- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.901
aaa gorustnz mu yaaaa valla bravo cok kiskandm :)smdi yahu ne kiskanc kadin oldum ben offf.... ben calisyrm yarn ameleyim kizim bentünaydı kızlarrrrr
süpriiizzzz biz öğlennn AMAYAA ile buluştukkk
ona da dedim yıllardır görmediğim yakın arkadaşımı görmüş gibi oldum
AMAYAcım çook tatlı inanın 25 yaşında demezssiniz
keşke işe dönmez zorunda olmasaydım da akşama kadar dedikodu yapsaydık
hepinizin de kulaklarını çınlattık
darısı hepinizle buluşmaya inşallah
ahahhaa
çok güldüm plojoooo::
Sezen babayı isyaaaana sürüklemiş
kelebekcimmm yarın çalışıyor musun kuzu?
bayram tatiline az kaldıııı
benim sonn 5 saattama 5 saat deyince de çok geldi yaw
Sen sozunde hic durmuonki aylardr bi album yapcan inanmiuorm sana brnbu arada fotoğraf da çekindik amaya atıcak akşama fotomuzu
ben de sözümde durup size albüm yapıcam
Iyiyiz çikolatam sen nasilsn biz hepmz is guc bildgn gbi pasamz nasil alistnmi bebisini uykuszluga falanSelam kizlar...
Nassiniz bakem.. ?
Bizde durumlar ayni damlayla azcik rahatliyor oglsum..onun disind her pirt ve gark sesinde evde bayram havasi olusturuyoruz:)
PLOJOO siz hala bekliyorsaniz kimbilir biz daha ne kadar beklicez..uzuluyom valla adamlarada yazik ayy
evet ben genelde böyleyimdir yaaaa.... çok koşarım... hatta bazen sorarlar nasılsın napıyosun diye her zamanki gibi koşuyorum derimhuhu tatlışkolarrrbugün hiç girme fırsatım olmadıı zaten 3 te kalktım sooonraaa kıyafetleri indirdim aşağı bayramın 2. günü ankaraya geçeceğimiz için direk ankaradan tatile gidicez 2 ayrı valiz hazırlamam gerekiyo bu yüzden bi kısım eşyamı hazırladımm sonra bi yağmur fırtınaa götürüyo ortalığı tam çıkamıcam derken 6da çarşıda buldum kendimi bayramlık baktım hiç bulamadım kendime göre bişey kuzeniminde düğünü var ama abiyelerr uçmuşş fiyatları 500 600 diyolar ya şoklara girdim vee sonraa anneme gittimm oradanda da kuaföre derken saat 11 oldu
bütün günümü anlattımmçenem niye bu kadar açık bilmiyorumm
kıyamam canım hadi senin bebeğin var da ben niyeesanki beşik sallıyorumm
hoşgeldin canım aramızasende bizlere göre daha tecrübelisin
ayy keşke gelmeyi o kadar çok isterimki eşler izin verirse tabii
ayy canım benim sen ne dolu insansın yahu maşallaahallah hızını kesmesin
bu arada şu tüp bebek mereti pek de bildiğim bişey değil ama olumlu bi durum olmasına çok sevindimmkardeş bile yaparsınız ki siz o zamaan
ay keşke tatlım yaa çoluklu çocuklu piknik yapabilsek keşkeebiz sivit plojo derken eşlerimiz bakakalsa böyle o kimki diye
bu arada oylata benm bi arkadaşım gitmişti çok beğenmiştii
canımm çok sevindim senin vev bebişinin iyi olmasınaa
hoşgeldiniz bebişle aramıza tekrardan
allah yokluğunu göstermesinn
majorcaann nerelerdesinki sen
gelm,yosun artık
amincanım sağolasın.. Rabbim nasip kısmet ettiyse olur inşallah.... Kent meydanındaydık şekerim bugün sviti ile.... bi daha ki görüşmeye seni de bekliyoruz, bak alenen söylüyorum bi türlü özel mesaj atamadım çünkü sana. gelirmisin bizimle buluşmaya uygun olursan....allah kolaylık versin amayaaa...
ama herşey yolunda cok şükür hatta artış bile olmuşş ne mutlu sanaa
Allahın izniyle olucak bu kez inş
hoşgeldiinnnnnn...
çok güzel haberle gelmişsinn
inşallah bizede nasip olurr:26: amin
canım yaaaaaMajor bu kadar zaman gelmedin diyecegin bu 2 cumle mi? :))))
Anlatsana yahu ne var ne yok?
Gunaydinlaar :))
Bu topigin saati iyice sasti
Aksam m.ö.10.000 diye bir film vardi bende Sezen uyumaya calisiyor anakucaginin basindaydim tam esimin yanina oturdum,filmdede kizla cocuk muck muck :))
Benim ki ne desin,adamlar M.Ö öpusmenin tarihini yaziyor biz 2000li yillardayiz beklemedeyizhahhahaha
hani uzun zamandır görmediğiniz bi arkadaşınıza sarılır kalırsınız ya, işte öyle kaldık...tünaydı kızlarrrrr
aaa gorustnz mu yaaaa valla bravo cok kiskandm :)smdi yahu ne kiskanc kadin oldum ben offf.... ben calisyrm yarn ameleyim kizim benkocise 9gun tatil bn topu topu 3 gun aglicam
Sen sozunde hic durmuonki aylardr bi album yapcan inanmiuorm sana brnpis bsy oldun:)
Iyiyiz çikolatam sen nasilsn biz hepmz is guc bildgn gbi pasamz nasil alistnmi bebisini uykuszluga falan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
huuuu huuuu gelincikleeerrrrben ancak girebildim eve... resmimizi koydum ama albüme ben de bilin bakalım yanımdaki kim diycektim ama svityyy söylemiş bileeeeee aman nazar değmesin kız da bi göz var maşallahhh maşallahhhhh o kadar güzeldi ki "gözlerin senin mi" dedim kıza sonra da "arkadaşından ödünç alcak halin yok ya" diye kendimle dalgamı geçtim lens mi anlamında sormuştum tabi bi dahakine prensesi de almalıyız.... ne yazmaya çalışsam ya net koptu ya biri geldi bi türlü irtibat kuramadım prensesle
evet ben genelde böyleyimdir yaaaa.... çok koşarım... hatta bazen sorarlar nasılsın napıyosun diye her zamanki gibi koşuyorum derimistiyosan Allah sana da versin diycem de tatlı koşturmaların olsun, bugün ki gibi.... kuafördü abiyeydi.....
amincanım sağolasın.. Rabbim nasip kısmet ettiyse olur inşallah.... Kent meydanındaydık şekerim bugün sviti ile.... bi daha ki görüşmeye seni de bekliyoruz, bak alenen söylüyorum bi türlü özel mesaj atamadım çünkü sana. gelirmisin bizimle buluşmaya uygun olursan....
canım yaaaaane kadar da haklısınnnn evet majorcan anlat bakalım ne var ne yok, napıyosun, evde misin tatilde mi iş mi arıyosun yatıp dinleniyomusun????? kv görümce ne alemdeler?????
yazııııkkkkkk....
hani uzun zamandır görmediğiniz bi arkadaşınıza sarılır kalırsınız ya, işte öyle kaldık...özlemişiz....
demek 25 demezler... ne güzeloysaki ben 8 yıldır 25 immmmm
bu arada svitinin göbeği falan yokbebişini saklıyo svitiiii
masalı masalıama neden kimse yoooook
sesime ses veriiiinnnnn
uyucaktım aslında ama kocişe süpriz yapayım dedim..
kek ve çay yaptım kocişi bekliyorum yoldaymış..
yarın doktorun cinsiyeti kesin söylemesine hiç gerek yok çünkü keki bile limonlu yaptım
yiyorum ekşiyi çıkarıcam ayşeyi
masalı masalıayşe deme bebeye...
evet ben istedim ama artık kendi evime cıkmak istiyorum
O mujxlu sahneleri severm eger sikici dilae bazilari cok amator oluo kanali degstriom :) esinde guzel demis hemserim ya..... guldum ki
tünaydı kızlarrrrr
ahahhaa
Selam kizlar...
Nassiniz bakem.. ?
Bizde durumlar ayni damlayla azcik rahatliyor oglsum..onun disind her pirt ve gark sesinde evde bayram havasi olusturuyoruz:)
PLOJOO siz hala bekliyorsaniz kimbilir biz daha ne kadar beklicez..uzuluyom valla adamlarada yazik ayy
Doğum ve özellikle hamişlik öncesini iyi değerlendirmek lazım
heralde son günler falan derken 2 aya yakın bekleniyor..
benimki çıldırır heralde
huuuu huuuu gelincikleeerrrrben ancak girebildim eve... resmimizi koydum ama albüme ben de bilin bakalım yanımdaki kim diycektim ama svityyy söylemiş bileeeeee aman nazar değmesin kız da bi göz var maşallahhh maşallahhhhh o kadar güzeldi ki "gözlerin senin mi" dedim kıza sonra da "arkadaşından ödünç alcak halin yok ya" diye kendimle dalgamı geçtim lens mi anlamında sormuştum tabi bi dahakine prensesi de almalıyız.... ne yazmaya çalışsam ya net koptu ya biri geldi bi türlü irtibat kuramadım prensesle
evet ben genelde böyleyimdir yaaaa.... çok koşarım... hatta bazen sorarlar nasılsın napıyosun diye her zamanki gibi koşuyorum derimistiyosan Allah sana da versin diycem de tatlı koşturmaların olsun, bugün ki gibi.... kuafördü abiyeydi.....
amincanım sağolasın.. Rabbim nasip kısmet ettiyse olur inşallah.... Kent meydanındaydık şekerim bugün sviti ile.... bi daha ki görüşmeye seni de bekliyoruz, bak alenen söylüyorum bi türlü özel mesaj atamadım çünkü sana. gelirmisin bizimle buluşmaya uygun olursan....
canım yaaaaane kadar da haklısınnnn evet majorcan anlat bakalım ne var ne yok, napıyosun, evde misin tatilde mi iş mi arıyosun yatıp dinleniyomusun????? kv görümce ne alemdeler?????
yazııııkkkkkk....
hani uzun zamandır görmediğiniz bi arkadaşınıza sarılır kalırsınız ya, işte öyle kaldık...özlemişiz....
Kızçelere çok uykum gelmesine rağmen bikaç foto yükledim size
ama bütün fotolarımız nerdeyse eşimin telde olduğu için azcık koyabildim..
bikaçı faceden arkadşlar için tekrar olabiir...
daha güzel fotolarda görüşmek üzere öpüldünüüzz
tamam tatlım yaaa, yarın indiririm tele; nolcak kiInsallah en kisa zamanda o zaman :)
Kirilmazlar insallah..
Iyilerdiya da o an cok cekici geldi
Hemde ne isyan
Iste 40 i tamamlayinca ehh :)))
Surekli kullanmamani tavsiye ederim canim damlayi..
2 ay mi
Biraz daha fazlalastirip hazirlayin kendinizi :) son zamanda kiyamayacaksiniz uzun bir sure,en azindan gozle gorulur oldugunda kipirdadiginda cok kiyamiyorsun ya da biz oyleydik bilmiyorum :) Allah sabrini verir.
Harikasiniiizzzzzzz
Eger yakin olsaydim hic usenmez yarin tekrarlatirdim
Cok sekersiiiiinn sweaattt
Icim kiprasti valla :)))
Gobis flnda yok ayni ben gb ilerliyorsun sanirim 4-5. Ay belli edecek
Biliyor musunuz su instagram isini Amaya,Sweat ve Damlacikolatada yapsin..cok basit birsey ve baska kimseyi eklemezsiniz isterseniz.dedim icimden
minnoşkooo olaydın beraber vanda görev yapardık senleebilmem boylesi daha iyi desifre olmaym die oteki benm kendi adim biri gorse kabak gbi anlicakti bnm oldgmu :)
ohhh masallah sana dopdolu bir gun :)cok kiskanyrm zaten seni keske bende ogretmn olsaydm uhuuuu aglicam yaaaa.... dun gece cok iyi dinlendm bugun dinc sayilirm ama yavastan uykumda gelmeye basladi kiiii..... bu arada abiyeler istanbuldada o fiyat sizin oralar neden okadr pahali ki :) ben sezonda abiye almiyrm malesef ona verilen parayi gt cope at daha iyi 1bilemedn 2defa gyebliosn o yuzden daha uyguna alma taraftarym....sen neden 2tatil yapiosn hep beni kiskandriosn bide 2valiz falan hazrlickamssn temellimi gdion butun gardrobumu tasican pissss :)
taşınıyoruz valla tatlışımm bitmez bizim taşınmalarAllah gonlune gore versin..
Kendin mi istemistin beraber durmayi?bi kere beraberken ayrilmakta garip gelir..
Major bu kadar zaman gelmedin diyecegin bu 2 cumle mi? :))))
Anlatsana yahu ne var ne yok?
Bir nevi tasiniyorsunuz yani yine :))))))
Eslerde gelecek hem kizce verirler izin,onlarada arkadas iste degisiklik olur
ahahahaGunaydinlaar :))
Bu topigin saati iyice sasti
Aksam m.ö.10.000 diye bir film vardi bende Sezen uyumaya calisiyor anakucaginin basindaydim tam esimin yanina oturdum,filmdede kizla cocuk muck muck :))
Benim ki ne desin,adamlar M.Ö öpusmenin tarihini yaziyor biz 2000li yillardayiz beklemedeyizhahhahaha
yok canımm ben çöpsüz üzümüm dahah.bulduk canım sagol senin bebegin varmı ?
baak baaakBen cvp verim asenin bebegi yok o topigmizin en tembeli hem cocuk konusnda hemde uykuculuk yonunden
kıskanndım ki siziitünaydı kızlarrrrr
ahahhaa
tatlışkommm kıskandığımın altını çizerekteeeeeeennn sivitoşa yazdıklarım sana da geçerlikiiihuuuu huuuu gelincikleeerrrrben ancak girebildim eve... resmimizi koydum ama albüme ben de bilin bakalım yanımdaki kim diycektim ama svityyy söylemiş bileeeeee aman nazar değmesin kız da bi göz var maşallahhh maşallahhhhh o kadar güzeldi ki "gözlerin senin mi" dedim kıza sonra da "arkadaşından ödünç alcak halin yok ya" diye kendimle dalgamı geçtim lens mi anlamında sormuştum tabi bi dahakine prensesi de almalıyız.... ne yazmaya çalışsam ya net koptu ya biri geldi bi türlü irtibat kuramadım prensesle
yazııııkkkkkk....
Insallah en kisa zamanda o zaman :)
Kirilmazlar insallah..
yok canımm ben çöpsüz üzümüm dahaseneye inşallah
Insallah en kisa zamanda o zaman :)
Kirilmazlar insallah..
Iyilerdiya da o an cok cekici geldi
Hemde ne isyan
Iste 40 i tamamlayinca ehh :)))
Surekli kullanmamani tavsiye ederim canim damlayi..
2 ay mi
Biraz daha fazlalastirip hazirlayin kendinizi :) son zamanda kiyamayacaksiniz uzun bir sure,en azindan gozle gorulur oldugunda kipirdadiginda cok kiyamiyorsun ya da biz oyleydik bilmiyorum :) Allah sabrini verir.
Harikasiniiizzzzzzz
Eger yakin olsaydim hic usenmez yarin tekrarlatirdim
Cok sekersiiiiinn sweaattt
Icim kiprasti valla :)))
Gobis flnda yok ayni ben gb ilerliyorsun sanirim 4-5. Ay belli edecek
Biliyor musunuz su instagram isini Amaya,Sweat ve Damlacikolatada yapsin..cok basit birsey ve baska kimseyi eklemezsiniz isterseniz.dedim icimden
minnoşkolaarrrr
2 gündür sokaklardayım ziinn ziin geziyorum valla
sonunda bayram kıyafeti buldummmsaçlarımı kestirdim bi güzell
-kestirdim dediğimde 2 parmak kıyamadıım saçlarıma-
sonracığıma arkadaşımla kv ye gittim dolma sardıkk ve eve geldimburası benm günlüğüm gibi oldu
minnoşkooo olaydın beraber vanda görev yapardık senleegerçi istanbulun bazı yerleri de zorunlu hizmet gelmezdin sen vana
eevet kuzum benmde almama sebebim o1 kere en fazla iki kere giydiğim şeye dünyanın parasını vermek istemiyorumm
taşınıyoruz valla tatlışımm bitmez bizim taşınmalar
eşlere birisi sorsa nereye gidiyosun diye düşünsene"eşimin topikten arkadaşlarıyla buluşmaya gidiyorum"
ama gelsinler tabi hem onlarda kaynaşır
ahahahaadam haklı sezenişkodan bi eşine yanaşamıyoki
baak baaaken tembeliyim valla kız doğru dedin kıskanma uykumuu
kıskanndım ki siziikeşke bende gelebilsem kiiii yan masadaki teyzelerden biri olmayı çok isterdim sandalyeyi çekip muhabbete dahil olabilmeyii
çok güzel çıkmışsınız minnoşş
tatlışkommm kıskandığımın altını çizerekteeeeeeennn sivitoşa yazdıklarım sana da geçerlikiii
Tunaydnlarrr is yernde bombos bir gün geciriorz arkdslarla ne gerek varsa bugun calismaya anasini satim sinir oldum.....
Calisyrz valla cikicam 15dkka snra... masal napio iyimi eylulun kankisi yaaa :)sezosta abla oluo :) evet kelebfn kanat cirpmasi gbi oluo kasindirio gidiklaniorm resmen elim gobegmde recep ivedik gbi kasiniom snra ahahaha.... eve gdnce nutella yieyim bari az oynassn icimde ozledm yahhuu kizisimi... bu arafa biz kocamla 2-3gunlgne yaknlarda bir yere kactrz bi kc gun gremeyeblrm :)az romantzm yasayalm koklasalim degsik ortamlarda ahaha ayy sapiga bagladm yine hamilelik hormonu naparsnz bazi seyleri arttirioda :) ....oyle iste szleri smdiden koskocaman opuyrm hyrli bayramlar minik yegenlermide mincikliyrm kagan ve sezosu oyy tetasi yesn onlari
tamam tatlım yaaa, yarın indiririm tele; nolcak ki
minnoşkolaarrrr
2 gündür sokaklardayım ziinn ziin geziyorum valla
sonunda bayram kıyafeti buldummmsaçlarımı kestirdim bi güzell
-kestirdim dediğimde 2 parmak kıyamadıım saçlarıma-
sonracığıma arkadaşımla kv ye gittim dolma sardıkk ve eve geldimburası benm günlüğüm gibi oldu
minnoşkooo olaydın beraber vanda görev yapardık senleegerçi istanbulun bazı yerleri de zorunlu hizmet gelmezdin sen vana
eevet kuzum benmde almama sebebim o1 kere en fazla iki kere giydiğim şeye dünyanın parasını vermek istemiyorumm
taşınıyoruz valla tatlışımm bitmez bizim taşınmalar
eşlere birisi sorsa nereye gidiyosun diye düşünsene"eşimin topikten arkadaşlarıyla buluşmaya gidiyorum"
ama gelsinler tabi hem onlarda kaynaşır
ahahahaadam haklı sezenişkodan bi eşine yanaşamıyoki
baak baaaken tembeliyim valla kız doğru dedin kıskanma uykumuu
kıskanndım ki siziikeşke bende gelebilsem kiiii yan masadaki teyzelerden biri olmayı çok isterdim sandalyeyi çekip muhabbete dahil olabilmeyii
çok güzel çıkmışsınız minnoşş
tatlışkommm kıskandığımın altını çizerekteeeeeeennn sivitoşa yazdıklarım sana da geçerlikiii
Gunaydin topigin güzel gelinleri
Nasilsiniz bakemhepinizi okudum aslında ama pek aklimda kalmadi:
Amayaa Allah yardimcin olsun İnşallah hayirlisiyla gelecek yegenimiz
Plojo ve damlacikolata bu gaz olayi cokmu zoryazik valla yavrulara :26: onlarla birlikte sizde aci cekiyorsunuz geçer İnşallah en kisa zamanda
Yeni gelen arkadaş hoş gelmişesmerim di galiba
Amayaa ve sivity buluşmuslar oh ne ggüzel
Kelebek de iyiymis eylül de
Kilolarla aran nasil canim
Asen gezmelere gitsin
Ev kedisi sen nasilsin
Kimi unuttum :26:
yok niye kırılsınlar ev kalabalık onlarda istiyo ayrı eve cıkmamı suan ev almak için ugrasıyoruz hayırlısı bakalımm
Tunaydnlarrr is yernde bombos bir gün geciriorz arkdslarla ne gerek varsa bugun calismaya anasini satim sinir oldum.....
Masal ve annesi geldiiiiiii
kesin kızım oluyormuşşşşsevinçten ağlayabilirimmm..
15 cm ve 155 gram olmuş..biraz iriymiş..e benden de minyon bi kız çıkmaz
giderken çikolata yemiştim kıpırdasın diye kıpırdamak ne kelime dans ediyordu içeridee
yüzünü net göremedik o dereve kıpraşıktı kuzum..
doktor kızımız yaramaz olucak dedi..ah bi sağlıkla doğsun da...
bi daha taaaa 23 ağustota görücez özlerim kiii
1
ah senin gibi hamile olsam keşke..ama var benim acık göbeğim ama hamile gibi değil de kilo almış gibi...
bu arada o senin şekerliğin plojomm..
biraz zaman geçsin instegram açayım şimdi eşim söylenmişken üzerine açmıyım..
hem burdan foto yüklerim ki...
gezenti asoşummm
hayat sana güzel valla...keşke takılsam sana hayatımı yaşasam
bi gün hep beraber buluşuruz inşallah...
hatta asoş senle eskişehirde buluşalım porsuk kenarındaaa
hakkatten kelebek yaa bu gün çalışılır mı yahu...
utanmasalar yarın da çağırıcaklar...
bu müdür ve patronları anlamıyorum valla
doktor da başlarda çok hissetmezsiniz bebişi dedi...yani kelebeğin kanat çırpması gibi olurmuş..
o yüzden farkedemiyor olabiirsin..ya da tatlı ye kıprassınn