Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ayçiçeği tarlasında fotograflar çektik bugün bir sürü :) bide nal buldum ayciceklerinin ortasında. Uğur getirir mi acep :)

Getirsiiiiin :)
Gorumcenide gordum galiba fotolardan

Beni kimse özlememişmi yahuuu..kimse merak etmedimiiküstüm size...ben en iyisi bulgaristana gideyim iki hafta da orda kalayım belki özlersinizzz

sayfa değişmişş anlamadm bişey üstten üstten okudm geçmişii

Nerde oldugunu biliyorduk kizce neden merak edelim

Gecmis olsun canim. Sukur bisy yokmus..Rabbim korusun yavrularimizi.

Amiinn..Sagol canim..

Ohh masallah :) hamarat kizce
Biz gune sunnet cemiyetiyle basladik
Sonra da mezarliga gittik,malum..
Simdi de kayinvalidemdeyiz buharlasiyoruz onlari ev daha merkezde ve mustakil cok sicak eridim

Cok sukur kizce yokmus birsy,alerji olabilir mi diye dusunmustum ama dun oyle birseyde yememistim..
Buarda gercektrn hayal edince suda ne tatli olur,gerci sen instagramdan Sezen'in bikinii fotografini gormedigin icin daha cok hayal ediyorsun

Gunaydin kizlaaaarrrr
Iznimin ilk gununde 9da kalktim
Birazdan saglik ocagina gidicz daha once hamileligimi bildirmemistim bi gozukeyim dedim..ordan da erdege gidiyoruzz annemler de bizle doncek
Ama hava berbat tum izinlerimde oldugu gibi

alıntılamaktan helak oldum amma cenenız dusmus hafta sonu sizin işiniz yok mu beeeeeeeeeee

evet dr terbıesızlık yaptı ...sınır oldum hıyaragasına

evet cozy aldım n11.com da 699 a ınmıs fıyatı 1-2 gune gelır ınsalah baakalım goruntu guzeldı ınsallah yakındanda ıstedgm gbdır esım yakındanda cok begenmstı ona guvendm zaten

senın su kv sen bır hafta bana gondersenebak ben ona neler edecem bayılıcak bana sana yaptıklanı teker teker odedıp canına okuyayım bırazcık fıstıkkk
ne aldınız balkaymagıma

oy masallah 6 kılo olmus nerdeyse tatlıskom yerım ben onu ınstagramda paylasım beklıyom buyuk fanıyım kendısının gokhan enıstesı de her gordgnde kurban olurum tatlılıga bak dıo

dur aklıma gelsın fıkır vercem sana bakalım kocısınle basbasa ohh ne romantık bzmde 1 ay snra yıl donumumuz

ac ya nıye acmıosun surda kızkıza takılcaz

Selam kızlaaarr bende geldiimmmGeç oldu ama Plojovic sayesinde gördüm burayı,arada bir bakıyorum ama yazamadım kısmet bugüneymiş...
selam hg buyur gelll buradan daha zevklı bır yer bulaazsn
Bi takılayım Van'a mı gitsek acaba diye,diyecek hatun iyice sıyırdı
Sağolasın canım
bncede oyle dıcek kım olsa ole der

Amayaa'nın işleri vardı..
Kelebek nasılsın acabaaa merak ettim

kelebek ıyı canım merak etme dun delı gıbı temzlık yaptık kocamla evım temız kafam rahat

Ayçiçeği tarlasında fotograflar çektik bugün bir sürü :) bide nal buldum ayciceklerinin ortasında. Uğur getirir mi acep :)
senı yakınen takıpteyım sekerım

Minnosumun kakasinda kilcal kilcal kan vardi azcik,gaita testine getirdim bezi,sonucu bekliyoruz kizlar esimle..Dualarinizda bizede yer ayirin..
Ciddi bisy olmadigini dusunuyorum ama bakalim
aman allah korusun bsy cıkmıcak yerm ben mınnosumu annesı bıraz kaka yaparken zorlanmıssa olur ole okur ufler tetası ona

Beni kimse özlememişmi yahuuu..kimse merak etmedimiiküstüm size...ben en iyisi bulgaristana gideyim iki hafta da orda kalayım belki özlersinizzz

sayfa değişmişş anlamadm bişey üstten üstten okudm geçmişii

benıde kımse ozlememıs bı tek hemserm merak etms nasılsın dıe soruoaslında kımseyı alıntılamıcaktm ama kıyamadm arkadslarma hepnızı coook sevıom cunkuuu

bayağı bi topladık ama yoruldum bayağı 23 ü sabah 8 de gelecek kamyon 25-29 arası da izin aldım rahat rahat yerleşecem inşallah[/QUOTE]

Gunaydin kizlaaaarrrr
Birazdan saglik ocagina gidicz daha once hamileligimi bildirmemistim bi gozukeyim dedim..ordan da erdege gidiyoruzz annemler de bizle doncek
sen ne bıcım hamılesın oturmuosn hıc totonun uzerıne hep gez burda gezen var gezemeyen varr oohhh masallah

kızlar kızıma hastane cıkısı aldım pembelı ekrulu cok sevmlı bırde kraft cozy bebek arabası aldm hemde 200 tl daha ucuzaa

kızlar kızıma hastane cıkısı aldım pembelı ekrulu cok sevmlıabırde kraft cozy bebek arabası aldm hemde 200 tl daha ucuzaa
Kelebekimmm ozlemez olur muyuz seni de tel.den giremiyorum demistin ya ondan yazmadin sandim..
Ne guzel bebek arabasi almisiniz gule gule neseyle binsin eylul...biz de ebebeke baktik su ucuz olana...cok kotu kumasi kagit gibi...biz de internetten alicaz ayni markalar daha uygun..
Bu arada kuzuuu sen tetenoz asisi yaptirdin mi ?simdi saglik ocagna gitcz ya 20.haftada yapiolarms die duydm..
Hee bi de masala tulum sapka vb.aldik..durup durup bakiyorum cok tatlilarrr...

sen ne bıcım hamılesın oturmuosn hıc totonun uzerıne hep gez burda gezen var gezemeyen varr oohhh masallah[/QUOTE]
Hb cnm,belli zaten çok hareketli burası maşallah

Gunaydin kizlaaaarrrr

Gunaydin kizce..Duzelir duzelir hava :)
Onca sicaktan sonra iyi gelir azcik..
Tatil baslamis ohh bol keyifli gecsin insallah..
Saglikocagindanda memnun kalirsin insallah,cok ilgili oluyorlar..

kızlar kızıma hastane cıkısı aldım pembelı ekrulu cok sevmlı bırde kraft cozy bebek arabası aldm hemde 200 tl daha ucuzaa

Hayirli olsuuun kizcee,saglikla kullanin insallah..

Sevindim sizi gulumsettigimize :)
Birsy cikmadi cok sukur,zorlanmadi ama o gun biraz fazla cikolata yedim sanirim ona bagliyorum sebebini alerjik bisy sonucta..

Hem sen bi oturmayacak misin ya :) yine is is,kim dikkat edecek?uzuluyorum valla..Anlik seyler bunlar canim dikkat et..

Gunaydin kizcelerrr biracik okudum gecmisi ama toplu alintilama yapaniom tlfndn.
Kelebekkk arabaniz hayirli olsun bebis icinde hop hop gezsin ins.
Siviticim senin kizcede cicisleri saglikla giysin ins.
Yatili misafirimi sabah gondermis bulunuyorum yorgun ve uykusuz cikilatayim yani..kagan pasa uyusada bende gomsem kafayi ohh misss

ozledıysenız sorun yok

evet aldk arabamızı gelsınde once ben turlıcam oturcam kocam gezdrn benı evn ıcınd eahah saka saka ben bu totoyla bacagmı bıle sıgdıramam ona
ben yaptrdm cnm 19. haftadan snra yapıolar sennde zamnn geldı yaptr tabi...

sen ne bıcım hamılesın oturmuosn hıc totonun uzerıne hep gez burda gezen var gezemeyen varr oohhh masallah
Hb cnm,belli zaten çok hareketli burası maşallah[/QUOTE]
evet hareketlı baya ozellıkle hafta içi

Güle Güle kullansın bebişin aldıklarını,Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş

amin inşallah canım sennde mı kcuuk bebegn var

Of simdi cildiricam yaa annemlerle gidicez ya erdege babam erkenden gitmek istiyor ariyolar cikalim mi diye napicaksa bu yagmurda esim de oyalanip duruyor 2 saat cay iciyo kahve iciyo..imdat deyip hic gitmicem saglik ocagida ogle tatiline girdg icn ondan da vazgectm cuma gidicem imdaaaaâaaatttt

ahahhha cok komedısın heee imdatttttttttttt sivit cıldırdı cekılın kızlarrr her an ustumuze ucabılırrrrrrrrrrr

amin inşallah canım sennde mı kcuuk bebegn var[/QUOTE]
Evet cnm plojovic ile mayıs annelerindeniz..Gerçi benim yaramaz prensesim erkenden geldi 21 nisanda dogum yaptım ama hala mayıs annelerini takip ediyorum

amin inşallah canım sennde mı kcuuk bebegn var
Evet cnm plojovic ile mayıs annelerindeniz..Gerçi benim yaramaz prensesim erkenden geldi 21 nisanda dogum yaptım ama hala mayıs annelerini takip ediyorum[/QUOTE]
masallah allah bagıslasın prensesını bırazck yaramazmıs evet annesı bakalım benm kızım uslu durucak mı sureklı oksuyorum onu konusyrm annecım bekle vaktnı acele etme falan dıorum esmde kımle konusuosn dıo eylul le dıorum

senn kızcenın adı ne bakım

Evet cnm plojovic ile mayıs annelerindeniz..Gerçi benim yaramaz prensesim erkenden geldi 21 nisanda dogum yaptım ama hala mayıs annelerini takip ediyorum
masallah allah bagıslasın prensesını bırazck yaramazmıs evet annesı bakalım benm kızım uslu durucak mı sureklı oksuyorum onu konusyrm annecım bekle vaktnı acele etme falan dıorum esmde kımle konusuosn dıo eylul le dıorum

senn kızcenın adı ne bakım[/QUOTE]
Saol cnm,genelde bebişler beklenen dogum tarihinden 1 hafta önce veya sonra gelebiliyormuş.Senin bebişde kasımda gelebilir,sen hazırlıklarını yap bekle prensesini,bellimi olur belki benim prenses gibi yaramaz çıkar Adını İlayda koyduk cnm,senin bebişde adıyla yaşasın inş,eylül isminide severim Hamileligin nasıl geçiyor,bir sıkıntın var mı?

Insallah uyuyorsunuzdur,gunduzde pek uyunmuyor ama yagmur varsa ordada keyifli olur :) gerci cocuk zaten ne kadar uyuyor ki iste yetiniyoruz..neyse ki atlattin misafirleri..sen uyumazsin aslinda is yaparsin

Tatil basladi oyalanmayin hem yagmurda daha guzeldir deniz ohh miss..
Sen hazirlan bak eniste duser yola hemen..Hayirli yolculuklar kizce..

Nevresimleri makinaya attim.mutfagi hallettim vs taman oglan uyuyor bende yatayin dedim ki su an cin gozlerle bana bakn oglumu salliyorm ki uyusun
Kus uykusu resmen artik onceler az biraz uyuyordu gene sipa.. kizce nasil alerjisi ne durumda canim?

Saol cnm,genelde bebişler beklenen dogum tarihinden 1 hafta önce veya sonra gelebiliyormuş.Senin bebişde kasımda gelebilir,sen hazırlıklarını yap bekle prensesini,bellimi olur belki benim prenses gibi yaramaz çıkar Adını İlayda koyduk cnm,senin bebişde adıyla yaşasın inş,eylül isminide severim Hamileligin nasıl geçiyor,bir sıkıntın var mı? [/QUOTE] ya bnmde sezeryan olursa kasımın son haftasına falan denk gelıyor bakalım hayırlısı masallah adıyla yaasn cok guzel adı varmıs

Cok sukur yoldayiz kalan %10 sarjimla size yetisiyorum :)
Kelebek valla cildircaktim kocanin ustune atlicaktim da neyse cenemi tuttum da kavgasiz cikabildik :)sen iste misin bu hafta?
PLOJOMM hava aciyomus galiba yarin hadi insallah..saglik ocaklari cok ilgili diye ben de duydum ama bizim banka ilgisi izin qlip gidemiyorum ki sen tetenos olmustun dimi doktorum bana bir sey demedi de...

Bu arada yagmur damlasi arkadasim hosgeldin aramiza...gule gule buyut bebisini..

dur sakın ol hayatım sende bnm gıbı cıktın gercı burclarmz aynı huyumuz aynı neysekı kavgasz gurultusz cıkmssnz ıyı bari %10 sarj mı vay beeee bıze olan askından sarjda dayanmıo enısteyede yukle uygulamayaı sarj bıtınce ondan devam edersn bnmkı alıstı artk bsy oluo hadı kızlara haber ver dıo hangı kızlar dıorm aaaa kk canım yedgnı ıctgnı yazıosun dıo ama burdakı dostluktan ne anlar kocalarmzzz hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…