- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.661
Öyleyse kv seninle dedikodu yapmaya calisinca sen hic yorum yapma iyide kotude. Çünkü iyi bir şey soylesen bile o sanki kötü laf etmişsin gibi eltine soyleyebilir var böyle insanlar.
Canım benim bende hazir evdeyim dogurayim bakayım diyorum ama kv ile problem oluyor ya hep o yüzden bıktım ondan önce işe girip calismak
istiyorum
Tünaydın kızçelerrrrr
bu gün dünkü kadar yoğun değil ama belim ağrıyor benimmm
eşim böbrek de olabilir dedi...
şimdi tarif edeyim ağrıyı tahmin de bulunun ne ağrısı diye olar mııı?
tam sağ bel boşluğum sırtlarıma vururcasına ağrıyor..ama sadece sağ tarafım
tek taraflı bel ağrır mııı?
maşallah sana canım pek hamaratsın..
İlaydanın da ateşi çıkmamıştır inşallah..
ben de 3-5 nöbetlerşne hazırlıyorum kendimi
Haklısın canım uçak fiyatları bayramda yanına yaklaştırmaz
ama olsun Vanda senen olucak inşallah..
hem bu sene mini mini 1lerle her şey daha güzel olur..
daha zor belki ama daha güzel
ne heyecanlı onların okumaya başlaması falan...
kalabalıktan sonra evin sessizliği fena oluyor amaa sizin ev sessiz değil ki
Sezoş var
ana kız dertleşin ağlaşın gülün gezin oh ne güzell
evett KELEBEKKK nerdeee özledik kiii
kocişi gitti yasta bizi unuttu
ah canım yaa annenin yanında böyle söylemeye ne gerek var ..
akime neyi ıspatlıyor ki...
bence de konuş annenle rahatlarsın...ohh köye de gidiyor kv
ama bu sefer görümce çıkmaz evden ters valla bunlar
kıyamam sanaaa..ama 3 haftacık diren AMAYAAA
bence de ben olsam ben de taşınmazdım canikom
canım neyseki uzaktalar ve evinizin huzurunu bozamıyorlar..
eşin de farkındaymış zatem eltinin fazla samimii olmadıkça sıkıntı yok..
bence de kv ye de çok güvenme sana eltini çekiştirir,eltine de seni anlatır..
EVKEDİSİİİİ inan sen ve AMAYA hep dualarımdasınız..
dediğin gibi geç olsun sağlıklı olsun..
ben hamile olmasaydım ve çalışma durumum olsaydı sanırım bebişi seçerdim çünkü yeni bi işe girip hamile kalıp doğurmak en az 3 sene...ben obana göre erken olan bi tarihte hamile kaldım ama daha doğmadan bile iyiki olmuş diyorum...yani şartlar tamam gibiyse bebiş öncelikli olmalı gibi geliyor bana
duaların için teşekkür ederimm...cnm tez zamnda kabul olur inş..
15 yıldır regl oluyorum ama ilk dafa 1 gün geldi..stresliyimm..neden böyle oldu anlam veremiyorum
haklısın svittooşşş cok doğru diyorsun bunu MAJORa da söylee :))
ben MAJORE kızım sana söyliyorum gelinim sen anla yaptım
aaa 1 güncük mü geldiii
bence de git kuzum doktora en azından bi sorun varsa bile tedaviyle geçer gelsin bebiş ondan sonraaa
hem ablanınki de büyümüş olur tüm ilgi seninkinde olur
Tünaydın kızçelerrrrr
bu gün dünkü kadar yoğun değil ama belim ağrıyor benimmm
eşim böbrek de olabilir dedi...
şimdi tarif edeyim ağrıyı tahmin de bulunun ne ağrısı diye olar mııı?
tam sağ bel boşluğum sırtlarıma vururcasına ağrıyor..ama sadece
Haklısın canım uçak fiyatları bayramda yanına yaklaştırmaz
ama olsun Vanda senen olucak inşallah..
hem bu sene mini mini 1lerle her şey daha güzel olur..
daha zor belki ama daha güzel
ne heyecanlı onların okumaya başlaması falan...
kalabalıktan sonra evin sessizliği fena oluyor amaa sizin ev sessiz değil ki
Sezoş var
ana kız dertleşin ağlaşın gülün gezin oh ne güzell
evett KELEBEKKK nerdeee özledik kiii
kocişi gitti yasta bizi unuttu
ah canım yaa annenin yanında böyle söylemeye ne gerek var ..
akime neyi ıspatlıyor ki...
bence de konuş annenle rahatlarsın...ohh köye de gidiyor kv
ama bu sefer görümce çıkmaz evden ters valla bunlar
kıyamam sanaaa..ama 3 haftacık diren AMAYAAA
bence de ben olsam ben de taşınmazdım canikom
canım neyseki uzaktalar ve evinizin huzurunu bozamıyorlar..
eşin de farkındaymış zatem eltinin fazla samimii olmadıkça sıkıntı yok..
bence de kv ye de çok güvenme sana eltini çekiştirir,eltine de seni anlatır..
EVKEDİSİİİİ inan sen ve AMAYA hep dualarımdasınız..
dediğin gibi geç olsun sağlıklı olsun..
ben hamile olmasaydım ve çalışma durumum olsaydı sanırım bebişi seçerdim çünkü yeni bi işe girip hamile kalıp doğurmak en az 3 sene...ben obana göre erken olan bi tarihte hamile kaldım ama daha doğmadan bile iyiki olmuş diyorum...yani şartlar tamam gibiyse bebiş öncelikli olmalı gibi geliyor bana
kv ewde diye istemiyorusun..anladm...ama onların gideceği yok sanrm....
bnce cocuk yapın...cocuk odası yapıcaz diye giderler belkii ewlerine...
eşin de istiyormu cocuk?
Kime neyi ispatlıyor bilmiyorum canım ama beni üzüp yipratmaktan başka işe yaramiyorlar. Mesela ben anneme giderken annem hep soruyor kv neden gelmedi diye. Çünkü ayni evdeyiz sonuçta onunda gelmesini bekliyor. Kv hep bi bahane hazır. Kocam beni hic yalniz gondermez anneme hep yanimda sağolsun. Mesela annemle babam kuzeninin nişanı icin birazda gezmek için 3haftadan fazla izmirdeydi geldiklerinde benimle birlikte kvde de ziyaret edebilirdi ama gelmedi. Yarin öbür gün çocuğum olursa ona çok mudahale edecek biliyorum simdiden öyle zaten. Köyde bi.kısmet çıksa keşke. Ya bide kendi evi var dimi kizi ona anne biz diger eve gidelim diyor bazen kv her seferinde hayir canim ne isimiz var bizim orda diyor. Sanki abinle major gitsin der gibi ya off
Esimde istiyor artik zaten cocuk delisi cok sever cocuklari onu baba yapmak istiyorum :) ama çocuğuma oda kuramayacaksam hep buruk kalırım ayni evlendigimde yeni eşyalar alinmadiginda olduğu gibi
İzlemeye aldım seni cnm,ama yine göremedimKizlar ben geldim..istanbuldan sevgilerrr...alinti yapma konusunda beceriksizligimle astim kendimi...
PLOJOCUM instagram yalan oldu kocisin gonlu olmayinca calismalar devam ediyor ama :)
SİVİTİİİİ tarif ettigin agri bobtek gibi geldi bana benimde 4 aydan sonra sag bobrekte genisleme olmustu bebek baski yaptigi icin sonra gecio ama..
YAGMURDAMLASİ izle o zmn beni canim gor bizim citi piti ailemiziii...:)
Anne gibisi yokkk anne olunca bi kat daha anladimm.!!!!
Amin canim Rabbim hrpimizin huzurunu mutlulugunu daim etsin...Gördüm gördüm çok tatlısınızki siiizzAllah mutlulugunuzu,huzurunuzu bozmasın cnm maşallah ailenize
Canim benim bobregimi kadin dogun doktorum krsfetti uroloji uzmanina yonlendirdi bi tedavide bulunmuyorlar bebek baski yaptigi icin idrar bosaltimi tam olmuyormus icerde kalinca bobrege buyume yapiomus dogumdan sonra gecer demislerdi hakkaten gecti...ama agrisi bebek buyudukce siddetlenir...mutlaka gorun canm doktora.pffffff
bu gün yoğun değil erken çıkarız dedim hatta kvlere gidicektik veeee süprizzzzzz
müfettişler geldiiiiii
gelir gelmez artistler ya çekmeceleri falan karıştırıyorlar milyon dolarları sakladık ya tövbe yarabbim..
bakalım kaçta çıkıcaz...
ÇİKOLATACIM doktora bi söyliyim bakalım ne dicek ağrıma sen iç hastalıklarına falan görünmüşmüydün?
Cok su icmeme ragmen bazen wcye gidemiyorum acaba ondan mi bi sorayim doktora...Canim benim bobregimi kadin dogun doktorum krsfetti uroloji uzmanina yonlendirdi bi tedavide bulunmuyorlar bebek baski yaptigi icin idrar bosaltimi tam olmuyormus icerde kalinca bobrege buyume yapiomus dogumdan sonra gecer demislerdi hakkaten gecti...ama agrisi bebek buyudukce siddetlenir...mutlaka gorun canm doktora.
Kizlar ben geldim..istanbuldan sevgilerrr...alinti yapma konusunda beceriksizligimle astim kendimi...
PLOJOCUM instagram yalan oldu kocisin gonlu olmayinca calismalar devam ediyor ama :)
SİVİTİİİİ tarif ettigin agri bobtek gibi geldi bana benimde 4 aydan sonra sag bobrekte genisleme olmustu bebek baski yaptigi icin sonra gecio ama..
YAGMURDAMLASİ izle o zmn beni canim gor bizim citi piti ailemiziii...:)
Anne gibisi yokkk anne olunca bi kat daha anladimm.!!!!
imdat diye bağırıp müfettişlerin üstüne atlayasım var...
eşime de sen git annenlere ben eve geçerim çıkışta diyorum illa beklicekmiş....
hem o bekledikçe huzursuz oluyorum hem de zaten burda kaldıkça oturdukça yoruluyorum..
bi de oraya gidip hazır olda oturmak işkence...
insanın kendi ana babasının evi gibi yok ki valla ne güzel uzanıyorum onlarda ...
neyse PLOJOCUKKK gel de şu durumda bardağın dolu tarafını göster çıldırcam yoksa...
Merhaba kızlaroff bisürü alıntı yaptım yine alıntıları ekleyemedim
Sabaha kadar saat başı uyandım kızımın ateşini kontrol için,çok şükür ateşi çıkmadı.Sabahda uyuyakalmışız kahvaltı hazırlayamadım aşkıma.Tam eşimin evden çıkma saatinde İlaydanın aglamasına uyandım.Kızım babasını işe gitmesi için uyandırdı
Damlaçikolata bende görmek istiyorum siziki
Plojovic dedigin gibi yaptım cnm.Allah nazarlardan saklasın hepimizi...
Sweet saol cnm,çıkmadı çok şükür ateşimiz...
Major Allah sana sabır versin cnm..Allah seni kurtarsın o kayınvalideden.Bu arada benimde kuzenim epilepsi hastası,liseye giderken oldu ve ailedede kimsede yok.Allah kimsenin başına vermesin kötü bir hastalık,ilaçla yaşıyor nöbetleri olmasın diye..Askerliginide yapamadı gitti geri gönderdiler,sıkıntıdan nöbetleri sıklaşmış çok üzülmüştük..Aileside herkesten saklıyor ama yanlış birşey,kesinlikle saklancak bir hastalık degil bu,evlencek kişi seviyorsa istiyorsa zaten herşeyiyle kabul eder...
Senin eşinin durumu nasıl nöbetleri oluyormu ?
Sviitt gittinmi kız ewee
Müşteriler hala geliyormu nasl yaff kapanmıyomu banka 6da..
kızlarr biri bni instan ekledi amaa tanıyamadım damlacıkolata senmisin??
kızlarrr bi sorum vaarrr
Haftaya 1.evlilik yıldönümümüzz..ve ne yapacağımı bilmiyorm..büyük ihtml evde olucz...
eşim gececi oluck gündüz uyuck gece işte oluck...
hediye ve yemek yardmıı lazmmmm