Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aaa gorustnz mu yaaaa valla bravo cok kiskandm :)smdi yahu ne kiskanc kadin oldum ben offf.... ben calisyrm yarn ameleyim kizim ben kocise 9gun tatil bn topu topu 3 gun aglicam

bu arada fotoğraf da çekindik amaya atıcak akşama fotomuzu

ben de sözümde durup size albüm yapıcam
Sen sozunde hic durmuonki aylardr bi album yapcan inanmiuorm sana brn pis bsy oldun:)
Iyiyiz çikolatam sen nasilsn biz hepmz is guc bildgn gbi pasamz nasil alistnmi bebisini uykuszluga falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

huuuu huuuu gelincikleeerrrr ben ancak girebildim eve... resmimizi koydum ama albüme ben de bilin bakalım yanımdaki kim diycektim ama svityyy söylemiş bileeeeee aman nazar değmesin kız da bi göz var maşallahhh maşallahhhhh o kadar güzeldi ki "gözlerin senin mi" dedim kıza sonra da "arkadaşından ödünç alcak halin yok ya" diye kendimle dalgamı geçtim lens mi anlamında sormuştum tabi bi dahakine prensesi de almalıyız.... ne yazmaya çalışsam ya net koptu ya biri geldi bi türlü irtibat kuramadım prensesle
evet ben genelde böyleyimdir yaaaa.... çok koşarım... hatta bazen sorarlar nasılsın napıyosun diye her zamanki gibi koşuyorum derim istiyosan Allah sana da versin diycem de tatlı koşturmaların olsun, bugün ki gibi.... kuafördü abiyeydi.....

amincanım sağolasın.. Rabbim nasip kısmet ettiyse olur inşallah.... Kent meydanındaydık şekerim bugün sviti ile.... bi daha ki görüşmeye seni de bekliyoruz, bak alenen söylüyorum bi türlü özel mesaj atamadım çünkü sana. gelirmisin bizimle buluşmaya uygun olursan....

Major bu kadar zaman gelmedin diyecegin bu 2 cumle mi? :))))
Anlatsana yahu ne var ne yok?
canım yaaaaa ne kadar da haklısınnnn evet majorcan anlat bakalım ne var ne yok, napıyosun, evde misin tatilde mi iş mi arıyosun yatıp dinleniyomusun????? kv görümce ne alemdeler?????

yazııııkkkkkk....

hani uzun zamandır görmediğiniz bi arkadaşınıza sarılır kalırsınız ya, işte öyle kaldık... özlemişiz....

demek 25 demezler... ne güzel oysaki ben 8 yıldır 25 immmmm

bu arada svitinin göbeği falan yok bebişini saklıyo svitiiii

bu gün-hafta bitti ama ben de bittim tükendim..
bayramda açlışaydık iyiydi dedirtti yoğunluk..
ama bittiiii..
AMAYA cığımı görünce enerji doldum zaten
neyse ki eşim bu akşam öğrencileriyle iftara gidiyor da bi domatesli makarna ve salata yaptım mı misss

akşama albüm geliyorrrrr

yok kuzum yaa çıktı benim göbek de sen görme diye saklayan bol bişey giydim
hele akşamları göbeğim 2 katına çıkıyor..her akşam 9aylığım ben
yine buluşalımmm EVKEDİSİ de gelsin..
bana 1 saatt yetmedi zaten bi daha haftasonu buluşuruz

akşama görüşürüzzz muahhh

Kızçelere çok uykum gelmesine rağmen bikaç foto yükledim size
ama bütün fotolarımız nerdeyse eşimin telde olduğu için azcık koyabildim..
bikaçı faceden arkadşlar için tekrar olabiir...
daha güzel fotolarda görüşmek üzere öpüldünüüzz

ama neden kimse yoooook
sesime ses veriiiinnnnn

uyucaktım aslında ama kocişe süpriz yapayım dedim..
kek ve çay yaptım kocişi bekliyorum yoldaymış..
yarın doktorun cinsiyeti kesin söylemesine hiç gerek yok çünkü keki bile limonlu yaptım
yiyorum ekşiyi çıkarıcam ayşeyi

masalı masalı ayşe deme bebeye...

evet ben istedim ama artık kendi evime cıkmak istiyorum

Insallah en kisa zamanda o zaman :)
Kirilmazlar insallah..

O mujxlu sahneleri severm eger sikici dilae bazilari cok amator oluo kanali degstriom :) esinde guzel demis hemserim ya..... guldum ki

Iyilerdi ya da o an cok cekici geldi

Hemde ne isyan

Iste 40 i tamamlayinca ehh :)))

Surekli kullanmamani tavsiye ederim canim damlayi..

Doğum ve özellikle hamişlik öncesini iyi değerlendirmek lazım
heralde son günler falan derken 2 aya yakın bekleniyor..
benimki çıldırır heralde

2 ay mi
Biraz daha fazlalastirip hazirlayin kendinizi :) son zamanda kiyamayacaksiniz uzun bir sure,en azindan gozle gorulur oldugunda kipirdadiginda cok kiyamiyorsun ya da biz oyleydik bilmiyorum :) Allah sabrini verir.

Harikasiniiizzzzzzz
Eger yakin olsaydim hic usenmez yarin tekrarlatirdim

Cok sekersiiiiinn sweaattt
Icim kiprasti valla :)))
Gobis flnda yok ayni ben gb ilerliyorsun sanirim 4-5. Ay belli edecek

Biliyor musunuz su instagram isini Amaya,Sweat ve Damlacikolatada yapsin..cok basit birsey ve baska kimseyi eklemezsiniz isterseniz.dedim icimden

Son düzenleme:
tamam tatlım yaaa, yarın indiririm tele; nolcak ki

minnoşkolaarrrr
2 gündür sokaklardayım ziinn ziin geziyorum valla
sonunda bayram kıyafeti buldummm saçlarımı kestirdim bi güzell
-kestirdim dediğimde 2 parmak kıyamadıım saçlarıma-
sonracığıma arkadaşımla kv ye gittim dolma sardıkk ve eve geldim burası benm günlüğüm gibi oldu

minnoşkooo olaydın beraber vanda görev yapardık senleegerçi istanbulun bazı yerleri de zorunlu hizmet gelmezdin sen vana
eevet kuzum benmde almama sebebim o 1 kere en fazla iki kere giydiğim şeye dünyanın parasını vermek istemiyorumm

taşınıyoruz valla tatlışımm bitmez bizim taşınmalar
eşlere birisi sorsa nereye gidiyosun diye düşünsene"eşimin topikten arkadaşlarıyla buluşmaya gidiyorum"
ama gelsinler tabi hem onlarda kaynaşır

ahahaha adam haklı sezenişkodan bi eşine yanaşamıyoki

h.bulduk canım sagol senin bebegin varmı ?
yok canımm ben çöpsüz üzümüm daha seneye inşallah

Ben cvp verim asenin bebegi yok o topigmizin en tembeli hem cocuk konusnda hemde uykuculuk yonunden

baak baaak en tembeliyim valla kız doğru dedin kıskanma uykumuu

kıskanndım ki sizii keşke bende gelebilsem kiiii yan masadaki teyzelerden biri olmayı çok isterdim sandalyeyi çekip muhabbete dahil olabilmeyii
çok güzel çıkmışsınız minnoşş
tatlışkommm kıskandığımın altını çizerekteeeeeeennn sivitoşa yazdıklarım sana da geçerlikiii

Gunaydin topigin güzel gelinleri

Nasilsiniz bakemhepinizi okudum aslında ama pek aklimda kalmadi:

Amayaa Allah yardimcin olsun İnşallah hayirlisiyla gelecek yegenimiz

Plojo ve damlacikolata bu gaz olayi cokmu zor yazik valla yavrulara :26: onlarla birlikte sizde aci cekiyorsunuz geçer İnşallah en kisa zamanda

Yeni gelen arkadaş hoş gelmiş esmerim di galiba

Amayaa ve sivity buluşmuslar oh ne ggüzel

Kelebek de iyiymis eylül de
Kilolarla aran nasil canim

Asen gezmelere gitsin

Ev kedisi sen nasilsin

Kimi unuttum :26:

Son düzenleme:
Tunaydnlarrr is yernde bombos bir gün geciriorz arkdslarla ne gerek varsa bugun calismaya anasini satim sinir oldum.....

Atlas naber napiosn,bnm kilolarla aram berbat artk her sey yiorm ama azcik yiorum abartmyrm bu saattn snra ayda sadece 1kilo alma obsiyonum var kendimle cebelesiom sicaklarda... eylulude 2-3gundr hi hssetmyrm ozledm kizimi

Masal ve annesi geldiiiiiii
kesin kızım oluyormuşşşş sevinçten ağlayabilirimmm..
15 cm ve 155 gram olmuş..biraz iriymiş..e benden de minyon bi kız çıkmaz
giderken çikolata yemiştim kıpırdasın diye kıpırdamak ne kelime dans ediyordu içeridee
yüzünü net göremedik o dereve kıpraşıktı kuzum..
doktor kızımız yaramaz olucak dedi..ah bi sağlıkla doğsun da...
bi daha taaaa 23 ağustota görücez özlerim kiii

1
ah senin gibi hamile olsam keşke..ama var benim acık göbeğim ama hamile gibi değil de kilo almış gibi...

bu arada o senin şekerliğin plojomm..
biraz zaman geçsin instegram açayım şimdi eşim söylenmişken üzerine açmıyım..
hem burdan foto yüklerim ki...

gezenti asoşummm
hayat sana güzel valla...keşke takılsam sana hayatımı yaşasam
bi gün hep beraber buluşuruz inşallah...
hatta asoş senle eskişehirde buluşalım porsuk kenarındaaa
Tunaydnlarrr is yernde bombos bir gün geciriorz arkdslarla ne gerek varsa bugun calismaya anasini satim sinir oldum.....

hakkatten kelebek yaa bu gün çalışılır mı yahu...
utanmasalar yarın da çağırıcaklar...
bu müdür ve patronları anlamıyorum valla

doktor da başlarda çok hissetmezsiniz bebişi dedi...yani kelebeğin kanat çırpması gibi olurmuş..
o yüzden farkedemiyor olabiirsin..ya da tatlı ye kıprassınn

Calisyrz valla cikicam 15dkka snra... masal napio iyimi eylulun kankisi yaaa :)sezosta abla oluo :) evet kelebfn kanat cirpmasi gbi oluo kasindirio gidiklaniorm resmen elim gobegmde recep ivedik gbi kasiniom snra ahahaha.... eve gdnce nutella yieyim bari az oynassn icimde ozledm yahhuu kizisimi... bu arafa biz kocamla 2-3gunlgne yaknlarda bir yere kactrz bi kc gun gremeyeblrm :)az romantzm yasayalm koklasalim degsik ortamlarda ahaha ayy sapiga bagladm yine hamilelik hormonu naparsnz bazi seyleri arttirioda :) ....oyle iste szleri smdiden koskocaman opuyrm hyrli bayramlar minik yegenlermide mincikliyrm kagan ve sezosu oyy tetasi yesn onlari

Masalımız turp gibi maaşallah
Eylül kankasını ve Sezen ablasını öper çok

gezin eğlenin mis gibi.
biz de ptesi erdeke annemlere gidiyoruz..hava değişimi çok iyi gelir..

bu arada hamilelik benim hormonları ters çalıştırdı galiba
azalttı sanki hormonlarımı
neyse bebiş iyi olsun da ...

tamam tatlım yaaa, yarın indiririm tele; nolcak ki

Yuppiiiiii

Zor yahu senin isinde..

Esler komik oluyor,biz o gun konusurken hadi birbirimizi taniyorduk ama esler degisik oldu :) ama masallah bizden cok konustular :)

Gazla kalsa iyi :) bide kaka var :) yapti ki yapiyor mu yesil mi sari mi mukuslu mu partikullu mu? Hep takiptesin :)

yok niye kırılsınlar ev kalabalık onlarda istiyo ayrı eve cıkmamı suan ev almak için ugrasıyoruz hayırlısı bakalımm

Oyle olur ya daha cok milletin soylentisi gecinemediler gb..
Daha dogrusu benim eltim eskiden oyle ayrilmista hala muhabbetti olur ne oldu ki diye:)))
Insallah gonlune gore en kisa zamanda halledersiniz..
Iyi ki diyeceksin :) insanin evi gbsi yok..

Kolaygelsin kizcee..
Evet yaa bu insanlarda delirmis gb oliyorlar bayram ustu..
Esimin pazarida yalan oldu

Sezen'de seni yanaklarindan opeeeeerrr
Eylulude opeerrr
Uyutmadi bizi saskin bende uyudum bugun onunla hep ara ara :)

Siz beni iyice olagandisi yaptiniz :)
Tabi ii cikiyor kizce o kadar,alt karindan basliyor ya tombik gb duruyor gobik..
Bende de vardi tabii :))
Cok sevindim kesinlestiginee saglikla kavusun insallaahhh Masal'la masal gb

Instagram icinde dogru diyorsun inat eder gb olur ki boyle bisy icin huzursuzluga hiic gerek yok..

Son düzenleme:
Kizcelerrr.. Yorgun uykusuz cikilata geldi...nassiniz bakemm?
Birazcik okudum gecmisi ama kafam bi dunya aklimda kalmadi pek...
SİVİTİ yasasin masal geliomus cok sevindim...
PLOJOCUM ne zmn normal yasamaya baslicaz gece uyuyup sabah uyanmak gibi?? Kaka onemli tabiki mikroskopla incelicez nerdeyse :)
Yeni gelen arkidas kimdi esmerimmi hosgeldin kizce...
Aman bisiler sacmaliyorm su an sanirim..idare edin ki beni..optuk oglumla sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…