- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.401
merhaba kızlaaarr ara ara bakıyodun kimse yoktu şimdi herkes gelmişşş
bence anene direk anlatma belki anne istersen bi kv mi bi ara geldim uğrayamadım kusura bakmayın dese en azından boşu boşuna huzursuzluk olmasın bence
çünkü bu olay seni gereksiz yere üzer ki şu da var kv nin büyüteceği bi olay değil .. ama kesinlikle anene direk anlatma dolaylı yoldan aramasını isteyebilirsin
ben annemlerle yaşarken günde 3 fincan kahve içen insandım şimdi kocamda içmiyo yalnız başıma içiyorum:2:
aaa doğru allahım bi bulamadık kimdi:44: ay inşallah iyi geçmiştirr
bu arada tatlım eşin kesinlikle kv den etkilenmiş bence orada bişeyler konuşulduğu kesin.. bilmiyorum kv nin içini bilemem ama bencede belki ağırlamak istemiştir bunu en iyisi sen bilirsin, fesatlanacak bi insan mı?kızlar çok sinirliyim , sizden de objektif olarak yorum bekliyorum:
şimdi benim kayınvaldem, kendi anneme daha önce ankaraya gelirsen hbr ver demişti... ama bunu 2-3 defa söyledi... annem de sinir oldu... bu ne ya dedi... ben niye haber veriyorum, aklı sıra geldiğimden haberi olacak demişti.... neyse gel gelelim annemler ankaraya gitti... giderken bizim eve de uğrayıp hem benim eşyalarımı, hem de eşime yaptığım yemekleri koyacaklardı... ben eşime söyledim iki gün öncesinden uğrayacaklarını.... eşimde tamam o zaman, evi toplayayım dedi... annemler gitti eşyaları ve yemekleri koydular.... bugüne kadar problem yoktu.... ta ki eşim kendi annesine yemeğe gidene kadar...
Bugün annesine yemeğe gitti, ne dediler bilmiyorum ama telefonda neden annemler onun ailesini geldik diye aramamış, aramaları gerekmezmiydi.... eve eşyaları koyduktan sonra beni arayıp , eşyaları bıraktık demeleri gerekmezmiydi diyor.... beni arıyorlar ben sana veriyorum bilgiyi zaten diyorum.... özellikle seni mi aramaları gerekiyor diyorum, kıvırmaya başlıyor.... yok öyle değil de.... usulü böyle değil midir diyerek.... sinir oldum, bunların hepsini kayınvaldem demiştir eşime.... ne dediyse artık çünkü hiç bir sorun yokken şimdi ortaya çıkıyor bu olay... sizce kendi anneme demeli miyim... daha bugün sabah konuşmuştuk halbuki, arama demiştim ben...
bence anene direk anlatma belki anne istersen bi kv mi bi ara geldim uğrayamadım kusura bakmayın dese en azından boşu boşuna huzursuzluk olmasın bence
çünkü bu olay seni gereksiz yere üzer ki şu da var kv nin büyüteceği bi olay değil .. ama kesinlikle anene direk anlatma dolaylı yoldan aramasını isteyebilirsin
ben geldiiimm..annemlerdeydik şimdi geldik eve.ben yokken yine sayfaları coşturmuşunuz..geçmişe bakmadan sondan başlıyayım sonra geçmişe döneyim..
canım bence annene deme..annen boşu boşuna eşine-kv de cephe almasın..yarın sen unutursun o başka bişeyde lafını apar huzurun bozulur..sen sinirlendikçe gel buraya yaz rahatla hatta başına anne diye yaz annene anatıormuş gibi beynini kandır
yokk kııız ben işten ayrılmıyorum..keşke ayrılsam nerdeeee
amayaa ameliyat olucaktı miyomdan...nasıl olsu acaba ?umarım iyidir...
şimdi geçmişe gideyim buralardayım ben bir tık uzağınızda
ben annemlerle yaşarken günde 3 fincan kahve içen insandım şimdi kocamda içmiyo yalnız başıma içiyorum:2:
aaa doğru allahım bi bulamadık kimdi:44: ay inşallah iyi geçmiştirr