- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.421
aynen 1-2 yazıyolar sonra gidiyorlar ama biz gelen herkeze açığızz. biz bize kalıyorz genelde böylece daha samimi oluyoruz
kızlarr yukarıda topiğimize değerlendirme yapsanızaa
kızzz nerden çıktı bu anket tam da gidiyodum..
ben yarın cevaplıyım..Allah göstermesin yaaaa çok ağlarımmm tek cevabım bu
hani bi söz var ya "bi gün bana yalan söylersen,yalan söylediğin için değil, bi daha sana inanamıcağım için üzülürüm diye"aynen de öyle..
tekraradan iyi geceler arkidişler...
canım bence annene deme..annen boşu boşuna eşine-kv de cephe almasın..yarın sen unutursun o başka bişeyde lafını apar huzurun bozulur..sen sinirlendikçe gel buraya yaz rahatla hatta başına anne diye yaz annene anatıormuş gibi beynini kandır
bu arada tatlım eşin kesinlikle kv den etkilenmiş bence orada bişeyler konuşulduğu kesin.. bilmiyorum kv nin içini bilemem ama bencede belki ağırlamak istemiştir bunu en iyisi sen bilirsin, fesatlanacak bi insan mı?
bence anene direk anlatma belki anne istersen bi kv mi bi ara geldim uğrayamadım kusura bakmayın dese en azından boşu boşuna huzursuzluk olmasın bence
çünkü bu olay seni gereksiz yere üzer ki şu da var kv nin büyüteceği bi olay değil .. ama kesinlikle anene direk anlatma dolaylı yoldan aramasını isteyebilirsin
nenaaa aynen ben de öyle alexandır mıydı ne zıkkımdı düğünden önce gittim 8 ay 4 seans falan sonra bıraktım veee aynen senin gibi sonuçverdiğim paraya çektiğim acıya yazık..ama yaptırdıktan sonra 1.5 ay falan tertemiz oluyor ya o rahatlık paha biçilemez
başımın belası sınıf öğrt.ne çektiysemonu okuduğumdan çektim 2 senedir
yavrummm güzel bi anket ama ne bilim asla! diyemem heraldee büyük konuşmak istemiyorum ama güven kaybolduktan sonrada evlilik olmaz karşımdaki kişiye bağlı aslında :18: ihanetin durumunada bağlı:18:aynen 1-2 yazıyolar sonra gidiyorlar ama biz gelen herkeze açığızz. biz bize kalıyorz genelde böylece daha samimi oluyoruz
kızlarr yukarıda topiğimize değerlendirme yapsanızaa
sen ne öğretmenisin tatlım ?kızlar sabah annemle konuştum, ben bir arasan ky fena olmaz falan derken, arayacaktım ben de onu, sabah aklımdan geçirdim dedi.... neyse bu konuyu kapattık böyle de, ky eşimi dolduruyor... bu kısım kesin... işte arkamdan konuşulmasına sinir oluyorum ben
ya ben 6 ay falan gitmediğimde hiç öyle sonuç yaşamıyorum kızlar ya...çıkıyor gene de , eskii haline de dönmüyor yani... korkuttunuz beni şimdi :18:
sizi bu hükümet bitirdi diyebilirim yani... 4+4 yaptın da noldu diyorum ben... şimdi lise yönetmeliğini değiştirdiler... biz de yakında ilköğretim gibi öğrenci bırakamayacağız.... sonuç; hiç bir şey bilmeyen ama liseden mezun olmuş, boş bir gençlik.... lise son sınıfta daha çarpım tablosunu bilmeyen öğrencilerim bile var benim ... cidden traji komik bir olay.... üzülme cnm, bak şubattaki atama da sen de atanacaksın... 26 yı aç ama bence....
kızlar dün kayınvaldem olayını yazmıştım ya, bugün annem aramış kayınvaldemi... ne dese beğenirseniz..... aaaa siz buraya mı geldiniz hiç haberim olmadı demişannem de orkun da mı söylemedi demiş(eşimin ismi), o da yoo hyr söylemedi, gelinimle de( yani benle) 3 gündür konuşmuyoruz demiş.... çok sinirlendim ya, bu kadar mı yalancı olur insan... dün eşim onlara yemeğe gitti, annemgilin geldiklerini bizzat ağzıyla söyledi... zaten ordan çıktı bu ara-aramama meselesi....
annem takma kızım, şimdi huzurunu bozma, bir daha ara derse, bir zahmet annene geldiklerini haber ver , annen arasın hoşgeldin diyerek söyle dedinapıcam ben bu kayınvaldeyle ya....
oğluna söz geçiremiyor.... beni kullanarak oğluna istediklerini yaptırmaya çalışıyor.... misal: oğlum beni hiç aramıyor diye bana yani gelinine dert yanıyor... ona göre ben diyecem de eşime, o annesini arayacak.... var mı böyle bişi ya....
ohh gt bkalım tatlım bizde akşam kv lere gitcez annemler oturmaya geliyogünaydınnn kızlarr...herkeze iyi hafta sonlarıı..
ben bu gün gezmeye gidicemçocuk gibi seviniyorum yaff
asen, sesin çıkmıyor hiç, nasılsın, geliyorum gidiyorum , sadece sen varsın ....
günaydınnn kızlarr...herkeze iyi hafta sonlarıı..
ben bu gün gezmeye gidicemçocuk gibi seviniyorum yaff
kızlar dün kayınvaldem olayını yazmıştım ya, bugün annem aramış kayınvaldemi... ne dese beğenirseniz..... aaaa siz buraya mı geldiniz hiç haberim olmadı demişannem de orkun da mı söylemedi demiş(eşimin ismi), o da yoo hyr söylemedi, gelinimle de( yani benle) 3 gündür konuşmuyoruz demiş.... çok sinirlendim ya, bu kadar mı yalancı olur insan... dün eşim onlara yemeğe gitti, annemgilin geldiklerini bizzat ağzıyla söyledi... zaten ordan çıktı bu ara-aramama meselesi....
annem takma kızım, şimdi huzurunu bozma, bir daha ara derse, bir zahmet annene geldiklerini haber ver , annen arasın hoşgeldin diyerek söyle dedinapıcam ben bu kayınvaldeyle ya....
oğluna söz geçiremiyor.... beni kullanarak oğluna istediklerini yaptırmaya çalışıyor.... misal: oğlum beni hiç aramıyor diye bana yani gelinine dert yanıyor... ona göre ben diyecem de eşime, o annesini arayacak.... var mı böyle bişi ya....
ohh gt bkalım tatlım bizde akşam kv lere gitcez annemler oturmaya geliyo
tatlışkom yorum yazdım aşağıdaevet yaaa demirbaşı oldum topiğinn şimdi kocasını alan vurmuştur kendini sokaklara
bu günnn ben de kendime söz verdiğim üzere 12 ye kadar uyudum veee şimdi biz de dışarı çıkıcaz yaşassııınnnnn
belki karşılaşırız bursa sokaklarında düşünsene prensesss aa sweatt eşlerimiz noluyo falan der heralde
canım ben de anlamadım senin kv yi..aslında annenlerin geliceğini biliyordu ya keşke o arasaymış ankaradaymışınız buyrun bize de gelin diye..acaba geldiklerini bilip de aramadığı için mi bilmiyomuş gibi yaptı...neyse artık çok tepki verme de eşine haklıyken haksız duruma düşme..
asencikk kuzu senin eşin nerdeee?atla gel beraber gezelim
ben kesin bu kızı bi yerden tanıyorum ama nerden diye düşünürüm sen tanımazsan ewe gelene kdr kimdi o diye dusunur dururum:44:
Kızlar merhabaa
9 Eylül'de düğünüm oldu 2.5 aydır evliyiz
Veeee sali gunü hamile oldugumu öğrendim
Zaten calişiyordum yorgundum şimdi nasıl olacak bilmiyorum
kızlar test yaptım bugün sonuç negatif. çok mutsuzum şu an biliyorum daha erken ve nasip ama yine de heyecanla o testi yapıp sonucun negatf olmasıçok sinirim bozuk çoookkkk
kızlar çok sinirliyim , sizden de objektif olarak yorum bekliyorum:
şimdi benim kayınvaldem, kendi anneme daha önce ankaraya gelirsen hbr ver demişti... ama bunu 2-3 defa söyledi... annem de sinir oldu... bu ne ya dedi... ben niye haber veriyorum, aklı sıra geldiğimden haberi olacak demişti.... neyse gel gelelim annemler ankaraya gitti... giderken bizim eve de uğrayıp hem benim eşyalarımı, hem de eşime yaptığım yemekleri koyacaklardı... ben eşime söyledim iki gün öncesinden uğrayacaklarını.... eşimde tamam o zaman, evi toplayayım dedi... annemler gitti eşyaları ve yemekleri koydular.... bugüne kadar problem yoktu.... ta ki eşim kendi annesine yemeğe gidene kadar...
Bugün annesine yemeğe gitti, ne dediler bilmiyorum ama telefonda neden annemler onun ailesini geldik diye aramamış, aramaları gerekmezmiydi.... eve eşyaları koyduktan sonra beni arayıp , eşyaları bıraktık demeleri gerekmezmiydi diyor.... beni arıyorlar ben sana veriyorum bilgiyi zaten diyorum.... özellikle seni mi aramaları gerekiyor diyorum, kıvırmaya başlıyor.... yok öyle değil de.... usulü böyle değil midir diyerek.... sinir oldum, bunların hepsini kayınvaldem demiştir eşime.... ne dediyse artıkçünkü hiç bir sorun yokken şimdi ortaya çıkıyor bu olay... sizce kendi anneme demeli miyim... daha bugün sabah konuşmuştuk halbuki, arama demiştim ben...
aynen prenses..
haftasnu da kimse uğramıyor buraya..gevezecik de aşağılarda bi yerlerde
ben de her an gidebilirim..kocişkom nerdeyse sizi kıskanıcak
sivit eşim benim 7/24 dibimdebu günnn ben de kendime söz verdiğim üzere 12 ye kadar uyudum veee şimdi biz de dışarı çıkıcaz yaşassııınnnnn
belki karşılaşırız bursa sokaklarında düşünsene prensesss aa sweatt eşlerimiz noluyo falan der heralde
canım ben de anlamadım senin kv yi..aslında annenlerin geliceğini biliyordu ya keşke o arasaymış ankaradaymışınız buyrun bize de gelin diye..acaba geldiklerini bilip de aramadığı için mi bilmiyomuş gibi yaptı...neyse artık çok tepki verme de eşine haklıyken haksız duruma düşme..
asencikk kuzu senin eşin nerdeee?atla gel beraber gezelim
sivit eşim benim 7/24 dibimdebirazdan kv ye gitcezzz ay ya dönem dönem bu duruma gıcık olup bazende takmıyorum
napcam ben yaa2 günde 1 ordayız artık azcıkazaltmak istiyorum haftada 2 olsa şükür dicem sonra da diyorum iyiler gidiverim napcam böyle bilmiyorum
aynen prenses..
haftasnu da kimse uğramıyor buraya..gevezecik de aşağılarda bi yerlerde
ben de her an gidebilirim..kocişkom nerdeyse sizi kıskanıcak
sen ne öğretmenisin tatlım ?
kasımda açmıcam da şubatta açarım artık tatlım çünkü bi daha sınava girmek istemiyorum
valla komple saçma bi sistem var ve artık öğrenciler dersaneye de gidemicek bakalımne olacak
valla kv ikili oynuyo o zaman :18: ne yapmaya çalışyo anlam veremedim valla :26:
sende eşine söyle annem aramış ben geldğini bilmiyorum demiş diye eşine çaktırsan mı acaba...
neyse sende artık kv anlamış oldun ona göre davranırsın artıkannen üzerine düşeni yapmış yapılacak bişey yok :26:
mat öğretmeniyim canım.... ky bugün beni aradı, öğretmenler günümü kutlamak için.... hala konuyu açıyor, annenlerde gelmiş diyerek... neyse uzatmadım kapadım işte...
aaa ben de şok oldum kimsecikler gelmemiş bu gün..
biz de eve yeni geldik..4ten beri dışarıdaydık çokk yorulmuşum..
bi de puzzle aldık bakalım yapabilcek miyiz..en son aldığımızda daha 4te1ini yapmadan kociş puzzleımıza soda dökmüştü de rezil olmuştu güzelim puzzlebunu kazasız belasız yaparız inşallah
arada gelirim buraya..yalnız kalmasın topikimiz
Ah Ah puzzle deme bna bn ck severm ama ewde bos duvar kalmdı.
İlk puzzle kv çay dokmustu soda olsaydı keşke katları fln koptu ama guzl oldu ayarldk