Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bu gece biraz daha iyiydik damla iyi geldi bi parca. Sizde olmadi demi masallh.canim

Ara ara oluyordu canim..Ama cok sukur cok sıkıntı olmadi..
Buyudukce sancilari daha kuvvetleniyor buara kivrim kivrim oluyor kaka yaparken Sezen,bi durus belirledik birlikte e e e diye diye ikiniyoruz birlikte yapiyor o zaman :)
Cocuklarinda isi cok zor..
Buyuyecek mi sicacak mi uyuyacak mi agrilari vs iyi ki hatirlamiyoruz zaten bebekligimizi psikolojimiz bozuk olurmus :)))
Ne kullaniyorsun gaz icin?

Son düzenleme:
geldim canım geldim de.... amaaaannnn sorsan izinliyim.

pazartesi saat 10 da fakültedeydim, hani cuma gitmiştimde fakültede yangın çıktığından raporum onaylanmamıştı ya onu onaylattım, ayrıca kan verdim 4 tüp hemde anesteziden randevu aldım, geldiğimde iş yerime uğradım ve pestilim çıkmış olarak eve döndüm.....salı günü iftara kv ve görümcelerimi toplu olarak davet ettiğimden pazartesi gece yaprak sardım, kemalpaşa tatlısını ve kompostoyu yaptım akşam yemeğinden sonra... yatağın yolunu zor buldum....
salı buranın pazarı, onu hallettim. eczaneden ilaçlarımın devamını aldım evi toptan bi temizledim ve kalan yemeklerimi hazırladım. saat 19:50 iğne olmam lazım, en azından bi görümcem gelsin diye bekledim o geldiği gibi koşarak iğne olmaya gittim saat 20:20 idi.... yemek çay sohbet derken onlar gittikten sonra ortalığı bi topladım ve pestilim çıkmış olarak yattım.
çarşamba saat 9 da fakültedeydim. muayene olduktan sonra yine kan verdim. sonra yeniden tüp bebek bölümüne geldim, yeni bi iğneye daha başladık. böylece göbekten 2 totişten 1 olmak üzere 3 iğne olmaya başladım günde.... iğne canımı çok yaktı ama, bu fena... az sonra bi tane daha kendim yapıcam. elim göbeğime çarpsa acyo öyle düşün neyseee sonra abim aradı, yeğenime gitmem gerekti. ama benim anestezi uzmanı ile randevum vardı saat 1de; doktor hanım saat 2 de geldi :) ilk sırada ben vardım zaten yaklaşık yarım saat bana oturduğu masandan soru sorarak anestezi alabileceğime karar verdi ki ben iş uzamasın diye daha önce yumurta toplattığımı bide ameliyat olduğumu ve herhangi bir aksilik yaşamadığımı en başından söyledim. ama mevzu bunu pcye girebilmekte... doktorların daha hızlı pc kullanmayı öğrenmeleri gerek saat 15'e doğru yeğenime gittim... az bi işim vardı hallettim bi kahve içip saat 16 gibi kalktım. eve geldiğimde saat 17:30 civarı idi... geldim kadir gecesi münasebeti ile apartman komşularıma tulumba tatlısı dağıttım bildiğin zıbardım eşim gece işten çağırmışlar oraya gitmiş onu bile duymamışım ki çok kolay uyanırım aslında yarım saat sonra kocam işten geldi, yavrum o da uykusuzluktan oturduğu yerde kaldı akşamdan kalan yemekleri ısıtıp yedik ve daha o vakit uyuyyakalmışım.....
bugün de burdaki hastaneye gidip kv nin sanırım 20 gün önce endoskopi yapılmış ülser tespit edilmiş e bi parçacık alınmıştı onun sonucunu almaya gidicem. akşam kv me uğramadım hemde kandildi, sadece aradım anne çok yorgunum ben sana yarın gelcem darılma olurmu dedim.... ordan kv ye geçerim evden bi sürü çamaşır ve ütü beni bekliyo... ve yarın fakülteye gidicem kontrole.....

bu arada en güzel haber gelişmekte olan 5 folikülüm vardı bunlara 2 tane daha eklenmiş.... yani bunlar toplancak yumurtalarım :) sonra onları dölleyecekler(hepsi döllenemeyebiliyo) ne kadar çok olurlarsa o kadar iyi.... çünkü dölleme gerçekleşirse atıyorum 7 tanenin 5i döllendi bunun 2 sini bana transfer ettiler geri kalanlarını dondurabiliyoruz. sonra bu iğne faslı olmadan dondurulmuş emriyo transferi gerçekleşiyo.... eğer bu tutmazsa yada tutar da biz daha sonra mesela 2-3 yıl sonra kardeş istersek...gibi...

işte tatlım böyleeeeee.... tüm bu koşuşturma arasında arada girip sisi okuyorum ama çok uzun yazmadan kısacık kesiyodum. içimi döktürdün işte

Bence gorusmeye devam ettigimiz surece birgun ayarlariz :) yani 2 veya 3 sene gb belirlemeden :) herkese uyan bi zaman olur mesela..
Guzel olur bence gorusmek :)
hep beraber olmasa da kısım kısım görüşürüz gibi bence de.... mesela ben çok düşünüyorum fakültede işim öğlen bittiğinde bi svitiyi ve prensesi görebilmeyi.....

Hahah cok guldum birlikte ikinmanizs..kaganda kaka yaparken sekilden sekile giriyor hemen anliyorz:)
Metsil damla kullaniyorz..

Heyyy herkese gunaydnnnnn geriye donuk okumadm okuyunca alintilicamcok yorgnm azcik dinlenmeye calisaym.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyyy amayaa Allah guc kuvvet versin..
Bizim mayis topigimizde bitane Kuzey'imiz var tup baby simdi de kardesi Aras o zaman dondurulmus tekrar istenince olmus :) sizinde oyle olacak kiiiiiiii

Ben sizin yerinizde olsam sweatin oglen tatiline denk getirmistim bileeeee
Benim yolum duserse oralara hemmen gorusurum sizinle ama bizim orada tanidigimiz yok hic..
Daha onceleri gelmistim sadece,bi kere de kuzenim oraya atandiginda gelmistim Oylat'a gitmistik..

Aaaa belki biz eylulde Oylat'a geliriz
Bu simdi geldi aklima ama o zaman Sezen denize giremez,hamama zaten sokmam sadece temiz hava bol oksijen olur ama esime cok iyi gelir eminim..

Hem zaten biz denize buyuk ihtimalle kumcagiz cebeci ramazandan sonra gideriz,izmir vs seneye kalsin istiyorum Sezen'de keyif alir..Cok sesli dusundum galiba sizi gormek adina

Allahin izniyle diyeyimde cok plan yaptim gb oldu,kul kurar kader gulermis :82:

Hahah cok guldum birlikte ikinmanizs..kaganda kaka yaparken sekilden sekile giriyor hemen anliyorz:)
Metsil damla kullaniyorz..

Anca beraber :)
Ise yaradigina sevindim..
Surekli mi veriyorsun?.

Heyyy herkese gunaydnnnnn geriye donuk okumadm okuyunca alintilicamcok yorgnm azcik dinlenmeye calisaym.

Gunaydiiiinnnnn neniisss
Yeni yasinla yeni guunnn

Saol kuzusummm sen bizi. Oraya geldnde goruselm bari hem hemserimi oper koklarm yerim ben pokluyu :)... biz bursadan kismetse ev alicaz yatrmlik kiraya vericz :)

tünaydınlar canişkolarrrr
dün akşam görümcemin ısrarı üzerine-canı sıkılıyormş kvlere gittik..hem kandillik iyi oldu..
1-2 saat oturup kalktık eşim beni tophaneye kaçırdııı
o yüzden akşam sizle olamadım...
benim yokluğum belli olmuş coşmuş sayfalar

canımm uğur getirsin sana inşallah güle güle oku
hatta bitirmeden bebiş göbişe konsun daha mutlu oku
bu aradaaa faceden ekledim seniiii kargodaki isminden çaldım
kargodaki isim nasıl bi şeysee
garip cümlelerim var

Tesekkur ederimmm canimm ben cedric I pek bi severimkii
At ozelden minnoss ekleyim senii

Dimiii plojooo sende sevdin dimiii

Ay ben de yazıcaktım avatarına kurban diye atlamışım
çook güzel senin gibiiii

ne güzelll olurrrrrrr
tam tarih olmasa da bence yapalım bunu...çoluk çocuk buluşalım
hatta beraber piknik yapalım..
salıncak kurarız çocuklara...
Türk filmi moduna geçtim beni durdurunnnn
çok isterim sizle yüz yüze görüşmeyi...

o zamana anne olucaksın ki inşallahhh

oylata gelinnnn
biz de gitmedik hiç..bahaneyle gömüş oluruz kii
Sezeni hamamda yıkasak ay ne güzel olurr
tabi çok sıcak ama hayali bile güzell...
bizim şu kuzen de evleneydi biz de sakaryaya geleydik iyiydii
Sezeni ısırmam lazımmmmmmm

Saol kuzusummm sen bizi. Oraya geldnde goruselm bari hem hemserimi oper koklarm yerim ben pokluyu :)... biz bursadan kismetse ev alicaz yatrmlik kiraya vericz :)

aaa kuzumu alıntılamamış ben

bursadan ev alın gelin komşu olalımm
taşının kız buraya senle gün yapar 100 kg oluruz

aaa kuzumu alıntılamamış ben

bursadan ev alın gelin komşu olalımm
taşının kız buraya senle gün yapar 100 kg oluruz

Hahah bakalim kismetse bu ara gelip bakicaz.... universirye yakn alcaz hem uygun hem her zmn kiralayablcz ... biz yasamaya niyetlenmedk orda ama ne olcgi belli mi olur... :)komsu olsak kesin 100kilo olurduk bn derdim sivit aksam kisir patates salatasi bosnak boregi var kop gel sen hooop kapindasn hicte hayr demezsn hazr yemek bulunca hhaha:)

Bu arada bnm istahim cok acildi dr dediki sen buvgidisle 100kiloyla doguma grersn sana acil seker yuklemesi yapmamiz lazm dedi bayrmadan snra gdip yujletcem

Bu arada bnm istahim cok acildi dr dediki sen buvgidisle 100kiloyla doguma grersn sana acil seker yuklemesi yapmamiz lazm dedi bayrmadan snra gdip yujletcem

sorma nenoşum yaa benim de iştahım açıldı...
sabah uyanamadığım için azcık yiyorum ondan mı bilmiyorum öğlen doymak bilmiyorum...
artık su içiyorum yemeğin üstüne de karnımı kandırıyım diye
c.tesi doktora gitmeye korkuyorum 2 kg aldım ya bir ayda kesin çok dicek

akşamları az yemeye çalışıyorum ama ayıptır söylemesi razaman pidesini çok yiyorum..eşime kaç kez dedim alma diye...
ben yedikçe daha çok alır oldu pide gibi oldu yaw

Hosgeldiiiinn :)
Ama gitmek yok bak :)))))
Benimde eylulde 2 sene bitecek ve 10 Mayista kizimizi aldik kucagimiza..Allah bekleyen herkese nasip etsin..

Sen nerelisin?
Yasin kac?

aminnn :) ben sivaslıyım ama istanbuldan rizeye gelin geldim 21 yasındayım sizler nerelisiniz yaslarınız kac

bana pide demeeeeee esim her aksam alio bide sicak alio offf yemek istemiom ama o cok istahli yio bnde ucundan ucundan koparim derken yarisi bitio ... ama bnm kociste gr kilo yok o yedkce bn sismanliyom ona bsy olmuo bide bana ne dese begenrsn askm dolma lik bibere benzedn ahahaha cok guldm o oyle diyince :)hak verdim...

aminnn :) ben sivaslıyım ama istanbuldan rizeye gelin geldim 21 yasındayım sizler nerelisiniz yaslarınız kac
hos geldin bn istanbuldan yas dun iyibariyle tam 27

masallah allah bağışlasın :) en büyük bebek benimki mi burda
Senin ki topigin abisi sezosta topign ablasi yaaaaa akabinde hemen bnmki gelio 3 numara eylulll :)

Kizlar ayaklarm davul gbi uzanmak istyrm yardm edinnn agridan duramiom resmen.... kiz sivit sakin fazla yeme kilo alma canimi sikma bak ben neler cekiyrm kirarim bacaklarni :)

Merhabalar herkese
benim bugun itibariyle raporum bitti ve cok sukur dun drdan
Guzel hberlerle donduk.. Sagliksiz gebelik olma ihtinali vardi buna bagli
Olarak kurtaj ihtimali vardi ama kalp atislarimiz vardi cok sukr
cok mutlu oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin
cok guzel bi duyguymus suan hersey normal dedi ama kanamam
az az dewam ediyo
bizim icin dua eden herkese cok tesekkur ederim
allah hepinizin gonlune gore versin guzel yurekli teyzoslar...

Benim 28,Sakaryalıyım..
Nasıl gidiyor annelik,kocaman olmuş gerçi :)

sen uzan ben tutiim bacaklarını yardım ediiimm ahahha
kıyamaamm..

hoşgeldiiinn
amiinn..
cok sevindimm inatcı miniş sıkı sıkı tutunuyor anasına aferin onaa

inşallahh kızce..Seninle İstanbul'a geldiğimizde de görüşebiliriz..Aman İstanbulunda her semti ayrı sehir :))))

evet ya evlensin :)) Onlar nerede oturuyordu??

Sezen ve hamaam cook uzak ihtimal :)
Hatta dusunuyorumda Oylat galiba bu sene bize uzak,emzirirken hamama fln girmem ben

hos geldin bn istanbuldan yas dun iyibariyle tam 27

Senin ki topigin abisi sezosta topign ablasi yaaaaa akabinde hemen bnmki gelio 3 numara eylulll :)

hosbulduk benimkide abla oluyo canım kız cunku masallah allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinn :)

Benim 28,Sakaryalıyım..
Nasıl gidiyor annelik,kocaman olmuş gerçi :)

aynen bizimki buyudu :) annelik cok guzel gidiyo akıllı bi kızım var masallah bide kaynanamlarla birlik oturdugum için hiç zorlugu olmuyo

Masallah
Bu durumunda zorluguda var kolayligida iste :)
Anlasiyorsaniz ne guzel tabii buyuklerle buyumesi
Ismi ne kucuk prensesin?

Son düzenleme:
kızçelerimmmmm
burda çook yağmur yağdı..ama yine güneş açtı...
amaa ateşler basıyor bana terliyorum klimalı yerde...

bu akşam şubenin iftarı var oraya gidiyoruz..yemek derdim yok
zavallı kocam da dışarıda yicekmiş

bi de hamiş ve tecrubeli anne arkadaşlarımm benim midem yanmaya başladı
erken değil mi yanmalar için?
hani bebek saçlanınca yanar derler ya?

ben de öyle nenoşşş inan azıcık koparıcam diyorum pide soğumadan yarısı midemde
dolmalık biber hııııı
çok güldüm..benden de tombik patlıcanlar olabiir

tabi kuzumm hamamı unutalım siz mudanayay gemliğe falan deniz kenarıa gelin bursaya
bi de emzirirken denize girmek sakıncalık olur mu kiiii ?
kendim için de merak etttimmm

bi de akşama eşime sorayım hangi ilçede olduklarını sanki bi akrabası akyazıdaydı ama yanlış da hatırlıyor olabilirm...
ama akyazı uzak sanırım merkeze...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…