Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Benim zavallida istedigi seyleri yaptigim halde hic istahim yok sicaktan yiyecek gb degilim dedi,bir de diyor ki dur bakayim yolda brlki iyi olurum ))))) yazik mecburen oturacak

Akyazi biraz uzak kizce evet..

Emzirirken deniz sakincali degil,tabii su onemli yine bence..sonrasinda dus alinca ya da gogsunu duru suyla yikayinca tmmdir..Her zaman en temiz havuz bile denizden pistir denir..Denize devam :))

öyle tabi ama anlasıyoruz cok sukur nisa ismi senin bebişin adı ne ?

Masallahh diyelim buyuk sans :)
Bende anlasamiyormus gb konusuyorum sanki :))) anlasiyoruz cok sukur hep oyle duyariz ya ondan dedim..
Benim kizimin adida Sezen

neden kimse yokk

nenaa sen neden değiştirdinki nick'ini

huhu tatlışkolarrr bugün hiç girme fırsatım olmadıı zaten 3 te kalktım sooonraaa kıyafetleri indirdim aşağı bayramın 2. günü ankaraya geçeceğimiz için direk ankaradan tatile gidicez 2 ayrı valiz hazırlamam gerekiyo bu yüzden bi kısım eşyamı hazırladımm sonra bi yağmur fırtınaa götürüyo ortalığı tam çıkamıcam derken 6da çarşıda buldum kendimi bayramlık baktım hiç bulamadım kendime göre bişey kuzeniminde düğünü var ama abiyelerr uçmuşş fiyatları 500 600 diyolar ya şoklara girdim vee sonraa anneme gittimm oradanda da kuaföre derken saat 11 oldu
bütün günümü anlattımm çenem niye bu kadar açık bilmiyorumm

Gunaydinn....dikkatinizi cekiyorm bende hala ayaktayim kagan beyin keyfini beklioz
kıyamam canım hadi senin bebeğin var da ben niyee sanki beşik sallıyorumm

merhaba kızlar bende 2 seneye yakındır evliyim 1 tane 9 aylık kızım var bende aranıza katılmak istiyorum
hoşgeldin canım aramıza sende bizlere göre daha tecrübelisin

Bence gorusmeye devam ettigimiz surece birgun ayarlariz :) yani 2 veya 3 sene gb belirlemeden :) herkese uyan bi zaman olur mesela..
Guzel olur bence gorusmek :)
ayy keşke gelmeyi o kadar çok isterimki eşler izin verirse tabii

ayy canım benim sen ne dolu insansın yahu maşallaah allah hızını kesmesin
bu arada şu tüp bebek mereti pek de bildiğim bişey değil ama olumlu bi durum olmasına çok sevindimm kardeş bile yaparsınız ki siz o zamaan
ay keşke tatlım yaa çoluklu çocuklu piknik yapabilsek keşkee biz sivit plojo derken eşlerimiz bakakalsa böyle o kimki diye

bu arada oylata benm bi arkadaşım gitmişti çok beğenmiştii

canımm çok sevindim senin vev bebişinin iyi olmasınaa
hoşgeldiniz bebişle aramıza tekrardan
allah yokluğunu göstermesinn

neden kimse yokk

majorcaann nerelerdesinki sen
gelm,yosun artık

allah kolaylık versin amayaaa...
ama herşey yolunda cok şükür hatta artış bile olmuşş ne mutlu sanaa
Allahın izniyle olucak bu kez inş

hoşgeldiinnnnnn...
çok güzel haberle gelmişsinn
inşallah bizede nasip olurr:26: amin

neden kimse yokk

bilmem boylesi daha iyi desifre olmaym die oteki benm kendi adim biri gorse kabak gbi anlicakti bnm oldgmu :)

ohhh masallah sana dopdolu bir gun :)cok kiskanyrm zaten seni keske bende ogretmn olsaydm uhuuuu aglicam yaaaa .... dun gece cok iyi dinlendm bugun dinc sayilirm ama yavastan uykumda gelmeye basladi kiiii..... bu arada abiyeler istanbuldada o fiyat sizin oralar neden okadr pahali ki :) ben sezonda abiye almiyrm malesef ona verilen parayi gt cope at daha iyi 1bilemedn 2defa gyebliosn o yuzden daha uyguna alma taraftarym....sen neden 2tatil yapiosn hep beni kiskandriosn bide 2valiz falan hazrlickamssn temellimi gdion butun gardrobumu tasican pissss :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne güzel bende kendi evime cıkıp kendi duzenimi kurmak istiyorum ama hayırlısı bakalım bekliorum

Allah gonlune gore versin..
Kendin mi istemistin beraber durmayi?bi kere beraberken ayrilmakta garip gelir..

neden kimse yokk

Major bu kadar zaman gelmedin diyecegin bu 2 cumle mi? :))))
Anlatsana yahu ne var ne yok?

Bir nevi tasiniyorsunuz yani yine :))))))

Eslerde gelecek hem kizce verirler izin,onlarada arkadas iste degisiklik olur

Gunaydinlaar :))
Bu topigin saati iyice sasti

Aksam m.ö.10.000 diye bir film vardi bende Sezen uyumaya calisiyor anakucaginin basindaydim tam esimin yanina oturdum,filmdede kizla cocuk muck muck :))
Benim ki ne desin,adamlar M.Ö öpusmenin tarihini yaziyor biz 2000li yillardayiz beklemedeyiz hahhahaha

Gunaydinlaar :))
Bu topigin saati iyice sasti

Aksam m.ö.10.000 diye bir film vardi bende Sezen uyumaya calisiyor anakucaginin basindaydim tam esimin yanina oturdum,filmdede kizla cocuk muck muck :))
Benim ki ne desin,adamlar M.Ö öpusmenin tarihini yaziyor biz 2000li yillardayiz beklemedeyiz hahhahaha

O mujxlu sahneleri severm eger sikici dilae bazilari cok amator oluo kanali degstriom :) esinde guzel demis hemserim ya..... guldum ki

tünaydı kızlarrrrr
süpriiizzzz biz öğlennn AMAYAA ile buluştukkk
ona da dedim yıllardır görmediğim yakın arkadaşımı görmüş gibi oldum
AMAYAcım çook tatlı inanın 25 yaşında demezssiniz
keşke işe dönmez zorunda olmasaydım da akşama kadar dedikodu yapsaydık
hepinizin de kulaklarını çınlattık
darısı hepinizle buluşmaya inşallah

ahahhaa
çok güldüm plojoooo ::
Sezen babayı isyaaaana sürüklemiş
O mujxlu sahneleri severm eger sikici dilae bazilari cok amator oluo kanali degstriom :) esinde guzel demis hemserim ya..... guldum ki

kelebekcimmm yarın çalışıyor musun kuzu?
bayram tatiline az kaldıııı

benim sonn 5 saatt ama 5 saat deyince de çok geldi yaw

Selam kizlar...
Nassiniz bakem.. ?
Bizde durumlar ayni damlayla azcik rahatliyor oglsum..onun disind her pirt ve gark sesinde evde bayram havasi olusturuyoruz:)
PLOJOO siz hala bekliyorsaniz kimbilir biz daha ne kadar beklicez..uzuluyom valla adamlarada yazik ayy

Doğum ve özellikle hamişlik öncesini iyi değerlendirmek lazım
heralde son günler falan derken 2 aya yakın bekleniyor..
benimki çıldırır heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…