- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.401
Yok canim uygulama calismio googlrdn giriyorm tlfn. Gelio bildirim bazn ama bu topigin gelmedihaftaya gidicz ins. Bilet almadm daha bakiyorm. O 1 saat bile kaganla gozumde buyuyor..
Pasam iyi sukur koca adam oldu..kaldiramicaz bi kac aya sanirim..bide su sicaklar olmasa srnin kizce nasil valla zor zamani atlattin sen cok sukur ahh bide biz atlatsak..
Bu arada yarin yemege misafirim gelio soyle bi menu yaptim nasil ki?
Mercimk corbasi
Mantarli tavuk sote(et yemezler)
Pirinc pilavi
Barbunya pilaki
Sutlu pure
Salata
İrmikli etimek tatlisi
Nasil ki???
aynen ya hemde ne zor ağladım sinirimden eşimde gördü ne oldu diye sordu hiçbir şey demedim çünkü o zaten biliyor ne olduğunu.
mesaj kutun dolmuştur canım ondan bildirim gelmez. sil eski mesajlarını :)
Kizceleriiimmmmm sabah kalktigimdan beri kosturuyorum...ama size bi ceee diyim dedim..anemler kahvaltiya geldi.sonra annemle kan ter icinde carsilarda gezdik.Masalimiza bikac cici aldik.eve simdi geldim dusa girip dugune kosucaz...tel
Den yaziyorum chormeden yazinca da rahat gibi..acele ettigimden alinti yapip smiley bile ekleyemedim...gece donusum muhtesem olur :)
Optum kiiiii
canişkolaaaarrrsizin sütuenle karşılayayım bencede bu kız sütyen sallıyoooo ve bunu ben plojo diyince farkettimm
sabah 8de gittim kuzişimin yanına güzel bi nikah oldu yarın ver elini eskişehir 2 senedir uğramak nasip olmadı esk eözlemiştim kiii
nasılsınz minnoşlarr
Iclerindeki askla daim kalsin nikahlari
Biz iyiyiz tabii annemdeyiz nasil olsa
Sende gez ohh..
Su eylul gelse de esimde alsa iznini,evlilik yildonumumuze ne yapsam acaba?
Tatilde olacaz buyuk ihtimal..Esim yakinlara degilde hazir bu kadar yorulmusken guzelce bir tatil yapmak istiyor..Kuzenim ve esiyle gidecez,eglenceli olacak insallah ama karar vermedik daha neresi diye
Menu tamamdir o zmn.Suan ac biri olarak fevkalade gorundu gozumeiyi iyiiii..
Oglen saatlerinde cam kapi acmayinca biraz iyi :) 5900 du kontrolde Sezen,tasiyamicaz tabii..
Her zamanin zorlugu kolayligi baska be canim,ama tabii ilk zamanlar zor gercekten insan oyle olacagini tahmin edemediginden..simdi gulucukler agular baska ugraslar insana keyifli geliyor
Atlatirsin daha neler bekliyor kimbilir,zaman cabuk geciyor..
Buarada senin var mi instagram?
Valla ne dense bos,esin birsey demedikce..Onun acisindan dusununcede zor..Ama gorumcen evlenince hic olmaz ayrilik bence simdiden denenmeli sans..
Ohh oynamaya
Gule gule,saglikla kullanin insallah..
Hosgeldin canim..Selam kızlaaarr bende geldiimmmGeç oldu ama Plojovic sayesinde gördüm burayı,arada bir bakıyorum ama yazamadım kısmet bugüneymiş...
aa bizimde haftaya yıldönümümüz valla pahalı olmayan hemde romantik bi süpriz varsa yapabileceğim bende fikir istiyorum kızçeikimize birden güzel bi süpriz bulsak yaa
süper olur kuzumm kendi başına çok zevkli olmuyo bence tatil bizde arkadaşlarla eğlendik bu sene ikimiz olunca sıkılıyoruz biz
neresi olursa olsun deniz olsun daa hele tatil olsun da daha doğrusuvana gelseniz ya van denizine gideriz
Menu tamamdir o zmn.
Sezos kac aylik oldu kagan 34 gunlukken 4790 gramdi..cok gibi geldi gozume simdi..evt sanirim buyudugundede bu gunlerini aricaz :) instagramim yok ama aklima dusurdunuz aciyim diyorum bende bos bi zamanimda..eklesiriz.
Bu gecede yanlizim kocis gene nobetci
Selam kızlaaarr bende geldiimmmGeç oldu ama Plojovic sayesinde gördüm burayı,arada bir bakıyorum ama yazamadım kısmet bugüneymiş...
işte ne güzel boşsuun şuan kuzum boş anın da açmalısınnnnMenu tamamdir o zmn.
Sezos kac aylik oldu kagan 34 gunlukken 4790 gramdi..cok gibi geldi gozume simdi..evt sanirim buyudugundede bu gunlerini aricaz :) instagramim yok ama aklima dusurdunuz aciyim diyorum bende bos bi zamanimda..eklesiriz.
Bu gecede yanlizim kocis gene nobetci
hoşgeldin canımSelam kızlaaarr bende geldiimmmGeç oldu ama Plojovic sayesinde gördüm burayı,arada bir bakıyorum ama yazamadım kısmet bugüneymiş...
PLOJOCAN tatlış de bakalım kocan ne dicekcanavara bırakmam kuzu ben seni evde yatcak yer var
ne demek tatlışşBi takılayım Van'a mı gitsek acaba diye,diyecek hatun iyice sıyırdı
Sağolasın canım
valla bende merak ettimAmayaa'nın işleri vardı..
Kelebek nasılsın acabaaa merak ettim
Hb teşk ederim cnm...Hosgeldin canim..
Hb cnm benim,sayende buldum burayı ve sonunda geldimBen saksıyı sulayımda buara orjinal birşeyler cıkarıvereyım
Van'a gidelim diyeyim bi eşimede beni dönüşte canavara emanet etsin
Maşallah Kağan'aöptüm topuklarından
Bebişlerin gelişimlerine doğum kilolarına göre az ya da fazla denebilir canım,ilk ay tahmini 1 ve yukarısı kilo almıştır 3. ay gb düşmeye başlar..Sezen zaten 2640 kg doğmuştu 1. ay 3600 2. ay 4700 3. 5900 oldu ki 5900 için biraz fazla almış dedi ebe
Aç aç instagram sanırım en basitidir sosyal ağların
Seni görüncee kafam karıştı ayy yanlış yere yanlış birsey yazdım galiba dedim
Hoşgeldiinnn
Arkadaslar Yagmurdamlası Mayıs Anneleri topiğimizden
Hb cnm,takılcam inşişte ne güzel boşsuun şuan kuzum boş anın da açmalısınnnn
hoşgeldin canımburaya da takılll
PLOJOCAN tatlış de bakalım kocan ne dicekcanavara bırakmam kuzu ben seni evde yatcak yer var
Gecmis olsun canim. Sukur bisy yokmus..Rabbim korusun yavrularimizi.Cok sukur hicbisy cikmadi..
Pazartesi kioo takibinde asm'de ebemize soracagim bakalim malum acil doktorlari pek ilgisiz oluyor..
Iyi geceleerr
Eskişehirrrrrrrrrrcanişkolaaaarrrsizin sütuenle karşılayayım bencede bu kız sütyen sallıyoooo ve bunu ben plojo diyince farkettimm
sabah 8de gittim kuzişimin yanına güzel bi nikah oldu yarın ver elini eskişehir 2 senedir uğramak nasip olmadı esk eözlemiştim kiii
nasılsınz minnoşlarr
bence de tatil kalabalık güzel oluyor...Biz de Çeşme de arkadaşlarlaydık ya çok güzel oldu...Iclerindeki askla daim kalsin nikahlari
Biz iyiyiz tabii annemdeyiz nasil olsa
Sende gez ohh..
Su eylul gelse de esimde alsa iznini,evlilik yildonumumuze ne yapsam acaba?
Tatilde olacaz buyuk ihtimal..Esim yakinlara degilde hazir bu kadar yorulmusken guzelce bir tatil yapmak istiyor..Kuzenim ve esiyle gidecez,eglenceli olacak insallah ama karar vermedik daha neresi diye
Cok sukur hicbisy cikmadi..
Pazartesi kioo takibinde asm'de ebemize soracagim bakalim malum acil doktorlari pek ilgisiz oluyor..
Iyi geceleerr
Beni kimse özlememişmi yahuuu..kimse merak etmedimiiküstüm size... ben en iyisi bulgaristana gideyim iki hafta da orda kalayım belki özlersinizzz
sayfa değişmişş anlamadm bişey üstten üstten okudm geçmişii