Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Sende seviliyorsun kii:KK19::p
Hayırlısıyla beklemeye devam canım,bende birçok kişi biliyorum tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalan..
üzüldüm çok ama gercekten olabilecekleri düşününce Rabbim böyle layık görmüşse var elbet bi hayrı diyoruz..
Kan oldugu için yanılma payı yok sanırım ama erken olma ihtimali var mı kio_O
yok tatlım zaten doktorla da görüşüldü, ilaçları bırakmam söylendi. 26 ağustos da görüşmeye gidicem... araştırılmasını istiyorum eşimin ve benim kromozom yapılarımız mı uyuşmuyor nedir bi baksınlar... böyle şeyler olabiliyor....

bu günnn izine çıkmadan önceki son iş günümmmm:KK70:
haftaya sivit tatildeeee:KK47:
bu arada hamile olmanın faydaları müdür bugün herkesin burnundan getiriyor satış yapın diye bana sadace iyi tatiller sivit dediii:KK49:

kuzuumm inan sabah yataktan kalktım aklıma ilk sen geldin...
inşallahh bu gün 4te muhteşem haberlerini alıcaz kii:KK45:
hemencik yaz bize...
cuma vakti yine tüm dualarım seninlleeee:KK36:

aa ben de bu gün facebook reklamlarında gördüm..
ebebekte 380 tlye travel sistem var..çok çok uygun ama bilemedim nasıl olur ki...
bizim beğendiğimiz 850 tl falandı..aradaki farkla bütün kıyafetleri alırız düşüncek olursak:KK39:
eşimle bi konuşayım da bakalım...
sağol haber verdiğin için tatlış..

bu aradaa ben eski msjları alıntılamamışım..
o akşam kv de yemek yedim...çünkü gittiğimizde kadın sağolsu salata bile yapmıştı...yemekleri de ısıtmış..nasıl yemiyim...
zaten istemem yan cebime :)

bu arada Sezoş 6 kilo mu olduuu maaşallah büyümüş kii:nazar:

canımmm tüm msjların için burdan yazayım..ben de kilo almaya başladım ama baştan verdiğim için çok belli olmadı hamile kaldığım kilodan 1 kg fazlayım ama göbeğin maşallahı var ...
sen toplamda 5kg aldın mı?

kıyamam senin tansiyonun mu çıktı?benim de hep düşük hep bayılma hissi baş dönmesi var..
işten çıkman iyi olur yatıp dinlenirsin Eylül de dinlenir..
sakın moralini bozma..her hamilelikte sıkıntılar oluyor bakalım beni neler bekliyor:KK43:

nikahına beni çağr sevgilimmmmm:KK75::KK75:
benim de çok yakın 3 arkadaşım var sizden yakın olmasın ben de kimseyi küstürmiyim diye dayımı nikah şahidim yaptım..
kuzenin çok mutlu olsun inşallah....
e şahidi çok tatlı ve mutlu kesin mutlu olur kiiii:KK73::KK73:

MAJORRR seni alıntılamamışım...
çok geçmiş olsun da özletme kendini çookkk:KK35:

cnm bene bugun e bebek ın sıtesnde gordm ben kraft cozy ıstıodum 900den 700 e dusmus bakalım belkı yarn alrm zaten butcemı 700 e kadr ayarlamstm fazlasnı vermıcektm ısıme yaradı... 350 lik arabalara bnm bakasım gelmıo ne dense ya sankı uydurukmus gbıme gelıo sızler ne dusunuosnz smdı sıvıt sen oyle dıyınce bende bakablrm die dusunmeende edemedm... olurmu sızce kullanıslımdr acaba

cnm ben 5 kılo almstm ama artk 7 kılo almısım cok fena şiştimmmm cokkk

malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
amayaaa canım hakkında hayrlısı olsun ınan cok uzuldm coook yuce rabbım en ıyısını bılır allahın ıznıyle bebegnı sevıcez ben hala gonulden ınanıyorummm

Daha güzel olmuş o zaman :KK39:
Hayırlı olsun bebiş yalnız ilk senin diye okudum bildiğin gözlerim pörtledi:KK57::p

Kuzucum Allah saglıkla kavustursun inşallah,Eylul akıllı kız seni dinlendirecek..Hayırlısıyla gececek inşallah..Tansiyon aleti al da kendine,cıkması malesef tehlikeli..
Hayırlısıyla gelecek inşallah Eylül:KK19:

Mesela kraft'ın renkli bir arabası var resimlerde cok iyi ama yakından görünce cok hantal gelmişti bana,o yuzden yakından görmek faydalı,gördüğün birseyi internettende alabilrsin sonucta..
Ebebekte genelde kampanyalar oluyor coktandır bakmamıştım bugun bakınca aklıma siz geldiniz..

iyi yapmışşsın yemekle :)

Evet buarada buyumus,61 cm 5.900 kg olmuş..Fazla kilo almıs azcık dedi ebe :KK22:

Hayırlısıyla beklemeye devam canım,bende birçok kişi biliyorum tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalan..
üzüldüm çok ama gercekten olabilecekleri düşününce Rabbim böyle layık görmüşse var elbet bi hayrı diyoruz..

eylul akıllı teyzesı evet uzmıcek benı ama bugun benı doktorum cok uzdu tlfnu resmen yuzume kapadı adam ve ben cok agladım bebegm zaten rısklı yerde ve bana davranısı benı mahvettı esıme soyledm esımde aradı problemn ne oldgnu sordu dr a bılmem ne cok sınırlendı kocacım hastane yonetmını arayıp sıkayette bulundu smdı benm doguma ne kaldı nerden dr bulcam en bastan durumu nasıl anlatıcam heposnı gectm napcm ben yaaa hıc keyfm yok smdı merak edersnz yarn sakın kafayla anlatrm bugun hıc yazck halım yok daha

bu arada hamile olmanın faydaları müdür bugün herkesin burnundan getiriyor satış yapın diye bana sadace iyi tatiller sivit dediii:KK49:

hemencik yaz bize...

ebebekte 380 tlye travel sistem var..çok çok uygun ama bilemedim nasıl olur ki...
bizim beğendiğimiz 850 tl falandı..aradaki farkla bütün kıyafetleri alırız düşüncek olursak:KK39:

o akşam kv de yemek yedim...çünkü gittiğimizde kadın sağolsu salata bile yapmıştı...yemekleri de ısıtmış..nasıl yemiyim...

canımmm tüm msjların için burdan yazayım..ben de kilo almaya başladım ama baştan verdiğim için çok belli olmadı hamile kaldığım kilodan 1 kg fazlayım ama göbeğin maşallahı var ...

kıyamam senin tansiyonun mu çıktı?benim de hep düşük hep bayılma hissi baş dönmesi var..
sakın moralini bozma..her hamilelikte sıkıntılar oluyor bakalım beni neler bekliyor:KK43:

benim de çok yakın 3 arkadaşım var sizden yakın olmasın ben de kimseyi küstürmiyim diye dayımı nikah şahidim yaptım..

cnm bene bugun e bebek ın sıtesnde gordm ben kraft cozy ıstıodum 900den 700 e dusmus bakalım belkı yarn alrm zaten butcemı 700 e kadr ayarlamstm fazlasnı vermıcektm ısıme yaradı... 350 lik arabalara bnm bakasım gelmıo ne dense ya sankı uydurukmus gbıme gelıo sızler ne dusunuosnz smdı sıvıt sen oyle dıyınce bende bakablrm die dusunmeende edemedm... olurmu sızce kullanıslımdr acaba

malesef ki benim için henüz zamanı gelmemiş arkadaşlar.... inşallah Rabbim daha güzel sürprizler hazırlamıştır bana ve ben gibi bekleyenlere....
amayaaa canım hakkında hayrlısı olsun ınan cok uzuldm coook yuce rabbım en ıyısını bılır allahın ıznıyle bebegnı sevıcez ben hala gonulden ınanıyorummm

Daha güzel olmuş o zaman :KK39:
Hayırlı olsun bebiş yalnız ilk senin diye okudum bildiğin gözlerim pörtledi:KK57::p

Kuzucum Allah saglıkla kavustursun inşallah,Eylul akıllı kız seni dinlendirecek..Hayırlısıyla gececek inşallah..Tansiyon aleti al da kendine,cıkması malesef tehlikeli..
Hayırlısıyla gelecek inşallah Eylül:KK19:

Mesela kraft'ın renkli bir arabası var resimlerde cok iyi ama yakından görünce cok hantal gelmişti bana,o yuzden yakından görmek faydalı,gördüğün birseyi internettende alabilrsin sonucta..
Ebebekte genelde kampanyalar oluyor coktandır bakmamıştım bugun bakınca aklıma siz geldiniz..

iyi yapmışşsın yemekle :)

Evet buarada buyumus,61 cm 5.900 kg olmuş..Fazla kilo almıs azcık dedi ebe :KK22:

eylul akıllı teyzesı evet uzmıcek benı ama bugun benı doktorum cok uzdu tlfnu resmen yuzume kapadı adam ve ben cok agladım bebegm zaten rısklı yerde ve bana davranısı benı mahvettı esıme soyledm esımde aradı problemn ne oldgnu sordu dr a bılmem ne cok sınırlendı kocacım hastane yonetmını arayıp sıkayette bulundu smdı benm doguma ne kaldı nerden dr bulcam en bastan durumu nasıl anlatıcam heposnı gectm napcm ben yaaa hıc keyfm yok smdı merak edersnz yarn sakın kafayla anlatrm bugun hıc yazck halım yok daha

yok tatlım zaten doktorla da görüşüldü, ilaçları bırakmam söylendi. 26 ağustos da görüşmeye gidicem... araştırılmasını istiyorum eşimin ve benim kromozom yapılarımız mı uyuşmuyor nedir bi baksınlar... böyle şeyler olabiliyor....

Anladim canim..Evet birsuru sey duyuyoruz olabilir,insallah giderilecek birsyler cikar cikarsada ya da sen ugrasirken yine,gelir minik..Hayirlisi..
Kendini uzme demeyecegim,elinden gelen kadar hayirlisi diyeceksin zaten,icinden gelen neyse de o kadar uzulecen ya da teselli edecek kendini..cok guclusun biliyoruz..
Insan kendi icin guclu Allah korusun karsisinda caresizligi olan bir evlat olsa o zaman daha aci..
Rabbim neylerse guzel eyler..

Gerekcesi ne olursa olsun endiseleriniz var ve sizr iyi davranmak zorunda bence..uzuldum..Ama uzulme herseyde bi hayir vardir,daha yolun yarisi..Daha iyi birini bulursunuz insallah..
Sen ne zaman iyi hissedersen yaz tabii kizce,sikma canini,saril annene sevgiline :)

Buarada arabalarda o kadar ucuz olanlar pusetsizdir,puset ek fiyata girer..
Zaten pusetsiz alinacaksa biraz buyuyunce baston araba alinir ama bebek arabasi alinmasada arac varsa oto koltugu almak gerekiyor..Hooaaff karisik isler.

ya kızlar ben br sürü alıntı yaptım hiç biri olmamış ama :KK43:

aklımda kalanları yazayım öyleyse...

Amaya'cım umarım her şey hayrlısıyla olur. seni çok seviyorum gerçekten umudunu kaybetme o bebiş buraya gelecek :)

Nenacım geçmiş olsun çık işten dinlen gerçekten

huu huu ben geldimmm...
kv bizdeydi..bu gün eşimle doktora gittiler dönüşte bize gelmişler...
yemek falan yedik gitti...ben de size koştum...:KK31:

canım bencede araştırın...inşallah bi sorun varsa tespit edilir de miniş kendiliğinden gelir:KK54:
ben gerçekten yürekten inanıyorum...sizinki fazla nazlı çıktı :KK37:

canım ne biçim o doktor yaaaaa...
gıcık oldum..benim de arayp sayıp saydırasım geldiiiEn Büyük KK
bunlar psikolojiden ne anlar....beddua etmek istemiyorum ama Allah herkese kalbine göre versin....

bu arada evet bana da uydurukmuş gibi geldi o arabalar:KK51:
sanırım bizde 750 tllik falan bir şey alıcaz...
bi de süt sağma makinesi almam lazım...çok para lazım çooookkk....

Anladim canim..Evet birsuru sey duyuyoruz olabilir,insallah giderilecek birsyler cikar cikarsada ya da sen ugrasirken yine,gelir minik..Hayirlisi..
Kendini uzme demeyecegim,elinden gelen kadar hayirlisi diyeceksin zaten,icinden gelen neyse de o kadar uzulecen ya da teselli edecek kendini..cok guclusun biliyoruz..
Insan kendi icin guclu Allah korusun karsisinda caresizligi olan bir evlat olsa o zaman daha aci..

Gerekcesi ne olursa olsun endiseleriniz var ve sizr iyi davranmak zorunda bence..uzuldum..Ama uzulme herseyde bi hayir vardir,daha yolun yarisi..Daha iyi birini bulursunuz insallah..
Sen ne zaman iyi hissedersen yaz tabii kizce,sikma canini,saril annene sevgiline :)

Zaten pusetsiz alinacaksa biraz buyuyunce baston araba alinir ama bebek arabasi alinmasada arac varsa oto koltugu almak gerekiyor..Hooaaff karisik isler.

o 350 lik olanda araba koltuğu da vardı...normalde 500 tlmiş sanırım indirime girmiş..
puset ne onu bile bilmiyorum:KK70:
işte oturulucak yer olsun bi de araba koltuğu olsun yeter :p
siz Sezoşa yeni kıyafetler almaya başladınız mı yoksa doğmadan mı aldınız?
kaçıncı aya kadar kıyafet alayım onu hesapıyım dedim..

bu aradaa yarın annemler geliyorrrr:KK70:
çok yakın bi tanıdığımızın düğünü var akşam oraya gidicez..
sabah kavaltıya gelicekler..sonra da Masala alışveriş yapıcaz biraz...
gerçi erken ama heveslendik işteee:KK31:

öptüm hepiniziii...iyi gecelerrrrrrr:KK24:

geleleım bana kızlar ben işi bırakıyorum artk evd eistirahat edecegm doguma kadr yataktan pek kalkmıcam arada grer sıze yazarm aksamları esımn pcsnden tlfn uygulamasnı kullanamıyorum eylül ayndakı ucak bıletlermde ıptal ucagada bınemıcem kızım yıne rıskte tansıyonum hep yuksek nerdeyse hıc dusmuo artk yatıcam anlcgnz onmzdekı hafta daha calsıp bırakıyorum:KK42:

canımm eylül herşeyden önemli tabiki:emir_bebek::emir_bebek: azıcık da evde anne kız takılın bakalım doğuma kadar:KK6::KK6::KK37: şaka bi yana geçmiş olsun canımıniçio_Oo_O

hemencik yaz bize...

canımm ooo anenler gideli çok olmuştu ne güzel hasret giderirsiniz yaa:KK37::KK37::KK19::KK19:
masala ciciler felan sizin için güzel bi gün ki yarınnnn:confused::confused::KK28::KK28:

aynı kafadaymışız yani milleti kırcam diye aklım çıkıyo benim bu huyumu hiç sevmiyorum:KK1::KK1:

bu arada kuzucaaan tatildesin şuaaannnn hem de 9 güüünnn:KK73::KK73::KK73::cool::cool:

canımmın içi inan o kadar üzüldüm ki ama sonra da düşündüm ki Allah'ım evlat verse de sağlıklı olmasa...o_Oo_O
o yüzden Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahh canım. umudunu yitirmeo_O minnoşumuz en yakın zamanda gelicek aramıza inanıyorummm:KK36::KK36:

huu huu ben geldimmm...

canım bencede araştırın...inşallah bi sorun varsa tespit edilir de miniş kendiliğinden gelir:KK54:

bunlar psikolojiden ne anlar....beddua etmek istemiyorum ama Allah herkese kalbine göre versin....

o 350 lik olanda araba koltuğu da vardı...normalde 500 tlmiş sanırım indirime girmiş..

huu huu ben geldimmm...

Puset kucuk olan bebek arabasinda ilk aylarda kullaniyorsun sonra bebek arabasina buyuk olan kisim takiliyor,kendi aracinizdada kullaniyorsun..

Sagim icin elektrikli mi dusunuyorsun?

Kiyafet iside bana bi tanidigimdan cok kucukler geldi ve o kadar isime yaradi ki canim ,ben almaya ciksam bunlari almazdim kesin diyorum hep..
Cok begendigim seyleri aldim tabii,simdide oyle ama buyukler bile var suan gelenler vs..Hala aliyorlar dusun :)

Cok kucuk seyler almana gerek yok..yazarim..

Esimle kacamak yaptik:KK68:
Cok iyi geldi behh :-)
Bu yaz gunu usuyup ustume polar istedik,malum isin icinde sut olunca daha vahim oluyor..

Buarada bu smile :KK31: bayrak gb gorurdum hep ama sutyen salliyor yahu hahahha gece gece algida bi problem mi yasiyorum yoksa :confused:temiz hava mi carpti yoksa:KK33:

biz de eşimle film izleyelim dedik daha filmi indirme aşamasında uyuyakalmışım:KK53:
şimdi yatağa geçmeden tek gözüm kapalı size yazayım didimmmmmm....

Puset kucuk olan bebek arabasinda ilk aylarda kullaniyorsun sonra bebek arabasina buyuk olan kisim takiliyor,kendi aracinizdada kullaniyorsun..

Sagim icin elektrikli mi dusunuyorsun?

Kiyafet iside bana bi tanidigimdan cok kucukler geldi ve o kadar isime yaradi ki canim ,ben almaya ciksam bunlari almazdim kesin diyorum hep..
Cok begendigim seyleri aldim tabii,simdide oyle ama buyukler bile var suan gelenler vs..Hala aliyorlar dusun :)

Cok kucuk seyler almana gerek yok..yazarim..
hıı onun adı puset miydiiiiiii:KK45:
zaten bi bebek arabası soruyoruz satış danışmanları o arabaya her seferinde birini takıyor birini çıkarıyor,açıyor kapatıyor başımız dönüyor....artık sakin olun diyesim geliyor satış danışmanlarına:KK45:
ama bak puset olduğunu senden öğrendimmmm:KK49:
kıyafet konusunda şanslıymışınız canım...zaten yepyeni kalıyodur kıyafetler..3 kez zor giyerler ki bu aylarda hemen büyüyorlar..

sağma makinesini de elektrikli alıcam canım...
bebiş 5-6 aylıkken işe başlıcam mecbur lazım olucak:cry:
phılıps avıent çok iyimiş diye duymuştum...

Esimle kacamak yaptik:KK68:
Cok iyi geldi behh :-)
Bu yaz gunu usuyup ustume polar istedik,malum isin icinde sut olunca daha vahim oluyor..

Buarada bu smile :KK31: bayrak gb gorurdum hep ama sutyen salliyor yahu hahahha gece gece algida bi problem mi yasiyorum yoksa :confused:temiz hava mi carpti yoksa:KK33:

oooh süper olmuşş:KK71:
arada kaçın valla:confused:
bi de üşümek miiiiiiiii:KK57:
nasıl bi duyguydu o unuttummmm:cool: yanıyorummmmm derin dondurucuya giresim var :p

bu arada bana:KK31: bu smiley balık tutuyormuş gibi geliyor...saat itibari ile senin algılar şaşmış:KK70::KK70::KK70:

sorma cok gerıldım cok sınır sıstemım oynadı ama bugun ıyıyım artk kendme yenı dr bulcam ınsallah,o evet puzetlerı olmuo ben kraftın cozzy modelınekarar verdm 889 tl 700 e gonlume gore bsy bulamıyorum vercem artk o parayı napalım zaten eksıklern bı cougunualdk sadece kıyafet almıyoruz smdılık bı hastane cıkısı aldm dun kıyafetlerı sezon acılınca alcam kıs bebegı olcgı ıcın...

ya kızlar ben br sürü alıntı yaptım hiç biri olmamış ama :KK43:

aklımda kalanları yazayım öyleyse...

Amaya'cım umarım her şey hayrlısıyla olur. seni çok seviyorum gerçekten umudunu kaybetme o bebiş buraya gelecek :)

Nenacım geçmiş olsun çık işten dinlen gerçekten
saol kuzummm mujxxxx

huu huu ben geldimmm...

aa annenler hos gelıyorlar cnm ozlemıssndr de sen smdı anacgnı:KK45:,evet eksık gedık tamamlamak zor ben bı cok seyını aldm canım avent 2 bıberonndan aldm sut sagma aldm chıcconun manuel aldm ole elektrklı almadm bızım ıs yerndekıler manuel kullanıo yorucu olmuo hem ucuz dedıler hıc cok para vermedm vermemde yanı sonracgma su derecesı aldk ates olcer aldk bn ınt lıste cıkardm kuzum esıme verdm o fırsat buldkca e bbekten falan ındırıme grdkce alıo send ekıyafet dısında dıer seylerını almaya basla smdı bu ay arabasnı onmzdekı ay da yatagını alıcaz.... gerıye son 1 ay sadece kıyafetlerı kalcak okadar....

canımm eylül herşeyden önemli tabiki:emir_bebek::emir_bebek: azıcık da evde anne kız takılın bakalım doğuma kadar:KK6::KK6::KK37: şaka bi yana geçmiş olsun canımıniçio_Oo_O

canımm ooo anenler gideli çok olmuştu ne güzel hasret giderirsiniz yaa:KK37::KK37::KK19::KK19:
masala ciciler felan sizin için güzel bi gün ki yarınnnn:confused::confused::KK28::KK28:

aynı kafadaymışız yani milleti kırcam diye aklım çıkıyo benim bu huyumu hiç sevmiyorum:KK1::KK1:

bu arada kuzucaaan tatildesin şuaaannnn hem de 9 güüünnn:KK73::KK73::KK73::cool::cool:

canımmın içi inan o kadar üzüldüm ki ama sonra da düşündüm ki Allah'ım evlat verse de sağlıklı olmasa...o_Oo_O
o yüzden Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallahh canım. umudunu yitirmeo_O minnoşumuz en yakın zamanda gelicek aramıza inanıyorummm:KK36::KK36:
öyle yapıcaz azcık evde takılalım dedık bakalım :emir_bebek:

biz de eşimle film izleyelim dedik daha filmi indirme aşamasında uyuyakalmışım:KK53:
şimdi yatağa geçmeden tek gözüm kapalı size yazayım didimmmmmm....

hıı onun adı puset miydiiiiiii:KK45:
zaten bi bebek arabası soruyoruz satış danışmanları o arabaya her seferinde birini takıyor birini çıkarıyor,açıyor kapatıyor başımız dönüyor....artık sakin olun diyesim geliyor satış danışmanlarına:KK45:
ama bak puset olduğunu senden öğrendimmmm:KK49:
kıyafet konusunda şanslıymışınız canım...zaten yepyeni kalıyodur kıyafetler..3 kez zor giyerler ki bu aylarda hemen büyüyorlar..

sağma makinesini de elektrikli alıcam canım...
bebiş 5-6 aylıkken işe başlıcam mecbur lazım olucak:cry:
phılıps avıent çok iyimiş diye duymuştum...

oooh süper olmuşş:KK71:
arada kaçın valla:confused:
bi de üşümek miiiiiiiii:KK57:
nasıl bi duyguydu o unuttummmm:cool: yanıyorummmmm derin dondurucuya giresim var :p

bu arada bana:KK31: bu smiley balık tutuyormuş gibi geliyor...saat itibari ile senin algılar şaşmış:KK70::KK70::KK70:

Hahahhha senin algilarda pek iyi degilmis o saatte aciktin mi :KK53:
Sutyen iste o ya dikkatli bak:KK31:

Elektriklide en iyi Ameda bildigim..5-6 ay icin alma derim o zamanda alabilirsin,ilk zamanlar manuellede sutleri yedekleyebilirsin zaten 5-6. ay da yogurt yaparsin meyve purelerine katabilirsin..
Bende Lansinoh manuel var canim memnunum yormuyor gercekten..cok derin mevzular be :)

Usudum,bizim burasi zaten tepe,daha da yukari ciktik cig yagiyordu resmen sevindim usudugume :) hararetim gitti..

Hem cikarip taksinlar tabii sonrada azcik evde prova yaparsin :KK19:

Kiyafette ic yani atlet gb kullanabilecegin askili kolsuz ince citcitlilar cok ise yariyor,kaka gecsede..Gezmelik ve sirin tulumlar vs gercekten sira gelmiyor 4 -5. kez giydirmeye..

sorma cok gerıldım cok sınır sıstemım oynadı ama bugun ıyıyım artk kendme yenı dr bulcam ınsallah,o evet puzetlerı olmuo ben kraftın cozzy modelınekarar verdm 889 tl 700 e gonlume gore bsy bulamıyorum vercem artk o parayı napalım zaten eksıklern bı cougunualdk sadece kıyafet almıyoruz smdılık bı hastane cıkısı aldm dun kıyafetlerı sezon acılınca alcam kıs bebegı olcgı ıcın...

saol kuzummm mujxxxx

aa annenler hos gelıyorlar cnm ozlemıssndr de sen smdı anacgnı:KK45:,evet eksık gedık tamamlamak zor ben bı cok seyını aldm canım avent 2 bıberonndan aldm sut sagma aldm chıcconun manuel aldm ole elektrklı almadm bızım ıs yerndekıler manuel kullanıo yorucu olmuo hem ucuz dedıler hıc cok para vermedm vermemde yanı sonracgma su derecesı aldk ates olcer aldk bn ınt lıste cıkardm kuzum esıme verd
m o fırsat buldkca e bbekten falan ındırıme grdkce alıo send ekıyafet dısında dıer seylerını almaya basla smdı bu ay arabasnı onmzdekı ay da yatagını alıcaz.... gerıye son 1 ay sadece kıyafetlerı kalcak okadar....

öyle yapıcaz azcık evde takılalım dedık bakalım :emir_bebek:

Cok cok ayip etmis doktor,sebebi ne olursa olsun..sikayetinizi bildirin muhakkak..

Evet e bebektedekide cozydi sanirim aldiniz mi bilmiyorum ama azalmisti bilgin olsun canim..Hayirli olsun minisin kiyafetleri esyalari Allah saglikla kullanmayi nasip etsin,gordum bi kismini sirinenin esyalarinin :KK49::emir_bebek:

bana aydııııı...

plojocum o gerçekten sütyen bide don sallayan erkek smile vardı ama yeni sarı kafalarda o eksik kalmış :KK48::KK48:

akşam erkencikten yattık.... eeeee uzun zamandır kardeş kardeş takılıyoduk kocamla... :oops::oops::oops: sabah da erkenden kalkıp işe gitti kocamcım.... uzun zamandır es geçtiğim ev işlerim beni bekler... üstelik yarın amcamın oğlu evlenecek, abimlerde izmirden gelecekler, yemek falan hazırlamam lazım galiba....

herkese mutlu haftasonlarııııı

selam kızlar,
çok sıkılıyorum ben evde yaa :KK43:
kv ile olunca her şeyi o yapıyor daha doğrusu her şeye atlıyor o öyle oluncada benim bir şeye elimi süresim gelmiyor.
ne yemek ne ev işi dışarı çıkmak istediğimde bile hemen oda takılıyor peşime peşimize!
ben ne zaman bu eve ait olduğumu hissedicem ya da bu evin bana ait olduğunu.
evlenip gitselerde keşke ya ne biçim bi hayatım var

zaten iş görüşmesi içinde kimse aramıyor bir sürü yerle iletişime geçtim kimseden ses yok bunalıyorum artık.
bide üstüne dizim canımı sıkıyor.

bende bebeğim olsun istiyorum ama bana bile bu kadar müdahale eden bir kv torununa kim bilir neler yapar.
gitsinler ya istemiyorum onları. geçen yine görümcem kirada olan evlerinden bahsetti anne biz seninle oraya gidelim dedi kv yine ne işimiz var orda dedi susturdu kızını. o an var ya ne demek ne işimiz var orası senin evin değil mi git otur işte kızınla dememek için zor tuttum kendimi. ya kocamı öpemiyorum bile görecek diye. hele arkadaşlarım hiç gelmiyorlar hep kv evde diye en çok ona canım sıkılıyor. al git kızını ya git işte

bana aydııııı...

plojocum o gerçekten sütyen bide don sallayan erkek smile vardı ama yeni sarı kafalarda o eksik kalmış :KK48::KK48:

akşam erkencikten yattık.... eeeee uzun zamandır kardeş kardeş takılıyoduk kocamla... :oops::oops::oops: sabah da erkenden kalkıp işe gitti kocamcım.... uzun zamandır es geçtiğim ev işlerim beni bekler... üstelik yarın amcamın oğlu evlenecek, abimlerde izmirden gelecekler, yemek falan hazırlamam lazım galiba....

herkese mutlu haftasonlarııııı

Siziiii siziiiiiii:KK23:
Bildim di mi bende algılarım o yönde karmaşıklığa doğru ilerliyor diye korktum bi an :KK22:
Kolaygelsiiiiin canım..

selam kızlar,
çok sıkılıyorum ben evde yaa :KK43:
kv ile olunca her şeyi o yapıyor daha doğrusu her şeye atlıyor o öyle oluncada benim bir şeye elimi süresim gelmiyor.
ne yemek ne ev işi dışarı çıkmak istediğimde bile hemen oda takılıyor peşime peşimize!
ben ne zaman bu eve ait olduğumu hissedicem ya da bu evin bana ait olduğunu.
evlenip gitselerde keşke ya ne biçim bi hayatım var

zaten iş görüşmesi içinde kimse aramıyor bir sürü yerle iletişime geçtim kimseden ses yok bunalıyorum artık.
bide üstüne dizim canımı sıkıyor.

bende bebeğim olsun istiyorum ama bana bile bu kadar müdahale eden bir kv torununa kim bilir neler yapar.
gitsinler ya istemiyorum onları. geçen yine görümcem kirada olan evlerinden bahsetti anne biz seninle oraya gidelim dedi kv yine ne işimiz var orda dedi susturdu kızını. o an var ya ne demek ne işimiz var orası senin evin değil mi git otur işte kızınla dememek için zor tuttum kendimi. ya kocamı öpemiyorum bile görecek diye. hele arkadaşlarım hiç gelmiyorlar hep kv evde diye en çok ona canım sıkılıyor. al git kızını ya git işte

Kızçe işin cok zor..Tahmin ediyorum diyecem az cok ama eminim edemiyormdur bile..
Belki bu ev yapıldı vs ya ondan mı gitmek istemiyor ki?
Ya da en kötü ihtimal geliyor aklıma,suan eşini hayatındaki erkek olarak gördüğü için ayrı durmak istemiyordur..
Siz gidin diğer eve olmaz mı?Ya da görümceyi destekle :KK19:

Bebiş olunca aynı evde olmayanlar bile bıdıbıdı ediyor can sıkıyorda böylesi nasıl olur bilemedim..

Kizlarrr bana niye bildirim gelmiyo bende kimse yazmio diye bakmiyorum topike:KK43: kacirmisim tuhhh...

Uygulamayi mi kullaniyorsun hala kizce,o daha duzelmedi diye biliyorum..
Buarada site telefondan daha kolay kullaniliyormus annemden girdimde cok zor pcden..
Nasilsiinn?napiyorsunuz pasanla?yolculu ne zamandi?

Uygulamayi mi kullaniyorsun hala kizce,o daha duzelmedi diye biliyorum..
Buarada site telefondan daha kolay kullaniliyormus annemden girdimde cok zor pcden..
Nasilsiinn?napiyorsunuz pasanla?yolculu ne zamandi?
Yok canim uygulama calismio googlrdn giriyorm tlfn. Gelio bildirim bazn ama bu topigin gelmedi:KK43: haftaya gidicz ins. Bilet almadm daha bakiyorm. O 1 saat bile kaganla gozumde buyuyor..
Pasam iyi sukur koca adam oldu..kaldiramicaz bi kac aya sanirim..bide su sicaklar olmasa srnin kizce nasil valla zor zamani atlattin sen cok sukur ahh bide biz atlatsak..
Bu arada yarin yemege misafirim gelio soyle bi menu yaptim nasil ki?
Mercimk corbasi
Mantarli tavuk sote(et yemezler)
Pirinc pilavi
Barbunya pilaki
Sutlu pure
Salata
İrmikli etimek tatlisi
Nasil ki???

Siziiii siziiiiiii:KK23:
Bildim di mi bende algılarım o yönde karmaşıklığa doğru ilerliyor diye korktum bi an :KK22:
Kolaygelsiiiiin canım..

Kızçe işin cok zor..Tahmin ediyorum diyecem az cok ama eminim edemiyormdur bile..
Belki bu ev yapıldı vs ya ondan mı gitmek istemiyor ki?
Ya da en kötü ihtimal geliyor aklıma,suan eşini hayatındaki erkek olarak gördüğü için ayrı durmak istemiyordur..
Siz gidin diğer eve olmaz mı?Ya da görümceyi destekle :KK19:

Bebiş olunca aynı evde olmayanlar bile bıdıbıdı ediyor can sıkıyorda böylesi nasıl olur bilemedim..

aynen ya hemde ne zor ağladım sinirimden eşimde gördü ne oldu diye sordu hiçbir şey demedim çünkü o zaten biliyor ne olduğunu.

Kizlarrr bana niye bildirim gelmiyo bende kimse yazmio diye bakmiyorum topike:KK43: kacirmisim tuhhh...

mesaj kutun dolmuştur canım ondan bildirim gelmez. sil eski mesajlarını :)

X