Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydinn kizcee:KK19:

Valla banada uzakta oldugunu bilince bile kasvet basiyor,haklisin kizcee ama aglama tabii :)

Ben mi fitim Allah askina:KK53:zaten bu memelerden one dogru duserim ben kosarken hahahhaha:KK53:

Bosverdim gelmeyeni soyleyecem sadece az da o dusunsun kırıtacagına,kiz cok sicak gozum almiyor dedi gecen cikmaya aramiz 10 dk yurume,gece de gelmedi gecen aksam kizlar geldiginde,sonrada kinadaydi,yani istenilen yere gidiliyor..Amaann neyse soyleyecem iste,karsilasirsak tabii,gitmeyecem artik..

aradı sevgılım nasıl oldgmu merak etmıs aklı bnde tabı o da alısık degılkı bnden ayrı kalmaya napalım ekmek parası çalışmak zorunda...

evet fıtt sın memeler normal kuzum sut var onlarda bnm smdıden koskocamn valla agzma grcekler nerdeyse....

aman soylemene ne gerek var gtmezsn sen onlar sana sıtem ederse tak dıe yapıstırırsn cvbını hayatm bosver sıtem etme ıtıcı duruma dusme bıde dusman olurlar vallahı ınsanlar bır tuhaf bsy demeye gelmıo

:KK71:Gunaydinlaaarrr canllaarr..
Kizimi gorucem diye en bastaki smiley gibi uyandim kiii:KK45:

Ahaha:rolleyes:hic sasirmadim kiiiii..
Demek ki test dogru demekki ben hastalikli ruh haline sahibim huuuuuuu:cry:

Kuzumm Allah baska daga uzun ayrilik vermesin...1 hafta gecer ki hemencik..biz de burdayiz....eylul de yaninda annenler de:KK73:buarada bu ay kendimi asip 2kgden biraz fazla almisim korkarak gidiyorm doktora...oyle ki su icmedim tartida fazla cikmiyim diyeee:confused:
süperr ya ben bıle daha yaptrmadm ayrntılı ultrasonumu hep aksılık cıktı yok makına bozuk yok smdıye tarh veremıorz bılme ne derken 27 haftayakadr yapıldgndan kocısımı beklıcem o da gormek ıstıo eylulu oyuzdne bu hafta daha beklemedeyim... sen masalımızı gor bızede haber verr...

ya cok sukur yalnz deılım kızım var aılem varda canım kocamı ozledm napimmmmm

:KK71:Gunaydinlaaarrr canllaarr..
Kizimi gorucem diye en bastaki smiley gibi uyandim kiii:KK45:

Ahaha:rolleyes:hic sasirmadim kiiiii..
Demek ki test dogru demekki ben hastalikli ruh haline sahibim huuuuuuu:cry:

Kuzumm Allah baska daga uzun ayrilik vermesin...1 hafta gecer ki hemencik..biz de burdayiz....eylul de yaninda annenler de:KK73:buarada bu ay kendimi asip 2kgden biraz fazla almisim korkarak gidiyorm doktora...oyle ki su icmedim tartida fazla cikmiyim diyeee:confused:

Hehh simdi daha cok girme o ruh haline:KK19:
Qyni bu neseyle devam etsin gunun hadi guzel haberler alin Masal'dan..:KK68:

aradı sevgılım nasıl oldgmu merak etmıs aklı bnde tabı o da alısık degılkı bnden ayrı kalmaya napalım ekmek parası çalışmak zorunda...

evet fıtt sın memeler normal kuzum sut var onlarda bnm smdıden koskocamn valla agzma grcekler nerdeyse....

aman soylemene ne gerek var gtmezsn sen onlar sana sıtem ederse tak dıe yapıstırırsn cvbını hayatm bosver sıtem etme ıtıcı duruma dusme bıde dusman olurlar vallahı ınsanlar bır tuhaf bsy demeye gelmıo

Yururken bile hoppidi hoppidi hic sevmem:KK23:

Bak bu soylediginde farkli bir bakis acisi tabii ama o zatrn ya Sezen'i ozledim diyecek ya baska bisy ben girecem direk devreye merak etme oyle patt diye atlamam:KK53:

valla bende nasıl bi izlenm bıraktım acaba diye düşündüm ve üzüldüm açıkcası minnoş :/ ama neyseki haftaya döncez bazen kısa tutmak daha iyi oluyo:KK45:

valla dalga değil aslındada yani sanki ben aç bırakıcakmışım o olmasa gibi :KK14: onlar istediler bizi, bizde gittik neyse bu bana ders oldu seneye böyle olmayacak:KK8::KK8:

aynen öyle olmuş canım valla sağolsun kocam bitanee:KK70::KK70: üzülünce hak veriyo öyle dinlemeyen türlerden değil şükür:KK37::KK37:

ayy canım yazık kocana:KK23: işin kötüsü onun çanak mevzusu da sana patlayacak kuzum:KK70::KK70::KK70:
Ahahah yok kuzum akşam sordum saglammış bişeycik olmamış:KK71::-)
Sansa bak yaa yazdigim 2 kere gitti diye sildim meger gitmemis..Bu aksam dibe vurdum sinirliyken bisy yapmamak lazim demek ki..

Esim gidecek ya,annemde kinaya gidecekmis,bende korkar miyim dedim ama el mecbur oturacaz oysa ki surda 2 adim otede bi kapi var ama neyse seytan iste..

Ayrica bana gelmeyenler gecen aksam kinadaydi yani heryere gidiliyor anladiniz..
Ahh cnm eltilerin gelmemiş sallaaa benim eltim daha İlaydayı görmeye gelmedi hamileligimden beri evime gelcek daha düşün yani,birde aynı apartmandayız...
kızlaaarr hemencik beni teselli edin :cry:
eşimin geçen yıl doğum günümde bana aldığı bi kolye vardı..ucunda nazar boncuğu-yonca-nal-kalp vardı uğur kolyem olmuştu sürekli takıyordum..
ama bu gün dışarıda gezerken düşmüşş:cry:
saatt 2de evden cıktık ben 5 gibi fark ettim boynumda olmadığını..yine de son girdiğimiz yerlere baktık ama yokkk:KK42:
o kadar üzüldüm ki...
eşim de üzüldüm diye üzüldü....aynısını alırım yine dedi..ama yok sivite bi daha kolye dedim...
aklıma geldikçe içim yanıyor...

kocanı tebrik ediyorum tatlışşş:KK9:
valla başkası olsa zorla yanında götürür de annesine doğruyu söylemek yerine...
ama iyi olmuş...bu arada acaba diyorum kuzucum şaka yapmış olabilir miiii?

zaten ilk günler hatta ilk aylar annem olucak yanımda..
Allah sağlık versin de olmama ihtimalini düşünemiyorum..
kv ya da görümcem bile olsa rahat olamam annem olmalı..
bi tek annem olsun bana bişi olmazzzzzzzzzz:KK75::KK75:
bi de anneye her türlü kapris geçiyor:KK8:

biz de 750 veriyoruz kiraya kuzu..zaten benim maaştan veriyoruz kirayı..sonra benim kredi kartı falan derken ben karın tokluğuna çalışıyorum:-)
bu arada eşime söyledim bi arkadaşın eşi wcye götürüyomuş bu gece kaldırıyım mı diye
istersen dene deyip pis pis güldü:KK45:
ben biliyorum ki kocamı...inşallah sancılarım gece tutmaz yoksa uyandıramam da:-)

amayaaaa biz ptesi karacabeyin içinden geçtik ya da içi miydi bilmiyorum Atatürk spor salonu vardı...
ilçe memi görseydim indir beni arabadan diye tepinirdim arabada eşime:-)
bu arada 3tl'lik yemek uygulamanıza bayıldımmmmm:KK71:
keşke bizde de olsa....

aynen biz çocuk bakıcılığı yaparız tecrube olur:-)
kenardan da tezahurat yaparız size...
ama bizim buluşmamız lazımmm..
hatta piknik yapalım ....sen boşnak mantısı yap asoş piyano kek yapsın biz de yaparız bişiler mmmmm
süper olur:-)aklım fikrim yemekte yahuu:-)
Tüh kolyene üzüldüm cnm..Neyse birdaha alsın eşin :cool: Bende eşimle sevgiliyken ayrılıp bana aldıgı bütün hediyeleri çöpe atmıştım..Barışınca çok üzüldüm ama giden gitti:mad:
Esim hic uzulmuyor ki,bana kendimi bosuna uzdugumu onun buna uzuldugunu soyluyor..Bende onu yalniz birakmalarina..
Kendilerine gelmeselerde olur hatta bize hic gelmeselerde olur ama basiji yastiga koydugunda birazda onlar dusunur,anlarlarsa tabii..
Kimseyi kafaya takmaya degmez cnm..Umursamıycaksın en güzeli.Ben en başlarda acayip kafama takıyordum oturup aglıyordum niye böyle yapıyorlar diye düşün artık,sonra 3 kuruşluk insanlar için niye kendimi üzüyorumki dedim veee ne halleri varsa görsünler yeterki benden uzak olsunlar...
Günaydıııınnn kizceleeer:KK3:
Günaydın cnm..
gunayduın mınnoskolarım bugun bnm son gunummm ama ona bıle sevınemıom kocısım ankaraya gdıo 1 hafta yokkk moralım sıfır sabah cok agladm ben onsuz hıc duramıom normalde bıle zor beklıyorum aksam olsunkı gorım dıe ıs yerndekıler abarttgmı dusunuo ama ben oyleyım cok sevıom ve sımdıden ozledmmmm mıss kokulumu:KK61::mad:

yemınle gozumde canlandı bız sıvıtle ıkı sısko yanyana cekırdek onumzde 3 tane bıldrcn ne o sız fitt hatunlar karsımzda kosucaksnz poaıntball musss :KK11:

:KK48: hayal kırıklıgı olmus senn ıcın neyse uzaktakıne gdersnz musaıt oldgnz da ozaman:KK48:

gecmiş olsun görünmez kaza olmus hey allam :KK48: neyse 1-2 gune toparlar ınsallah

kv mılletı degılmı artık umurum da bıle degıl mesela bnmkı salaldım gttı artık genelde laf soktugu ıcın artk bndende ole akrsılık alcak sende yap:KK48:

korktunmu kızz aksam ben yenı alıntılayabıldım gerçi...

aman gelmeyenlerı bosver banada gelmeyen cok oldu baskalarnn kınasnda gordgm salla gtsn sende gtmezsn olur bıter

ayy kıyaamm tatlıskom yazık olmus canın sagolsun evet senn ıcın degerı cok buyuktur tahmın ederm ama olmus uzulme :KK61:

hastalıklı ruh halımı:KK70::KK70::KK70::KK70:hiççç gülesim yoktu vallahi..... cok alemsın sıvıtımmm :KK71:
Saol cnm,iyiymiş iyi bişeycik olmamış:KK73:

Hehh simdi daha cok girme o ruh haline:KK19:
Qyni bu neseyle devam etsin gunun hadi guzel haberler alin Masal'dan..:KK68:

Yururken bile hoppidi hoppidi hic sevmem:KK23:

Bak bu soylediginde farkli bir bakis acisi tabii ama o zatrn ya Sezen'i ozledim diyecek ya baska bisy ben girecem direk devreye merak etme oyle patt diye atlamam:KK53:
he tamam oyle olabılır...anladıkossss

Kızlar hepiniz ne kadar sıcakkanlı iyi insanlarsınız..Keşke daha önceden gelseymişim buraya,tam bana göre biyermiş bu topik:KK9: Hepinizi seviyorumkii:KK19::KK19:

Ahh cnm eltilerin gelmemiş sallaaa benim eltim daha İlaydayı görmeye gelmedi hamileligimden beri evime gelcek daha düşün yani,birde aynı apartmandayız...

Tüh kolyene üzüldüm cnm..Neyse birdaha alsın eşin :cool: Bende eşimle sevgiliyken ayrılıp bana aldıgı bütün hediyeleri çöpe atmıştım..Barışınca çok üzüldüm ama giden gitti:mad:

Kimseyi kafaya takmaya degmez cnm..Umursamıycaksın en güzeli.Ben en başlarda acayip kafama takıyordum oturup aglıyordum niye böyle yapıyorlar diye düşün artık,sonra 3 kuruşluk insanlar için niye kendimi üzüyorumki dedim veee ne halleri varsa görsünler yeterki benden uzak olsunlar...

Günaydın cnm..

Canim,beni sevmek zorunda gelmek zorunda degiller zaten sadece isleri dusunce ya da esimi ne kadar sevdiklerini soylediklerinde hatirlatacam bunu..Yoksa tabi kii gelmek zorunda degiller,kimisinde saygi gorusmek vs seyler yok buna inandim biz boyle yetismisiz sadece..
Yoksa taksam ohooo..
Zaten bi onlari ne takayim ki,kayinvalidem kayinpederim dunya tatlisi insanlar,huzurum var ya hersey bos..
Allah razi olsun esimden..

he tamam oyle olabılır...anladıkossss

Nena bazen seni yanaklari sıka sıka sevesim geliyor:KK19:

send eoylesın bıze uyum sagladn hemen renk verdın topıgımıze canım:KK19::KK19:
Teşk ederim cnm:)
Canim,beni sevmek zorunda gelmek zorunda degiller zaten sadece isleri dusunce ya da esimi ne kadar sevdiklerini soylediklerinde hatirlatacam bunu..Yoksa tabi kii gelmek zorunda degiller,kimisinde saygi gorusmek vs seyler yok buna inandim biz boyle yetismisiz sadece..
Yoksa taksam ohooo..
Zaten bi onlari ne takayim ki,kayinvalidem kayinpederim dunya tatlisi insanlar,huzurum var ya hersey bos..
Allah razi olsun esimden..

Nena bazen seni yanaklari sıka sıka sevesim geliyor:KK19:
Keşke karşımızdaki insanda bizim gibi iyi niyetli olsa ama nerdeee,belkide biz onlara göre kötü niyetliyizdir kimbilir,düşüncelerini bilemeyizki..Ne güzel şanslısın bak kayınvaliden kayınpeder yönünden,eşinlede mutlu huzurlusun ohh miss,onlarda karşıdan bakmakla yetinsinler...

Ben geldim kiiiii...gunun ozeti soyle ku onun icin gelemedim..
Kocis evde diye bu gun giteden ev temizlensin dedim balkon yika rv supur sil camasir yika as derken bu saat oldu arada kagan pasanin beslenme seanslari tabi....
Yarinda utuler yapilir valiz vs...pazartrsi kocise bi kac cesit yemek dondurucuya..sali sabah cikilata gider...
Kuzucuklar cok endisrliyim kaganin kulaklarina insallah bisi olmax rmzik almiyor cunku erkek olursa yanimda emziremem sut sagip biberonami koysam diyorum..off napcammm benden boyle..gecmisi okuyamadm pek..iyisiniz hepiniz
KELEBEKcim kocise allah kavustursunnn

Kizlarr selam nasilsiniz kii? Bu aksam bir arkadasimin kinasi var sabahtan beri kendimi hazırlıyorum :)

Kv'de de bir şey çıkmadı bu arada.

Teşk ederim cnm:)

Keşke karşımızdaki insanda bizim gibi iyi niyetli olsa ama nerdeee,belkide biz onlara göre kötü niyetliyizdir kimbilir,düşüncelerini bilemeyizki..Ne güzel şanslısın bak kayınvaliden kayınpeder yönünden,eşinlede mutlu huzurlusun ohh miss,onlarda karşıdan bakmakla yetinsinler...

Aynen oyle canim,kabullendikce uzulmuyor insan..Ama iste hic boyle seyler gormedigim icin degisik geliyor..Yani benim amcamin cocugu olacak ve ben hastanede gorecem bidaha amcama gitmeyecem cok cok saygisizca birsy bizde..
Hadi annesini gectim..

Ben geldim kiiiii...gunun ozeti soyle ku onun icin gelemedim..
Kocis evde diye bu gun giteden ev temizlensin dedim balkon yika rv supur sil camasir yika as derken bu saat oldu arada kagan pasanin beslenme seanslari tabi....
Yarinda utuler yapilir valiz vs...pazartrsi kocise bi kac cesit yemek dondurucuya..sali sabah cikilata gider...
Kuzucuklar cok endisrliyim kaganin kulaklarina insallah bisi olmax rmzik almiyor cunku erkek olursa yanimda emziremem sut sagip biberonami koysam diyorum..off napcammm benden boyle..gecmisi okuyamadm pek..iyisiniz hepiniz
KELEBEKcim kocise allah kavustursunnn

Allah kolaylik versin canim..
Bence hic endise etme,emzirme onlugu al hemen,cok rahat emzirirsin..hemen al pratik yap evde :KK66:

Kizlarr selam nasilsiniz kii? Bu aksam bir arkadasimin kinasi var sabahtan beri kendimi hazırlıyorum :)

Bende bugun kafamda kuruyorum yarin hazirlanacam hahaha:KK53:plan yapinca kolay oluyor ya,kendini hazirla,es,cocuk,ev derken ancak:KK53:

Kizlar bu arada kk programi kyllnilmiyor benim telefonda degisim yapildigindan beri kullanan varmii???

Ben telefondaki uygulamayi sildim yenilenmistir diye indireyim dedim hatta yeniden ama inmiyorda canim demek yenilenmemis ya da bu surum kolay diye burdan devam edilecek sanirim:KK66:

minnoşkolaaarr yorgun veee huzurlu bi asen geldikiiii:p:p:p
bugün saat 10 da kalktıkkk ve benim annemlerle kahvaltıya gittikkk öğleden sonra geri döndük vee kv lere geçtik onlarla mesire yerlerine gittik ordan akşam yemeğine gittik ve daha 8 de ancak eve gelebildik:p:p
napıyosunuz bakalım:KK73::KK73:

Esim hic uzulmuyor ki,bana kendimi bosuna uzdugumu onun buna uzuldugunu soyluyor..Bende onu yalniz birakmalarina.e.
Kendilerine gelmeselerde olur hatta bize hic gelmeselerde olur ama basiji yastiga koydugunda birazda onlar dusunur,anlarlarsa tabii..
ceşin üzülmüyosa sende hiç üzülme ve takma canım:KK37: allah huzurunuzu bozmasın:KK37::KK37:

ben de öyle teselli ediyorum kendimi asoşum....
diyorum ki giden kolye olsunn....sağlıklı olalım da...

bazen bana da oluyor öyle..acıların çocuğu Emrah gibi dolaşıyorum ortada..
bazen de enerji patlaması yaşıyorum..
değişik ruh halim var..ay hatta bu gün facede bi test çözdüm hangi roman kahramanısınız diye
çıkan sonuç:dokuzuncu hariciye koğuşu-hastalıklı ruh haliniz sizin bi parçanız diyor:-):-)
kahkahalarla güldüm...eşim de teste ne gerek var ben demiyor muyum normal ruh halin yok diye diyor:-):-)

aynenn PLOJOOO sorun kolyeyi takmıcak olmam değil kaybolmuş olması...
ben de nişanlıyken 2 kez kaybettim tek taşımı..neyseki 2sinde de evdeymiş bulduk...hatta brinde kardeşimin test kitaplarının arasında çıktı:-):-)babam da kızmıştı çocuk değer vermiş para vermiş almış sen kıymet bilmiyon diye:-)
ama dışarıda olduğumuz için kolye çıkmaz meydana:cry:olsun napalım:cry:

bu arada yarın 12:30 da ayrıntılı ultrasona gidiyoruzzz....
çok heyecanlyımmmm:KK71:
kızımı ilk kez net görücem inşallah:KK36:

şimdi yatayım de çabuk sabah olsun:KK37:

iyi geceler hepiciğinizeeeeee:confused:
bende yaptım kiiiiiii o testi küçük prens çıktı çok duygusalmışım falan filan:cool:
minnoşumuzu yerimmmm ki masalımız gelsin az kaldııı ki annesii:nazar::nazar::nazar:

gunayduın mınnoskolarım bugun bnm son gunummm ama ona bıle sevınemıom kocısım ankaraya gdıo 1 hafta yokkk moralım sıfır sabah cok agladm ben onsuz hıc duramıom normalde bıle zor beklıyorum aksam olsunkı gorım dıe ıs yerndekıler abarttgmı dusunuo ama ben oyleyım cok sevıom ve sımdıden ozledmmmm mıss kokulumu:KK61::mad:

yemınle gozumde canlandı bız sıvıtle ıkı sısko yanyana cekırdek onumzde 3 tane bıldrcn ne o sız fitt hatunlar karsımzda kosucaksnz poaıntball musss :KK11:

:KK48: hayal kırıklıgı olmus senn ıcın neyse uzaktakıne gdersnz musaıt oldgnz da ozaman:KK48:

gecmiş olsun görünmez kaza olmus hey allam :KK48: neyse 1-2 gune toparlar ınsallah

kv mılletı degılmı artık umurum da bıle degıl mesela bnmkı salaldım gttı artık genelde laf soktugu ıcın artk bndende ole akrsılık alcak sende yap:KK48:

korktunmu kızz aksam ben yenı alıntılayabıldım gerçi...

aman gelmeyenlerı bosver banada gelmeyen cok oldu baskalarnn kınasnda gordgm salla gtsn sende gtmezsn olur bıter

ayy kıyaamm tatlıskom yazık olmus canın sagolsun evet senn ıcın degerı cok buyuktur tahmın ederm ama olmus uzulme :KK61:

hastalıklı ruh halımı:KK70::KK70::KK70::KK70:hiççç gülesim yoktu vallahi..... cok alemsın sıvıtımmm :KK71:
allah kavuştursun canımm:KK55::KK55::KK74::KK74: allah başka ayrılık vermesinkii:KK55:
valla bugün iyiydi maşallah melek gibiydi:KK54::KK54::nazar::nazar:

Günaydın cnm..

çanak sağlamsa sıkıntı yok canım:KK70::KK70: yoksa geç değil iadesini iste derdim:KK70::KK70:

Kızlar hepiniz ne kadar sıcakkanlı iyi insanlarsınız..Keşke daha önceden gelseymişim buraya,tam bana göre biyermiş bu topik:KK9: Hepinizi seviyorumkii:KK19::KK19:
canım bizde seni çok sevdik iyi ki geldin kiii:KK50::KK50:

çok sevindim kiiii kv için :KK39:

git de azıcık kurtlarını dök yahuu:KK73::KK73::KK73:

bu arada prenseeeeess nerelerdesinn:confused::confused:

çikilata kuzum seni deee öpüyorum:KK37::KK37:

Gunaydinlar kizlaaarrrr:p:KK3:
Dun doktor icin 12de bi ciktik evden gece 12de girdik eve..yazamadim size:110:

KELEBEKKKK ayrintili ultrasona mutlaka girmelisin....mukemmel bi sey...Allaha sukur tum organlari saglikli cikti aglicaktim sevincten..bi de kizimiz babasi gibi elleri yuzunde uyuyunca zor gosterdi yuzunu:KK53:
Artik yuzu de belirgin gibi..sanirim bana benziyor:KK45:
PLOJOMMM resim ve cd aldik...cd de bi kac video koymuslar..cok iyi oldu...sen bugun kinaya gidiceksin galiba..oyna da kurtlarini dok:KK70:
YAGMUR DAMLASI sen de iyiki geldin topigmize renk kattin:cool:
ASENTOSUMMM evlilik yil donumunuz kutlu olsunnn:KK9:hep cok mutlu yillariniz olsun....mini miniler de katilsin sizeee:KK37:

minnoşkolaaarr yorgun veee huzurlu bi asen geldikiiii:p:p:p
bugün saat 10 da kalktıkkk ve benim annemlerle kahvaltıya gittikkk öğleden sonra geri döndük vee kv lere geçtik onlarla mesire yerlerine gittik ordan akşam yemeğine gittik ve daha 8 de ancak eve gelebildik:p:p
napıyosunuz bakalım:KK73::KK73:

ceşin üzülmüyosa sende hiç üzülme ve takma canım:KK37: allah huzurunuzu bozmasın:KK37::KK37:

bende yaptım kiiiiiii o testi küçük prens çıktı çok duygusalmışım falan filan:cool:
minnoşumuzu yerimmmm ki masalımız gelsin az kaldııı ki annesii:nazar::nazar::nazar:

allah kavuştursun canımm:KK55::KK55::KK74::KK74: allah başka ayrılık vermesinkii:KK55:
valla bugün iyiydi maşallah melek gibiydi:KK54::KK54::nazar::nazar:

çanak sağlamsa sıkıntı yok canım:KK70::KK70: yoksa geç değil iadesini iste derdim:KK70::KK70:

canım bizde seni çok sevdik iyi ki geldin kiii:KK50::KK50:

çok sevindim kiiii kv için :KK39:

git de azıcık kurtlarını dök yahuu:KK73::KK73::KK73:

bu arada prenseeeeess nerelerdesinn:confused::confused:

çikilata kuzum seni deee öpüyorum:KK37::KK37:
Gunaydin kizceler...bu pazar guzel bir pazar..ohhh cekurdek aile olarak sanirim en guzel hafta sonumuz duzene girmeye basliyorz galibasi..ama cekirdk ailrniz hasret kalacak birbirine:KK43:.
PLOJO canin emzirme onlugum vat ama kagsn bey bunaliyot eli kolu rahat durmuyo acmaya calisiyor emmiyor cazgirlasiyot falan ..:KK43:

Gunaydinlar kizlaaarrrr:p:KK3:
Dun doktor icin 12de bi ciktik evden gece 12de girdik eve..yazamadim size:110:

KELEBEKKKK ayrintili ultrasona mutlaka girmelisin....mukemmel bi sey...Allaha sukur tum organlari saglikli cikti aglicaktim sevincten..bi de kizimiz babasi gibi elleri yuzunde uyuyunca zor gosterdi yuzunu:KK53:
Artik yuzu de belirgin gibi..sanirim bana benziyor:KK45:
PLOJOMMM resim ve cd aldik...cd de bi kac video koymuslar..cok iyi oldu...sen bugun kinaya gidiceksin galiba..oyna da kurtlarini dok:KK70:
YAGMUR DAMLASI sen de iyiki geldin topigmize renk kattin:cool:
ASENTOSUMMM evlilik yil donumunuz kutlu olsunnn:KK9:hep cok mutlu yillariniz olsun....mini miniler de katilsin sizeee:KK37:

Cok cook sevindim minisimizden guzel haberler gelmesine,izle izle dur artik doyulmaz:KK68: Allah hep guzel saglikli haberlerini nasip etsin canim..

Gunaydin kizceler...bu pazar guzel bir pazar..ohhh cekurdek aile olarak sanirim en guzel hafta sonumuz duzene girmeye basliyorz galibasi..ama cekirdk ailrniz hasret kalacak birbirine:KK43:.
PLOJO canin emzirme onlugum vat ama kagsn bey bunaliyot eli kolu rahat durmuyo acmaya calisiyor emmiyor cazgirlasiyot falan ..:KK43:

Anladim canim..yanina sut alman ısı ayarlama acisindan seni zorlayabilir mama versen bi kerelik fln desem o da zor is su yikama vs en iyisi duzenine devam edeceksin..Bunu yol icin dusunuyorsan bayan yani olur zaten biletin? Kucuk hi ortuylede sicaklamadan halledersin..

Kalbim temiz buna denir kizlar :)

Eltim aradi size dedigim gb dugun dernek islerine kalkisiyorlar buyuk kizina soz kesilecek nisan vs..Telefonda konusurken soyledim valla dedim boyle boyle bayaa uzun konustuk normalde cok iyi niyetli biliyorum ama o da zaten haklisin dogru soyluyorsun dedi cok uzun konustuk kizceler nedir ne degildir diye..sonuc olarak samimiyetle konustuk belli bir sebep kirilganlik yok..:KK53:
Aile olunacaksa olunmussa boyle olacak iste ! Ohh bee:KK53:

X