Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
evett faceden ekleşelim kuzum o zaman:KK9::KK9::KK53:
cuma günü resimlerini bekliyoruz o zamannn:KK16::KK16:
biz yine bu akşamda kv lerdeyizz:KK56: kendime helal olsun diyorum 1 ay boyunca yemek yapmayarak:KK9::KK9:

olsun sen annenin iftar çadırına yardım ederek en iyi yamak ödülünü kazandın :KK9:

yaşasın asoşla faceden arkadaş olucazz :KK34: :KK35:

bu aradaaa herkesin kandili mübarek olsun..
dularımız da kabul olsun inşallah...

olsun sen annenin iftar çadırına yardım ederek en iyi yamak ödülünü kazandın :KK9:

aynen yahu az yamaklık yapmadım kii:KK6::KK6::KK9::KK9: olalım kuzuuu atıyorum sana eklersinn:KK9::KK9:

MİNNOŞLAR FACE OLANI DA EKLEYEBİLİRİMM ATARSANIZ:KK34::KK34::KK34:
BİLİMUM HESAPLARINIZLA ARKADAŞ OLUNUR:KK53::KK53::KK53:

BENDE HERKESİN KADİR GECESİNİ BURADAN KUTLUYORUM.. ALLAH BÜTÜN GÜNAHLARIMMIZI AFFETSİN NŞALLAH:26::26:

canım svitiiimmmmm:KK19::KK19::KK19: bugün saat 9 da aradı iş arkadaşım kargo gelmiş :KK1: evine bırakıyım mı gelip alcan mı diye sordu... yarın gidip alcam inşallah.... çok teşekkür ederim canım benimmmm.....:KK16::KK16::KK16:

aynen yahu az yamaklık yapmadım kii:KK6::KK6::KK9::KK9: olalım kuzuuu atıyorum sana eklersinn:KK9::KK9:

MİNNOŞLAR FACE OLANI DA EKLEYEBİLİRİMM ATARSANIZ:KK34::KK34::KK34:
BİLİMUM HESAPLARINIZLA ARKADAŞ OLUNUR:KK53::KK53::KK53:

BENDE HERKESİN KADİR GECESİNİ BURADAN KUTLUYORUM.. ALLAH BÜTÜN GÜNAHLARIMMIZI AFFETSİN NŞALLAH:26::26:
Rabbim bu mübarek gecede ettiğiniz tüm duaları kabul etsin kızlaaarrrrrr:KK16::KK16: bende eklenebilirim kiiiii:KK54::KK54: avatarın ne güzel olmuş, güle güle kullan :KK1:

Son düzenleme:
kulaklarım çın çın çınladı birileri beni anmışş :KK9:

ben instegram açmadım :KK50:
dün akşam eşime laf arasında instegram mı açsak dedim ne gerek varsa sordum..
o da ben de facelerimizi kapatalım dicektim dedi :KK9:
instegram da neymiş:KK31: benimki siber aleme karşı En Büyük KK...
nerdeyse 1 sene oldu sizi anca kabullendi :KK1:
o yüzden istegramı askıya aldım şimdilik :KK31:

ama söz cuma akşamı buraya foto yüklücem...yarın bizim şubenin iftar yemeği var cuma da eşimin öğrencileri davet etmiş iftara..
ama köfteciye gidicekleri için ben gitmiyorum :KK25: öğğğ oluyorum :KK19:
o yüzden cuma akşamı bütün akşamımı pc karşısında geçirmeyi planladığımdan fotoları da atarım :KK52:

bu arada fece'i olanlalarla ekleşelimmmm :KK9:

bi deeee PRENSESS ben JIMERe gidiyorum ren tıp değil :KK52:
memnunum şimdilik...inşallah doğum da sıkıntısız olur..

ne kadar uzun yazdım beee :KK37:

bun akşam da dünden yemeğim var bi salata yaparım..o yüzden koşa koşa gidicem eve:KK55:

Kıhkıhkıh:KK53::KK53:

Benimkide ilk oyle demisti ama face gb kalabalik,goruntu kirliligi,oyun fazlaligi,ozel mesaj vs yok,sadece foto paylasabiliyorsun ve takip ettigin kisilerin fotograflarina varsa kisa videolarina bakiyorsun,"an itibariyle " tadinda birseymis :) sadece bizi eklersin be kizce,hem bizim fotolari gorunce bisy demez iniste uzgunbikkinsapsalsurat yaptim say :)))))
Burayada gelecekmis neyse ki gobis fotolari :))))

canım svitiiimmmmm:KK19::KK19::KK19: bugün saat 9 da aradı iş arkadaşım kargo gelmiş :KK1: evine bırakıyım mı gelip alcan mı diye sordu... yarın gidip alcam inşallah.... çok teşekkür ederim canım benimmmm.....:KK16::KK16::KK16:

Rabbim bu mübarek gecede ettiğiniz tüm duaları kabul etsin kızlaaarrrrrr:KK16::KK16: bende eklenebilirim kiiiii:KK54::KK54: avatarın ne güzel olmuş, güle güle kullan :KK1:
Tesekkur ederimmm canimm ben cedric I pek bi severimkii:KK16:
At ozelden minnoss ekleyim senii:KK54:

Kıhkıhkıh:KK53::KK53:

Benimkide ilk oyle demisti ama face gb kalabalik,goruntu kirliligi,oyun fazlaligi,ozel mesaj vs yok,sadece foto paylasabiliyorsun ve takip ettigin kisilerin fotograflarina varsa kisa videolarina bakiyorsun,"an itibariyle " tadinda birseymis :) sadece bizi eklersin be kizce,hem bizim fotolari gorunce bisy demez iniste uzgunbikkinsapsalsurat yaptim say :)))))
Burayada gelecekmis neyse ki gobis fotolari :))))

Dimiii plojooo sende sevdin dimiii:KK52:

huhu canlaaar aklıma ne geldi biliyo musunuzz:KK53::KK53: mesela buranın demirbaşlarıyla mesela 2 sene sonrasına bi tarih belirlesek atıyorum 23 temmuz 2016 saat 2 de kocaelinde felan diye bilmem neresinde diye böyle bişey yapamayız dimii:KK25::KK25::KK25: çok ütopik mi oldu :KK53::KK53:

huhu canlaaar aklıma ne geldi biliyo musunuzz:KK53::KK53: mesela buranın demirbaşlarıyla mesela 2 sene sonrasına bi tarih belirlesek atıyorum 23 temmuz 2016 saat 2 de kocaelinde felan diye bilmem neresinde diye böyle bişey yapamayız dimii:KK25::KK25::KK25: çok ütopik mi oldu :KK53::KK53:

:KK9::KK9:
cnnmm kocaeline kdr olabilir diye okudmm kii sonraa :KK50: dedimm...

bn yine kk da buluşalım diceksin sandm :)
üni arkadasmla henüz msnler kapanmadan önce bizde 5 yıl sonra nerde nasıl olucaz kim bilir arayalım birbirimizi demiştikk...:KK53:
bn o zmn henüz eşimle tanışmamıştm...
sen ewlenirsin çocuğun olur ama bn ewlenemem demiştim..
o da : saçmalama hiç belli olmaz sende ewlenirsin demişti...
kii şuanda o cocuk düşünmüyor 1.5 yıl oldu onun ben düşünüyorumm...
1 ekim 2015 tarihimizz...inş o zmn ya anne yada hamiş olrum oda olurr:KK16:

Son düzenleme:
:KK9::KK9:
cnnmm kocaeline kdr olabilir diye okudmm kii sonraa :KK50: dedimm...

bn yine kk da buluşalım diceksin sandm :)
üni arkadasmla henüz msnler kapanmadan önce bizde 5 yıl sonra nerde nasıl olucaz kim bilir arayalım birbirimizi demiştikk...:KK53:
bn o zmn henüz eşimle tanışmamıştm...
sen ewlenirsin çocuğun olur ama bn ewlenemem demiştim..
o da : saçmalama hiç belli olmaz sende ewlenirsin demişti...
kii şuanda o cocuk düşünmüyor 1.5 yıl oldu onun ben düşünüyorumm...
1 ekim 2015 tarihimizz...inş o zmn ya anne yada hamiş olrum oda olurr:KK16:

kocaelini salladım tatlış:KK9::KK9: bende ütopik olduğunu düşündüm ama napimm:KK5::KK5: pek bi görüşmek istedim reelde sizinlee:KK5::KK5:
o zamann araşırız :102::102::102::102: siz bu fikrimi geliştirebilirsiniz:KK9::KK9: zaten şurda epi topu kaç demirbaş var:KK9::KK9:

valla ne olacağı hiç belli olmuyo tatlımm :KK23::KK23: bazen evlenirim sanıyosun olmuyo istemiyosunn çoktaaan evlenmişsin:KK9::KK9: benimde öyle bi arkadaşım var ben nişanlıydım dertleşiyoduk geçen sene bu zamanlar :KK53::KK53: diyodu ben kendime göre birini bulamıcam felan sonraa biriyle tanıştıı hemen 1 2 ay içinde düğünü oldu ekim gibi sanırım hamile kaldı ve şuan doğurdu:KK9::KK9: nerden nereyee:KK9::KK9: ben anca bi arpa boyu yol aldım:KK9::KK9:

kocaelini salladım tatlış:KK9::KK9: bende ütopik olduğunu düşündüm ama napimm:KK5::KK5: pek bi görüşmek istedim reelde sizinlee:KK5::KK5:
o zamann araşırız :102::102::102::102: siz bu fikrimi geliştirebilirsiniz:KK9::KK9: zaten şurda epi topu kaç demirbaş var:KK9::KK9:

valla ne olacağı hiç belli olmuyo tatlımm :KK23::KK23: bazen evlenirim sanıyosun olmuyo istemiyosunn çoktaaan evlenmişsin:KK9::KK9: benimde öyle bi arkadaşım var ben nişanlıydım dertleşiyoduk geçen sene bu zamanlar :KK53::KK53: diyodu ben kendime göre birini bulamıcam felan sonraa biriyle tanıştıı hemen 1 2 ay içinde düğünü oldu ekim gibi sanırım hamile kaldı ve şuan doğurdu:KK9::KK9: nerden nereyee:KK9::KK9: ben anca bi arpa boyu yol aldım:KK9::KK9:

örnek verdiğini anladım cnm ama bi şehirde buluşmak oldugu için olumsuz olur dedim...:KK34:
ama instagram faceler ekleniyo artık..daha az özlicez birbirimiziii :KK16::KK16:
her zmn haberdar olucazz merk etmeee:KK16::KK16:

amaya yok 2 gündür dimii:26: geldimi bugun:KK53:

örnek verdiğini anladım cnm ama bi şehirde buluşmak oldugu için olumsuz olur dedim...:KK34:
ama instagram faceler ekleniyo artık..daha az özlicez birbirimiziii :KK16::KK16:
her zmn haberdar olucazz merk etmeee:KK16::KK16:

amaya yok 2 gündür dimii:26: geldimi bugun:KK53:

geldi galiba kuzumm raporlu yaa ondan gelmiyodur geziyodur ya da hastaneyle işini hallediyodur tatlım:KK16::KK16:
eveett daha az özleyelimkii:KK16::KK16:

merhaba kızlar bende 2 seneye yakındır evliyim 1 tane 9 aylık kızım var bende aranıza katılmak istiyorum :KK3:

Gunaydinn....dikkatinizi cekiyorm bende hala ayaktayim kagan beyin keyfini beklioz:KK43:

5bucukta ayaktaydim bende :)
Olsun kagan pasa bilir isini :)
Nasil geciyor canim ?daha iyimisiniz?

merhaba kızlar bende 2 seneye yakındır evliyim 1 tane 9 aylık kızım var bende aranıza katılmak istiyorum :KK3:

Hosgeldiiiinn :)
Ama gitmek yok bak :)))))
Benimde eylulde 2 sene bitecek ve 10 Mayista kizimizi aldik kucagimiza..Allah bekleyen herkese nasip etsin..

Sen nerelisin?
Yasin kac?

Bence gorusmeye devam ettigimiz surece birgun ayarlariz :) yani 2 veya 3 sene gb belirlemeden :) herkese uyan bi zaman olur mesela..
Guzel olur bence gorusmek :)

5bucukta ayaktaydim bende :)
Olsun kagan pasa bilir isini :)
Nasil geciyor canim ?daha iyimisiniz?

Hosgeldiiiinn :)
Ama gitmek yok bak :)))))
Benimde eylulde 2 sene bitecek ve 10 Mayista kizimizi aldik kucagimiza..Allah bekleyen herkese nasip etsin..

Sen nerelisin?
Yasin kac?

Bu gece biraz daha iyiydik damla iyi geldi bi parca. Sizde olmadi demi masallh.canim

X