Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

özlemenize sevindimm
yapıcam değişiklilik suan düşünüyorm...kolum hala ağrıyor geçsin yapıcam...çerçevelerle doldurcamm duvarları

dra gidicez cnm artık zmnı geldi....

Ben geldim kızlar..Bugün herkesin işi vardı heralde.Bende temizlik,yemek derken bir baktım akşam olmuş.Şimdi yemek yerken yazıyorum size.Ayaklarımın altı zonkluyor yorgunluktan,birde gece saat başı kızımın ateşini kontrol edicem,bu gece bana uyku yok.Diger aşılarında gece saat başı kalkmaktan iyice aptallaşmış,alarm çalınca telefonla kızımın ateşini ölçmeye çalışıyordum Bakalım bu gece napıcam...

Damlaçikolata maşallah bebişine çok tatlı Allah bagışlasın

Evkedisi inş bebişin olcak dualarım seninle,kendini strese sokma cnm

minnoşkolaarr
misafirlerim gitti mutfağımı topladım çamaşır attım makineye koşaraaak size geldimmm

Kizceler son hazirliklari tamanladin ve geldim istanbul civvvv bizi bekler..instagram acamadim hala kocisimin gonlunu halabtam ilarak yapamadim azcik kut mu benim koca :) merak eden teyzelere kagandan sevgilerle:)Eki Görüntüle 1226134
canımmm kağan çok tatlı maşallahh ömrü uzun olsun inşallah

canım hoşgeldin tekrardan aramıza ben seni face ve insta dan takip ediyorum
evime bende yeni bişeyler yapmak istiyorum ama bu yolculuklar yüzünden pek bişi yapamıyorum neyse inşallah bende seneye yaparım

minnoşummm evettt sen doğuma sayarken ben sömestra saycam ki
bu arada biz bayramdada vandayız 4 gün için gelmeyelim dedik malum uçak biletleri de tavan oluyo

ilk iş gününde geçtiii hafta sonuna ne kaldı kii haftaya bendee bu kervana katılcam beraber haftasonu şafağı sayarız okul yoluu düüüzz giderrrr
Tesekkur ederiz efenim. Guzel cekirdek bir aileyiz biz...eee citirgelinler topiki diilmiyiz biz yinede guzelizz yinede sekerrr:)
canımm sen benim arkadaşım değilmisin kiii senin albümünü ben göremiyorumm

15 kisiyi ugurlayip size kostum :)
2 kuzenim bendeydi cumartesiden,dugunden sonra cogaldik,bugunde yine bizde toplandik yemekti muhabbetti guzel de bu kalabalik gidince bana cok koyacak yalnizlik ama neyse bakalim gezeriz kizcemle :)

Sizi cok seviyorum hepinizi ayri ayri merak ediyorum okuyamayinca,haberlerinizle seviniyorum..iyi ki varsiniz..

Sweat yorulmus cok uzuldum kiyamam..

Damlacikilataa siz tam cikilataasinizz:) cok seker bi ailesiniz ve sende masallah cok guzelsin cok sansli ailenin diger fertleri:) Allah mahrum etmesin birbirinizden..

Van yolcusu varmis bu demek oluyor eylul geliyoreylul geliyor deyince hemserim geldi aklima Asencik tatilin son gunleride keyifle gecer umarim..

Yagmurdamlasi,canim bence de bi guzel sirkelenin..Her zaman 7 ayetel kursi 3 nas 3 felak oku bebise evden cikarken uyaninca yatarken yikayinca vs..Allah nazarlardan korusun tum bebisleri ve sutlerini :)
Evlerimizide tabii..
Ben her zaman evi silerken sirke damlatirim suya,zaten bebek odalarini sadece sirkeli suyla silin derler hijyen ve deterjanlardan uzak olmalari adina..

Kedicikk bir an once toparlanir yeji dekorasyona baslarsin sende insallah,derler ya neren acirsa canin ordadir diye kucuk seyler bile ne kadar engelliyor insani..

Amayaaaaa Karar verebildiniz miii ev icin?

Kelebeeeeğm hasret ayazlaaaarindaaaaa
Kiyamam..Elbiselerin cok tatliydi bugun,benimde var cok sirin 1 yas gb ancak olacak..Soldakini cok begendim ozellikle senin ne farkli di mi,hele annen icin hem seni hem torununu ayni elbisede gormek kim bilir ne kiymetlidir..optumm Sezen'de gobisi sevdi say

ASEN CİM artim arkadasiz kiiii..horursun cekirdek ailemiii:))
PLOJOcum tsk ederim annelik bize guzelik kattikiii hepimiz gizeliz...cok sukurr:)

Günaydın tatlı gelincikler..

Nasilsiniz bakalım?

Ben kocacigimi işe gonderdigimden beri uyanigim

Cikilata kağan tam bir tosuncuk yerim onu kii :)

Asoş sen yine hasretlik çekmeye gidiyorsun.

Kedicik bizde salona perde yaptık benim tazminat yatinca bide koltuklara renkli minderler yaptik esim dosemelik kumaş fabrikasinda calisiyor odanin havasi cok degisti. En azindan kv'nin eski perdelerinden kurtuldum :)

Sonra bide bebis istiyore biz kocisle ama ben ayni zamanda calismak ve kendi parami kazanmak istiyorum. Hala iş yok

Dün akşam maç vardı diye eşim babamla annemi getirdi bize onlar icerde mac izlerken biz yani kv annem gorumce ben mutfaktaydik. Bir şey konuşuluyordu hatirlamiyorum kv yine evim evim diye sahiplenince görümce dediki anne burasi bizim degil abimle majorun dedi biz onlarin yaninda yasiyoruz onlar bizim yanimizda degil dedi. Kv yok bu ev benim evim nerden onlarinmis dedi annemin yaninda hemde öyle zoruma gitti ki. Bende söyledim zaten gelen misafir majorun evi demiyor ki herkes kv'ye söylüyor yeni bir eşya alinsa mesela perds yaptim gelip gören abla perden cok guzel olmus diyor o da hic demez major begendi o yaptirdi onun benim degil. Yani bu evin bizim oldugunu bize hic hissettirmedi. Sonra gorumcem dediki anne arabada bizim degil abimlerin kv yine hayir arabada bizim dedi. Ulan nerdsn sizin ya araba benim üstüme kaldiki taki paramizla alindi o araba. Evin tapusuda eşimin adina. Evde arabada benim iste. Allahım bana sabır ver dayanma gücü ver. Evlenmeden önce ev onların biz onların yaninda kalicaz her zaman kamayiz ben alip başımı giderim kızımla diyordu şimdi her şey tersine döndü. Ne olur benim için dua edin kızlar kötü şeyler yapmak istemiyorum kötü olmak istemiyorum. Sadece iyiki bu konuşmalar annemin yanında oldu. Kv yarın köye gidince annemle yalniz konusma fırsatım olacak ve ben bunları hep söyleyeceğim. Esimin benden epilepsi olduğunu sakladiginida söyleyeceğim yeter artık

günaydınlaaaaarrrr

herkes yoğun demek bu haftaaaa haftasonu düğünden sonra eve yorgun argın dönüp ertesi gün işe gitmek paha biçilemez dün de il milli eğitim den yazı geldi görevde yükselme sınavı için seminer açmışlar... ama akşam 18-20:30 arası.... burda sınava gircek 5 kişi bi araca doluşup koştur koştur seminere gittik, seminerden çıkıp yine koştur koştur eve döndük saat 21:30 du. dünden kalma yemek vardı ısıtıp yedik, pazar günü bi sürü çamaşır yıkamıştım, bir kısmını ütüledim... dondurma yedik ve yatış... sabah zor uyandım... 3 hafta sürecek seminer, dayanabilir miyim bilemiyorum; tabi sadece ben değil kocam da dayanabilir mi o saate kadar aç kalmaya onu da bilemiyorum..... sabah iş akşam seminer e bide ev... çok yorucu... bi de her yan toz içinde, ıııııığğğğğ.... cam kapı hep açık havalardan ötürü, ama ayrıca esiyo da ve tüm toz evde; ben de haftasonu evde değildim ya... bi ara bulup temizlik de yapmam lazım

plojocum ev işinden vazgeçtik tatlım, yüzü astarını geçecek.... zaten çok dallanıp budaklanmamıştı. hem ev sahibimizde indirim yaptı eşim çünkü arayıp çıkmak istediğimizi söylemiş eğer ev bulursak... ev baktığımız gün hemencek; ev sahibemiz de anahtarı emlakçıya bırakırsınız demiş ve kapatmış... aman kocam bi üzülmüş, insan bi sorar noldu hayırdır der diye diye bi hal oldu ayol :) sonra tekrar arayıp bu ay çıkmıycaz demiş, ev sahibi de hayırdır neden çıkmak istiyosunuz bi problem mi var demiş, o da kira bedeli bizi aşmaya başladı diyince geçen yıl ki ücretle bu yıl da devam edicez işte.... 430 TL... kocam pek sevinmişti...

svitiiii.... çok yorulma ama sen, gebişşşş geeeebiiişşşşşsin ki sen; yorulmaman lazımmmmm

çikolata hakikaten maşallahınız var ailecek, tu tu maşallah size; pek şekersiniz kiiiii ama en şeker kağannnnn

kedicik dekorasyonn... bende çok istiyorum çerçeveler böyle rengarenk ve güzel.... ama benim beğendiklerim hep çok pahalı, iyi beğenirim diyip geçiyorum bu arada doktora gitme kararınıza sevindim, inşallah herşey yolundadır ve sadece sen çok taktığın içindir....

asencikkk, geldi mi zamannnnnama olsun şunun şurasında şubata ne kaldı

Çok yazmışım ya daha neler yazmak istiyorumda off
ah major ah... Allah yardımcın olsun canım, diyecek pek de fazla bir şey yok aslında... ama bu iş çok dayanmaz yakında patlak verir... inşallah en az hasarla atlatırsınız ailecek..... sana en başından haksızlık yapıldığını düşünüyorum zaten, ailen konuyu bilirse en azından kimsesiz olmadığını, bunlara katlanmak zorunda olmadığını hissedebilirsin... yapacağın çocuğa dahi karışması çok ayıp... belki annen kv ile konuşur, azıcık da olsa uslanır belki.... görümcen iyi demiş annesine ama tabi anlayana ve senin kv anlamamaya devam etmekte....

Merhabalar,
Evleneli 11 ay oldu, evlenmeden önce de 7 yıldır bir geçmişimiz varı eşimle. Öncelikle, düğün ve nişan zamanlarımızda hazırlıklardan, kimseyi yakından tanıma fırsatım olmamıştı, nişan ve düğün tarih aralığı kısaydı. Kendi ve eşimin ailesiyle farklı şehirde oturuoz ancak onlara 1 saat araba mesafesindeyiz. Düğün dernek geçti, ziyaretler ve aile misafir ağırlamaları başladı. Başlangıçta, daha sık biz ziyarete gidiyorduk eşimle hem ailemi hem de eşimin ailesini zaten yakın yerlerde oturuyorlar. Sonra biz davet ettik, bir gün toplaşıp yaklaşık 16 kişi 5 çocuk geleceklerini söylediler, bu da bir sıkntı değildi benim için.. Misafir ağırlamayı severim. Eşimin ailesi gelmeden önceki akşam, ben harıl harıl her yemekten ve tatlıdan 2 tepsi şeklinde yapıyordum, eltim aradı, Sorulur mu bilmem ama, ben tatlı yaptım getireyim mi, dedi, ben de abla ben bir sürü çeşit yaptım, kalırsa biz iki kişiyiz, sürüklenir, siz afiyetle yiyin ellerinize sağlık dedim.. Sonra kapattık falan ertesi gün surat beş karış şekilde, hoşgeldiniz diyorum bakmadı bile, ben de başka bir şey oldu 2 çocuğu var vesaire, hiç aklımın ucundan geçmemişti.. Benim söylememe bozulmuş, hatta kayınvalidemle altlı üstlü oturyorlar ortalığı kaldırmış yarın gelmicem diye,... Bu bir başlangıçtı..

Bir sonraki kayınvalide ziyaretinde yemek hazırlancaktı, bardakları götürüyodum, eltim beni durdurdu, onlar pistir yıkayalım öyle sofraya koyalım dedi. Ben de yıkadım götürdüm. Hiç te başka birinin evinde kusur bulmak hiç aklımdan geçmez.. Sadece o dedi diye yaptım ve bingooo kayınvalideme, bizi beğenmio pis buluyor diye söylermiş hep, (evliliğimizin ilk zamanları bunlar). Sonraları, eltim bana kayınvalidemi şikayet edip, ya da kayın validem eltimi şikayet ederek şeklinde bir dizi ziyaretten sonra, bunları öğrendim,, Ben sanırım çok safmışım, ya da insanlar çok ikiyüzlü,, Bunları bana söyleyen de Eşim, bana eltime ve kayınvalideme karşı dikkatli olmamı söylerdi, meğersem, gerçekmiş..

Ayrıca eşim bir gün tatil planımzdan bahsederken, bir anda eltim biz de aynısını yaparız ne var ki demiş ben yoktum o ortamda eşimden duyduğum kadarıyla..

Böyle böyle bu zamana kadar aslında pek takmadığım bir sürü şey oldu, ancak gerçekten hiç görüşmek istemiyorum, çünkü nasıl davranacağımı bilmiyorum görüşmemek elimde değil, eşimin ailesini ziyarete gitttiğimizde kayınvalidemlerle altlı üstlü oturduklarından mecburen görüşmek zorunda kalıyor insan, ve sürekli iğne üstünde gibiyim,, zaten hem eşimin hem de benim bir açığını bulup, onlardan malzeme çıkarmaya çalışıyor hem de herkesin içinde, eşim bile nasıl davranması gerektiğini bilmezken ben ne yapabilirim??..

Evet canım o anlamaz anlamazliktan gelir. Anlayışlı biri gibi davraniyor etrafa ama bana hiç oyle degil.

Sende yorulmussn baya yazık sana

Valla canım bu aileler hep boyleler. Benim eltim yok allahtan kv ve görümce bana yetiyor.

Sen mesafeni koru hiç yuzgoz olma sonra kötü sen olursun yazik biz gelinlere

Zaten, ayrı şehirlerde oturuyoruz, ama görüşmek zorunda kaldığımız zaman sağolsun burnumuzdan getiriyor. Başka bir konu ise, kv in eşimi sürekli çağırma modu, yani çağırmasa sürekli, gerçekten severek gideceğim, ama her haftasonu beni bırak eşim bile gitmek istemiyor.. Ben gittiğim zaman da yemekti hizmetti falan, öyle geçiştiriyorum,.. eltimi çekiştiriyor, yani ben kv me de güvenmiyorum, çünkü onlar altlı üstlü oturup bana bunları diyorsa, benim hakkımda kim bilir, eltime ya da başka akrabalara neler diyor, üstelik genelde, hep diğer akrabalarla da dedikodu çıkarma huyu var, böyle bir insana nasıl güvenirsin ki, üstelik kynpederde çok tezcanlı, sürekli çocuklarının işlerine karışıyor. Ben de buna uyuz oluyorum.. Bir dönem, eşim de anne ve babasına laf söyletmezdi ama artık ona da gınah geldi.. Genel olarak, ben ısrar edilmesini bir konuda sevmem kendi anneme babama da hem kendim hem eşim konusunda karıştırtmam.. Böyle insanlarla karşılaşınca çok çok uyuz oldum,, artık ayda bir görüşüyoruz kyınvalidemlerle ve ailemle de.. Ama telefonları bile yetiyor sinir olmama..

günaydın kızlarr.....

teşekkür ederimm... inşallah hayırlısı ile olur...sağlıklı olsunda geç olsun....

amaya....
gidicez canm eşim gitmişti ztn..tekrar gidicezz..
bn dışardan almayla yapmıcam cnm yani alırsamda makul fiyata alıcam yada kendim yapıcam ewdee...

asen...
inş sende yaparın dekorasyon..planlamaya başla şimdiden :)

major....
bnde istiyorum calısmak...para kazanmak ama ablamın yaşadıgı rahatsızlık beni cok etkiledi...
oldugu kadr parayla geçinmeyi biliyorum cok şükür halimize....
bebek daha önce geliyor benim için...sende düşün karar ver hangisini daha cok istiyorsun... hayırlısı ile seninde olur inş...

ASEN CİM artim arkadasiz kiiii..horursun cekirdek ailemiii:))
PLOJOcum tsk ederim annelik bize guzelik kattikiii hepimiz gizeliz...cok sukurr:)

Bunu Sezen oldugundan beri cok duyuyorum,degisik bi hava katmis annelik oyle dediler hep :)
Tabii insana ayri hir duygusallik ve yaninda kararlilik vs yukleniyor sanirim..
Masallah size..
Instagram ne oldu buarada kizce?

Sabah yaziji okudum emzirdikten sonra ama yorgunluktan uyudum giris yapmadan canim,ruyamda gorumceni fln gordum hep..
Bana bu konularin surekli acilmasida pek samimi gelmedi,senin tavrini deniyot olabilirler mi ya da grtcekten gorumcen samimi mi??
Allah kolaylik versin..
Bir de bence de annene anlat cunku ne olursa olsun hafifleyeceksin insanin ailesi gbsi yok..

Cook sevindiiiiiimm
Herseeyde var iste bir hayir..cok cok iyi olmuss ohh :)

Ne kadar tehlikeli yaa..
Allah yardimcin olsunn..
Ama en guzeli esinle dusuncelerinizin ayni olmasi,sizin evinize bunu cok yansitamamalari..O yuzren birak kendince seninle yarissin oyalansin..
Haftasonu cagirmalatinada onceden plan yaparak mudahale etmis olursunuz..
Off niye insanlar rahat dutmazlar kiii.
Allah evinin huzurunu bozmasin yeter ki :)

Öyleyse kv seninle dedikodu yapmaya calisinca sen hic yorum yapma iyide kotude. Çünkü iyi bir şey soylesen bile o sanki kötü laf etmişsin gibi eltine soyleyebilir var böyle insanlar.

Canım benim bende hazir evdeyim dogurayim bakayım diyorum ama kv ile problem oluyor ya hep o yüzden bıktım ondan önce işe girip calismak
istiyorum

Tavrımı annemin yanında deniyorlarsa yuh derim. Ya benim gorumcem gösteriş meraklısı pazar gecesi düğünden çıktık abi arabanin anahtarini versene dedi. Esimde arabayi mi kullanacaksin dedi o da hayir major benim fotografimi ceksin dedi. Bende dedimki neden dedim yine kime hava atacaksin sinir oldum çünkü. Öyle dememin sebebide o hep havam olsun der. Bizim arabayu alir gider arkadaslariyla bulusur havasi olsunmus. Iki adım yola gidiyor ev carsida. Neyse ışte Daha abinin bile fotografi yok arabayla dedim. Belkide ondan oyle söyledi annemin yaninda bilmiyorum Ama bende farkinda olsun diye öyle söylemiştim. Çünkü gercekten çok kızdım. Spora yazilirken onuda ben yazdirdim biliyor musunuz 3 aylik parasini verdim. Neyse spora gidiyoruz fotografimi ceksene major. Sonra o salak fotograflari instagrama koyuyor. Tek derdi hava atmak ya gormedim böyle insan.
Ben yapıcı olmaya çalışıyorum ama onlar bi tuhaflar gercekten. Catlasalarda patlasalarda evde benim arabada ohhh

Tünaydın kızçelerrrrr
bu gün dünkü kadar yoğun değil ama belim ağrıyor benimmm
eşim böbrek de olabilir dedi...
şimdi tarif edeyim ağrıyı tahmin de bulunun ne ağrısı diye olar mııı?
tam sağ bel boşluğum sırtlarıma vururcasına ağrıyor..ama sadece sağ tarafım
tek taraflı bel ağrır mııı?

maşallah sana canım pek hamaratsın..
İlaydanın da ateşi çıkmamıştır inşallah..
ben de 3-5 nöbetlerşne hazırlıyorum kendimi

Haklısın canım uçak fiyatları bayramda yanına yaklaştırmaz
ama olsun Vanda senen olucak inşallah..
hem bu sene mini mini 1lerle her şey daha güzel olur..
daha zor belki ama daha güzel
ne heyecanlı onların okumaya başlaması falan...

kalabalıktan sonra evin sessizliği fena oluyor amaa sizin ev sessiz değil ki
Sezoş var
ana kız dertleşin ağlaşın gülün gezin oh ne güzell
evett KELEBEKKK nerdeee özledik kiii
kocişi gitti yasta bizi unuttu
ah canım yaa annenin yanında böyle söylemeye ne gerek var ..
akime neyi ıspatlıyor ki...
bence de konuş annenle rahatlarsın...ohh köye de gidiyor kv
ama bu sefer görümce çıkmaz evden ters valla bunlar

kıyamam sanaaa..ama 3 haftacık diren AMAYAAA
bence de ben olsam ben de taşınmazdım canikom

canım neyseki uzaktalar ve evinizin huzurunu bozamıyorlar..
eşin de farkındaymış zatem eltinin fazla samimii olmadıkça sıkıntı yok..
bence de kv ye de çok güvenme sana eltini çekiştirir,eltine de seni anlatır..

EVKEDİSİİİİ inan sen ve AMAYA hep dualarımdasınız..
dediğin gibi geç olsun sağlıklı olsun..
ben hamile olmasaydım ve çalışma durumum olsaydı sanırım bebişi seçerdim çünkü yeni bi işe girip hamile kalıp doğurmak en az 3 sene...ben obana göre erken olan bi tarihte hamile kaldım ama daha doğmadan bile iyiki olmuş diyorum...yani şartlar tamam gibiyse bebiş öncelikli olmalı gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…