- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.361
günaydın gelincikler
sabah sabah kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler....ama dedim ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün doktoruma bildirmem lazım aynen bi smile gibi masum hatun moduna geçtim boynumu da büktüm... "Makine bi sizin için çalışamaz tahmin edersiniz ki" diye sert çıktı abla... "ama.... " dedim daha içli... "4 gibi gel belki çıkar, bak sadece belki diyorum" dedi abla....
sözün özü bugün haber alır mıyız belli değilöğrenirsek ne ala, öğrenmezsek 3 gün daha bekliycez canlarım... hazır sonuç almaya gitmişken pazartesi bi daha kan veririm, onu da salı alırım... çarşamba da zaten kendi doktorum da randevum var bide orda baktırırım....
Coklu alinti yapmayi beceremedim...Evet SİVİTİCİM esimin 4 aylik bir egitimi var ankarada subr degistirdi cunku. Ee bende onca zaman evde kalmayim kaganla..ordu evide zor olur diye annecime tabisi...kocisi ozlicem ama..
KELEBEK sen istanbuldasin sanirim artik kagana bi sut anasinada bi kayfe yaparsin eylulude gobuste gormus oluruz
Cok sicakkiiii
sivit naber kızçem ben bildgn maf oluyorum ne uyuyabılıorm ne yatakta donebılıorm yıne kılo almsm yandm yandm kontrolden cıktm vallahı sen dıkkat et bari bak benı ornek alllben de çoklu alıntıyı becerememişim
KELEBEK aynıyız canım artan iştah ve vücut ısısı ile başa çıkmaya çalışıyorum..
bi de büyüyen göbiş var tabi...
sen ayrıntılı ultrasona girebildiin mi?
ÇİKOLATAA 4 ay mı istanbulda kalıcaksın
öyleyse süper...eşinle özleşiceğiniz ama Kağanı büyütmek daha kolay olucak senin için...
haftasonları tatilse eşin istanbula gelir arada...
öpüypom ki bendeeeeeee seniiiiiayyyy canımmmm.... Allah yardımcınız olsun, özlem zor... 4 ay da çokama eminim annen bu duruma pek sevinmiştir, kızı geliyo torunu geliyoooo
bu arada site bana da çok zor geliyo ve giresim gelmiyozaten telden girse de atıyo hemen... o sebeple pek uğramıyorum.
asos iyi eğlenceler, kuzenin sonsuza dek mutlu olsun inşallahhh
evkedisi çok geçmiş olsun sana, dikkat et tatlımmmm (öpen sarı kafa yok galiba)
plojo ve sezoşşşşş öporum sizi deeeee, svitiiiiyi deeee, kelebeği deeeeeeee
hepimiz otourup kahve ıcsek 2 gun rahat surer konu konuyu acar muhabbet bıtmez bebeklermz helak olur hehehe..Kizlar girdikce alisiliyor ki bakindikca daha guzel oldugunu dusunuyorum sitenin..daha basit geliyor simdi bana..
Soyle hepimiz oturup bi kahve fln icsek kac saat surer acaba
Bugun halamin oglu ve esi Sezen'i sevmeye geldi..Dun soyledigimin uzerine saka gb di mi?Ankara'dan dayimin kizi whatsapptan resimler gonderdi Sezen'e bisyler almis izde olanlari ayirdi fln..Babam annem her gelen arayan Sezen Sezen,yani ben anlayamiyorum digerlerini bu yuzden sanirim..
Sadece esime saygi duysunlar istiyorum ki ilk gorusmemizde ne kadar kirildigimi dile getirecem,degil mi ki daha dogumdan ciktigim 10gunken bize yorgunuz diye alinmislardida soylediler,birazda kendi yaptiklarini dusunsunler..HIIHHH
Diger kizce bizdeydi bugun gitti,dun Sezen'i biraz oyalamasi bile cok isime yaradi malum esimin yikanacaklar temizler haric 12 tane gomlegi utulenmeyi bekliyordu
Babaanneler gb oldum,hep elimde bisyler bi odadan bi odaya gecerken hep duzeltiryorum bi yandan
Helee uzun uzun banyo yapmak ne buyuk nimett
Hersey silindi bi anda iste en cok esimi ozluyorum..hep..simdi..her zaman..
Aksam cok sicakti bi yandan Sezen'i emzirip bi yandan yastikla esime ruzgar yapiyordum
Hic uzulmesinler istiyorum
hello hello naberrrrr cancannnnnnnnnnnnnnnminnoşlaaaaryorgun bi asen geldiiii oynamaktan helak oldummm güzel bi kına oldu face de ekli arkidişlerimmm resimleri görürler mutkaja insta ya da yüklerim yakında
bu arada ben nikah şahidi olcam kiii kuzenimiiinnnnçok heyecanlıyımm
kızıyoruz hıc gelmıosun pis major :) daha cok gelllKızlar ne olmuş bu kk'ya boyle.bende bir görünüp bir kayboluyorum dimi. Kiziyor musunuz bana? Özlüyorum sizleri ya. Eski işimide özledim galibaevde çok Sıkılıyorum. Faceten de mi eklediniz siz birbirinizi aaaa bak bak neler duyuyorum
gecmısler olsun kuzucukkkkGünaydın bebisler bugün l eskiden oldugu gibi sabah ben açayım dedimgerçi gecede ben kapatmisim
İşe gidenlere allah kolaylık versin evde olanlara sabır versin cokk sıkıcı yaa
Bugün tekrar doktora gidicem dizim için 10:50'de randevum var bakalım bide kv kan verecek önümüzdeki hafta cuma kolonoskopi olacak
öpüyorum hepinizi.
ayy hadı guzel sonuclar beklıyoruz heyecan dorukta amayaaaaagünaydın gelincikler
sabah sabah kalktığım gibi hastaneye gittim kanımı verdim; "Pazartesi alın" dediler....ama dedim ben tüp bebek tedavisi görüyorum bugün doktoruma bildirmem lazım aynen bi smile gibi masum hatun moduna geçtim boynumu da büktüm... "Makine bi sizin için çalışamaz tahmin edersiniz ki" diye sert çıktı abla... "ama.... " dedim daha içli... "4 gibi gel belki çıkar, bak sadece belki diyorum" dedi abla....
sözün özü bugün haber alır mıyız belli değilöğrenirsek ne ala, öğrenmezsek 3 gün daha bekliycez canlarım... hazır sonuç almaya gitmişken pazartesi bi daha kan veririm, onu da salı alırım... çarşamba da zaten kendi doktorum da randevum var bide orda baktırırım.... tabi tüm bu ihtimaller sonucun pozitif olması durumu için geçerli
kuzum benim normal regl tarihim henüz gelmedi, idrar testlerini bilirsin reglin geçtiğinde verir normalde. tüp bebekte çıkanlarda oluyo, çıkmayanlarda oluyo... çıkmazsa canım sıkılır; bebişlerim bendeyse canlarını sıkmak istemem onlarında.... ama elbette çıkanlarda var, riske atmak istemiyorum diyelim. şöyle ki bazen 250 gibi bi değer alıyo arkadaş bizim içimizde uhde ya idrar da çift çizgiyi görememek; eve gelince idrar yapıyo tek çizgi... olabiliyo bu!!! nedeni de beta hcg hormonunun idrara geçme durumunun kişiden kişiye farklılık göstermesi.Normal idrar testi denesen olmaz mi simcikya da kesin olani mi ogrenmek istiyorsun?
Biri icin ne kadar onemli birseyi digerinin bu kadar onemsizlestirmesi cok garip..ahh hayat!
kuzum benim normal regl tarihim henüz gelmedi, idrar testlerini bilirsin reglin geçtiğinde verir normalde. tüp bebekte çıkanlarda oluyo, çıkmayanlarda oluyo... çıkmazsa canım sıkılır; bebişlerim bendeyse canlarını sıkmak istemem onlarında.... riske atmak istemiyorum diyelim. şöyle ki bazen 250 gibi bi değer alıyo arkadaş bizim içimizde uhde ya idrar da çift çizgiyi görememek; eve gelince idrar yapıyo tek çizgi... olabiliyo bu!!! nedeni de beta hcg hormonunun idrara geçme durumunun kişiden kişiye farklılık göstermesi.Normal idrar testi denesen olmaz mi simcikya da kesin olani mi ogrenmek istiyorsun?
Biri icin ne kadar onemli birseyi digerinin bu kadar onemsizlestirmesi cok garip..ahh hayat!
Coklu alinti yapmayi beceremedim...Evet SİVİTİCİM esimin 4 aylik bir egitimi var ankarada subr degistirdi cunku. Ee bende onca zaman evde kalmayim kaganla..ordu evide zor olur diye annecime tabisi...kocisi ozlicem ama..
KELEBEK sen istanbuldasin sanirim artik kagana bi sut anasinada bi kayfe yaparsin eylulude gobuste gormus oluruz
Cok sicakkiiii
sivit naber kızçem ben bildgn maf oluyorum ne uyuyabılıorm ne yatakta donebılıorm yıne kılo almsm yandm yandm kontrolden cıktm vallahı sen dıkkat et bari bak benı ornek alllben de çoklu alıntıyı becerememişim
KELEBEK aynıyız canım artan iştah ve vücut ısısı ile başa çıkmaya çalışıyorum..
bi de büyüyen göbiş var tabi...
sen ayrıntılı ultrasona girebildiin mi?
ÇİKOLATAA 4 ay mı istanbulda kalıcaksın
öyleyse süper...eşinle özleşiceğiniz ama Kağanı büyütmek daha kolay olucak senin için...
haftasonları tatilse eşin istanbula gelir arada...
öpüypom ki bendeeeeeee seniiiiiayyyy canımmmm.... Allah yardımcınız olsun, özlem zor... 4 ay da çokama eminim annen bu duruma pek sevinmiştir, kızı geliyo torunu geliyoooo
bu arada site bana da çok zor geliyo ve giresim gelmiyozaten telden girse de atıyo hemen... o sebeple pek uğramıyorum.
asos iyi eğlenceler, kuzenin sonsuza dek mutlu olsun inşallahhh
evkedisi çok geçmiş olsun sana, dikkat et tatlımmmm (öpen sarı kafa yok galiba)
plojo ve sezoşşşşş öporum sizi deeeee, svitiiiiyi deeee, kelebeği deeeeeeee
hepimiz otourup kahve ıcsek 2 gun rahat surer konu konuyu acar muhabbet bıtmez bebeklermz helak olur hehehe..Kizlar girdikce alisiliyor ki bakindikca daha guzel oldugunu dusunuyorum sitenin..daha basit geliyor simdi bana..
Soyle hepimiz oturup bi kahve fln icsek kac saat surer acaba
Bugun halamin oglu ve esi Sezen'i sevmeye geldi..Dun soyledigimin uzerine saka gb di mi?Ankara'dan dayimin kizi whatsapptan resimler gonderdi Sezen'e bisyler almis izde olanlari ayirdi fln..Babam annem her gelen arayan Sezen Sezen,yani ben anlayamiyorum digerlerini bu yuzden sanirim..
Sadece esime saygi duysunlar istiyorum ki ilk gorusmemizde ne kadar kirildigimi dile getirecem,degil mi ki daha dogumdan ciktigim 10gunken bize yorgunuz diye alinmislardida soylediler,birazda kendi yaptiklarini dusunsunler..HIIHHH
Diger kizce bizdeydi bugun gitti,dun Sezen'i biraz oyalamasi bile cok isime yaradi malum esimin yikanacaklar temizler haric 12 tane gomlegi utulenmeyi bekliyordu
Babaanneler gb oldum,hep elimde bisyler bi odadan bi odaya gecerken hep duzeltiryorum bi yandan
Helee uzun uzun banyo yapmak ne buyuk nimett
Hersey silindi bi anda iste en cok esimi ozluyorum..hep..simdi..her zaman..
Aksam cok sicakti bi yandan Sezen'i emzirip bi yandan yastikla esime ruzgar yapiyordum
Hic uzulmesinler istiyorum
hello hello naberrrrr cancannnnnnnnnnnnnnnminnoşlaaaaryorgun bi asen geldiiii oynamaktan helak oldummm güzel bi kına oldu face de ekli arkidişlerimmm resimleri görürler mutkaja insta ya da yüklerim yakında
bu arada ben nikah şahidi olcam kiii kuzenimiiinnnnçok heyecanlıyımm
kızıyoruz hıc gelmıosun pis major :) daha cok gelllKızlar ne olmuş bu kk'ya boyle.bende bir görünüp bir kayboluyorum dimi. Kiziyor musunuz bana? Özlüyorum sizleri ya. Eski işimide özledim galibaevde çok Sıkılıyorum. Faceten de mi eklediniz siz birbirinizi aaaa bak bak neler duyuyorum
gecmısler olsun kuzucukkkkGünaydın bebisler bugün l eskiden oldugu gibi sabah ben açayım dedimgerçi gecede ben kapatmisim
Bugün tekrar doktora gidicem dizim için 10:50'de randevum var bakalım bide kv kan verecek önümüzdeki hafta cuma kolonoskopi olacak
öpüyorum hepinizi.
ayy hadı guzel sonuclar beklıyoruz heyecan dorukta amayaaaaagünaydın gelincikler
sözün özü bugün haber alır mıyız belli değilöğrenirsek ne ala, öğrenmezsek 3 gün daha bekliycez canlarım... hazır sonuç almaya gitmişken pazartesi bi daha kan veririm, onu da salı alırım... çarşamba da zaten kendi doktorum da randevum var bide orda baktırırım.... tabi tüm bu ihtimaller sonucun pozitif olması durumu için geçerli
canım hoşgeldin ben kendi adıma kızmıyorum ama hani özlüyorum eskisi gibi aramızda değilsin yaKızlar ne olmuş bu kk'ya boyle.bende bir görünüp bir kayboluyorum dimi. Kiziyor musunuz bana? Özlüyorum sizleri ya. Eski işimide özledim galibaevde çok Sıkılıyorum. Faceten de mi eklediniz siz birbirinizi aaaa bak bak neler duyuyorum
Günaydın bebisler bugün l eskiden oldugu gibi sabah ben açayım dedimgerçi gecede ben kapatmisim
öpüyorum hepinizi.
plojocaaanOhh guzel gecmiss
Butun nikah sahitleri asık olsun bence
Ben 10 senedir evli birbirlerine cok asik kuzenimin esini secmistim,cokta severim enistemi nedense hep nikah sahidinin ornek biri olmasini istemistim..
canişimmmm güzel sonuçlarını merakla ve dualarla bekliyoruzzgünaydın gelincikler
sözün özü bugün haber alır mıyız belli değilöğrenirsek ne ala, öğrenmezsek 3 gün daha bekliycez canlarım... hazır sonuç almaya gitmişken pazartesi bi daha kan veririm, onu da salı alırım... çarşamba da zaten kendi doktorum da randevum var bide orda baktırırım....
canım hoşgeldin ben kendi adıma kızmıyorum ama hani özlüyorum eskisi gibi aramızda değilsin yaKızlar ne olmuş bu kk'ya boyle.bende bir görünüp bir kayboluyorum dimi. Kiziyor musunuz bana? Özlüyorum sizleri ya. Eski işimide özledim galibaevde çok Sıkılıyorum. Faceten de mi eklediniz siz birbirinizi aaaa bak bak neler duyuyorum
Günaydın bebisler bugün l eskiden oldugu gibi sabah ben açayım dedimgerçi gecede ben kapatmisim
öpüyorum hepinizi.
plojocaaanOhh guzel gecmiss
Butun nikah sahitleri asık olsun bence
Ben 10 senedir evli birbirlerine cok asik kuzenimin esini secmistim,cokta severim enistemi nedense hep nikah sahidinin ornek biri olmasini istemistim..
canişimmmm güzel sonuçlarını merakla ve dualarla bekliyoruzzgünaydın gelincikler
minnoşşummm nennoşcaannnnn nasılsın kuzummmevet ben ıstanbuldayım canım beklerımmm hemde eylülle beraber cok mutlu oluruz kiiiii kaganıda hem yemiş olurum bu arada esinden ayrı kalcgna uzuldm cokta uzun bir süreymiş ama napıcan
sivit naber kızçem ben bildgn maf oluyorum ne uyuyabılıorm ne yatakta donebılıorm yıne kılo almsm yandm yandm kontrolden cıktm vallahı sen dıkkat et bari bak benı ornek alll
öpüypom ki bendeeeeeee seniiiii
hepimiz otourup kahve ıcsek 2 gun rahat surer konu konuyu acar muhabbet bıtmez bebeklermz helak olur hehehe..
hello hello naberrrrr cancannnnnnnnnnnnnnn
kızıyoruz hıc gelmıosun pis majordaha cok gelll
gecmısler olsun kuzucukkkk
ayy hadı guzel sonuclar beklıyoruz heyecan dorukta amayaaaaa
iyi diyelim iyi olsun kuzum iş güç devam haftaya bırakıyorum işte kızım bıraz tehlıkede yıne daha cok riske atamıcam dınlenıcem ınsallahminnoşşummm nennoşcaannnnn nasılsın kuzummm
günaydın gelincikler
SWEAT & KELEBEK
E-Bebek'te ki kampanyalara bakin,arabalar var cok detaya girmedim ama yakininizda magazasi varsa gidip gorursunuzde..3 lu takimpuset takma yeriyle ya da pusetli olanlar vardi sajirim
evet ben ıstanbuldayım canım beklerımmm hemde eylülle beraber cok mutlu oluruz kiiiii kaganıda hem yemiş olurum bu arada esinden ayrı kalcgna uzuldm cokta uzun bir süreymiş ama napıcan
sivit naber kızçem ben bildgn maf oluyorum ne uyuyabılıorm ne yatakta donebılıorm yıne kılo almsm yandm yandm kontrolden cıktm vallahı sen dıkkat et bari bak benı ornek alll
öpüypom ki bendeeeeeee seniiiii
hepimiz otourup kahve ıcsek 2 gun rahat surer konu konuyu acar muhabbet bıtmez bebeklermz helak olur hehehe..
hello hello naberrrrr cancannnnnnnnnnnnnnn
kızıyoruz hıc gelmıosun pis majordaha cok gelll
gecmısler olsun kuzucukkkk
ayy hadı guzel sonuclar beklıyoruz heyecan dorukta amayaaaaa
günaydınlarrr tatlı gelinciklerrr
dün çok yorgun olmam nedeniyle size doğru düzgün yazmamışım
az önce uyandığım için kafamı hala toplayamadım
canım hoşgeldin ben kendi adıma kızmıyorum ama hani özlüyorum eskisi gibi aramızda değilsin ya
evettt ekleştik biz face insta hangisi varsasenle zaten insta da arkadaşız
dizin hala geçmedi mi kuzum
kv nin neyi var
plojocaaanminnoş benimki öyle bi anda oldu benim 2 tane yakın kuzenim var çocukluğumuzdan beri beraber geçti her günümüz onları ayırmak istemedim hiç kırılsınlar istemedim yani ama şimdi biri bana nikah şahidim olur musun dedi duygulandık ikimizde ağladık bende mahçup oldum
canişimmmm güzel sonuçlarını merakla ve dualarla bekliyoruzz
miniklerimiz haber getireceekkk
size yazarkende bi arkadaşımın 1.5 aylık hamile olduğunu öğrendim kiiii
ne mutlu bi günn
malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
çıkmış canım, netten bakılabiliyomuş ama iş yerimde meb bazı yerleri yasakladığı için girip kontrol edememiştim eve gidince baktım çıkmış, yanılma payı yok tatlım.... üzülmenizi istemiyorum kiiii, bi kısmınız gebe, bi kısmınız emziriyo sizlerin üzülmeye pek hakkı yok yaniçıkmış mı ki sonuç
canım gerçekten inanılmaz üzüldüm..inanmak istemedim..hatta yanılma payı var mı diye bile düşündüm..
ama dediğin gibi her şey Allah'tan ve kesin başka bi süpriz seni bekliyor...
tüp bebekle olmayıp doğal yollarla hamile kalan çok tanıdığım var...
sen o kadar mantıklı ve güçlü bi insansın ki zaten kendini bırakmıcağına umudunu kaybetmiceğine eminim ben..
ve eminim ki birgün senin bebişi sevmeye gelicem...
SENİ ÇOOK SEVİYORUM AMAYACIM...
günaydınlarrr tatlı gelinciklerrr
dün çok yorgun olmam nedeniyle size doğru düzgün yazmamışım
az önce uyandığım için kafamı hala toplayamadım
plojocaaanminnoş benimki öyle bi anda oldu benim 2 tane yakın kuzenim var çocukluğumuzdan beri beraber geçti her günümüz onları ayırmak istemedim hiç kırılsınlar istemedim yani ama şimdi biri bana nikah şahidim olur musun dedi duygulandık ikimizde ağladık bende mahçup oldum
canişimmmm güzel sonuçlarını merakla ve dualarla bekliyoruzz
miniklerimiz haber getireceekkk
size yazarkende bi arkadaşımın 1.5 aylık hamile olduğunu öğrendim kiiii
ne mutlu bi günn
geleleım bana kızlar ben işi bırakıyorum artk evd eistirahat edecegm doguma kadr yataktan pek kalkmıcam arada grer sıze yazarm aksamları esımn pcsnden tlfn uygulamasnı kullanamıyorum eylül ayndakı ucak bıletlermde ıptal ucagada bınemıcem kızım yıne rıskte tansıyonum hep yuksek nerdeyse hıc dusmuo artk yatıcam anlcgnz onmzdekı hafta daha calsıp bırakıyorum
bu günnn izine çıkmadan önceki son iş günümmmm
haftaya sivit tatildeeee
bu arada hamile olmanın faydaları müdür bugün herkesin burnundan getiriyor satış yapın diye bana sadace iyi tatiller sivit dediii
aa ben de bu gün facebook reklamlarında gördüm..
ebebekte 380 tlye travel sistem var..çok çok uygun ama bilemedim nasıl olur ki...
bizim beğendiğimiz 850 tl falandı..aradaki farkla bütün kıyafetleri alırız düşüncek olursak
eşimle bi konuşayım da bakalım...
sağol haber verdiğin için tatlış..
bu aradaa ben eski msjları alıntılamamışım..
o akşam kv de yemek yedim...çünkü gittiğimizde kadın sağolsu salata bile yapmıştı...yemekleri de ısıtmış..nasıl yemiyim...
zaten istemem yan cebime :)
bu arada Sezoş 6 kilo mu olduuu maaşallah büyümüş kii
çıkmış canım, netten bakılabiliyomuş ama iş yerimde meb bazı yerleri yasakladığı için girip kontrol edememiştim eve gidince baktım çıkmış, yanılma payı yok tatlım.... üzülmenizi istemiyorum kiiii, bi kısmınız gebe, bi kısmınız emziriyo sizlerin üzülmeye pek hakkı yok yaniben iyiym çok şükür, Rabbim dediğim gibi daha iyisini nasip edecektir... yani inşallah
ayrıca bende sizleri çoooookkkkk seviyorummmm