Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ayçiçeği tarlasında fotograflar çektik bugün bir sürü :) bide nal buldum ayciceklerinin ortasında. Uğur getirir mi acep :)

Getirsiiiiin :)
Gorumcenide gordum galiba fotolardan :KK53:

Beni kimse özlememişmi yahuuu..kimse merak etmedimii:KK42:küstüm size...:KK12:ben en iyisi bulgaristana gideyim iki hafta da orda kalayım belki özlersinizzz:KK12:

sayfa değişmişş anlamadm bişey üstten üstten okudm geçmişii:KK34:

Nerde oldugunu biliyorduk kizce neden merak edelim :KK53:

Gecmis olsun canim. Sukur bisy yokmus..Rabbim korusun yavrularimizi.

Amiinn..Sagol canim..:KK16:

tünaydın kızlaarrrrrr hatta günaydın 1 saat olmadı ben uyanalı:KK53:
bu hamileliğin en güzel zamanlarınayım ya enerji patlaması yaşıyorum
gözümü açıp poğaça mayaladım,hadi bize kahvaltıya gelin:KK25:
şimdi de mayalanmasını ve kocişin uyanmasını beklerken size koştummmm:KK55:
bi dee dün düğüne gittik ama 3 aydır hiç topuklu ayakkabı giyemeyen ben 5 aylık hamileyken giymeye kalkıncaaaaa
değil oynamak ayağa bile kalkamadım:-)

Eskişehirrrrrrrrrr:mad:
beni de götürrrrrrr:mad:
kuzummm benim yerime de oranın havasını solu,toprağını öp:-)
biz de eylül sonu gibi gitmeye niyetliyiz bebiş doğmadan...
iyi eğlenceler sizeeee:KK68:

bence de tatil kalabalık güzel oluyor...Biz de Çeşme de arkadaşlarlaydık ya çok güzel oldu...
Sezeni denizde düşündüm deeee çook tatlıııı görüntüler geldi gözümün önüneeeee:KK37:

ooh ben de rahat nefes aldım:KK49:
anne olmak zor di mi..insanın yüreği ağzına geliyor...
Allah'a emanet ki tüm melekler....

canım sen tatildeydin yaaa rahatsız etmeyelim dedik...
yoksa özlemez olur muyuz hiç...
Bulgaristan'a mı gidiyorsunuzzzzzz:KK55:

Ohh masallah :) hamarat kizce:KK19:
Biz gune sunnet cemiyetiyle basladik:KK53:
Sonra da mezarliga gittik,malum..
Simdi de kayinvalidemdeyiz buharlasiyoruz onlari ev daha merkezde ve mustakil cok sicak eridim :KK53:

Cok sukur kizce yokmus birsy,alerji olabilir mi diye dusunmustum ama dun oyle birseyde yememistim..
Buarda gercektrn hayal edince suda ne tatli olur,gerci sen instagramdan Sezen'in bikinii fotografini gormedigin icin daha cok hayal ediyorsun:KK53::KK53:

Gunaydin kizlaaaarrrr:KK68:
Iznimin ilk gununde 9da kalktim:KK1:
Birazdan saglik ocagina gidicz daha once hamileligimi bildirmemistim bi gozukeyim dedim..ordan da erdege gidiyoruzz annemler de bizle doncek:KK55:
Ama hava berbat tum izinlerimde oldugu gibi:-)

alıntılamaktan helak oldum amma cenenız dusmus hafta sonu sizin işiniz yok mu beeeeeeeeeee:KK45::KK45:

Hahahhha senin algilarda pek iyi degilmis o saatte aciktin mi :KK53:
Sutyen iste o ya dikkatli bak:KK31:

Elektriklide en iyi Ameda bildigim..5-6 ay icin alma derim o zamanda alabilirsin,ilk zamanlar manuellede sutleri yedekleyebilirsin zaten 5-6. ay da yogurt yaparsin meyve purelerine katabilirsin..
Bende Lansinoh manuel var canim memnunum yormuyor gercekten..cok derin mevzular be :)

Usudum,bizim burasi zaten tepe,daha da yukari ciktik cig yagiyordu resmen sevindim usudugume :) hararetim gitti..

Hem cikarip taksinlar tabii sonrada azcik evde prova yaparsin :KK19:

Kiyafette ic yani atlet gb kullanabilecegin askili kolsuz ince citcitlilar cok ise yariyor,kaka gecsede..Gezmelik ve sirin tulumlar vs gercekten sira gelmiyor 4 -5. kez giydirmeye..

Cok cok ayip etmis doktor,sebebi ne olursa olsun..sikayetinizi bildirin muhakkak..

Evet e bebektedekide cozydi sanirim aldiniz mi bilmiyorum ama azalmisti bilgin olsun canim..Hayirli olsun minisin kiyafetleri esyalari Allah saglikla kullanmayi nasip etsin,gordum bi kismini sirinenin esyalarinin :KK49::emir_bebek:
evet dr terbıesızlık yaptı ...sınır oldum hıyaragasına

evet cozy aldım n11.com da 699 a ınmıs fıyatı 1-2 gune gelır ınsalah baakalım goruntu guzeldı ınsallah yakındanda ıstedgm gbdır esım yakındanda cok begenmstı ona guvendm zaten

selam kızlar,
çok sıkılıyorum ben evde yaa :KK43:
kv ile olunca her şeyi o yapıyor daha doğrusu her şeye atlıyor o öyle oluncada benim bir şeye elimi süresim gelmiyor.
ne yemek ne ev işi dışarı çıkmak istediğimde bile hemen oda takılıyor peşime peşimize!
ben ne zaman bu eve ait olduğumu hissedicem ya da bu evin bana ait olduğunu.
evlenip gitselerde keşke ya ne biçim bi hayatım var

zaten iş görüşmesi içinde kimse aramıyor bir sürü yerle iletişime geçtim kimseden ses yok bunalıyorum artık.
bide üstüne dizim canımı sıkıyor.

bende bebeğim olsun istiyorum ama bana bile bu kadar müdahale eden bir kv torununa kim bilir neler yapar.
gitsinler ya istemiyorum onları. geçen yine görümcem kirada olan evlerinden bahsetti anne biz seninle oraya gidelim dedi kv yine ne işimiz var orda dedi susturdu kızını. o an var ya ne demek ne işimiz var orası senin evin değil mi git otur işte kızınla dememek için zor tuttum kendimi. ya kocamı öpemiyorum bile görecek diye. hele arkadaşlarım hiç gelmiyorlar hep kv evde diye en çok ona canım sıkılıyor. al git kızını ya git işte
senın su kv sen bır hafta bana gondersene:KK71:bak ben ona neler edecem :p:pbayılıcak bana sana yaptıklanı teker teker odedıp canına okuyayım bırazcık fıstıkkk:KK11:
Kizceleriiimmmmm sabah kalktigimdan beri kosturuyorum...ama size bi ceee diyim dedim..anemler kahvaltiya geldi.sonra annemle kan ter icinde carsilarda gezdik.Masalimiza bikac cici aldik.eve simdi geldim dusa girip dugune kosucaz...tel
Den yaziyorum chormeden yazinca da rahat gibi..acele ettigimden alinti yapip smiley bile ekleyemedim...gece donusum muhtesem olur :)
Optum kiiiii
ne aldınız balkaymagıma:KK70:

Suan ac biri olarak fevkalade gorundu gozume:KK19:iyi iyiiii..

Oglen saatlerinde cam kapi acmayinca biraz iyi :) 5900 du kontrolde Sezen,tasiyamicaz tabii..
Her zamanin zorlugu kolayligi baska be canim,ama tabii ilk zamanlar zor gercekten insan oyle olacagini tahmin edemediginden..simdi gulucukler agular baska ugraslar insana keyifli geliyor :KK70:

Atlatirsin daha neler bekliyor kimbilir,zaman cabuk geciyor..

Buarada senin var mi instagram?

Valla ne dense bos,esin birsey demedikce..Onun acisindan dusununcede zor..Ama gorumcen evlenince hic olmaz ayrilik bence simdiden denenmeli sans..

Ohh oynamaya :KK28:
Gule gule,saglikla kullanin insallah..

oy masallah 6 kılo olmus nerdeyse tatlıskom yerım ben onu ınstagramda paylasım beklıyom buyuk fanıyım kendısının gokhan enıstesı de her gordgnde kurban olurum tatlılıga bak dıo

canişkolaaaarrr:KK31: sizin sütuenle karşılayayım:KK45::KK45: bencede bu kız sütyen sallıyoooo ve bunu ben plojo diyince farkettimm:p:p
sabah 8de gittim kuzişimin yanına güzel bi nikah oldu yarın ver elini eskişehir 2 senedir uğramak nasip olmadı esk e :KK69: özlemiştim kiii:KK37::KK37:

nasılsınz minnoşlarr:KK30::KK30:

aa bizimde haftaya yıldönümümüz valla pahalı olmayan hemde romantik bi süpriz varsa yapabileceğim bende fikir istiyorum kızçe:KK70: ikimize birden güzel bi süpriz bulsak yaa:KK60:
süper olur kuzumm kendi başına çok zevkli olmuyo bence tatil bizde arkadaşlarla eğlendik bu sene ikimiz olunca sıkılıyoruz biz:KK50:
neresi olursa olsun deniz olsun daa hele tatil olsun da daha doğrusu:KK22: vana gelseniz ya van denizine gideriz:-):confused::confused:
dur aklıma gelsın fıkır vercem sana bakalım :KK50: kocısınle basbasa ohh ne romantık bzmde 1 ay snra yıl donumumuz

Menu tamamdir o zmn.
Sezos kac aylik oldu kagan 34 gunlukken 4790 gramdi..cok gibi geldi gozume simdi..evt sanirim buyudugundede bu gunlerini aricaz :) instagramim yok ama aklima dusurdunuz aciyim diyorum bende bos bi zamanimda..eklesiriz.
Bu gecede yanlizim kocis gene nobetci:KK43:
ac ya nıye acmıosun surda kızkıza takılcaz :KK48::KK48:

Selam kızlaaarr bende geldiimmm:KK24:Geç oldu ama Plojovic sayesinde gördüm burayı,arada bir bakıyorum ama yazamadım kısmet bugüneymiş...
selam hg buyur gelll buradan daha zevklı bır yer bulaazsn
Bi takılayım Van'a mı gitsek acaba diye,diyecek hatun iyice sıyırdı:KK53:
Sağolasın canım:KK19:
:KK70::KK70:bncede oyle dıcek kım olsa ole der:KK71:

Amayaa'nın işleri vardı..
Kelebek nasılsın acabaaa merak ettim:KK64:

kelebek ıyı canım merak etme dun delı gıbı temzlık yaptık kocamla evım temız kafam rahat:KK48:

Ayçiçeği tarlasında fotograflar çektik bugün bir sürü :) bide nal buldum ayciceklerinin ortasında. Uğur getirir mi acep :)
senı yakınen takıpteyım sekerım

Minnosumun kakasinda kilcal kilcal kan vardi azcik,gaita testine getirdim bezi,sonucu bekliyoruz kizlar esimle..Dualarinizda bizede yer ayirin..
Ciddi bisy olmadigini dusunuyorum ama bakalimo_O
aman allah korusun bsy cıkmıcak yerm ben mınnosumu annesı bıraz kaka yaparken zorlanmıssa olur ole okur ufler tetası ona

Beni kimse özlememişmi yahuuu..kimse merak etmedimii:KK42:küstüm size...:KK12:ben en iyisi bulgaristana gideyim iki hafta da orda kalayım belki özlersinizzz:KK12:

sayfa değişmişş anlamadm bişey üstten üstten okudm geçmişii:KK34:

benıde kımse ozlememıs bı tek hemserm merak etms nasılsın dıe soruo:mad:aslında kımseyı alıntılamıcaktm ama kıyamadm arkadslarma hepnızı coook sevıom cunkuuu

bayağı bi topladık ama yoruldum bayağı 23 ü sabah 8 de gelecek kamyon 25-29 arası da izin aldım rahat rahat yerleşecem inşallah[/QUOTE]

Birazdan saglik ocagina gidicz daha once hamileligimi bildirmemistim bi gozukeyim dedim..ordan da erdege gidiyoruzz annemler de bizle doncek:KK55:
sen ne bıcım hamılesın oturmuosn hıc totonun uzerıne hep gez burda gezen var gezemeyen varr oohhh masallah:p:p:p:p:p

kızlar kızıma hastane cıkısı aldım pembelı ekrulu cok sevmlı bırde kraft cozy bebek arabası aldm hemde 200 tl daha ucuzaa:KK6:
:KK6:

kızlar kızıma hastane cıkısı aldım pembelı ekrulu cok sevmlıabırde kraft cozy bebek arabası aldm hemde 200 tl daha ucuzaa:KK6:
Kelebekimmm ozlemez olur muyuz seni de tel.den giremiyorum demistin ya ondan yazmadin sandim..
Ne guzel bebek arabasi almisiniz gule gule neseyle binsin eylul...biz de ebebeke baktik su ucuz olana...cok kotu kumasi kagit gibi...biz de internetten alicaz ayni markalar daha uygun..
Bu arada kuzuuu sen tetenoz asisi yaptirdin mi ?simdi saglik ocagna gitcz ya 20.haftada yapiolarms die duydm..
Hee bi de masala tulum sapka vb.aldik..durup durup bakiyorum cok tatlilarrr...

alıntılamaktan helak oldum amma cenenız dusmus hafta sonu sizin işiniz yok mu beeeeeeeeeee:KK45::KK45:

evet dr terbıesızlık yaptı ...sınır oldum hıyaragasına

evet cozy aldım n11.com da 699 a ınmıs fıyatı 1-2 gune gelır ınsalah baakalım goruntu guzeldı ınsallah yakındanda ıstedgm gbdır esım yakındanda cok begenmstı ona guvendm zaten

senın su kv sen bır hafta bana gondersene:KK71:bak ben ona neler edecem :p:pbayılıcak bana sana yaptıklanı teker teker odedıp canına okuyayım bırazcık fıstıkkk:KK11:

ne aldınız balkaymagıma:KK70:

oy masallah 6 kılo olmus nerdeyse tatlıskom yerım ben onu ınstagramda paylasım beklıyom buyuk fanıyım kendısının gokhan enıstesı de her gordgnde kurban olurum tatlılıga bak dıo

dur aklıma gelsın fıkır vercem sana bakalım :KK50: kocısınle basbasa ohh ne romantık bzmde 1 ay snra yıl donumumuz

ac ya nıye acmıosun surda kızkıza takılcaz :KK48::KK48:

selam hg buyur gelll buradan daha zevklı bır yer bulaazsn
:KK70::KK70:bncede oyle dıcek kım olsa ole der:KK71:

kelebek ıyı canım merak etme dun delı gıbı temzlık yaptık kocamla evım temız kafam rahat:KK48:

senı yakınen takıpteyım sekerım

aman allah korusun bsy cıkmıcak yerm ben mınnosumu annesı bıraz kaka yaparken zorlanmıssa olur ole okur ufler tetası ona

benıde kımse ozlememıs bı tek hemserm merak etms nasılsın dıe soruo:mad:aslında kımseyı alıntılamıcaktm ama kıyamadm arkadslarma hepnızı coook sevıom cunkuuu

bayağı bi topladık ama yoruldum bayağı 23 ü sabah 8 de gelecek kamyon 25-29 arası da izin aldım rahat rahat yerleşecem inşallah

sen ne bıcım hamılesın oturmuosn hıc totonun uzerıne hep gez burda gezen var gezemeyen varr oohhh masallah:p:p:p:p:p[/QUOTE]
Hb cnm,belli zaten çok hareketli burası maşallah:KK55:

Gunaydin kizce..Duzelir duzelir hava :)
Onca sicaktan sonra iyi gelir azcik..
Tatil baslamis ohh bol keyifli gecsin insallah..
Saglikocagindanda memnun kalirsin insallah,cok ilgili oluyorlar..

kızlar kızıma hastane cıkısı aldım pembelı ekrulu cok sevmlı bırde kraft cozy bebek arabası aldm hemde 200 tl daha ucuzaa:KK6:

Hayirli olsuuun kizcee,saglikla kullanin insallah..

Sevindim sizi gulumsettigimize :)
Birsy cikmadi cok sukur,zorlanmadi ama o gun biraz fazla cikolata yedim sanirim ona bagliyorum sebebini alerjik bisy sonucta..

Hem sen bi oturmayacak misin ya :) yine is is,kim dikkat edecek?uzuluyorum valla..Anlik seyler bunlar canim dikkat et..

Gunaydin kizcelerrr biracik okudum gecmisi ama toplu alintilama yapaniom tlfndn.
Kelebekkk arabaniz hayirli olsun bebis icinde hop hop gezsin ins.
Siviticim senin kizcede cicisleri saglikla giysin ins.
Yatili misafirimi sabah gondermis bulunuyorum yorgun ve uykusuz cikilatayim yani..kagan pasa uyusada bende gomsem kafayi ohh misss

Kelebekimmm ozlemez olur muyuz seni de tel.den giremiyorum demistin ya ondan yazmadin sandim..
Ne guzel bebek arabasi almisiniz gule gule neseyle binsin eylul...biz de ebebeke baktik su ucuz olana...cok kotu kumasi kagit gibi...biz de internetten alicaz ayni markalar daha uygun..
Bu arada kuzuuu sen tetenoz asisi yaptirdin mi ?simdi saglik ocagna gitcz ya 20.haftada yapiolarms die duydm..
Hee bi de masala tulum sapka vb.aldik..durup durup bakiyorum cok tatlilarrr...
ozledıysenız sorun yok :KK71:

evet aldk arabamızı gelsınde once ben turlıcam oturcam kocam gezdrn benı evn ıcınd eahah saka saka ben bu totoyla bacagmı bıle sıgdıramam ona:KK48:
ben yaptrdm cnm 19. haftadan snra yapıolar sennde zamnn geldı yaptr tabi...

sen ne bıcım hamılesın oturmuosn hıc totonun uzerıne hep gez burda gezen var gezemeyen varr oohhh masallah:p:p:p:p:p
Hb cnm,belli zaten çok hareketli burası maşallah:KK55:[/QUOTE]
evet hareketlı baya ozellıkle hafta içi

Güle Güle kullansın bebişin aldıklarını,Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş:KK68:

amin inşallah canım sennde mı kcuuk bebegn var

Gunaydin kizce..Duzelir duzelir hava :)
Onca sicaktan sonra iyi gelir azcik..
Tatil baslamis ohh bol keyifli gecsin insallah..
Saglikocagindanda memnun kalirsin insallah,cok ilgili oluyorlar..

evet canım aynen bugun nasıl keyfı prensesın

Hayirli olsuuun kizcee,saglikla kullanin insallah..

Sevindim sizi gulumsettigimize :)
Birsy cikmadi cok sukur,zorlanmadi ama o gun biraz fazla cikolata yedim sanirim ona bagliyorum sebebini alerjik bisy sonucta..

Hem sen bi oturmayacak misin ya :) yine is is,kim dikkat edecek?uzuluyorum valla..Anlik seyler bunlar canim dikkat et..

Gunaydin kizcelerrr biracik okudum gecmisi ama toplu alintilama yapaniom tlfndn.
Yatili misafirimi sabah gondermis bulunuyorum yorgun ve uykusuz cikilatayim yani..kagan pasa uyusada bende gomsem kafayi ohh misss

Of simdi cildiricam yaa annemlerle gidicez ya erdege babam erkenden gitmek istiyor ariyolar cikalim mi diye napicaksa bu yagmurda esim de oyalanip duruyor 2 saat cay iciyo kahve iciyo..imdat deyip hic gitmicem saglik ocagida ogle tatiline girdg icn ondan da vazgectm cuma gidicem imdaaaaâaaatttt

Of simdi cildiricam yaa annemlerle gidicez ya erdege babam erkenden gitmek istiyor ariyolar cikalim mi diye napicaksa bu yagmurda esim de oyalanip duruyor 2 saat cay iciyo kahve iciyo..imdat deyip hic gitmicem saglik ocagida ogle tatiline girdg icn ondan da vazgectm cuma gidicem imdaaaaâaaatttt
ahahhha cok komedısın heee imdatttttttttttt sivit cıldırdı cekılın kızlarrr her an ustumuze ucabılırrrrrrrrrrr:KK71::KK71::-)

ozledıysenız sorun yok :KK71:

evet aldk arabamızı gelsınde once ben turlıcam oturcam kocam gezdrn benı evn ıcınd eahah saka saka ben bu totoyla bacagmı bıle sıgdıramam ona:KK48:
ben yaptrdm cnm 19. haftadan snra yapıolar sennde zamnn geldı yaptr tabi...

Hb cnm,belli zaten çok hareketli burası maşallah:KK55:

amin inşallah canım sennde mı kcuuk bebegn var[/QUOTE]
Evet cnm plojovic ile mayıs annelerindeniz..Gerçi benim yaramaz prensesim erkenden geldi 21 nisanda dogum yaptım ama hala mayıs annelerini takip ediyorum:KK66:

amin inşallah canım sennde mı kcuuk bebegn var
Evet cnm plojovic ile mayıs annelerindeniz..Gerçi benim yaramaz prensesim erkenden geldi 21 nisanda dogum yaptım ama hala mayıs annelerini takip ediyorum:KK66:[/QUOTE]
masallah allah bagıslasın prensesını bırazck yaramazmıs evet annesı bakalım benm kızım uslu durucak mı:KK51: sureklı oksuyorum onu konusyrm annecım bekle vaktnı acele etme falan dıorum esmde kımle konusuosn dıo eylul le dıorum:KK48:

senn kızcenın adı ne bakım

Evet cnm plojovic ile mayıs annelerindeniz..Gerçi benim yaramaz prensesim erkenden geldi 21 nisanda dogum yaptım ama hala mayıs annelerini takip ediyorum:KK66:
masallah allah bagıslasın prensesını bırazck yaramazmıs evet annesı bakalım benm kızım uslu durucak mı:KK51: sureklı oksuyorum onu konusyrm annecım bekle vaktnı acele etme falan dıorum esmde kımle konusuosn dıo eylul le dıorum:KK48:

senn kızcenın adı ne bakım[/QUOTE]
Saol cnm,genelde bebişler beklenen dogum tarihinden 1 hafta önce veya sonra gelebiliyormuş.Senin bebişde kasımda gelebilir,sen hazırlıklarını yap bekle prensesini,bellimi olur belki benim prenses gibi yaramaz çıkar:-) Adını İlayda koyduk cnm,senin bebişde adıyla yaşasın inş,eylül isminide severim:KK19: Hamileligin nasıl geçiyor,bir sıkıntın var mı?

Insallah uyuyorsunuzdur,gunduzde pek uyunmuyor ama yagmur varsa ordada keyifli olur :) gerci cocuk zaten ne kadar uyuyor ki iste yetiniyoruz..neyse ki atlattin misafirleri..sen uyumazsin aslinda is yaparsin :KK53:

Tatil basladi oyalanmayin:KK48: hem yagmurda daha guzeldir deniz ohh miss..
Sen hazirlan bak eniste duser yola hemen..Hayirli yolculuklar kizce..

Insallah uyuyorsunuzdur,gunduzde pek uyunmuyor ama yagmur varsa ordada keyifli olur :) gerci cocuk zaten ne kadar uyuyor ki iste yetiniyoruz..neyse ki atlattin misafirleri..sen uyumazsin aslinda is yaparsin :KK53:

Tatil basladi oyalanmayin:KK48: hem yagmurda daha guzeldir deniz ohh miss..
Sen hazirlan bak eniste duser yola hemen..Hayirli yolculuklar kizce..
Nevresimleri makinaya attim.mutfagi hallettim vs taman oglan uyuyor bende yatayin dedim ki su an cin gozlerle bana bakn oglumu salliyorm ki uyusun:KK43:
Kus uykusu resmen artik onceler az biraz uyuyordu gene sipa..:KK43: kizce nasil alerjisi ne durumda canim?

senn kızcenın adı ne bakım
Saol cnm,genelde bebişler beklenen dogum tarihinden 1 hafta önce veya sonra gelebiliyormuş.Senin bebişde kasımda gelebilir,sen hazırlıklarını yap bekle prensesini,bellimi olur belki benim prenses gibi yaramaz çıkar:-) Adını İlayda koyduk cnm,senin bebişde adıyla yaşasın inş,eylül isminide severim:KK19: Hamileligin nasıl geçiyor,bir sıkıntın var mı? [/QUOTE] ya bnmde sezeryan olursa kasımın son haftasına falan denk gelıyor bakalım hayırlısı masallah adıyla yaasn cok guzel adı varmıs

Cok sukur yoldayiz kalan %10 sarjimla size yetisiyorum :)
Kelebek valla cildircaktim kocanin ustune atlicaktim da neyse cenemi tuttum da kavgasiz cikabildik :)sen iste misin bu hafta?
PLOJOMM hava aciyomus galiba yarin hadi insallah..saglik ocaklari cok ilgili diye ben de duydum ama bizim banka ilgisi izin qlip gidemiyorum ki :KK43: sen tetenos olmustun dimi doktorum bana bir sey demedi de...

Bu arada yagmur damlasi arkadasim hosgeldin aramiza...gule gule buyut bebisini..

Cok sukur yoldayiz kalan %10 sarjimla size yetisiyorum :)
Kelebek valla cildircaktim kocanin ustune atlicaktim da neyse cenemi tuttum da kavgasiz cikabildik :)sen iste misin bu hafta?
PLOJOMM hava aciyomus galiba yarin hadi insallah..saglik ocaklari cok ilgili diye ben de duydum ama bizim banka ilgisi izin qlip gidemiyorum ki :KK43: sen tetenos olmustun dimi doktorum bana bir sey demedi de...

Bu arada yagmur damlasi arkadasim hosgeldin aramiza...gule gule buyut bebisini..
dur sakın ol hayatım sende bnm gıbı cıktın gercı burclarmz aynı huyumuz aynı:KK71::KK71: neysekı kavgasz gurultusz cıkmssnz ıyı bari %10 sarj mı vay beeee bıze olan askından sarjda dayanmıo enısteyede yukle uygulamayaı sarj bıtınce ondan devam edersn bnmkı alıstı artk bsy oluo hadı kızlara haber ver dıo :p:phangı kızlar dıorm aaaa kk canım yedgnı ıctgnı yazıosun dıo ama burdakı dostluktan ne anlar kocalarmzzz hıhhh:KK71::KK71:

X