Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ask olsun,yaramazlik dolsun evleriniz e mi! :82:
Bir de o zimbirtidan actirmayin bana
Yukleyiverin gitsin iste :))))))
Saka bi yana bir kurcalayim bakayim neymis nasilmis :)

Iftardan donuyoruz..
Sezeniskomun gozunun hemencik yanini bocek isirmis abimin kucaginda uyurken,o tutana kadar bızzt! Essek cennetini boylamis ama neyse o da bi ananin kuzusu
Olunun arkasindan konusulmaz
Tabii her derde deva ana sutu surdum gecti bile :82:

Sizi cok severim bea!

kurcala ve yükle tatlışş
sezoşun kanı tatlı tabii pis böcek kart bizleri mi ısıracak
yerimki onuu

bizde senii minnoşşş:13::13::13::13::13:

fox da kiraz mevsimi diye bi dizi var şuan izlemelisinizz bence çok güzel bi dizii

bnde izliyorum onuuu yeni bölümünü izlemiştim birdeee tekarını izliyorum şimdii
bncede cok güzel birde kaçak gelinler güzel oluyorr

majorrrr

kızlardan falan bahsederken prensess diyoruz yaa erkeklerede prenss kendi üzerime alınıyorum bndee o yuzden değiştirdimmm
annem bana hep ev kedisi der hep ewde oldugum dısarı cıkmadıgım için :))

Son düzenleme:

hep geceleri oluyo dimi benmde şuankiyle 3. izleyişim sanırm
kaçak gelinleri de izliyorumm bidee kocamın aiilesimi ne onu dizi kolik oldum

hep geceleri oluyo dimi benmde şuankiyle 3. izleyişim sanırm
kaçak gelinleri de izliyorumm bidee kocamın aiilesimi ne onu dizi kolik oldum

ewt birde o var doğruu
eğlenceli diziler bu yıl güzeller dram üzerine olanalrı sevmiyorm

Gunaydnnnn tatlillarim ekmek kadayflarm bal lokmalarimmm. Kizim da smdi uyandi donuyor icimde tepetaklami atio napio cozemedim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Majorrrrrrrrrr do re mi fa sol la si doooooooo gunaydn hg instagrm arkdsm bu topigi boslayani afaroz ederm he bidaha kayboldnu gormicem :) daha +18KONUSCZ kacmayin biyere plojo ve cikolata siz okumayn bebeklernz var dermismmmm ay sabah sabah enerji patlamasi yasiyrm yasasin bugun cok dincimmmm hehe :)

Hamislere bi sorum var biraz acik olcak ama sormam lazim napim smdi yani :) kizlar bnm idrar yolimda enf var ve akintm oluo yani akinti seklni siz tahmn edin aciklamim ama onun haricinde birde donum islak oluo yani su dokmusum sanki idrar gbi dil bildgnz bi kac damla su damlatmsm gbi smdi aralik annelernde gordm bi kadnda da oluomus bebegn sivisi sizio olablr dediler sizde de oluomu bana cok mantikli geldi bildgnz su yani baska nerden geleblr dier akintiyla hc bi alakasi yok bilenler beni aydnlatsn yarn dr uma sorcam ama yarina kadr catlarm

Hamis degilim ama :)
Sicak tutamadigin birsey gb oluyordu ara ara :)) sivida azalma gb bi sıkıntı olmadi..O sivinin sizmasi oyle basit birsey degil ama danismakta fayda var tabii..
Ayrica ben artik yaramazlik konusabilirim hııhhhh

Bir de instagram yok bende..bir de onunla nasil ugrasayim soyleyiverin bana,size hic hasret cektirmemis fotograf yuklemis biri olarak sorarim 1er foto haketmedim mi :82: ask olsun eviniz yaramazlik dolsun (agzima takildi bu da)

tünaydınlar herkeseeee

tatilde hiçç yorulmuyordum ben gece 1e kadar geziyorduk fink fink
dün kvlerden 11de geldik resmen bayılmışım uyumak az kalır
demek evde huzur bulup uykuya dalıyorum

ay valla instegram açasım geldi sizin için..
görelim görüşelim

ben de henüz olmadı canım ama akıntı var bolca
doktor yanma kaşınma ve kötü koku olmadıkça normal dedi akıntıya...
ama diğer ıslaklık henüz olmadı...senden 1 ay sonra yaşadığım için herşeyi kesin bende de olur
doktora sor bakalım da aydınlat bizi..önemli bişey olucağını sanmıyorum ben..

sen demiştin bize hamiş kalmadan yaramazlığın tadını çıkarın diye
gerçi hala yaramazız ama ikimizin de aklı bebişte rahat olamıyoruz yani işte nenem dedem usulü gibi
ayhh çok ayıpp sivitteeee

Dün kvlere giderken foto yüklemeyei denedim tel.den ama hata verdi
ama söz PLOJOM size boy boy fotolarımı yüklücem ki unutmayın beni
sen 500 tane foto hakettin

Bilmiyorum aklim takildi sorucam yarin,bnde normal akinti var piste kokuo kendimden tiksnyrm aksam eve gdnce sampuanla yikiyrm iyice kuruluyrm temz camasr gyorm kokuya alerjm var....gogle playstore dan instagram indir o indikten snra uyelik ac hemen kolay bsy tatliskosu
Sanada tunaydn gobisdas nabr bnde cok yoruluyrm vallahi napcz biz 7.ay dan snra ya offf sende olmaz insallah akini herkeste olck die bsy yok tombigim :) hadi ac instagram plojoya yazdgm gbi kolqy bsy en azindan bu siteden daha kolay bu araa kizim kipir kipir gidiklio beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…