geldim canım geldim de.... amaaaannnn sorsan izinliyim.
pazartesi saat 10 da fakültedeydim, hani cuma gitmiştimde fakültede yangın çıktığından raporum onaylanmamıştı ya
onu onaylattım, ayrıca kan verdim 4 tüp hemde
anesteziden randevu aldım, geldiğimde iş yerime uğradım ve pestilim çıkmış olarak eve döndüm.....salı günü iftara kv ve görümcelerimi toplu olarak davet ettiğimden pazartesi gece yaprak sardım, kemalpaşa tatlısını ve kompostoyu yaptım akşam yemeğinden sonra... yatağın yolunu zor buldum....
salı buranın pazarı, onu hallettim. eczaneden ilaçlarımın devamını aldım
evi toptan bi temizledim ve kalan yemeklerimi hazırladım. saat 19:50 iğne olmam lazım, en azından bi görümcem gelsin diye bekledim o geldiği gibi koşarak iğne olmaya gittim
saat 20:20 idi.... yemek çay sohbet derken onlar gittikten sonra ortalığı bi topladım ve pestilim çıkmış olarak yattım.
çarşamba saat 9 da fakültedeydim. muayene olduktan sonra yine kan verdim. sonra yeniden tüp bebek bölümüne geldim, yeni bi iğneye daha başladık. böylece göbekten 2 totişten 1 olmak üzere 3 iğne olmaya başladım günde.... iğne canımı çok yaktı ama, bu fena... az sonra bi tane daha kendim yapıcam. elim göbeğime çarpsa acyo öyle düşün
neyseee sonra abim aradı, yeğenime gitmem gerekti. ama benim anestezi uzmanı ile randevum vardı saat 1de; doktor hanım saat 2 de geldi :) ilk sırada ben vardım zaten yaklaşık yarım saat bana oturduğu masandan soru sorarak anestezi alabileceğime karar verdi
ki ben iş uzamasın diye daha önce yumurta toplattığımı bide ameliyat olduğumu ve herhangi bir aksilik yaşamadığımı en başından söyledim. ama mevzu bunu pcye girebilmekte... doktorların daha hızlı pc kullanmayı öğrenmeleri gerek
saat 15'e doğru yeğenime gittim... az bi işim vardı hallettim bi kahve içip saat 16 gibi kalktım. eve geldiğimde saat 17:30 civarı idi... geldim kadir gecesi münasebeti ile apartman komşularıma tulumba tatlısı dağıttım
bildiğin zıbardım
eşim gece işten çağırmışlar oraya gitmiş onu bile duymamışım ki çok kolay uyanırım aslında
yarım saat sonra kocam işten geldi, yavrum o da uykusuzluktan oturduğu yerde kaldı
akşamdan kalan yemekleri ısıtıp yedik ve daha o vakit uyuyyakalmışım.....
bugün de burdaki hastaneye gidip kv nin sanırım 20 gün önce endoskopi yapılmış ülser tespit edilmiş e bi parçacık alınmıştı onun sonucunu almaya gidicem. akşam kv me uğramadım hemde kandildi, sadece aradım anne çok yorgunum ben sana yarın gelcem darılma olurmu
dedim.... ordan kv ye geçerim evden bi sürü çamaşır ve ütü beni bekliyo... ve yarın fakülteye gidicem
kontrole.....
bu arada en güzel haber gelişmekte olan 5 folikülüm vardı bunlara 2 tane daha eklenmiş.... yani bunlar toplancak yumurtalarım :) sonra onları dölleyecekler(hepsi döllenemeyebiliyo) ne kadar çok olurlarsa o kadar iyi.... çünkü dölleme gerçekleşirse atıyorum 7 tanenin 5i döllendi bunun 2 sini bana transfer ettiler geri kalanlarını dondurabiliyoruz. sonra bu iğne faslı olmadan dondurulmuş emriyo transferi gerçekleşiyo.... eğer bu tutmazsa yada tutar da biz daha sonra mesela 2-3 yıl sonra kardeş istersek...gibi...
işte tatlım böyleeeeee.... tüm bu koşuşturma arasında arada girip sisi okuyorum ama çok uzun yazmadan kısacık kesiyodum. içimi döktürdün işte
hep beraber olmasa da kısım kısım görüşürüz gibi bence de.... mesela ben çok düşünüyorum fakültede işim öğlen bittiğinde bi svitiyi ve prensesi görebilmeyi.....