Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

aradı sevgılım nasıl oldgmu merak etmıs aklı bnde tabı o da alısık degılkı bnden ayrı kalmaya napalım ekmek parası çalışmak zorunda...

evet fıtt sın memeler normal kuzum sut var onlarda bnm smdıden koskocamn valla agzma grcekler nerdeyse....

aman soylemene ne gerek var gtmezsn sen onlar sana sıtem ederse tak dıe yapıstırırsn cvbını hayatm bosver sıtem etme ıtıcı duruma dusme bıde dusman olurlar vallahı ınsanlar bır tuhaf bsy demeye gelmıo

süperr ya ben bıle daha yaptrmadm ayrntılı ultrasonumu hep aksılık cıktı yok makına bozuk yok smdıye tarh veremıorz bılme ne derken 27 haftayakadr yapıldgndan kocısımı beklıcem o da gormek ıstıo eylulu oyuzdne bu hafta daha beklemedeyim... sen masalımızı gor bızede haber verr...

ya cok sukur yalnz deılım kızım var aılem varda canım kocamı ozledm napimmmmm

Hehh simdi daha cok girme o ruh haline
Qyni bu neseyle devam etsin gunun hadi guzel haberler alin Masal'dan..

Yururken bile hoppidi hoppidi hic sevmem

Bak bu soylediginde farkli bir bakis acisi tabii ama o zatrn ya Sezen'i ozledim diyecek ya baska bisy ben girecem direk devreye merak etme oyle patt diye atlamam

Ahahah yok kuzum akşam sordum saglammış bişeycik olmamış
Ahh cnm eltilerin gelmemiş sallaaa benim eltim daha İlaydayı görmeye gelmedi hamileligimden beri evime gelcek daha düşün yani,birde aynı apartmandayız...
Tüh kolyene üzüldüm cnm..Neyse birdaha alsın eşin Bende eşimle sevgiliyken ayrılıp bana aldıgı bütün hediyeleri çöpe atmıştım..Barışınca çok üzüldüm ama giden gitti
Esim hic uzulmuyor ki,bana kendimi bosuna uzdugumu onun buna uzuldugunu soyluyor..Bende onu yalniz birakmalarina..
Kendilerine gelmeselerde olur hatta bize hic gelmeselerde olur ama basiji yastiga koydugunda birazda onlar dusunur,anlarlarsa tabii..
Kimseyi kafaya takmaya degmez cnm..Umursamıycaksın en güzeli.Ben en başlarda acayip kafama takıyordum oturup aglıyordum niye böyle yapıyorlar diye düşün artık,sonra 3 kuruşluk insanlar için niye kendimi üzüyorumki dedim veee ne halleri varsa görsünler yeterki benden uzak olsunlar...
Günaydıııınnn kizceleeer
Günaydın cnm..
Saol cnm,iyiymiş iyi bişeycik olmamış

he tamam oyle olabılır...anladıkossss

Kızlar hepiniz ne kadar sıcakkanlı iyi insanlarsınız..Keşke daha önceden gelseymişim buraya,tam bana göre biyermiş bu topik Hepinizi seviyorumkii

Canim,beni sevmek zorunda gelmek zorunda degiller zaten sadece isleri dusunce ya da esimi ne kadar sevdiklerini soylediklerinde hatirlatacam bunu..Yoksa tabi kii gelmek zorunda degiller,kimisinde saygi gorusmek vs seyler yok buna inandim biz boyle yetismisiz sadece..
Yoksa taksam ohooo..
Zaten bi onlari ne takayim ki,kayinvalidem kayinpederim dunya tatlisi insanlar,huzurum var ya hersey bos..
Allah razi olsun esimden..

he tamam oyle olabılır...anladıkossss

Nena bazen seni yanaklari sıka sıka sevesim geliyor

Kediicik nerelerde ya evdeymis yalnizmis vs ugramadi hic buraya

send eoylesın bıze uyum sagladn hemen renk verdın topıgımıze canım
Teşk ederim cnm:)
Keşke karşımızdaki insanda bizim gibi iyi niyetli olsa ama nerdeee,belkide biz onlara göre kötü niyetliyizdir kimbilir,düşüncelerini bilemeyizki..Ne güzel şanslısın bak kayınvaliden kayınpeder yönünden,eşinlede mutlu huzurlusun ohh miss,onlarda karşıdan bakmakla yetinsinler...

Ben geldim kiiiii...gunun ozeti soyle ku onun icin gelemedim..
Kocis evde diye bu gun giteden ev temizlensin dedim balkon yika rv supur sil camasir yika as derken bu saat oldu arada kagan pasanin beslenme seanslari tabi....
Yarinda utuler yapilir valiz vs...pazartrsi kocise bi kac cesit yemek dondurucuya..sali sabah cikilata gider...
Kuzucuklar cok endisrliyim kaganin kulaklarina insallah bisi olmax rmzik almiyor cunku erkek olursa yanimda emziremem sut sagip biberonami koysam diyorum..off napcammm benden boyle..gecmisi okuyamadm pek..iyisiniz hepiniz
KELEBEKcim kocise allah kavustursunnn

Kizlarr selam nasilsiniz kii? Bu aksam bir arkadasimin kinasi var sabahtan beri kendimi hazırlıyorum :)

Kv'de de bir şey çıkmadı bu arada.

Aynen oyle canim,kabullendikce uzulmuyor insan..Ama iste hic boyle seyler gormedigim icin degisik geliyor..Yani benim amcamin cocugu olacak ve ben hastanede gorecem bidaha amcama gitmeyecem cok cok saygisizca birsy bizde..
Hadi annesini gectim..

Allah kolaylik versin canim..
Bence hic endise etme,emzirme onlugu al hemen,cok rahat emzirirsin..hemen al pratik yap evde

Kizlarr selam nasilsiniz kii? Bu aksam bir arkadasimin kinasi var sabahtan beri kendimi hazırlıyorum :)

Bende bugun kafamda kuruyorum yarin hazirlanacam hahahaplan yapinca kolay oluyor ya,kendini hazirla,es,cocuk,ev derken ancak

Kizlar bu arada kk programi kyllnilmiyor benim telefonda degisim yapildigindan beri kullanan varmii???

Ben telefondaki uygulamayi sildim yenilenmistir diye indireyim dedim hatta yeniden ama inmiyorda canim demek yenilenmemis ya da bu surum kolay diye burdan devam edilecek sanirim

minnoşkolaaarr yorgun veee huzurlu bi asen geldikiiii
bugün saat 10 da kalktıkkk ve benim annemlerle kahvaltıya gittikkk öğleden sonra geri döndük vee kv lere geçtik onlarla mesire yerlerine gittik ordan akşam yemeğine gittik ve daha 8 de ancak eve gelebildik
napıyosunuz bakalım

Esim hic uzulmuyor ki,bana kendimi bosuna uzdugumu onun buna uzuldugunu soyluyor..Bende onu yalniz birakmalarina.e.
Kendilerine gelmeselerde olur hatta bize hic gelmeselerde olur ama basiji yastiga koydugunda birazda onlar dusunur,anlarlarsa tabii..
ceşin üzülmüyosa sende hiç üzülme ve takma canım allah huzurunuzu bozmasın

bende yaptım kiiiiiii o testi küçük prens çıktı çok duygusalmışım falan filan
minnoşumuzu yerimmmm ki masalımız gelsin az kaldııı ki annesii

allah kavuştursun canımm allah başka ayrılık vermesinkii
valla bugün iyiydi maşallah melek gibiydi

çanak sağlamsa sıkıntı yok canım yoksa geç değil iadesini iste derdim

Kızlar hepiniz ne kadar sıcakkanlı iyi insanlarsınız..Keşke daha önceden gelseymişim buraya,tam bana göre biyermiş bu topik Hepinizi seviyorumkii
canım bizde seni çok sevdik iyi ki geldin kiii

çok sevindim kiiii kv için

git de azıcık kurtlarını dök yahuu

bu arada prenseeeeess nerelerdesinn

çikilata kuzum seni deee öpüyorum

Gunaydinlar kizlaaarrrr
Dun doktor icin 12de bi ciktik evden gece 12de girdik eve..yazamadim size

KELEBEKKKK ayrintili ultrasona mutlaka girmelisin....mukemmel bi sey...Allaha sukur tum organlari saglikli cikti aglicaktim sevincten..bi de kizimiz babasi gibi elleri yuzunde uyuyunca zor gosterdi yuzunu
Artik yuzu de belirgin gibi..sanirim bana benziyor
PLOJOMMM resim ve cd aldik...cd de bi kac video koymuslar..cok iyi oldu...sen bugun kinaya gidiceksin galiba..oyna da kurtlarini dok
YAGMUR DAMLASI sen de iyiki geldin topigmize renk kattin
ASENTOSUMMM evlilik yil donumunuz kutlu olsunnnhep cok mutlu yillariniz olsun....mini miniler de katilsin sizeee

Gunaydin kizceler...bu pazar guzel bir pazar..ohhh cekurdek aile olarak sanirim en guzel hafta sonumuz duzene girmeye basliyorz galibasi..ama cekirdk ailrniz hasret kalacak birbirine.
PLOJO canin emzirme onlugum vat ama kagsn bey bunaliyot eli kolu rahat durmuyo acmaya calisiyor emmiyor cazgirlasiyot falan ..

Cok cook sevindim minisimizden guzel haberler gelmesine,izle izle dur artik doyulmaz Allah hep guzel saglikli haberlerini nasip etsin canim..

Anladim canim..yanina sut alman ısı ayarlama acisindan seni zorlayabilir mama versen bi kerelik fln desem o da zor is su yikama vs en iyisi duzenine devam edeceksin..Bunu yol icin dusunuyorsan bayan yani olur zaten biletin? Kucuk hi ortuylede sicaklamadan halledersin..

Kalbim temiz buna denir kizlar :)

Eltim aradi size dedigim gb dugun dernek islerine kalkisiyorlar buyuk kizina soz kesilecek nisan vs..Telefonda konusurken soyledim valla dedim boyle boyle bayaa uzun konustuk normalde cok iyi niyetli biliyorum ama o da zaten haklisin dogru soyluyorsun dedi cok uzun konustuk kizceler nedir ne degildir diye..sonuc olarak samimiyetle konustuk belli bir sebep kirilganlik yok..
Aile olunacaksa olunmussa boyle olacak iste ! Ohh bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…