- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.921
Kizcelerrr.. Yorgun uykusuz cikilata geldi...nassiniz bakemm?
Birazcik okudum gecmisi ama kafam bi dunya aklimda kalmadi pek...
SİVİTİ yasasin masal geliomus cok sevindim...
PLOJOCUM ne zmn normal yasamaya baslicaz gece uyuyup sabah uyanmak gibi?? Kaka onemli tabiki mikroskopla incelicez nerdeyse :)
Yeni gelen arkidas kimdi esmerimmi hosgeldin kizce...
Aman bisiler sacmaliyorm su an sanirim..idare edin ki beni..optuk oglumla sizi..
Normal? :)))
Artik normalimiz bu canim eskiyi unut :)))
Uykusuzda yasaniyormus canim diye teselli ediyorum kendimi :) olsun buyuyunce beraber uyuruz :)
Ama bazen ustuste cok zorlaniyor insan..
Gecen aksam dun fln hep yarim saat fln uyudu cok uykum vardi aksamda uyumadi gec uyudu e zaten devamli bi uyku degil sabah zombi gbydim uyandim yataginin basinda duruyorum daha ben hic laf atmadan gulmeye basladi :)))) ne yapayim ben simdi :)
Ama cok ozledim kendi kendime uyanmayi,esimin omuzunda dizinde sizmayi..
Normal'e bi 4-5 sene var saniyorum dimi...
Aksmlari esimin isten gelmesini bekliyorm bi kac saat baksin uyuyayim ben diye..inat gibi babasi bakarken fuull uyuyor bana gelince sabaha kadar gazdan dolaniyoruz..sansimmcani sagolsun tabiki dudaklarini bir buzuyor ben orda bitiyorm uyumasamda olur napalim..
Aynen esimle sofrada yemek yemegi bile ozledim sarilmayi keyif yapmayi falan gectim:)
herseyin kıymetini anlamaya yardmcı oluyor eskininde şimdininde uyurken özletiyor kendisinide :)
yapacak birsey yok dediğin gb ..Sağlık huzur eksik olmasın yeter ki..Bundan 3-4 sene sonra da istesek küçültemeyiz şimdininde tadı bambaşka :)
sen nasıl oldun? birsey kalmamıştır artık?
Tabiki cok sukur huzurumuz sagligimiz yerinde....
Ben iyiyim zatn kimse inanmadi sezeryan olduguma eve geldigim gundn beri ayaktayim hic yatmadim. Karin bolgesinde hafif uyusukluk ve aci var ikisi bi arada nasil oluyor anlamis diilim.korse rahaylatiyor biraz. Cok sukur diyorum.
İns olayi tamamdir indirdim ama sizi nasi bulcam bilmiyom kiiiiii..... Bi de resim falan atmafim daha :)))) siz yokken ne resmi ayol....
selam kızçelerrr
çook gezdik eşimle...çook yoruldum:26:
bana doğum günü hediyesi telefon aldıkkks4 aldım sizin de tavsiyelerinizle...
benim eşimin süprizi böyle oluyor,beraber alıyoruz
bi de süprizzzz yarı görümcemler geliyorr
bu gün saat 5buçukta eşimi arıyorlar size gelelim diye aslan kocam de evde yokuz yarın gelin dedi..
e saat 5buçuk oruçlular benim hangi ara hazırlanıcağımı düşündüler acaba
yarın yine beni temizlik+yemek koşturmacası bekliyor
bi de geçen 27 temmuzda da kvler iftardaydı bizde e 28 temmuz doğum günüm hep beraber girmiştik..
inşallah yarın erken kalkarlar da kocişle öpüş koklaş gireriz
DAMLAÇİKOLATA ve PLOJO valla korkuttunuz beni
sanki ömür boyu uyuyamıcak gibi hissettşm kendimi
hatta eşime noluuurr en azından günde 1 saat bak da uyuyayım diye sızlandım..
Kızlar biz bugün denize gittik annem kv görümce bide kocacık :) babamı götürmedik çünkü bu aralar havaların çok sıcak olması yüzünden sürekli tansiyonu yükseliyorsize telefondan bağlanıyorum şuan :)
İşten çıkmasaydım her gün yazabilecektim ve bebis planlarini ertelemek zorunda kalmayacaktım
Bu arada spora yazıldım çarşamba perşembe gittim sonra sağ dizimde bir ağrı oluştu dün. Özellikle merdiven çıkarken. Kirt kirt ses geliyor
canım kıyamam sana yaaTunaydnlarrr is yernde bombos bir gün geciriorz arkdslarla ne gerek varsa bugun calismaya anasini satim sinir oldum.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masal ve annesi geldiiiiiii
kesin kızım oluyormuşşşşsevinçten ağlayabilirimmm..
15 cm ve 155 gram olmuş..biraz iriymiş..e benden de minyon bi kız çıkmaz
giderken çikolata yemiştim kıpırdasın diye kıpırdamak ne kelime dans ediyordu içeridee
yüzünü net göremedik o dereve kıpraşıktı kuzum..
doktor kızımız yaramaz olucak dedi..ah bi sağlıkla doğsun da...
bi daha taaaa 23 ağustota görücez özlerim kiii
1
ah senin gibi hamile olsam keşke..ama var benim acık göbeğim ama hamile gibi değil de kilo almış gibi...
bu arada o senin şekerliğin plojomm..
biraz zaman geçsin instegram açayım şimdi eşim söylenmişken üzerine açmıyım..
hem burdan foto yüklerim ki...
gezenti asoşummm
hayat sana güzel valla...keşke takılsam sana hayatımı yaşasam
bi gün hep beraber buluşuruz inşallah...
hatta asoş senle eskişehirde buluşalım porsuk kenarındaaa
hakkatten kelebek yaa bu gün çalışılır mı yahu...
utanmasalar yarın da çağırıcaklar...
bu müdür ve patronları anlamıyorum valla
doktor da başlarda çok hissetmezsiniz bebişi dedi...yani kelebeğin kanat çırpması gibi olurmuş..
o yüzden farkedemiyor olabiirsin..ya da tatlı ye kıprassınn
Calisyrz valla cikicam 15dkka snra... masal napio iyimi eylulun kankisi yaaa :)sezosta abla oluo :) evet kelebfn kanat cirpmasi gbi oluo kasindirio gidiklaniorm resmen elim gobegmde recep ivedik gbi kasiniom snra ahahaha.... eve gdnce nutella yieyim bari az oynassn icimde ozledm yahhuu kizisimi... bu arafa biz kocamla 2-3gunlgne yaknlarda bir yere kactrz bi kc gun gremeyeblrm :)az romantzm yasayalm koklasalim degsik ortamlarda ahaha ayy sapiga bagladm yine hamilelik hormonu naparsnz bazi seyleri arttirioda :) ....oyle iste szleri smdiden koskocaman opuyrm hyrli bayramlar minik yegenlermide mincikliyrm kagan ve sezosu oyy tetasi yesn onlari
aaaa süpersin tatlışşş dur bende atıyorum sana ismimi yada faceden giriş yaparsan beni bulursun zatenİns olayi tamamdir indirdim ama sizi nasi bulcam bilmiyom kiiiiii..... Bi de resim falan atmafim daha :)))) siz yokken ne resmi ayol....
güle güle kullan tatlışım hediyeniiiselam kızçelerrr
çook gezdik eşimle...çook yoruldum:26:
bana doğum günü hediyesi telefon aldıkkks4 aldım sizin de tavsiyelerinizle...
benim eşimin süprizi böyle oluyor,beraber alıyoruz
bi de süprizzzz yarı görümcemler geliyorr
bu gün saat 5buçukta eşimi arıyorlar size gelelim diye aslan kocam de evde yokuz yarın gelin dedi..
e saat 5buçuk oruçlular benim hangi ara hazırlanıcağımı düşündüler acaba
yarın yine beni temizlik+yemek koşturmacası bekliyor
bi de geçen 27 temmuzda da kvler iftardaydı bizde e 28 temmuz doğum günüm hep beraber girmiştik..
inşallah yarın erken kalkarlar da kocişle öpüş koklaş gireriz
DAMLAÇİKOLATA ve PLOJO valla korkuttunuz beni
sanki ömür boyu uyuyamıcak gibi hissettşm kendimi
hatta eşime noluuurr en azından günde 1 saat bak da uyuyayım diye sızlandım..
canımm bağlan bşzee daha çok bağlan canın sıkılmasın evdeKızlar biz bugün denize gittik annem kv görümce bide kocacık :) babamı götürmedik çünkü bu aralar havaların çok sıcak olması yüzünden sürekli tansiyonu yükseliyorsize telefondan bağlanıyorum şuan :)
İşten çıkmasaydım her gün yazabilecektim ve bebis planlarini ertelemek zorunda kalmayacaktım
Bu arada spora yazıldım çarşamba perşembe gittim sonra sağ dizimde bir ağrı oluştu dün. Özellikle merdiven çıkarken. Kirt kirt ses geliyor
Uyuyamiyormmmm pistimmm sicakkk uyuz mu oldum kasiniom durmadannn imdattttt ya aglicammmmmbkociste uyuobyuz vermio hü.....
kız git yatne işin var seninn burdaa
Atlas naber napiosn,bnm kilolarla aram berbat artk her sey yiorm ama azcik yiorum abartmyrm bu saattn snra ayda sadece 1kilo alma obsiyonum var kendimle cebelesiom sicaklarda... eylulude 2-3gundr hi hssetmyrm ozledm kizimi
Uyuyamiyormmmm pistimmm sicakkk uyuz mu oldum kasiniom durmadannn imdattttt ya aglicammmmmbkociste uyuobyuz vermio hü.....
kızçelerrrr bi de söylemeden edemicemmben dün gratisten elseve mucizevi yağ aldımmm bugün kullandım sadece ve o kadar güzel kii saçlarım parlıyo ve miss gibi kokuyoo kesinlikle almalısınızz bulursanız
Cildrcam yaaa kasinmktan oldum ustune bide kotu ruya gordm zir zir agladm smdi uykuszlktn basim catlio
Ben Artistry'e yatirdim bakim paralarini
Sadece krem aldim aslinda ya cok degil
En iyisi bugun gratisede ugrayim saclarim cok dokuluyor artik yavas yavas hersey tekrar degisiyor..Cok agir aslinda biliyor musun bunca koklu degisim.
Hehh oldun sen artik kizce :)
Ruyalarada basladin tmmdir :)))
Ruyasinda kizarmis patatesleri ipe dizene bile sahit olduk biliyorsundur
Dus alsan ise yaramiyor mu? Gerci sen gece kalkmazsin yataktan :)))
Ben gelin olmakla hata etmiştim bi de üstüne çocuk yapmıştım. Akılsız kafam