- 14 Mayıs 2014
- 745
- 630
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.941
Hayirdir noldu ki
Odun kafalı bi adamla evlenmişim. Elimi sallasam elliydi ama ben gittim bu adamı buldum hayatımı kararttım daha ne olsun
Yeni mi evlisin. Öyle düşünme bence nasil kismet diye bisey var
Canim birak o ne halt ederse etsin sen bebeğini düşün seni öylece birakip gitmemeli tabiki ama uzuldukce bebeğine yansiyor bu durum
Cildrcam yaaa kasinmktan oldum ustune bide kotu ruya gordm zir zir agladm smdi uykuszlktn basim catlio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm artistry 'i ben bilmiyorum kuzum hiç kullanmadım yağı sürdüm saçıma beğenince sizede söyleyiim dedimBen Artistry'e yatirdim bakim paralarini
Sadece krem aldim aslinda ya cok degil
En iyisi bugun gratisede ugrayim saclarim cok dokuluyor artik yavas yavas hersey tekrar degisiyor..Cok agir aslinda biliyor musun bunca koklu degisim.
Hehh oldun sen artik kizce :)
Ruyalarada basladin tmmdir :)))
Ruyasinda kizarmis patatesleri ipe dizene bile sahit olduk biliyorsundur
Dus alsan ise yaramiyor mu? Gerci sen gece kalkmazsin yataktan :)))
Ben gelin olmakla hata etmiştim bi de üstüne çocuk yapmıştım. Akılsız kafam
ay kıyamam yaa saat 6 da yazmışsın minnoşş o saate kadar ayaktamıydın yoksa:44::44:
canımm artistry 'i ben bilmiyorum kuzum hiç kullanmadım yağı sürdüm saçıma beğenince sizede söyleyiim dedim
tabi canım bütün hormonlar foraaa sende şimdidurur heralde dökülmesi yakında :44::44:
canım okudum verdiğin linkten valla insanın eşi düşüncesiz olursa zor gerçketen.. allah kolaylık versin sana :44::44: inşallah aklı başına gelir yakın zamanda
Plojo sen napiyorsun kizcenle araniz nasil
Hemde ne foora :))
Artistry Amway'in..Nemlendirici tonik fln 3 lu set almistim cok memnun kaldim..
Sacima ne yapacagimi bilemiyorum cok mudahale etmekte istemiyorum simdilik..
Bayramliklar da haziirr ohh gelsinn bayram
Iyiyim canim,ufaktan bayram hazirliklari :)
Gecen gun evi halletmistim dun camlarida sildim bugunde utulerimi bitirecem aksamada amcama dukkanda ciceklerin arasinda son iftara davetliyiz :))))
Kizce iyi anlattigim gb iste alistik :)
Onunla uyudugunda islerle bazende bende onunla uyuyarak geciniyoruz :))
Aramiz cok iyi masallah :) daha iyi anlasabiliyoruz hareketlerinden sesinden anliyorum sut mu uyku mu oyun mu? :)))
Sen ne yapiyorsub? Is meselesini hallettin mi?
Kizlarrr son an karari ilr yollara dustuk ve 2 gunlugune istanbula gidiyorz..insallh oglum icin bu yolculuk sorun olmaz..
süper kuzummamway iyidir zaten ya kaliteli
hazır hazırrr başlasın bayrammmmgelsiiinn çikeletalarrr bööğreklerrrr
Caliskan plojo
Ne güzeldir kizceyle vakit gecirmek . yan dairedeki komşununbi ooğlu var agliyo bagiriyo sesini duydukça imreniyo insan
Maşallah size Allah nazarlardan saklasin ikinizide
İs meselesinde şöyle ay sonu birakiyorum isi başka is baktim gecende eve yakin bi anaokulu vardi oraya basvurdum lise çocukg gelişimi mmezun uyum yardimci ogretmenlik icin gittim ama tesetturlu oldugum icin ascilik yap dediler yapabilirsen 60 cocuk arti personel arti ofis sinif ve tuvalet temizligi karsiligi asgari ucret ben o kadar kisiye sabah kahvaltusi ogle yemegi ikndi kahvaltisi nasil yetistirecem ki
Dunde ucz markete basvurdum adam diyorki yeni evlileei almiyoruz aslida çocuk istiyormusun dedi bende isterim olursa dedim orada vardiya sistemi var mağazada teksin asgari ücret arti yemek karti iyi tamam dedim kabul etmeye niyetlendim demesinmi eleman yokluğunda full calisacan ama biz sana mesai vermicez arada bir saat falan erken cikarmaya calisiriz
Eve gittim kocise dedim isemi gideyim cocukmu yapayim dedim sen bilirsin dedi çocuk yapicam ben dedim
Elalemmi karar verecekmis canim benim ne zaman çocuk yapicagima
Kizlarrr son an karari ilr yollara dustuk ve 2 gunlugune istanbula gidiyorz..insallh oglum icin bu yolculuk sorun olmaz..
Dur bende alayim bayramlik
Aksama amcamin dukkandayiz iftar sofrasi son :) ciceklerle iftar acacaz
Sonra da bi dolaniriz diyoruz annemle tabii cok kalabalik olacaktir ben ilk koseden geri donerim
Esim calisiyor malesef kim pirlanta,elmas alacaksa
Hepsi oyleler patronlarin malesef aslinda senin isin guzel ama iste onuda anlatmistin..
Adamda hakli tabii o da isine bakiyor..Benden hic patron olmaz
Ben calisirken dershaneye giriyordum ki ptesi tek izin gunu diye girmedim sonra kitapciya grdim patronla tek sartim pazar tatili diye konustum tabii aylar gecince donusumlu pazar calisanlarin gozune batmaya basladi busonra 1 kez kabul ettim ondada patron kucuk dukkanimiza bi geldi esim benimle duruyor pasajda fln dolaniyor hadi git yahu dedi seviyordu sagolsun
Bugun benim cenem ne dusuk masallah :)
Bide totomdan ter akti islerimi bitirdim Sezen uyurken,dus aldim oturdum simdi uyanir :))))
Bana sorarsan maddi manevi kendinizi hazir hissediyorsaniz cocuk yap derim
Oyyyy aksam cikiyorsunuz bari di mi?
Insallah sorun olmaz canim..Hayirli yolculuklar..
Aman dikkat bol bol dinlenin sakin gidin :)
Allah herkesi korusun gorunen gorunmeyen tum kazalardan..
azicik bir sey yersen bebise zarari yok ama yedgn seylern saglikli olmasi gerekiyor bide hamilelik surekli aciktiriyor surekli ac gezme durumu oluo en azindan ben oyleyim :) sirf yemek ariom bugun esime mc donalds die yalvardm hyr dio :) yemekte yoktu kahvalti yaptk birazck saglikli oldu iste :) bebek yap yaaa icinde hissetmek muazzam bsy ben p.tesi sali 2 gun hissettm kizimi ama ondan sonra hic duymadm ultrasnda gordm kipir kipir ama duymuyrm 5gbdr sağlık li olsnda duyarm allahin izniyle...Gunaydinlarrr.....
İyiyim canim ayni bi değişiklik yok bende. Azcik yersen bebise zarari olmuyor değil mi:26: ben ağustosta bebek istiyorum ama zayifim boy 1 57 kilom 47 48 bisey oructa fazla kilo vermedim yok çünkü verecek kilo
Simdi korkum ben hamis olursam Esim ve ailesi yemeği burnuma dayicaklar:18::18:
Ama birden kilo alinca nefes alamiyorumki
Aman neyse ya bende bebisi hissedince takmam herhalde pek çok kipirdiyormu içinde nasil bi hiski:44::44:
Ben surekli uyandrdim uyutrmuyum ama her bos braktgmda hic uyanmamis gbi uyumaya devam etti kalk dusa gr dio ben yikanamiom yika beni dedim baktm yine uyudu dahada ellemedm :)Sicaktan kasiniyorsundur canim dun aksam asidi sicakti bide sen uyuyamazken kocisin uyumasi da ayri bisey nasil basariyorlarsa valla ben pek acimiyorum kabus görsem uyandirirm gece
Sabahlarida erken kalkarim konuda uyutmam ben kalkinca o da kalksin banane hıh
oldum ben dimi vayy anam s. Cafer bez getr her gece sacma ruya seremonisimi yasicam offfBen Artistry'e yatirdim bakim paralarini
Sadece krem aldim aslinda ya cok degil
En iyisi bugun gratisede ugrayim saclarim cok dokuluyor artik yavas yavas hersey tekrar degisiyor..Cok agir aslinda biliyor musun bunca koklu degisim.
Hehh oldun sen artik kizce :)
Ruyalarada basladin tmmdir :)))
Ruyasinda kizarmis patatesleri ipe dizene bile sahit olduk biliyorsundur
Dus alsan ise yaramiyor mu? Gerci sen gece kalkmazsin yataktan :)))
Ayakta dildim de uyanktm cildrdm kuduz gibi kasindim bildgn uyuza bagladim bugece buzzz gbi suyla yikanip yatcam :)ay kıyamam yaa saat 6 da yazmışsın minnoşş o saate kadar ayaktamıydın yoksa:44::44:
canımm artistry 'i ben bilmiyorum kuzum hiç kullanmadım yağı sürdüm saçıma beğenince sizede söyleyiim dedim
tabi canım bütün hormonlar foraaa sende şimdidurur heralde dökülmesi yakında :44::44:
canım okudum verdiğin linkten valla insanın eşi düşüncesiz olursa zor gerçketen.. allah kolaylık versin sana :44::44: inşallah aklı başına gelir yakın zamanda