Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

demek iyice kıpraşmaya başladı eylül
ben de isityorummmm
bazen yatıyorum sırt üstü elim göbeğimde bütün gece bekliyorum ı ıh kıpraşmıyor daha
ama 18.haftadan sonra başlarmış...
2 haftamız daha var
sen yarın yine görüceksin eylülü ne güzelll

Bn 21.haftadaym daha dun hisseettm kipirtisini boyle gdiklio beni cimcime :)yarn gorucem evet ... selam solimi yegenine .. actnmi instagram

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bn 21.haftadaym daha dun hisseettm kipirtisini boyle gdiklio beni cimcime :)yarn gorucem evet ... selam solimi yegenine .. actnmi instagram

yok açmadım daha kuzum...ama buraya kesin foto yüklücem poz poz
sözzz kiiii
selam söyle tabi yeğenime hatta ekrandan öpücük gönder benim için...
ay ne tatlı olur senin kızın...

kız kız dedin tüm takvimlere inat vee kızın oldui çok şükür

Tmm yukle mutlaka fotolarni sekerkiz.... selam soylerm svitt teyzesnden opucukte atarm... ya kuzu ben hamile oldgmu ogrendm ya bu bebek kiz dedm herkes erkek dio butun takvmler erkek dio ama ben inatla kiz dedm cnku biliodm hsssettm bnm hisler fazlabkuvvetli o yuzden mesela bugun kotu bsy olcgni hissedim durduk yere aglamaya baslarm esim de anlar yine ne hissediosn ne geldi aklna gel aglama der kafami gogsune yaslarrr biraz hissiyatm fazla kuvvetli cano

ben de erkek olcak dedim hamile kaldığım günden beri kız çıktı
ama şimdi doktor değişti erkek derse valla şok olurum içim burulur...
hep iyi şeyler hisset o zaman kelebekimmm
artık hamişm kıyafetlerine geçtin dimi?
ben tatile çıkmadan lcwden 2 tane şalvar almıştım 1 beden büyük..
mükemmel rahat bişeyyy...tavsiye ederim kiii

Benim yarn dogum gunummm yuppiiii kocisim aksam yemegi rezervasynu yaptrmis greenpark pendike ordan da marinaya kacar soguk bsyler icerz dedi kafasina saksi dustu normalde bn 2ay kala dogum gnum gelio ne yapc die sorardm son gune kadr ama bu yil degsklik yaptm sormadm onada dedm sormicam ona gore bsy dusun cok fenaym hep tehdt ediom o da yapmisss yarn aksam suslenip cikicazzz :) .... bide bzm aliskanlgmzdr ailemde herkesn dogum gunu mutlaka kutlanir babaneme kadr bugn anneme diormki hazrlik yapmayin biz disarda kutlicaz annemde aaaa e kizim biz soylemedk surpriz olsn die hazrlik yaptk falan ama gelemicez dedm annemde ozamn persembe aksami bndesnz itiraz yok dedi hayhayyy efenim dedm canim ailem yaaaa hepsni seviyomkiiii :)

ne güzelllll aferin enişteyeeee
benim de eşim hiç plan yapmaz..ama kabullendim ben artık onu
benim de d.günüm bayramın ilk günü...Erdeke annemlere gidicez bayram için...
o yüzden çok özel bir şey yapamıcaz aaa hatta anemlerde olucaz hiç özel bişey yapamıcaz

çok çok eğlen yarın..bizim için de foto çekin bol bol...

saat 2 oldu

sivit kaçar :2:

mucksssssssssssss

Afern kocama evet :banghead::) benide sasirtti ayrica cok sevndm hatta demstmki annemlerde beni gormek isteyeblr askm ben sennle basbasa olmak istyrm annenler baska zamn gorur seni demsti :)waowww eglenrm szn icinde ben kocisleyken pek foto cekinmek aklima gelmez bnm ama sizi icin bi kac selfie yapar instagrama atarm merak edenler instagram acsn kendine bi zahmet

Nenem dedem hahaha
Olsun bak,bizde de simdi bi eksiklik var malum sutlu olunca

Neniskoo sampuanin ozel bolge icin di miiii?
Oyle tahmin ediyorum..Baska olmasin..
Sirkeli suyla silebilirsin enfeksiyon icinde cok yaparlar ama sirke malum kokar simdi sana :82:

Ne sekersiniiizzz :)
Allah mahrum etmesin birbirinizdeenn
Enisteyide alkisliyoruz kolay degil Eylul'un babasi olmak
Insallah cok cok guzel gecer ve cok mutlu cok saglikli cok neseli bir yeni yas olur nenis

Bak yaa bir instagramdir gidiyor,cok kizdim kafadan atayim smile :83::89::101:

Hihihi :) sicak basima vurdu bide ustune utu yapinca :) kusuruma bakmayinn

Herkesin face i varsa face acayim bari insanlar yalvardi yurtdisinda sehir disinda olanlar acin Sezen'i gorelim diye ugrasamam diye acmamistim..Olmaz mi???
Olur deyin :92::88::89:

Son düzenleme:
Ya yok ozel bolge sampuani dil onceden kullaniodum iyi akil ettn aksam alayim bari unutmusum bn normal sampuanla yikiom kopuklu kopuklu calkalamasida 45dk suruo eheheh ne sapigm yaaaa
Bnm yok facem ona gore :)

Ya yok ozel bolge sampuani dil onceden kullaniodum iyi akil ettn aksam alayim bari unutmusum bn normal sampuanla yikiom kopuklu kopuklu calkalamasida 45dk suruo eheheh ne sapigm yaaaa

Bnm yok facem ona gore :)

Uyy kuzum normalde bile onerilmez sabun vs pek,hemen al bence de
45 dk deli kiz

Bu instagram face beni bozacak belli ki

SIRF SIZI GORMEK ICIN INSTAGRAM ACMAM COK ACIMASIZCA !

Son düzenleme:
Gunaydnlar efenim nasilsnz?

sinirliyimmagrasifim kompleksliyimmm

kk nın uygulamasınaaaa bnm iiçin bitmiştir yazıyorum yazıyorum patt durdurulduuu kaldırdım bndeeee
artık telin netindn yazarım o da zor ama toplu alıntılama yapmam tek tek yaparımmm

bn okur okumaz acba ne ile temizliyorsun diye düşündüm wc kağıdı mı yoksa su ile mi...eğer su ise belkdi ordan damıyordurrr:44::26:
ayrıcaaa enişteyide tebrk ediyorummm güzel plan yapmışşş
darısı başımıza

svittiimmm...bnce o havadan öyle oluyorr....
bn memlekette 2saat uyusam 10 saat uyumuşum gibi uyanırım...
ama burdaaa ne kdr uyursam uyuyayım daha cok uyumak istiyorm kalktıgımda da yorgun hissediyrum....

face daha zor gibiii uğraşmak ister hep ilgi alaka beklerrr....ama daha cok paylaşıp daha cok şey yazabilirsinnn
instg.a sadace foto yüklüyorsun sanrmmm..ben de yeniyim attım 4 foto duruyorum öyleee:86:

45 dk deli kiz

öyleee bncedee ama merak herşeyi yaptırıyorr...insann başına ne gelirse merktan gelirmişş

45 dk deli kiz

Aman acma kustum zaten sana ve swite acmayin istemiyom
Evet uygulama cok kotu yazios yazios durduruldu dio ne sacma kactane iletm gtti oyle..... canim ben suyla temzliyrm biraz hassasim tuvalet kagdiyla silmiorm direk cnku kasintim oluo sokakta erkekler gbi kasinmak istemiyorum hart hurt :) o yuzden su mutlaka su snra wc kagidi piril piril :) ama akintm oldgu icin koku var malesef kendmden tiksnyrm bide malum gynmeden yatyrm esim rahatsz olmasn die bol kopukle yikiyrm :)

Gunaydnnnn tatlillarim ekmek kadayflarm bal lokmalarimmm. Kizim da smdi uyandi donuyor icimde tepetaklami atio napio cozemedim :)

eylülde annesi gibi kıpır kıpırrrrrrrrrrrrr
günaydın tatlışım

nenem dedem usulü gibi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii katıla katıla güldüm minnoş allah iyiliğini versin yahuu
açmalısın minnoşumm instagram

minnoş face de olur ama instagramda resim ekleriz kii

45 dk deli kiz

değil kiii plojooo instagram açıyooooo plojoo instagram açıyooo

minnoşlaaar tünaydınlar olsun kiiiii

anldm cnm ama köpük daha cok yanma yapar gibi geldii:26:
yanma bnde de enfeksiyon sanrm...oofff

sinirlendim kaldırdım vallaa iyi oluyordu siz bişi yazınca geliyorduu..ama hep durdurldu demesi bni uyuz ettii

Bende uygulamada var ama chorme'a alistim sadece foto yuklerken uygulamayi aciyorum.Ama bi kere oyle kapandi sonra girince kayitli diye sordu evet dedim yazdiklarim cikti
Amaan neyse :) ya meraktan ya ... derler,kendimi bugun cok terbiyesiz buldum

Breh brehh hemen tehdit!
Yok kusmek fln op bakim!
Köpüklü lalaa

Heyy masallah :) dunya dönüyor kiz ömür bitiyor cok uyuma bu kadar
Neneyle dede gercekten cok iyiydi

Ama ben heemncik kuserimki huyum pis benim kizlar aksama makarnam ve z.yagli kabagm var yogurt ve salata szce nasil baska bsy yapimi hic yapasmda yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…