Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
evett faceden ekleşelim kuzum o zaman
cuma günü resimlerini bekliyoruz o zamannn
biz yine bu akşamda kv lerdeyizz kendime helal olsun diyorum 1 ay boyunca yemek yapmayarak

olsun sen annenin iftar çadırına yardım ederek en iyi yamak ödülünü kazandın

yaşasın asoşla faceden arkadaş olucazz

bu aradaaa herkesin kandili mübarek olsun..
dularımız da kabul olsun inşallah...

aynen yahu az yamaklık yapmadım kii olalım kuzuuu atıyorum sana eklersinn

MİNNOŞLAR FACE OLANI DA EKLEYEBİLİRİMM ATARSANIZ
BİLİMUM HESAPLARINIZLA ARKADAŞ OLUNUR

BENDE HERKESİN KADİR GECESİNİ BURADAN KUTLUYORUM.. ALLAH BÜTÜN GÜNAHLARIMMIZI AFFETSİN NŞALLAH:26::26:

canım svitiiimmmmm bugün saat 9 da aradı iş arkadaşım kargo gelmiş evine bırakıyım mı gelip alcan mı diye sordu... yarın gidip alcam inşallah.... çok teşekkür ederim canım benimmmm.....

Rabbim bu mübarek gecede ettiğiniz tüm duaları kabul etsin kızlaaarrrrrr bende eklenebilirim kiiiii avatarın ne güzel olmuş, güle güle kullan

Son düzenleme:

Kıhkıhkıh

Benimkide ilk oyle demisti ama face gb kalabalik,goruntu kirliligi,oyun fazlaligi,ozel mesaj vs yok,sadece foto paylasabiliyorsun ve takip ettigin kisilerin fotograflarina varsa kisa videolarina bakiyorsun,"an itibariyle " tadinda birseymis :) sadece bizi eklersin be kizce,hem bizim fotolari gorunce bisy demez iniste uzgunbikkinsapsalsurat yaptim say :)))))
Burayada gelecekmis neyse ki gobis fotolari :))))

Tesekkur ederimmm canimm ben cedric I pek bi severimkii
At ozelden minnoss ekleyim senii

Dimiii plojooo sende sevdin dimiii

huhu canlaaar aklıma ne geldi biliyo musunuzz mesela buranın demirbaşlarıyla mesela 2 sene sonrasına bi tarih belirlesek atıyorum 23 temmuz 2016 saat 2 de kocaelinde felan diye bilmem neresinde diye böyle bişey yapamayız dimii çok ütopik mi oldu

cnnmm kocaeline kdr olabilir diye okudmm kii sonraa dedimm...

bn yine kk da buluşalım diceksin sandm :)
üni arkadasmla henüz msnler kapanmadan önce bizde 5 yıl sonra nerde nasıl olucaz kim bilir arayalım birbirimizi demiştikk...
bn o zmn henüz eşimle tanışmamıştm...
sen ewlenirsin çocuğun olur ama bn ewlenemem demiştim..
o da : saçmalama hiç belli olmaz sende ewlenirsin demişti...
kii şuanda o cocuk düşünmüyor 1.5 yıl oldu onun ben düşünüyorumm...
1 ekim 2015 tarihimizz...inş o zmn ya anne yada hamiş olrum oda olurr

Son düzenleme:

kocaelini salladım tatlış bende ütopik olduğunu düşündüm ama napimm pek bi görüşmek istedim reelde sizinlee
o zamann araşırız :102::102::102::102: siz bu fikrimi geliştirebilirsiniz zaten şurda epi topu kaç demirbaş var

valla ne olacağı hiç belli olmuyo tatlımm bazen evlenirim sanıyosun olmuyo istemiyosunn çoktaaan evlenmişsin benimde öyle bi arkadaşım var ben nişanlıydım dertleşiyoduk geçen sene bu zamanlar diyodu ben kendime göre birini bulamıcam felan sonraa biriyle tanıştıı hemen 1 2 ay içinde düğünü oldu ekim gibi sanırım hamile kaldı ve şuan doğurdu nerden nereyee ben anca bi arpa boyu yol aldım

örnek verdiğini anladım cnm ama bi şehirde buluşmak oldugu için olumsuz olur dedim...
ama instagram faceler ekleniyo artık..daha az özlicez birbirimiziii
her zmn haberdar olucazz merk etmeee

amaya yok 2 gündür dimii:26: geldimi bugun

geldi galiba kuzumm raporlu yaa ondan gelmiyodur geziyodur ya da hastaneyle işini hallediyodur tatlım
eveett daha az özleyelimkii

merhaba kızlar bende 2 seneye yakındır evliyim 1 tane 9 aylık kızım var bende aranıza katılmak istiyorum

Gunaydinn....dikkatinizi cekiyorm bende hala ayaktayim kagan beyin keyfini beklioz

5bucukta ayaktaydim bende :)
Olsun kagan pasa bilir isini :)
Nasil geciyor canim ?daha iyimisiniz?

merhaba kızlar bende 2 seneye yakındır evliyim 1 tane 9 aylık kızım var bende aranıza katılmak istiyorum

Hosgeldiiiinn :)
Ama gitmek yok bak :)))))
Benimde eylulde 2 sene bitecek ve 10 Mayista kizimizi aldik kucagimiza..Allah bekleyen herkese nasip etsin..

Sen nerelisin?
Yasin kac?

Bence gorusmeye devam ettigimiz surece birgun ayarlariz :) yani 2 veya 3 sene gb belirlemeden :) herkese uyan bi zaman olur mesela..
Guzel olur bence gorusmek :)

Bu gece biraz daha iyiydik damla iyi geldi bi parca. Sizde olmadi demi masallh.canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…