Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aynen 1-2 yazıyolar sonra gidiyorlar ama biz gelen herkeze açığızz. biz bize kalıyorz genelde böylece daha samimi oluyoruz

kızlarr yukarıda topiğimize değerlendirme yapsanızaa

kızzz nerden çıktı bu anket tam da gidiyodum..

ben yarın cevaplıyım..Allah göstermesin yaaaa çok ağlarımmm tek cevabım bu

hani bi söz var ya "bi gün bana yalan söylersen,yalan söylediğin için değil, bi daha sana inanamıcağım için üzülürüm diye"aynen de öyle..

tekraradan iyi geceler arkidişler...

ağlama kıss git yat kocacığının yanına bnde gidiyorumm

kızlar sabah annemle konuştum, ben bir arasan ky fena olmaz falan derken, arayacaktım ben de onu, sabah aklımdan geçirdim dedi.... neyse bu konuyu kapattık böyle de, ky eşimi dolduruyor... bu kısım kesin... işte arkamdan konuşulmasına sinir oluyorum ben

ya ben 6 ay falan gitmediğimde hiç öyle sonuç yaşamıyorum kızlar ya...çıkıyor gene de , eskii haline de dönmüyor yani... korkuttunuz beni şimdi :18:

başımın belası sınıf öğrt. ne çektiysemonu okuduğumdan çektim 2 senedir

sizi bu hükümet bitirdi diyebilirim yani... 4+4 yaptın da noldu diyorum ben... şimdi lise yönetmeliğini değiştirdiler... biz de yakında ilköğretim gibi öğrenci bırakamayacağız.... sonuç; hiç bir şey bilmeyen ama liseden mezun olmuş, boş bir gençlik.... lise son sınıfta daha çarpım tablosunu bilmeyen öğrencilerim bile var benim ... cidden traji komik bir olay.... üzülme cnm, bak şubattaki atama da sen de atanacaksın... 26 yı aç ama bence....

günaydınnn kızlarr...herkeze iyi hafta sonlarıı..
ben bu gün gezmeye gidicem çocuk gibi seviniyorum yaff

kızlar dün kayınvaldem olayını yazmıştım ya, bugün annem aramış kayınvaldemi... ne dese beğenirseniz..... aaaa siz buraya mı geldiniz hiç haberim olmadı demiş annem de orkun da mı söylemedi demiş(eşimin ismi), o da yoo hyr söylemedi, gelinimle de( yani benle) 3 gündür konuşmuyoruz demiş.... çok sinirlendim ya, bu kadar mı yalancı olur insan... dün eşim onlara yemeğe gitti, annemgilin geldiklerini bizzat ağzıyla söyledi... zaten ordan çıktı bu ara-aramama meselesi....

annem takma kızım, şimdi huzurunu bozma, bir daha ara derse, bir zahmet annene geldiklerini haber ver , annen arasın hoşgeldin diyerek söyle dedi napıcam ben bu kayınvaldeyle ya....

oğluna söz geçiremiyor.... beni kullanarak oğluna istediklerini yaptırmaya çalışıyor.... misal: oğlum beni hiç aramıyor diye bana yani gelinine dert yanıyor... ona göre ben diyecem de eşime, o annesini arayacak.... var mı böyle bişi ya....

aynen 1-2 yazıyolar sonra gidiyorlar ama biz gelen herkeze açığızz. biz bize kalıyorz genelde böylece daha samimi oluyoruz

kızlarr yukarıda topiğimize değerlendirme yapsanızaa
yavrummm güzel bi anket ama ne bilim asla! diyemem heraldee büyük konuşmak istemiyorum ama güven kaybolduktan sonrada evlilik olmaz karşımdaki kişiye bağlı aslında :18: ihanetin durumunada bağlı:18:

sen ne öğretmenisin tatlım ?
kasımda açmıcam da şubatta açarım artık tatlım çünkü bi daha sınava girmek istemiyorum
valla komple saçma bi sistem var ve artık öğrenciler dersaneye de gidemicek bakalımne olacak

valla kv ikili oynuyo o zaman :18: ne yapmaya çalışyo anlam veremedim valla :26:
sende eşine söyle annem aramış ben geldğini bilmiyorum demiş diye eşine çaktırsan mı acaba...
neyse sende artık kv anlamış oldun ona göre davranırsın artık annen üzerine düşeni yapmış yapılacak bişey yok:26:

ohh gt bkalım tatlım bizde akşam kv lere gitcez annemler oturmaya geliyo
asen, sesin çıkmıyor hiç, nasılsın, geliyorum gidiyorum , sadece sen varsın ....

tatlışkom yorum yazdım aşağıda evet yaaa demirbaşı oldum topiğinn şimdi kocasını alan vurmuştur kendini sokaklara

bu günnn ben de kendime söz verdiğim üzere 12 ye kadar uyudum veee şimdi biz de dışarı çıkıcaz yaşassııınnnnn
belki karşılaşırız bursa sokaklarında düşünsene prensesss aa sweatt eşlerimiz noluyo falan der heralde

canım ben de anlamadım senin kv yi..aslında annenlerin geliceğini biliyordu ya keşke o arasaymış ankaradaymışınız buyrun bize de gelin diye..acaba geldiklerini bilip de aramadığı için mi bilmiyomuş gibi yaptı...neyse artık çok tepki verme de eşine haklıyken haksız duruma düşme..

ohh gt bkalım tatlım bizde akşam kv lere gitcez annemler oturmaya geliyo

tatlışkom yorum yazdım aşağıda evet yaaa demirbaşı oldum topiğinn şimdi kocasını alan vurmuştur kendini sokaklara

asencikk kuzu senin eşin nerdeee?atla gel beraber gezelim

ben kesin bu kızı bi yerden tanıyorum ama nerden diye düşünürüm sen tanımazsan ewe gelene kdr kimdi o diye dusunur dururum:44:

Kızlar merhabaa
9 Eylül'de düğünüm oldu 2.5 aydır evliyiz
Veeee sali gunü hamile oldugumu öğrendim
Zaten calişiyordum yorgundum şimdi nasıl olacak bilmiyorum

oooo hayırlı olsun bebişin hoşgeldin aramıza

kızlar test yaptım bugün sonuç negatif. çok mutsuzum şu an biliyorum daha erken ve nasip ama yine de heyecanla o testi yapıp sonucun negatf olması çok sinirim bozuk çoookkkk

canım anlıyorum seni ne desek boş ama üzülme ya hayırlısını dile Allahtan elbet zamanı var çok istiyorsan eve ovulasyon testi felan al kullan derim

annene hemen söyleme bencede .. kv belki ağırlamak istemş olablr ynede bilemeyz ama eşini doldurması yanlış..

aynen prenses..
haftasnu da kimse uğramıyor buraya..gevezecik de aşağılarda bi yerlerde
ben de her an gidebilirim..kocişkom nerdeyse sizi kıskanıcak

kız okuyayım dedm ama içinden çıkamadım valla coşmuş gtmşsnz maşallah

sivit eşim benim 7/24 dibimde birazdan kv ye gitcezzz ay ya dönem dönem bu duruma gıcık olup bazende takmıyorum
napcam ben yaa 2 günde 1 ordayız artık azcıkazaltmak istiyorum haftada 2 olsa şükür dicem sonra da diyorum iyiler gidiverim napcam böyle bilmiyorum

ne güzel hep dipdibeymişiniz..yeni evliyken tadını çıkarın
biz balayından geldik ertesi gün ben işe gittim haftasınları misafir olmazsa doya doya vakit geçiriyoruz...h.içi ikimizde tv karşısında sızıveriyoruz.kocaya hasret kaldım be

kv ye gitme konusunda hakveriyorum sana asencim..biz de haftada 1 kv ye 1 de annemlere gidiyoruz..o bile fazla geliyor bazen..yavaş yavaş azaltsanız mı ki..mesela 2 günde 1 den 3 günde 1e çıkararak başlayın..bu anneler ve kvler her gün gitsek yok demezler

mat öğretmeniyim canım.... ky bugün beni aradı, öğretmenler günümü kutlamak için.... hala konuyu açıyor, annenlerde gelmiş diyerek... neyse uzatmadım kapadım işte...

mat öğretmeniyim canım.... ky bugün beni aradı, öğretmenler günümü kutlamak için.... hala konuyu açıyor, annenlerde gelmiş diyerek... neyse uzatmadım kapadım işte...

bncede canm takma ne de olsa kv işteee dünyanın heryerinde böyle bunlar :))

ben şu anda ŞOK ŞOK ŞOOK ŞOOOKKK
sayfalar yokk hafta sonuu kimse yazmıyor sanrım bundan dolayıı nese bnde tw izliim birazz öptm sizi

aaa ben de şok oldum kimsecikler gelmemiş bu gün..
biz de eve yeni geldik..4ten beri dışarıdaydık çokk yorulmuşum..
bi de puzzle aldık bakalım yapabilcek miyiz..en son aldığımızda daha 4te1ini yapmadan kociş puzzleımıza soda dökmüştü de rezil olmuştu güzelim puzzle bunu kazasız belasız yaparız inşallah
arada gelirim buraya..yalnız kalmasın topikimiz

Ah Ah puzzle deme bna bn ck severm ama ewde bos duvar kalmdı.
İlk puzzle kv çay dokmustu soda olsaydı keşke katları fln koptu ama guzl oldu ayarldk

Ah Ah puzzle deme bna bn ck severm ama ewde bos duvar kalmdı.
İlk puzzle kv çay dokmustu soda olsaydı keşke katları fln koptu ama guzl oldu ayarldk

bizim de öyle oldu bütün kağıtları ayrıldı...sinirden-üzüntüden gözlerim dolmuştu
bu onu saymazsak ilk puzzlemız çok heyecanlıyım önce kenarları yapıp renklerine göre ayırıyoruz di mi?başka taktiğin var mı?zaten benim koca sıkıntılı ben tek başıma yaparım gibi..o bozmasın da yardımına da gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…