Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
kızlarrrrrr bsy soriciiim lohusa gecelıgımı lohusa pıjaması mı hamısler ne gydı hastanede yatarken bı soyleyeblrmsnzzz

ya bnmde sezeryan olursa kasımın son haftasına falan denk gelıyor bakalım hayırlısı masallah adıyla yaasn cok guzel adı varmıs[/QUOTE]
Hayırlısı olsun cnm,teşk ederiz...
Teşk cnm,Allah sanada kucagına almayı nasip etsin inş..iyi tatilleeerr
kızlarrrrrr bsy soriciiim lohusa gecelıgımı lohusa pıjaması mı hamısler ne gydı hastanede yatarken bı soyleyeblrmsnzzz
Cnm ben ikisindende aldım ama pijama giydim,benim dogum yaptıgım hastanede kendi aldıgım geceligide giydirmediler doguma giderken kendi önlüklerini taktılar..Ama sezeryan olursan dikişin olacagı için gecelik daha iyi olur...

hmm
ya bnmde sezeryan olursa kasımın son haftasına falan denk gelıyor bakalım hayırlısı masallah adıyla yaasn cok guzel adı varmıs
Hayırlısı olsun cnm,teşk ederiz...

Teşk cnm,Allah sanada kucagına almayı nasip etsin inş..iyi tatilleeerr

Cnm ben ikisindende aldım ama pijama giydim,benim dogum yaptıgım hastanede kendi aldıgım geceligide giydirmediler doguma giderken kendi önlüklerini taktılar..Ama sezeryan olursan dikişin olacagı için gecelik daha iyi olur...[/QUOTE]
ben ozamn 1 gecelık 1 pijama alayım en ıyısı hangısıyle rahat edeceksem onu gyerm

Canim bnde ikisindende aldim ama pijamayi ustume takmadim sezeryn oldum zaten gecelik cok rahatti..acaip bi terleme oluyor zaten pijama hic giyilecek gibi diildi.ikisindende al bulunsun canim bakarsin sen pijamayla rahat edersin.

ben ozamn 1 gecelık 1 pijama alayım en ıyısı hangısıyle rahat edeceksem onu gyerm[/QUOTE]
Evet cnm en iyisi ikiside olsun yanında,hangisine ihtiyaç duyarsan onu kullanırsın...

Canim bnde ikisindende aldim ama pijamayi ustume takmadim sezeryn oldum zaten gecelik cok rahatti..acaip bi terleme oluyor zaten pijama hic giyilecek gibi diildi.ikisindende al bulunsun canim bakarsin sen pijamayla rahat edersin.
tatlısım cıkolatam ben kısın dogum yapıcam ya gecelıkle usuyede bılrmben ıkısndende alım de bakalım
ben ozamn 1 gecelık 1 pijama alayım en ıyısı hangısıyle rahat edeceksem onu gyerm
Evet cnm en iyisi ikiside olsun yanında,hangisine ihtiyaç duyarsan onu kullanırsın...[/QUOTE]

evet oyle yapayım enıyısı saolun kızlar fıkırlernz ıcın...hamılelıgm ılerledıkce tecrubelernzden faydalanıcam ınsallah

mesela dogum cantasında neler bulundrdunz oyle bır lıstenz varmıydı varsaneye gore hazrladnz bn ınt o lıstelerı buluormda cok gereksz seylerde var gbı glıo 8-10 tane don dıo lazmmı bu kadr sankı

tatlısım cıkolatam ben kısın dogum yapıcam ya gecelıkle usuyede bılrmben ıkısndende alım de bakalım

Evet cnm en iyisi ikiside olsun yanında,hangisine ihtiyaç duyarsan onu kullanırsın...

evet oyle yapayım enıyısı saolun kızlar fıkırlernz ıcın...hamılelıgm ılerledıkce tecrubelernzden faydalanıcam ınsallah

mesela dogum cantasında neler bulundrdunz oyle bır lıstenz varmıydı varsaneye gore hazrladnz bn ınt o lıstelerı buluormda cok gereksz seylerde var gbı glıo 8-10 tane don dıo lazmmı bu kadr sankı[/QUOTE]
Canim kis evet ama lohusa teri diye bisey var yanacaksin..:)
Ben netteki lisyelerdn hazirlamsdim cok gereksiz hic oyle 10 tane dona ihtiyacin yok canim..hazirliktn once hastanenle doktor ve ebenle gorus ona gore haxirla canim.sen belirle ihtiyaclari gerekliligini degerlendiririz birlikte..ok.optum kiiii

mesela dogum cantasında neler bulundrdunz oyle bır lıstenz varmıydı varsaneye gore hazrladnz bn ınt o lıstelerı buluormda cok gereksz seylerde var gbı glıo 8-10 tane don dıo lazmmı bu kadr sankı[/QUOTE]
İnternet sitelerinde abartıyorlar cnm,aklıma gelenleri yazayım sana
Bebek için Kendim İçin
*1 adet 10 lu zıbın takımı *2 adet pijama takımı
*1 adet 5 li zıbın takımı *1 adet gecelik
*2 adet ayaklı tulum *1 adet emzirme sütyeni
*eldiven,çorap,patik,bere *4 adet iç çamaşırı (kanama falan olur diye)
*bebek bezi *terlik,çorap,havlu
*mevsimine göre battaniye *ped (ben bebegimin bezinden kullandım valla pedle olcak gibi
*2 adet iç zıbın takımı degildi)
*bebek taşıma çantası *kağıt havlu,ıslak mendil

Yanına makyaj malzemesi,parfüm falanda al cnm,dogumdan sonra ruh gibi dolaşma makyaj yaparsın,ben yapmıştım hafif makyaj

Canim kis evet ama lohusa teri diye bisey var yanacaksin..:)
Ben netteki lisyelerdn hazirlamsdim cok gereksiz hic oyle 10 tane dona ihtiyacin yok canim..hazirliktn once hastanenle doktor ve ebenle gorus ona gore haxirla canim.sen belirle ihtiyaclari gerekliligini degerlendiririz birlikte..ok.optum kiiii[/QUOTE]cıkolatam saol sekerımm ben ebemle gorusurum zamnı geldgnde 10 tane don yazıolar ohannes oldum yani

Bebek için Kendim İçin
*mevsimine göre battaniye *ped (ben bebegimin bezinden kullandım valla pedle olcak gibi

Yanına makyaj malzemesi,parfüm falanda al cnm,dogumdan sonra ruh gibi dolaşma makyaj yaparsın,ben yapmıştım hafif makyaj
[/QUOTE]
ayy canım bnm cok saol usenemdn yazdn notlarıma eklıyoum hemencecıkkk mujxx makyaj demsıken makyajsz olmaz tabıruh gbı olursam kendımden korkarm yani

Bebek için
*1 adet 10 lu zıbın takımı
*1 adet 5 li zıbın takımı
*2 adet ayaklı tulum
*eldiven,çorap,patik,bere
*bebek bezi
*mevsimine göre battaniye
*2 adet iç zıbın takımı
*bebek taşıma çantası

Kendim için

*2 adet pijama takımı
*1 adet gecelik
*çorap
*terlik
*emzirme sütyeni
*iç çamaşırı ( 4 adet aldım ben)
*havlu
*ped(bebegimin bezinden kullandım ben kanama çoktu pedle olcak gibi degildi)

*ıslak mendil,kağıt havlu
[/QUOTE]

cıkolatam saol sekerımm ben ebemle gorusurum zamnı geldgnde 10 tane don yazıolar ohannes oldum yani

Bebek için Kendim İçin

[/QUOTE]
ayy canım bnm cok saol usenemdn yazdn notlarıma eklıyoum hemencecıkkk mujxx makyaj demsıken makyajsz olmaz tabıruh gbı olursam kendımden korkarm yani[/QUOTE]

Canım yanyana yazmıştım içiçe girmiş,tekrar yazdım altta,unuttugum yoktur inş

ayy canım bnm cok saol usenemdn yazdn notlarıma eklıyoum hemencecıkkk mujxx makyaj demsıken makyajsz olmaz tabıruh gbı olursam kendımden korkarm yani[/QUOTE]

Canım yanyana yazmıştım içiçe girmiş,tekrar yazdım altta,unuttugum yoktur inş[/QUOTE]

cok saolllll ... sen nerde yasıosn yagmr damlası

ayy canım bnm cok saol usenemdn yazdn notlarıma eklıyoum hemencecıkkk mujxx makyaj demsıken makyajsz olmaz tabıruh gbı olursam kendımden korkarm yani

Canım yanyana yazmıştım içiçe girmiş,tekrar yazdım altta,unuttugum yoktur inş[/QUOTE]

cok saolllll ... sen nerde yasıosn yagmr damlası[/QUOTE]
Rica ederim cnm..İstanbulda yaşıyorum.

İstanbulun neresindesin cnm,komşu çıkarmışız
pendik canım sen? ıstanbulda komsu cıkmak dusuk ıhtımal sehır sehır dıl ulke mubarek[/QUOTE]
Tüh çok uzak istanbulun bir ucunda sen bir ucunda ben,leventteyim ben[/QUOTE]

aynen baya bı uzakmısız ama olsun ıstanbulluyuz yınede burdakılere dert yanıodum hıc hemserım yok dıe gercı plojoda bnm hemserm

pendik canım sen? ıstanbulda komsu cıkmak dusuk ıhtımal sehır sehır dıl ulke mubarek
Tüh çok uzak istanbulun bir ucunda sen bir ucunda ben,leventteyim ben[/QUOTE]

aynen baya bı uzakmısız ama olsun ıstanbulluyuz yınede burdakılere dert yanıodum hıc hemserım yok dıe gercı plojoda bnm hemserm [/QUOTE]
Bellimi olur bakarsın bundan sonra İstanbullu dolar burasıplojovic çok iyidir,severim kendisini

Nevresimleri makinaya attim.mutfagi hallettim vs taman oglan uyuyor bende yatayin dedim ki su an cin gozlerle bana bakn oglumu salliyorm ki uyusun
Kus uykusu resmen artik onceler az biraz uyuyordu gene sipa.. kizce nasil alerjisi ne durumda canim?

Ben alerji diye korktum ama sut ictigimde boyle olmadigi icin rahattimda biraz ama cikolata iyi gelmedi sanirim..Birdaha olmadi kakasinda problem iyi sukur zaten huysuzluguda yoktu..
Kiyamam,tam uyurken sunu halledeyim diyorsun tam uzanacaksin o uyaniyor,kisir dongu :)
Annende bol bol dinlenirsin insallah..10 dk bebisi oynatmasi bile birinin,cok ise yariyor bazen..

Hadi gozunaydin..bol gunesli olsun :)
Hatta bol olmasinfa yin de daha cok cik..

Oldum canim 3 dozuda ama 5 e tmmlamadim daha dogrudu unuttum bidaha bebisin isleriyle ugrasinca saglik ocagina gidildiginde kendimi unuttum

Kizcem ben hastaneye geceliktw pijamada aldim benden ozellikle pijama istediler giydirirken,zaten sezeryan olmasinin hic onemi yok simdi giydigim kucucuk camasirda bile belli olmuyor ki cizgi tam kusunun ustunde oluyor..
Tek kullanimlik 3 lu camasirlar var ben onlari kullandim gecince azcik attim hemen..
Ama emzirme sutyeni veya atleti (kis oldugu icin daha iyi) cok tavsiye ederim geceliginide onden dugmeliler oluyor ya ondan alirsan en azindan evde cok sık emzirildigi icin ilk zamanlar cok kullanisli oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…