- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.961
ne güzel kuzummmDur bende alayim bayramlik
Aksama amcamin dukkandayiz iftar sofrasi son :) ciceklerle iftar acacaz
Sonra da bi dolaniriz diyoruz annemle tabii cok kalabalik olacaktir ben ilk koseden geri donerim
Esim calisiyor malesef kim pirlanta,elmas alacaksa
Hepsi oyleler patronlarin malesef aslinda senin isin guzel ama iste onuda anlatmistin..
Adamda hakli tabii o da isine bakiyor..Benden hic patron olmaz
Ben calisirken dershaneye giriyordum ki ptesi tek izin gunu diye girmedim sonra kitapciya grdim patronla tek sartim pazar tatili diye konustum tabii aylar gecince donusumlu pazar calisanlarin gozune batmaya basladi busonra 1 kez kabul ettim ondada patron kucuk dukkanimiza bi geldi esim benimle duruyor pasajda fln dolaniyor hadi git yahu dedi seviyordu sagolsun
Bugun benim cenem ne dusuk masallah :)
Bide totomdan ter akti islerimi bitirdim Sezen uyurken,dus aldim oturdum simdi uyanir :))))
Bana sorarsan maddi manevi kendinizi hazir hissediyorsaniz cocuk yap derim
Oyyyy aksam cikiyorsunuz bari di mi?
Insallah sorun olmaz canim..Hayirli yolculuklar..
Aman dikkat bol bol dinlenin sakin gidin :)
Allah herkesi korusun gorunen gorunmeyen tum kazalardan..
canım varmışsınızdır inşallahKizlarrr son an karari ilr yollara dustuk ve 2 gunlugune istanbula gidiyorz..insallh oglum icin bu yolculuk sorun olmaz..
baya gezmişsiniz tatlış ne güzellBu arada selamlarrrr sabah 8de cktik evden kahvalti yaptk snra misir carsisina gectk ordan sultan Ahmet e gttk turist kaynio pistik yoruldk 5te evdeydk snra bn bici yaptm yattm uyudum :)yarn sabah yola cikioz yalovaya gdioz 2 gun ordayz allah kismet ederse yuzcez birazck :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm bayramın kutlu mutlu olsun ki senindeeBu arada gremzsem yarn smdiden bayramanzi kutluyrm yanaklarnzdan opuyrm guzeller guzlei bildrcinlarmn gozlernden opuyrn kagan ve sezenimn.. sizleri sevyrm .. ay duygusala bagladm :)
Tatlışkolarım çok özledim ben sizii
bu gün sabahtn beri popom yeni yer gördü
görümcemler geldi..
öncesinde eşimle bi temizlik yaptık miss oldu ev..bahane ile bayram temizliği oldu
sonra yemeğe giriştim kolaya kaçtım:
domates çorba +fırın tavuk+püre+pilav+salata ydı menü..
sonra kahve çay meyve derken çatladık valla yemekten..
şimdi eşim onları bırakmaya gitti dönüşte kesin pasta alıcak sen isterse evde kal yoruldun dedi
ASENNN senin dediğin saç bakım yağının reklamını gördüm bugün...benim de ihtiyacım var öyle bir şeye..saçlarımı da derin batıl inancımdan ötürü kestiremiyorum..çok bakımsız oldular.nerden aldınn? gerçi kasaptan alıcak halin yok
PLOJOO bu gün çok yoruldun sanırım kıyamam :26:
ama çiçekler yorgunluğunu almıştır..
temizlik sonrası hazır yemek paha biçilemez
KELEBEK kıyama kuzum rüyanda ağladın mı sennn
benim hormonlar da bi garipleşti geçen gün kitap okurken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım..ama çok duygusaldı kitap napıyım
eşim de böyle olduama ben naptım ki diyor haklı evde bi o var bi ben varım niye ağlıyım
kitaptan deyince sarıldı bana küçük kızymışm gibi hadi kitabı anlat bana dedi ben de ağlaya ağlaya anlattım ama şimdi komik geliyor
bu arada iyi yolculuklar-iyi gezmeler size....
bol bol yüz..yüzmek çok iyi geliyorr
eğer yazışamazak sana da iyi bayramlar nenoşum çok seviyoruz biz de seni
ATLAS bir an önce bebiş yap mükemmel bi duygu..
biz eşimle 8 yıldan fazladır birlikteyiz ama aramızdaki bağ daha da güçlendi hamile kaldığımdan beri...
her eve bir bebiş lazımm
Valla canim maddiyat sikintimiz yok çok şükür manevi dersen eşim için hic fark etmiyor kaç kez sordum adam fikir beyan etmedi şimdi bana uyacak
Benim calistigim işlerde senin gibi güvenlikten önce pazar tatilini kim görmüşki
Burada da iste basimdaki örtünün tasasi bunlara düşüyor
Neyse ya bebis istiyom ben sen anlattikca bi heves sarmisti beni vazgecmim şimdi
Anlatirim bende sunu yaptik bunu ysptik diye
azicik bir sey yersen bebise zarari yok ama yedgn seylern saglikli olmasi gerekiyor bide hamilelik surekli aciktiriyor surekli ac gezme durumu oluo en azindan ben oyleyim :) sirf yemek ariom bugun esime mc donalds die yalvardm hyr dio :) yemekte yoktu kahvalti yaptk birazck saglikli oldu iste :) bebek yap yaaa icinde hissetmek muazzam bsy ben p.tesi sali 2 gun hissettm kizimi ama ondan sonra hic duymadm ultrasnda gordm kipir kipir ama duymuyrm 5gbdr sağlık li olsnda duyarm allahin izniyle...
Ben surekli uyandrdim uyutrmuyum ama her bos braktgmda hic uyanmamis gbi uyumaya devam etti kalk dusa gr dio ben yikanamiom yika beni dedim baktm yine uyudu dahada ellemedm :)
oldum ben dimi vayy anam s. Cafer bez getr her gece sacma ruya seremonisimi yasicam offfehehe evet kalkmam yataktn sen beni nerden tanion be cozmussun hemserni :)
Ayakta dildim de uyanktm cildrdm kuduz gibi kasindim bildgn uyuza bagladim bugece buzzz gbi suyla yikanip yatcam :)
Bu arada selamlarrrr sabah 8de cktik evden kahvalti yaptk snra misir carsisina gectk ordan sultan Ahmet e gttk turist kaynio pistik yoruldk 5te evdeydk snra bn bici yaptm yattm uyudum :)yarn sabah yola cikioz yalovaya gdioz 2 gun ordayz allah kismet ederse yuzcez birazck :)
Tatlışkolarım çok özledim ben sizii
bu gün sabahtn beri popom yeni yer gördü
görümcemler geldi..
öncesinde eşimle bi temizlik yaptık miss oldu ev..bahane ile bayram temizliği oldu
sonra yemeğe giriştim kolaya kaçtım:
domates çorba +fırın tavuk+püre+pilav+salata ydı menü..
sonra kahve çay meyve derken çatladık valla yemekten..
şimdi eşim onları bırakmaya gitti dönüşte kesin pasta alıcak sen isterse evde kal yoruldun dedi
ASENNN senin dediğin saç bakım yağının reklamını gördüm bugün...benim de ihtiyacım var öyle bir şeye..saçlarımı da derin batıl inancımdan ötürü kestiremiyorum..çok bakımsız oldular.nerden aldınn? gerçi kasaptan alıcak halin yok
PLOJOO bu gün çok yoruldun sanırım kıyamam :26:
ama çiçekler yorgunluğunu almıştır..
temizlik sonrası hazır yemek paha biçilemez
KELEBEK kıyama kuzum rüyanda ağladın mı sennn
benim hormonlar da bi garipleşti geçen gün kitap okurken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım..ama çok duygusaldı kitap napıyım
eşim de böyle olduama ben naptım ki diyor haklı evde bi o var bi ben varım niye ağlıyım
kitaptan deyince sarıldı bana küçük kızymışm gibi hadi kitabı anlat bana dedi ben de ağlaya ağlaya anlattım ama şimdi komik geliyor
bu arada iyi yolculuklar-iyi gezmeler size....
bol bol yüz..yüzmek çok iyi geliyorr
eğer yazışamazak sana da iyi bayramlar nenoşum çok seviyoruz biz de seni
ATLAS bir an önce bebiş yap mükemmel bi duygu..
biz eşimle 8 yıldan fazladır birlikteyiz ama aramızdaki bağ daha da güçlendi hamile kaldığımdan beri...
her eve bir bebiş lazımm
ne güzel kuzummm
çiçekler arasındaa iftar dinlenirsinki bi güzel
vaay zengin kocalar alır tatlış bayram hediyesi karısına elmas
canım varmışsınızdır inşallah
baya gezmişsiniz tatlış ne güzell
hadi gidin kafa dinleyin biraz gelin tatlışım
canımm bayramın kutlu mutlu olsun ki senindeebizde seni seviyoruzz
ooo kuzum valla hamile halinle baya da bişey yapmışsınn kiiikolaya kaçtım dediğine bak senn
iyi bari görümcenler halden anlayıp erkenden kalkmışlarr
bu arada
İYİKİ DOĞDUNNNN SİVİTOŞŞŞŞŞŞİYİ Kİ DOĞDUUNNNNNN SİVİTOŞŞŞŞŞ İYİ Kİ VARSINNNN SİVİTOOOŞŞŞ
nice mutlu yıllara tatlışım küçük masal ve eşinle çooook mutlu olun inşallaahöyle mutlu bi aile olun kii gözlerinizden yaşlar gelsin gülmekten
** yazmayı unutmuşum kuzum gratiste şuan indirim var 10 tl ye düşmüşş bilmiyorum ama benim saçımı yumaşattı baya ve çok bereketliii 2 damla sürüyosun saçınaa mis gibi oluyoo
Guzel gelincikler....
Musmutlu bayramlariniz, bayram tadinda omrunuz olsun emi... Cogaldikca cogalinsezos ile kagani opmeden kokluyorum, geri kalanlariniziii muuuuaaaahhhhhhhh
Slm kızlarr nasılsınızz...
eşim perşmbe günü izne cıktıgından beri giremdm...ama yokluğumu da farl eden olmamıss
Aslnda güzel de olmuş bnsizde dvm eder bu topik gözüm arkda kalmz...
geçmişe hızlı hızlı bi göz attmm
major
geçmiş olsn dizinde sorn varmış sanrm...eşiminde eklem bağları koptu..arada şişer...dr git ihmal etme...
cikolata
istbla gitmişş iyi gezmeler cnm kağan iyidir inş.
Asen
ankra yolcusuu
iyi gezmeler iyi tatiller cnm...
Atlass
iyim cnm cok sukur sn nsl...bebek calışmaları nasl gidyor
Aklmada kalnlar bunlarrr
hepinizi öpüyormmm sizi cok sviyorm
bayrmn ikinci günü eskişehre gitme ihtimalimz var...
Yarın yoğun bi programımız var şimdiden
HERKEZİN BAYRAMI MUBAREK OLSUNN...
KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN ÖPÜYOUMMM
I♥U
Kim kiki dusunur ki zten iste :)
Bosver..
Sen bebisi dusun bebis seni :)) garanti.
Allah aratmasin insallah gonlunuze gore versin..
E hep soyluyorsun ya bocek cikar diye :)))))))
Bende cok abuk sabuk ruyalar gormustum pff olsun be sonra uyanip uyanip sarilmak guzel
Hayirli yolculuklar kizceee
Sizinde bayraminiz mubarek olsuuunnn
Seneye insallah bol bebisli bi bayram olacakk
Cok yoruldum eve de 2de geldik..Ama moral iyi olunca evde temiz olunca ohh :))
Kizz yegeeeeenimi cok rahatsiz etmeyin
Yeni yasin mutlu mutlu olsunnnnnhep iyi kiler getirsin sanaaa
Almamislar
Vayy anasini dusunsene canim sana bayramlik aldim 'elmas')))) boyle adamin karisida der ki ayy hayatim ben simdi ne giyecegimde takacagim bunu tuhh alisverisede mi ciksak :)))
Sezosta ellerinden opuyor ama basina koymuyor her daim tase kalacak teyzesini :)))
Hep birlikte cogalalim insallah
Iyi bayramlarr canim..
Instagramda hareket halinde gorunce hoc hissetmemisim yoklugunu
Selam tqzecikler gelincikleeeeeeerrrrrr.....
Bayram kosturmasi arasina dun bide cok atraksiyonlu bi muayene gunu gecirdim. Once odunc aldigimiz araca geri geri gelip carpti bi amca sagolsun. Arkasina bakmamasina mazeret olrak arkasinda durmus olmamizi gosterip "genelde arkama bakarim ama..." dedi. Kocam da dogal olrak geri giderken zaten bakman gerek dedi... Allah tan hic bi sey yoktu. Sonra en onemli ignemi buzluga koyup orada unuttugumu farkettimarife arife nobetci eczane aradik sonra araci sahibine birakmaya geldi tekrar esim ve abimle yeniden ignemi almaya gittiler veeeee sonunda ignemizi de aldik :))))
Yarin da yumurtalarimi toplayacak... seviyom sizleriiiiii.....