- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.841
evett faceden ekleşelim kuzum o zaman
cuma günü resimlerini bekliyoruz o zamannn
biz yine bu akşamda kv lerdeyizzkendime helal olsun diyorum 1 ay boyunca yemek yapmayarak
olsun sen annenin iftar çadırına yardım ederek en iyi yamak ödülünü kazandın
yaşasın asoşla faceden arkadaş olucazz
bu aradaaa herkesin kandili mübarek olsun..
dularımız da kabul olsun inşallah...
canım svitiiimmmmmolsun sen annenin iftar çadırına yardım ederek en iyi yamak ödülünü kazandın
yaşasın asoşla faceden arkadaş olucazz
bu aradaaa herkesin kandili mübarek olsun..
dularımız da kabul olsun inşallah...
Rabbim bu mübarek gecede ettiğiniz tüm duaları kabul etsin kızlaaarrrrrraynen yahu az yamaklık yapmadım kiiolalım kuzuuu atıyorum sana eklersinn
MİNNOŞLAR FACE OLANI DA EKLEYEBİLİRİMM ATARSANIZ
BİLİMUM HESAPLARINIZLA ARKADAŞ OLUNUR
BENDE HERKESİN KADİR GECESİNİ BURADAN KUTLUYORUM.. ALLAH BÜTÜN GÜNAHLARIMMIZI AFFETSİN NŞALLAH:26::26:
kulaklarım çın çın çınladı birileri beni anmışş
ben instegram açmadım
dün akşam eşime laf arasında instegram mı açsak dedim ne gerek varsa sordum..
o da ben de facelerimizi kapatalım dicektim dedi
instegram da neymişbenimki siber aleme karşı ...
nerdeyse 1 sene oldu sizi anca kabullendi
o yüzden istegramı askıya aldım şimdilik
ama söz cuma akşamı buraya foto yüklücem...yarın bizim şubenin iftar yemeği var cuma da eşimin öğrencileri davet etmiş iftara..
ama köfteciye gidicekleri için ben gitmiyorumöğğğ oluyorum
o yüzden cuma akşamı bütün akşamımı pc karşısında geçirmeyi planladığımdan fotoları da atarım
bu arada fece'i olanlalarla ekleşelimmmm
bi deeee PRENSESS ben JIMERe gidiyorum ren tıp değil
memnunum şimdilik...inşallah doğum da sıkıntısız olur..
ne kadar uzun yazdım beee
bun akşam da dünden yemeğim var bi salata yaparım..o yüzden koşa koşa gidicem eve
Tesekkur ederimmm canimm ben cedric I pek bi severimkiicanım svitiiimmmmmbugün saat 9 da aradı iş arkadaşım kargo gelmiş evine bırakıyım mı gelip alcan mı diye sordu... yarın gidip alcam inşallah.... çok teşekkür ederim canım benimmmm.....
Rabbim bu mübarek gecede ettiğiniz tüm duaları kabul etsin kızlaaarrrrrrbende eklenebilirim kiiiii avatarın ne güzel olmuş, güle güle kullan
Kıhkıhkıh
Benimkide ilk oyle demisti ama face gb kalabalik,goruntu kirliligi,oyun fazlaligi,ozel mesaj vs yok,sadece foto paylasabiliyorsun ve takip ettigin kisilerin fotograflarina varsa kisa videolarina bakiyorsun,"an itibariyle " tadinda birseymis :) sadece bizi eklersin be kizce,hem bizim fotolari gorunce bisy demez iniste uzgunbikkinsapsalsurat yaptim say :)))))
Burayada gelecekmis neyse ki gobis fotolari :))))
Tesekkur ederimmm canimm ben cedric I pek bi severimkii
At ozelden minnoss ekleyim senii
Dimiii plojooo sende sevdin dimiii
evet cok sevdimSweaattt kızce bizi ekle sadece açıp,tarif paylaşırız
huhu canlaaar aklıma ne geldi biliyo musunuzzmesela buranın demirbaşlarıyla mesela 2 sene sonrasına bi tarih belirlesek atıyorum 23 temmuz 2016 saat 2 de kocaelinde felan diye bilmem neresinde diye böyle bişey yapamayız dimii çok ütopik mi oldu
cnnmm kocaeline kdr olabilir diye okudmm kii sonraadedimm...
bn yine kk da buluşalım diceksin sandm :)
üni arkadasmla henüz msnler kapanmadan önce bizde 5 yıl sonra nerde nasıl olucaz kim bilir arayalım birbirimizi demiştikk...
bn o zmn henüz eşimle tanışmamıştm...
sen ewlenirsin çocuğun olur ama bn ewlenemem demiştim..
o da : saçmalama hiç belli olmaz sende ewlenirsin demişti...
kii şuanda o cocuk düşünmüyor 1.5 yıl oldu onun ben düşünüyorumm...
1 ekim 2015 tarihimizz...inş o zmn ya anne yada hamiş olrum oda olurr
kocaelini salladım tatlışbende ütopik olduğunu düşündüm ama napimm pek bi görüşmek istedim reelde sizinlee
o zamann araşırız :102::102::102::102: siz bu fikrimi geliştirebilirsinizzaten şurda epi topu kaç demirbaş var
valla ne olacağı hiç belli olmuyo tatlımmbazen evlenirim sanıyosun olmuyo istemiyosunn çoktaaan evlenmişsin benimde öyle bi arkadaşım var ben nişanlıydım dertleşiyoduk geçen sene bu zamanlar diyodu ben kendime göre birini bulamıcam felan sonraa biriyle tanıştıı hemen 1 2 ay içinde düğünü oldu ekim gibi sanırım hamile kaldı ve şuan doğurdu nerden nereyee ben anca bi arpa boyu yol aldım
örnek verdiğini anladım cnm ama bi şehirde buluşmak oldugu için olumsuz olur dedim...
ama instagram faceler ekleniyo artık..daha az özlicez birbirimiziii
her zmn haberdar olucazz merk etmeee
amaya yok 2 gündür dimii:26: geldimi bugun
geldi galiba kuzumm raporlu yaa ondan gelmiyodur geziyodur ya da hastaneyle işini hallediyodur tatlım
eveett daha az özleyelimkii
analdm cnmm özelden yazıyorum bak sonrada kaçarım ben sahura hazrlancm
Yeni gordum canim yazdiginii ozelden yazdim sanaa
Bu arada saate dikkatinizi cekiyorum hala uyuyamadim zimbi asen size iyi dabahlar diler
merhaba kızlar bende 2 seneye yakındır evliyim 1 tane 9 aylık kızım var bende aranıza katılmak istiyorum
Gunaydinn....dikkatinizi cekiyorm bende hala ayaktayim kagan beyin keyfini beklioz
merhaba kızlar bende 2 seneye yakındır evliyim 1 tane 9 aylık kızım var bende aranıza katılmak istiyorum
huhu canlaaar aklıma ne geldi biliyo musunuzzmesela buranın demirbaşlarıyla mesela 2 sene sonrasına bi tarih belirlesek atıyorum 23 temmuz 2016 saat 2 de kocaelinde felan diye bilmem neresinde diye böyle bişey yapamayız dimii çok ütopik mi oldu
5bucukta ayaktaydim bende :)
Olsun kagan pasa bilir isini :)
Nasil geciyor canim ?daha iyimisiniz?
Hosgeldiiiinn :)
Ama gitmek yok bak :)))))
Benimde eylulde 2 sene bitecek ve 10 Mayista kizimizi aldik kucagimiza..Allah bekleyen herkese nasip etsin..
Sen nerelisin?
Yasin kac?