Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tünaydı kızlarrrrr :KK16:
süpriiizzzz biz öğlennn AMAYAA ile buluştukkk :KK9:
ona da dedim yıllardır görmediğim yakın arkadaşımı görmüş gibi oldum :KK52:
AMAYAcım çook tatlı inanın 25 yaşında demezssiniz :KK1:
keşke işe dönmez zorunda olmasaydım da akşama kadar dedikodu yapsaydık :KK9:
hepinizin de kulaklarını çınlattık :KK1:
darısı hepinizle buluşmaya inşallah :KK16:

ahahhaa :KK9: :KK9:
çok güldüm plojoooo :KK9: ::
Sezen babayı isyaaaana sürüklemiş :KK9: :KK9:

kelebekcimmm yarın çalışıyor musun kuzu?
bayram tatiline az kaldıııı :KK52:

benim sonn 5 saatt :KK52: ama 5 saat deyince de çok geldi yaw:KK31:
aaa gorustnz mu yaaaa valla bravo cok kiskandm :)smdi yahu ne kiskanc kadin oldum ben offf.... ben calisyrm yarn ameleyim kizim ben :KK43: kocise 9gun tatil bn topu topu 3 gun aglicam

bu arada fotoğraf da çekindik amaya atıcak akşama fotomuzu :KK52:

ben de sözümde durup size albüm yapıcam :KK9:
Sen sozunde hic durmuonki aylardr bi album yapcan inanmiuorm sana brn :KK43: pis bsy oldun:)
Selam kizlar...
Nassiniz bakem.. ?
Bizde durumlar ayni damlayla azcik rahatliyor oglsum..onun disind her pirt ve gark sesinde evde bayram havasi olusturuyoruz:)
PLOJOO siz hala bekliyorsaniz kimbilir biz daha ne kadar beklicez..uzuluyom valla adamlarada yazik ayy:KK66:
Iyiyiz çikolatam sen nasilsn biz hepmz is guc bildgn gbi pasamz nasil alistnmi bebisini uykuszluga falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

huuuu huuuu gelincikleeerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16: ben ancak girebildim eve... resmimizi koydum ama albüme :KK1: ben de bilin bakalım yanımdaki kim diycektim ama svityyy söylemiş bileeeeee:KK19::KK19::KK19: aman nazar değmesin kız da bi göz var maşallahhh maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar: o kadar güzeldi ki "gözlerin senin mi" dedim kıza :KK9::KK9::KK9::KK9: sonra da "arkadaşından ödünç alcak halin yok ya" diye kendimle dalgamı geçtim :KK1: lens mi anlamında sormuştum tabi:KK52::KK52: bi dahakine prensesi de almalıyız.... ne yazmaya çalışsam ya net koptu ya biri geldi bi türlü irtibat kuramadım prensesle :KK43:
huhu tatlışkolarrr:KK3::KK3::KK3: bugün hiç girme fırsatım olmadıı:KK5::KK5: zaten 3 te kalktım sooonraaa kıyafetleri indirdim aşağı bayramın 2. günü ankaraya geçeceğimiz için direk ankaradan tatile gidicez 2 ayrı valiz hazırlamam gerekiyo bu yüzden:KK31::KK31: bi kısım eşyamı hazırladımm sonra bi yağmur fırtınaa götürüyo ortalığı tam çıkamıcam derken 6da çarşıda buldum kendimi bayramlık baktım hiç bulamadım kendime göre bişey kuzeniminde düğünü var ama abiyelerr uçmuşş fiyatları:KK30::KK30::KK30: 500 600 diyolar ya şoklara girdim:KK30::KK30: vee sonraa anneme gittimm oradanda da kuaföre derken saat 11 oldu:KK53::KK53:
bütün günümü anlattımm:KK9::KK9: çenem niye bu kadar açık bilmiyorumm:KK9:

kıyamam canım hadi senin bebeğin var da ben niyee:KK6::KK6::KK53::KK53: sanki beşik sallıyorumm:KK53::KK53:

hoşgeldin canım aramıza :KK16: sende bizlere göre daha tecrübelisin:KK55::KK55:

ayy keşke gelmeyi o kadar çok isterimki eşler izin verirse tabii:KK31::KK31:

ayy canım benim sen ne dolu insansın yahu maşallaah:nazar::nazar: allah hızını kesmesin:KK9::KK9::KK9:
bu arada şu tüp bebek mereti pek de bildiğim bişey değil ama olumlu bi durum olmasına çok sevindimm:KK16::KK16: kardeş bile yaparsınız ki siz o zamaan:KK16::KK16:

ay keşke tatlım yaa çoluklu çocuklu piknik yapabilsek keşkee:KK30: biz sivit plojo derken eşlerimiz bakakalsa böyle:KK53::KK53::KK53: o kimki diye:KK9::KK9:

bu arada oylata benm bi arkadaşım gitmişti çok beğenmiştii:KK16::KK16:

canımm çok sevindim senin vev bebişinin iyi olmasınaa:KK16::KK16:
hoşgeldiniz bebişle aramıza tekrardan:nazar::nazar:
allah yokluğunu göstermesinn:KK16::KK16::KK16:

majorcaann nerelerdesinki sen:KK50::KK50:
gelm,yosun artık:KK43::KK43:
evet ben genelde böyleyimdir yaaaa.... çok koşarım... hatta bazen sorarlar nasılsın napıyosun diye her zamanki gibi koşuyorum derim :KK1: istiyosan Allah sana da versin diycem de tatlı koşturmaların olsun, bugün ki gibi.... kuafördü abiyeydi..... :KK54:

allah kolaylık versin amayaaa...
ama herşey yolunda cok şükür hatta artış bile olmuşş ne mutlu sanaa:KK16::KK16:
Allahın izniyle olucak bu kez inş :nazar:

hoşgeldiinnnnnn...
çok güzel haberle gelmişsinn:nazar::nazar:
inşallah bizede nasip olurr:26: amin
amincanım sağolasın.. Rabbim nasip kısmet ettiyse olur inşallah.... Kent meydanındaydık şekerim bugün sviti ile.... bi daha ki görüşmeye seni de bekliyoruz, bak alenen söylüyorum bi türlü özel mesaj atamadım çünkü sana. gelirmisin bizimle buluşmaya uygun olursan....:KK54:

Major bu kadar zaman gelmedin diyecegin bu 2 cumle mi? :))))
Anlatsana yahu ne var ne yok?
canım yaaaaa:KK19::KK19: ne kadar da haklısınnnn:KK1::KK1: evet majorcan anlat bakalım ne var ne yok, napıyosun, evde misin tatilde mi iş mi arıyosun yatıp dinleniyomusun????? kv görümce ne alemdeler?????

Gunaydinlaar :))
Bu topigin saati iyice sasti:KK9:

Aksam m.ö.10.000 diye bir film vardi bende Sezen uyumaya calisiyor anakucaginin basindaydim tam esimin yanina oturdum,filmdede kizla cocuk muck muck :))
Benim ki ne desin,adamlar M.Ö öpusmenin tarihini yaziyor biz 2000li yillardayiz beklemedeyiz :KK53: hahhahaha
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: yazııııkkkkkk....

hani uzun zamandır görmediğiniz bi arkadaşınıza sarılır kalırsınız ya, işte öyle kaldık... :KK1: özlemişiz....

demek 25 demezler... ne güzel:KK1: oysaki ben 8 yıldır 25 immmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

bu arada svitinin göbeği falan yok :KK1: bebişini saklıyo svitiiii:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

bu gün-hafta bitti ama ben de bittim tükendim..
bayramda açlışaydık iyiydi dedirtti yoğunluk..
ama bittiiii..
AMAYA cığımı görünce enerji doldum zaten :KK16:
neyse ki eşim bu akşam öğrencileriyle iftara gidiyor da bi domatesli makarna ve salata yaptım mı misss
aaa gorustnz mu yaaaa valla bravo cok kiskandm :)smdi yahu ne kiskanc kadin oldum ben offf.... ben calisyrm yarn ameleyim kizim ben :KK43: kocise 9gun tatil bn topu topu 3 gun aglicam

Sen sozunde hic durmuonki aylardr bi album yapcan inanmiuorm sana brn :KK43: pis bsy oldun:)

Iyiyiz çikolatam sen nasilsn biz hepmz is guc bildgn gbi pasamz nasil alistnmi bebisini uykuszluga falan

akşama albüm geliyorrrrr :KK55:

huuuu huuuu gelincikleeerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16: ben ancak girebildim eve... resmimizi koydum ama albüme :KK1: ben de bilin bakalım yanımdaki kim diycektim ama svityyy söylemiş bileeeeee:KK19::KK19::KK19: aman nazar değmesin kız da bi göz var maşallahhh maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar: o kadar güzeldi ki "gözlerin senin mi" dedim kıza :KK9::KK9::KK9::KK9: sonra da "arkadaşından ödünç alcak halin yok ya" diye kendimle dalgamı geçtim :KK1: lens mi anlamında sormuştum tabi:KK52::KK52: bi dahakine prensesi de almalıyız.... ne yazmaya çalışsam ya net koptu ya biri geldi bi türlü irtibat kuramadım prensesle :KK43:
evet ben genelde böyleyimdir yaaaa.... çok koşarım... hatta bazen sorarlar nasılsın napıyosun diye her zamanki gibi koşuyorum derim :KK1: istiyosan Allah sana da versin diycem de tatlı koşturmaların olsun, bugün ki gibi.... kuafördü abiyeydi..... :KK54:

amincanım sağolasın.. Rabbim nasip kısmet ettiyse olur inşallah.... Kent meydanındaydık şekerim bugün sviti ile.... bi daha ki görüşmeye seni de bekliyoruz, bak alenen söylüyorum bi türlü özel mesaj atamadım çünkü sana. gelirmisin bizimle buluşmaya uygun olursan....:KK54:

canım yaaaaa:KK19::KK19: ne kadar da haklısınnnn:KK1::KK1: evet majorcan anlat bakalım ne var ne yok, napıyosun, evde misin tatilde mi iş mi arıyosun yatıp dinleniyomusun????? kv görümce ne alemdeler?????

hani uzun zamandır görmediğiniz bi arkadaşınıza sarılır kalırsınız ya, işte öyle kaldık... :KK1: özlemişiz....

demek 25 demezler... ne güzel:KK1: oysaki ben 8 yıldır 25 immmmm:KK54::KK54::KK54::KK54:

bu arada svitinin göbeği falan yok :KK1: bebişini saklıyo svitiiii:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

yok kuzum yaa çıktı benim göbek de sen görme diye saklayan bol bişey giydim :KK9:
hele akşamları göbeğim 2 katına çıkıyor..her akşam 9aylığım ben :KK9:
yine buluşalımmm EVKEDİSİ de gelsin..
bana 1 saatt yetmedi zaten bi daha haftasonu buluşuruz :KK52:

akşama görüşürüzzz muahhh :KK54:

Kızçelere çok uykum gelmesine rağmen bikaç foto yükledim size :KK16:
ama bütün fotolarımız nerdeyse eşimin telde olduğu için azcık koyabildim..
bikaçı faceden arkadşlar için tekrar olabiir...
daha güzel fotolarda görüşmek üzere öpüldünüüzz :KK54:

ama neden kimse yoooook :KK25:
sesime ses veriiiinnnnn:KK24:

uyucaktım aslında ama kocişe süpriz yapayım dedim..
kek ve çay yaptım kocişi bekliyorum yoldaymış..
yarın doktorun cinsiyeti kesin söylemesine hiç gerek yok çünkü keki bile limonlu yaptım :KK1:
yiyorum ekşiyi çıkarıcam ayşeyi :KK9:

ama neden kimse yoooook :KK25:
sesime ses veriiiinnnnn:KK24:

uyucaktım aslında ama kocişe süpriz yapayım dedim..
kek ve çay yaptım kocişi bekliyorum yoldaymış..
yarın doktorun cinsiyeti kesin söylemesine hiç gerek yok çünkü keki bile limonlu yaptım :KK1:
yiyorum ekşiyi çıkarıcam ayşeyi :KK9:
masalı masalı :KK1: ayşe deme bebeye...

evet ben istedim ama artık kendi evime cıkmak istiyorum

Insallah en kisa zamanda o zaman :)
Kirilmazlar insallah..

O mujxlu sahneleri severm eger sikici dilae bazilari cok amator oluo kanali degstriom :) esinde guzel demis hemserim ya..... guldum ki

Iyilerdi :KK9::KK9::KK9: ya da o an cok cekici geldi:KK53:

Hemde ne isyan :KK9:

Selam kizlar...
Nassiniz bakem.. ?
Bizde durumlar ayni damlayla azcik rahatliyor oglsum..onun disind her pirt ve gark sesinde evde bayram havasi olusturuyoruz:)
PLOJOO siz hala bekliyorsaniz kimbilir biz daha ne kadar beklicez..uzuluyom valla adamlarada yazik ayy:KK66:

Iste 40 i tamamlayinca ehh :)))

Surekli kullanmamani tavsiye ederim canim damlayi..

Doğum ve özellikle hamişlik öncesini iyi değerlendirmek lazım :KK9:
heralde son günler falan derken 2 aya yakın bekleniyor..
benimki çıldırır heralde :KK9:

2 ay mi :KK9::KK9::KK53:
Biraz daha fazlalastirip hazirlayin kendinizi :) son zamanda kiyamayacaksiniz uzun bir sure,en azindan gozle gorulur oldugunda kipirdadiginda cok kiyamiyorsun ya da biz oyleydik bilmiyorum :) Allah sabrini verir.

Harikasiniiizzzzzzz:KK16:
Eger yakin olsaydim hic usenmez yarin tekrarlatirdim :KK52:

Kızçelere çok uykum gelmesine rağmen bikaç foto yükledim size :KK16:
ama bütün fotolarımız nerdeyse eşimin telde olduğu için azcık koyabildim..
bikaçı faceden arkadşlar için tekrar olabiir...
daha güzel fotolarda görüşmek üzere öpüldünüüzz :KK54:

Cok sekersiiiiinn sweaattt :KK70:
Icim kiprasti valla :)))
Gobis flnda yok ayni ben gb ilerliyorsun sanirim 4-5. Ay belli edecek:KK9::nazar:

Biliyor musunuz su instagram isini Amaya,Sweat ve Damlacikolatada yapsin..cok basit birsey ve baska kimseyi eklemezsiniz isterseniz.dedim icimden :KK9:

Son düzenleme:
Kirilmazlar insallah..

Biraz daha fazlalastirip hazirlayin kendinizi :) son zamanda kiyamayacaksiniz uzun bir sure,en azindan gozle gorulur oldugunda kipirdadiginda cok kiyamiyorsun ya da biz oyleydik bilmiyorum :) Allah sabrini verir.

Gobis flnda yok ayni ben gb ilerliyorsun sanirim 4-5. Ay belli edecek:KK9::nazar:

Biliyor musunuz su instagram isini Amaya,Sweat ve Damlacikolatada yapsin..cok basit birsey ve baska kimseyi eklemezsiniz isterseniz.dedim icimden :KK9:
tamam tatlım yaaa, yarın indiririm tele; nolcak ki:KK54:

minnoşkolaarrrr:KK3::KK3:
2 gündür sokaklardayım ziinn ziin geziyorum valla:21::21:
sonunda bayram kıyafeti buldummm:KK52::KK52: saçlarımı kestirdim bi güzell:KK16::KK16:
-kestirdim dediğimde 2 parmak kıyamadıım saçlarıma:KK9::KK9:-
sonracığıma arkadaşımla kv ye gittim dolma sardıkk ve eve geldim:KK53::KK53: burası benm günlüğüm gibi oldu:KK9::KK9:

bilmem boylesi daha iyi desifre olmaym die oteki benm kendi adim biri gorse kabak gbi anlicakti bnm oldgmu :)

ohhh masallah sana dopdolu bir gun :)cok kiskanyrm zaten seni keske bende ogretmn olsaydm uhuuuu aglicam yaaaa :KK43:.... dun gece cok iyi dinlendm bugun dinc sayilirm ama yavastan uykumda gelmeye basladi kiiii..... bu arada abiyeler istanbuldada o fiyat sizin oralar neden okadr pahali ki :) ben sezonda abiye almiyrm malesef ona verilen parayi gt cope at daha iyi 1bilemedn 2defa gyebliosn o yuzden daha uyguna alma taraftarym....sen neden 2tatil yapiosn hep beni kiskandriosn bide 2valiz falan hazrlickamssn temellimi gdion butun gardrobumu tasican pissss :)

minnoşkooo olaydın beraber vanda görev yapardık senlee:KK55::KK55:gerçi istanbulun bazı yerleri de zorunlu hizmet gelmezdin sen vana:KK9::KK9:
eevet kuzum benmde almama sebebim o:KK31::KK31: 1 kere en fazla iki kere giydiğim şeye dünyanın parasını vermek istemiyorumm:KK31::KK31:

Allah gonlune gore versin..
Kendin mi istemistin beraber durmayi?bi kere beraberken ayrilmakta garip gelir..

Major bu kadar zaman gelmedin diyecegin bu 2 cumle mi? :))))
Anlatsana yahu ne var ne yok?

Bir nevi tasiniyorsunuz yani yine :))))))

Eslerde gelecek hem kizce verirler izin,onlarada arkadas iste degisiklik olur:KK9:
taşınıyoruz valla tatlışımm bitmez bizim taşınmalar:KK31::KK31:
eşlere birisi sorsa nereye gidiyosun diye düşünsene"eşimin topikten arkadaşlarıyla buluşmaya gidiyorum":KK9::KK9:
ama gelsinler tabi hem onlarda kaynaşır:KK9::KK9:

Gunaydinlaar :))
Bu topigin saati iyice sasti:KK9:

Aksam m.ö.10.000 diye bir film vardi bende Sezen uyumaya calisiyor anakucaginin basindaydim tam esimin yanina oturdum,filmdede kizla cocuk muck muck :))
Benim ki ne desin,adamlar M.Ö öpusmenin tarihini yaziyor biz 2000li yillardayiz beklemedeyiz :KK53: hahhahaha
ahahaha:KK60::KK60::KK60::KK60: adam haklı sezenişkodan bi eşine yanaşamıyoki:KK60:

h.bulduk canım sagol senin bebegin varmı ?
yok canımm ben çöpsüz üzümüm daha :KK9::KK9:seneye inşallah:nazar:

Ben cvp verim asenin bebegi yok o topigmizin en tembeli hem cocuk konusnda hemde uykuculuk yonunden :KK70:

baak baaak:KK9::KK9::KK9: en tembeliyim valla kız doğru dedin kıskanma uykumuu:KK53::KK53::KK9:

kıskanndım ki sizii:KK19::KK19: keşke bende gelebilsem kiiii:KK16::KK16: yan masadaki teyzelerden biri olmayı çok isterdim sandalyeyi çekip muhabbete dahil olabilmeyii:KK55::KK5::KK5:
çok güzel çıkmışsınız minnoşş:nazar::nazar:

tatlışkommm kıskandığımın altını çizerekteeeeeeennn sivitoşa yazdıklarım sana da geçerlikiii:KK16::KK16::KK16:

Gunaydin topigin güzel gelinleri:KK16::KK16::KK16:

Nasilsiniz bakem:KK3::KK3:hepinizi okudum aslında ama pek aklimda kalmadi:

Amayaa Allah yardimcin olsun İnşallah hayirlisiyla gelecek yegenimiz:nazar::nazar::nazar:

Plojo ve damlacikolata bu gaz olayi cokmu zor :KK53: yazik valla yavrulara :26: onlarla birlikte sizde aci cekiyorsunuz geçer İnşallah en kisa zamanda:KK1:

Yeni gelen arkadaş hoş gelmiş :KK1: esmerim di galiba

Amayaa ve sivity buluşmuslar oh ne ggüzel :nazar::nazar:

Kelebek de iyiymis eylül de:nazar::KK16::KK16:
Kilolarla aran nasil canim:KK1:

Asen gezmelere gitsin :KK55:

Ev kedisi sen nasilsin

Kimi unuttum :26:

Son düzenleme:
Tunaydnlarrr is yernde bombos bir gün geciriorz arkdslarla ne gerek varsa bugun calismaya anasini satim sinir oldum.....

Atlas naber napiosn,bnm kilolarla aram berbat artk her sey yiorm ama azcik yiorum abartmyrm bu saattn snra ayda sadece 1kilo alma obsiyonum var kendimle cebelesiom sicaklarda... eylulude 2-3gundr hi hssetmyrm ozledm kizimi :KK43:

Masal ve annesi geldiiiiiii :KK52:
kesin kızım oluyormuşşşş :KK76: sevinçten ağlayabilirimmm..
15 cm ve 155 gram olmuş..biraz iriymiş..e benden de minyon bi kız çıkmaz :KK9:
giderken çikolata yemiştim kıpırdasın diye kıpırdamak ne kelime dans ediyordu içeridee :KK9:
yüzünü net göremedik o dereve kıpraşıktı kuzum..
doktor kızımız yaramaz olucak dedi..ah bi sağlıkla doğsun da...
bi daha taaaa 23 ağustota görücez özlerim kiii :KK25:

1
Kirilmazlar insallah..

ah senin gibi hamile olsam keşke..ama var benim acık göbeğim ama hamile gibi değil de kilo almış gibi...

bu arada o senin şekerliğin plojomm..
biraz zaman geçsin instegram açayım şimdi eşim söylenmişken üzerine açmıyım..
hem burdan foto yüklerim ki...

sonunda bayram kıyafeti buldummm:KK52::KK52: saçlarımı kestirdim bi güzell:KK16::KK16:
sonracığıma arkadaşımla kv ye gittim dolma sardıkk ve eve geldim:KK53::KK53: burası benm günlüğüm gibi oldu:KK9::KK9:
minnoşkooo olaydın beraber vanda görev yapardık senlee:KK55::KK55:gerçi istanbulun bazı yerleri de zorunlu hizmet gelmezdin sen vana:KK9::KK9:
eevet kuzum benmde almama sebebim o:KK31::KK31: 1 kere en fazla iki kere giydiğim şeye dünyanın parasını vermek istemiyorumm:KK31::KK31:

eşlere birisi sorsa nereye gidiyosun diye düşünsene"eşimin topikten arkadaşlarıyla buluşmaya gidiyorum":KK9::KK9:

ahahaha:KK60::KK60::KK60::KK60: adam haklı sezenişkodan bi eşine yanaşamıyoki:KK60:

baak baaak:KK9::KK9::KK9: en tembeliyim valla kız doğru dedin kıskanma uykumuu:KK53::KK53::KK9:

kıskanndım ki sizii:KK19::KK19: keşke bende gelebilsem kiiii:KK16::KK16: yan masadaki teyzelerden biri olmayı çok isterdim sandalyeyi çekip muhabbete dahil olabilmeyii:KK55::KK5::KK5:

tatlışkommm kıskandığımın altını çizerekteeeeeeennn sivitoşa yazdıklarım sana da geçerlikiii:KK16::KK16::KK16:

gezenti asoşummm:KK55:
hayat sana güzel valla...keşke takılsam sana hayatımı yaşasam :KK9:
bi gün hep beraber buluşuruz inşallah...
hatta asoş senle eskişehirde buluşalım porsuk kenarındaaa :KK16:
Tunaydnlarrr is yernde bombos bir gün geciriorz arkdslarla ne gerek varsa bugun calismaya anasini satim sinir oldum.....

hakkatten kelebek yaa bu gün çalışılır mı yahu...
utanmasalar yarın da çağırıcaklar...
bu müdür ve patronları anlamıyorum valla:KK19:

doktor da başlarda çok hissetmezsiniz bebişi dedi...yani kelebeğin kanat çırpması gibi olurmuş..
o yüzden farkedemiyor olabiirsin..ya da tatlı ye kıprassınn:21:

Calisyrz valla cikicam 15dkka snra... masal napio iyimi eylulun kankisi yaaa :)sezosta abla oluo :) evet kelebfn kanat cirpmasi gbi oluo kasindirio gidiklaniorm resmen elim gobegmde recep ivedik gbi kasiniom snra ahahaha.... eve gdnce nutella yieyim bari az oynassn icimde ozledm yahhuu kizisimi... bu arafa biz kocamla 2-3gunlgne yaknlarda bir yere kactrz bi kc gun gremeyeblrm :)az romantzm yasayalm koklasalim degsik ortamlarda ahaha ayy sapiga bagladm yine hamilelik hormonu naparsnz bazi seyleri arttirioda :) ....oyle iste szleri smdiden koskocaman opuyrm hyrli bayramlar minik yegenlermide mincikliyrm kagan ve sezosu oyy tetasi yesn onlari

Calisyrz valla cikicam 15dkka snra... masal napio iyimi eylulun kankisi yaaa :)sezosta abla oluo :) evet kelebfn kanat cirpmasi gbi oluo kasindirio gidiklaniorm resmen elim gobegmde recep ivedik gbi kasiniom snra ahahaha.... eve gdnce nutella yieyim bari az oynassn icimde ozledm yahhuu kizisimi... bu arafa biz kocamla 2-3gunlgne yaknlarda bir yere kactrz bi kc gun gremeyeblrm :)az romantzm yasayalm koklasalim degsik ortamlarda ahaha ayy sapiga bagladm yine hamilelik hormonu naparsnz bazi seyleri arttirioda :) ....oyle iste szleri smdiden koskocaman opuyrm hyrli bayramlar minik yegenlermide mincikliyrm kagan ve sezosu oyy tetasi yesn onlari

Masalımız turp gibi maaşallah :nazar:
Eylül kankasını ve Sezen ablasını öper çok :KK54:

gezin eğlenin mis gibi.
biz de ptesi erdeke annemlere gidiyoruz..hava değişimi çok iyi gelir..

bu arada hamilelik benim hormonları ters çalıştırdı galiba :KK17:
azalttı sanki hormonlarımı:KK5:
neyse bebiş iyi olsun da ...

tamam tatlım yaaa, yarın indiririm tele; nolcak ki:KK54:

Yuppiiiiii:KK52:

Zor yahu senin isinde..

Esler komik oluyor,biz o gun konusurken hadi birbirimizi taniyorduk ama esler degisik oldu :) ama masallah bizden cok konustular :)

Gunaydin topigin güzel gelinleri:KK16::KK16::KK16:

Nasilsiniz bakem:KK3::KK3:hepinizi okudum aslında ama pek aklimda kalmadi:

Amayaa Allah yardimcin olsun İnşallah hayirlisiyla gelecek yegenimiz:nazar::nazar::nazar:

Plojo ve damlacikolata bu gaz olayi cokmu zor :KK53: yazik valla yavrulara :26: onlarla birlikte sizde aci cekiyorsunuz geçer İnşallah en kisa zamanda:KK1:

Yeni gelen arkadaş hoş gelmiş :KK1: esmerim di galiba

Amayaa ve sivity buluşmuslar oh ne ggüzel :nazar::nazar:

Kelebek de iyiymis eylül de:nazar::KK16::KK16:
Kilolarla aran nasil canim:KK1:

Asen gezmelere gitsin :KK55:

Ev kedisi sen nasilsin

Kimi unuttum :26:

Gazla kalsa iyi :) bide kaka var :) yapti ki yapiyor mu yesil mi sari mi mukuslu mu partikullu mu? Hep takiptesin :)

yok niye kırılsınlar ev kalabalık onlarda istiyo ayrı eve cıkmamı suan ev almak için ugrasıyoruz hayırlısı bakalımm :KK14:

Oyle olur ya daha cok milletin soylentisi gecinemediler gb..
Daha dogrusu benim eltim eskiden oyle ayrilmista hala muhabbetti olur ne oldu ki diye:)))
Insallah gonlune gore en kisa zamanda halledersiniz..
Iyi ki diyeceksin :) insanin evi gbsi yok..

Kolaygelsin kizcee..
Evet yaa bu insanlarda delirmis gb oliyorlar bayram ustu..
Esimin pazarida yalan oldu :KK43:

Sezen'de seni yanaklarindan opeeeeerrr :KK52:
Eylulude opeerrr:KK52:
Uyutmadi bizi saskin bende uyudum bugun onunla hep ara ara :)

Masal ve annesi geldiiiiiii :KK52:
kesin kızım oluyormuşşşş :KK76: sevinçten ağlayabilirimmm..
15 cm ve 155 gram olmuş..biraz iriymiş..e benden de minyon bi kız çıkmaz :KK9:
giderken çikolata yemiştim kıpırdasın diye kıpırdamak ne kelime dans ediyordu içeridee :KK9:
yüzünü net göremedik o dereve kıpraşıktı kuzum..
doktor kızımız yaramaz olucak dedi..ah bi sağlıkla doğsun da...
bi daha taaaa 23 ağustota görücez özlerim kiii :KK25:

1

ah senin gibi hamile olsam keşke..ama var benim acık göbeğim ama hamile gibi değil de kilo almış gibi...

bu arada o senin şekerliğin plojomm..
biraz zaman geçsin instegram açayım şimdi eşim söylenmişken üzerine açmıyım..
hem burdan foto yüklerim ki...

gezenti asoşummm:KK55:
hayat sana güzel valla...keşke takılsam sana hayatımı yaşasam :KK9:
bi gün hep beraber buluşuruz inşallah...
hatta asoş senle eskişehirde buluşalım porsuk kenarındaaa :KK16:

hakkatten kelebek yaa bu gün çalışılır mı yahu...
utanmasalar yarın da çağırıcaklar...
bu müdür ve patronları anlamıyorum valla:KK19:

doktor da başlarda çok hissetmezsiniz bebişi dedi...yani kelebeğin kanat çırpması gibi olurmuş..
o yüzden farkedemiyor olabiirsin..ya da tatlı ye kıprassınn:21:

Siz beni iyice olagandisi yaptiniz :)
Tabi ii cikiyor kizce o kadar,alt karindan basliyor ya tombik gb duruyor gobik..
Bende de vardi tabii :))
Cok sevindim kesinlestiginee saglikla kavusun insallaahhh Masal'la masal gb :KK16:

Instagram icinde dogru diyorsun inat eder gb olur ki boyle bisy icin huzursuzluga hiic gerek yok..

Son düzenleme:
Kizcelerrr.. Yorgun uykusuz cikilata geldi...nassiniz bakemm?
Birazcik okudum gecmisi ama kafam bi dunya aklimda kalmadi pek...
SİVİTİ yasasin masal geliomus cok sevindim...
PLOJOCUM ne zmn normal yasamaya baslicaz gece uyuyup sabah uyanmak gibi?? Kaka onemli tabiki mikroskopla incelicez nerdeyse :)
Yeni gelen arkidas kimdi esmerimmi hosgeldin kizce...
Aman bisiler sacmaliyorm su an sanirim..idare edin ki beni..optuk oglumla sizi..

X