimden,malum zatlara sallayacam bu sefer
Kuzumm Allah baska daga uzun ayrilik vermesin...1 hafta gecer ki hemencik..biz de burdayiz....eylul de yaninda annenler degunayduın mınnoskolarım bugun bnm son gunummm ama ona bıle sevınemıom kocısım ankaraya gdıo 1 hafta yokkk moralım sıfır sabah cok agladm ben onsuz hıc duramıom normalde bıle zor beklıyorum aksam olsunkı gorım dıe ıs yerndekıler abarttgmı dusunuo ama ben oyleyım cok sevıom ve sımdıden ozledmmmm mıss kokulumu
yemınle gozumde canlandı bız sıvıtle ıkı sısko yanyana cekırdek onumzde 3 tane bıldrcn ne o sız fitt hatunlar karsımzda kosucaksnz poaıntball musss
hayal kırıklıgı olmus senn ıcın neyse uzaktakıne gdersnz musaıt oldgnz da ozaman
gecmiş olsun görünmez kaza olmus hey allamneyse 1-2 gune toparlar ınsallah
kv mılletı degılmı artık umurum da bıle degıl mesela bnmkı salaldım gttı artık genelde laf soktugu ıcın artk bndende ole akrsılık alcak sende yap
korktunmu kızz aksam ben yenı alıntılayabıldım gerçi...
aman gelmeyenlerı bosver banada gelmeyen cok oldu baskalarnn kınasnda gordgm salla gtsn sende gtmezsn olur bıter
ayy kıyaamm tatlıskom yazık olmus canın sagolsun evet senn ıcın degerı cok buyuktur tahmın ederm ama olmus uzulme
hastalıklı ruh halımıhiççç gülesim yoktu vallahi..... cok alemsın sıvıtımmm