Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Hoşgeldin svittt
Anladm ztn çeşmede hersey dahil yok..öğlen gittik ayarladık aldık cok şükürrr gün saycam artıkk..kuşadasına gitcez kısmetsee

Bugum bi bolluk bi bereket var sanrmmm...ama bnm vahşi yeğenim geldi kiii..bn yokken herkez hurda oluyorrr

telden yazıyorum....

Hadi gozunaydin kizceee
Ben bugun Sezen uyudukca uyudum..Kendime geldim cok sukur..Durmuyordu aksam zaten esimde uyuyakalmisti,annemde kaldik esim uyusun diye..

Son düzenleme:
Hadi gozunaydin kizceee
Ben bugun Sezen uyudukca uyudum..Kendime geldim cok sukur..Durmuyordu aksam zaten esimde uyuyakalmisti,annemde kaldik esim uyusun diye..

Saol plojoo cok sükür yerimiz bellii artık gün saycazz...
Sende dinlenmişsin aferim sanaa sezen uyu en güzeli işleri boşver yaparsn yavas yavas...

telden yazıyorum....

Saol plojoo cok sükür yerimiz bellii artık gün saycazz...
Sende dinlenmişsin aferim sanaa sezen uyu en güzeli işleri boşver yaparsn yavas yavas...

telden yazıyorum....

Dayaniyorum dayaniyorum sonra bi bakmisim bayilmisim artik

Ohh yavas yavas hazirlanirsin

Dayaniyorum dayaniyorum sonra bi bakmisim bayilmisim artik

Ohh yavas yavas hazirlanirsin

Çocuk bakmak kolay değil...kendini dinlendir annene git o baksn sen 2-3saat uyu en azındn

Ewt kızce artık yavas yavas bavul hazırlıcmm

telden yazıyorum....

isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler
boşver cnm yarn yaparsın kalanınıı
bencede canımm
dün biraz topladım bıraktım valla

asos asos iyki dogdun iyiki dogdun asossssss iyiki varsn tatliskommmmm happy happy happy birt day to youuuuuu canimmmm esinle bir omur mutluluklar her gunun bugunki gbi musmutlu gecsin yasasinnn asos gttikce morukluyorrr :) ohh yakinda bi bebiste gelir bn dogum gunlerni cok severm o yuzdrn cok sacmalarm hisslermi ifade edemem ki . Muahhh eylul tetasini cok optu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
ttatlışkommm kelebeğim benimmm teşekkür ederimm
en çokta eylülün öpücüğüne sevindimmmm yesin onu teyzesiiii tetasımı deseydim

Kizlar onumde ilac surusu varrr :)smdi mama yedim ilac icicem ki hicte sevmem hele bi portakalli gbi efervesanim var ama bn sekerli ilacta sevmiom napim yani :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bitecek o ilaçlaarr burnunu kapat da iç

minnoşummmmmmmm teşekkür ederim çokkk nicee yıllara bu topikle inşallaah
ayy ne kadar uyguna ayarlamışsın canımmm seneye bende ege istiyorumm valla süper olurr
iyi tatiller tatlışkomm

ahaha aslında babamla annem malzemeden kaçtıklarını düşünüyolar kuzum bizimkiler bana arızalı derler o enerjiyi buraya yansıtamadığımdan siz farketmediniz babam der hatta bi tane yaptık o da arızalı çıktı diye

bu arada kuzumm karasuya babam stand açmıştıııı 3 yıl önce felan lunaparkın yanında var yaa biz kesin karşılaşmışızdır kuzum yaa belki yani bi ihtimal

sivitoşşşş seni çok özledikkiiii
ohh gezin eşinlee romantik romantikk minnoşta ilk tatiline çıkmış olduu

tatlışkommm bitiridim çok şükürr şimdide de 3 gün ard arda annemde var iftar ama annemdeki tabi kendiminki gibi tempolu olmaz

kendine gelcen tabi tatlışımm sen bebişine ne kadar güç veirsen o sana o kadar tutunurr[/QUOTE]

Dogum günün kutlu olsun canım nice yaşlara [/QUOTE]

canımm teşekkür ettim kii

Çocuk bakmak kolay değil...kendini dinlendir annene git o baksn sen 2-3saat uyu en azındn

Ewt kızce artık yavas yavas bavul hazırlıcmm

telden yazıyorum....

Cok buyuk emek..
Disardan bakmaya hic benzemiyor :)))

Tek kullanimlik tatil esyalari olsa ne guzel olur

Burda mimikler olmayinca kimin ne deli oldugu anlasilmiyor

Genelde Cebeci tercih ediliyor kizce bitek 2012-2013 annem teyzem kuzenler Karasuya gitti..2012de bnm dugunden once ordaydik..Buyuk ihtimalle karsilasmamisizdir ama :)

Öff cok ozledim gitmeyi
Marmaris ve ozellikle izmir tatili cok iyiydi ama Cebeciye bile raziyim suan ama biraz daha beklememiz lazim..cok sicak daha..

Son düzenleme:
karşılaşmamışızdır o zaman cannım
sizde eylülde gidersiniz canımızı istetirsin kızçee sezenişko büyüsün azıcıkkk denizle buluşacak kadar olsunn yüzer bile annesii
valla şu sıcak havada deniz olaydııııı ahh ahh

Kizlar bende nisanliyim evlencem seneye inşallah kayinvalide we ewde babaanne var nasil davranmam gerek sizce esimle nasıl olmam gerek ??

Hayirli olsun oncelikle :)
Sen mi kabul ettin beraber yasamayi yoksa tek seceneginiz bu mu?

Bikini alacak babasi ona hahaha
Aaahh aahh

Esim siparis yuzuk isi icin Istanbul'a gitti donuyor fotograf gonderdi karsiya gecerken cekmis acidim kendime :) Sezen dursaydi gelirdim senle dedim guluyor yola bile raziyim diye :)
Tabii sonra sukrettim sonradan yatalak olan kor olan insanlar ne yapsin..tovbe..
Azcik daha sabredince kizcemle arabaya atlayip gezecez nasilsa

Senun donus ne zaman?

Elektrkler gitti sizde koptmm

telden yazıyorum....

:)) aklima yegenimle komsunun ufaklik depremde oyun oynardi o geldi..

Ikiside kucucuklerdi bizim kiz cocuga sarilmis aynen soyle diyyordu;
"Kokma oluum kokmaa dettem oluyor"

Kokma kokkmaa kedicik baglaniriz yine

hepiniz beni çok merak ettiniz dimi

anlatıyım da gülün biraz....

bugün anladım ki ben de bi gudubetlik var.... sabah güzel güzel hazırlandım gittim hastaneye. saat 10:00 da... randevum 11:45ti... 12 gibi muayeneye alındım. bu arada 11:30 gibi doktor bey çıktı, asistanlar muayene ediyo, gerçi doktor olsa da asistanlar muayene ediyo neyse girdim muayeneye, daha önce 2 yumi demişlerdi, solda 3 sağda 2 göründü bu defa :) sevindim. boyları eşit olan ümit vaad edenler bunlarmış... endrimium( o neyse) da inceymiş....

üstümü giyinecekken bi şey içimden aktı gitti bende o telaşla üzerimize verilen bez yok mu hah işte onu bacağıma tutuverdim e beni akılsız hatun dedim sonra kendime reglsin bu yapılır mı utana sıkıla hemşireye gidip dedim ki ben reglim ya, senin örtüyü batırdım eskisi kadar regl olmuyorum bu arada 1 ped tüm gün zor doluyo ama tabi bugün içimde ne varsa boşaldı mübarek bütün o örtü kana bulandııı :120::120::120::120:

sonra asistan doktor hanımla görüştük dedi ki "doktor bey gelsin sizin ilaçlara karar verir siz de 13:30-14:00 gibi gelin, raporunuzu hazırlarız siz de alırsınız." tamam dedim çıktım... yeğenime gittim bi saat kadar oyalanıp geri döndüm... sistem yok lafları falan geçiyo... o sırada doktor bey çıktı "hastalarımız neden beklediklerini açıklayalım dedi, surver ile bağlantı kesilmiş ve sisteme giriş yapamıyorlarmış. en azından ilaç alacak hastalara reçete gibi olmasa da bi not yazın verin de tedavileri aksamasın" dedi. bana döndü ve yanındaki asistana bu şapkalı kim dedi şeyyy hastanızım dedim yine şımarık bi haldeee.... ilaçlarını alabileceğin eczane var mı dedi, alırım dedim eczacı tanıdık... yazın dediğim gibi dedi sonra da gitti. birazdan içerden çağırdılar beni ilaçlarımı yazmışlar gonal f 300 (450 lik ten 2 kutu) ünite ve menogon 150(75 lik ten iki kutu) ünite kullancam. pazartesi gittiğimde de raporumu alıp diğer ilaçlarımı çatlatma iğnesi, vitamin vs. eczaneden temin edicem, o güne kadar eczacıdan ödünç alcam ilaçları..... kullanma şeklini falan gösterdi gonal f nin... bu arada öğrendim ki o benim olmadığım saatlerde başhekimlik binasında yangın çıkmış surverin kablolar yanmış şaka gibi

raporumu ancak pazartesi yazacaklar... ama bu geceden itibaren iğnelere başlamam lazım ya hemen eczacımı aradım ilaçlarımı söyledim. ecza deposunu aramış o da, bi süre bi o beni aradı bi ben onu aradım gonal f kalem mi ampul mü karar veremedik bi türlü ben fakülteden çıktığımdan telle ulaşmam mümkün olmuyo ecza deposundan aradılar anlatıyorum ilacın şeklini falan....ellerinde ampulu varmış kalemi yokmuş. ama görüştüğüm kadın da ilaçların şekilleri içeriklerini bilmiyo ben de adı ampul mü kalem mi onu bilmiyorum en son aklıma güzbahar geldi, o da kullanmıştı. onu aradımmm... HELLLPPP MEEEEE diyerekten.... sonunda kalem yada ampul olmasının içerik olarak fark etmediğini kullanım şekli olarak farklılık olduğunu kavradık ve ben yeniden ecza deposunu aradım. ilaçlarımı gönderecek 2 şer kutu şimdilik, devamı pazartesi artık

haaa pazartesi rapor almaya gittiğimde anestezi bölümüne de gidecekmişim ciğer filmimi çekcekmiş kan alcakmış.... çarşamba da kontrole gidicem, muhtemelen cuma da çağırabilirlermiş tabi bunları hatırlayınca müdür beyi aradım iş yerimi, dedim müdürüm ben yeni dönüyorum ama pazartesi ve çarşamba da gelmem gerekecek, hatta muhtemelen cuma da; biliyosunuz benim 25 günlük iznim duruyo onun 5 gününü alıyım ben... sağolsun izne gerek yok bu sağlık dedi; ama dedim ben gelince geri dönemiyorum sabahtan akşama burdayım, yazayım ben o izni... nasıl istersen o zaman dedi, bi ara uğrarsın yazarsın....

geldiğim gibi taksiye atlayıp işyerime gittim, mesai bitmiş 5 dk geçmişti koştur koştur çıktım yukarı müdür bey henüz çıkmamış, hemen doldurdum izin kağıdımı.... veee önümüzdeki hafta gayet izinli ve gönül rahatlığıyla işlerimi koşturcam inşallahhh

yangın çıkmış yaaaa... fakülteden çıkarken itfaiye arabaları fink atıyodu etrafta... o haaa yaaa dedim... şaka gibiii....

MUTLU YILLLLAAAARRR ASSSOOOOŞŞŞŞŞŞ, mutttttluuuu yyyıııılllllaaaarrrrr AAAASSSOOOOŞŞŞŞ, muylu yıllar mutlu yıllar iyikiiii doğduuunnnnn aaaasoooşşşşşşş

Kizlar bende nisanliyim evlencem seneye inşallah kayinvalide we ewde babaanne var nasil davranmam gerek sizce esimle nasıl olmam gerek ??
cannım hoş geldin... valla eğer anlaşıyosanız olabilir mesela ben çok kalabalığa alışkın birisi değilim 3 kişilik çekirdek ailede yaşadım o yüzden istemem kalabalık olmayı ama sen alışıksan ve karşı tarafta iyiyse yaşanabilir...

ayyy nasıl canın istemiştir yinede bebek minnak olunca çıkmak da zor tabii
1 eylülde seminerler başlıyo kuzum işte bizimde az kaldı yaa çok üzgünüm
dönmek istemiyorummm off inşallah seneye memleketime dönebilirimm aminn:26::26::26:

canımm baya olaylı bi muayene olmuş inşallah sonucu mükemmel olurrr
iznini de almışsın rahat rahat hastane işlerini halledersinn

MUTLU YILLLLAAAARRR ASSSOOOOŞŞŞŞŞŞ, mutttttluuuu yyyıııılllllaaaarrrrr AAAASSSOOOOŞŞŞŞ, muylu yıllar mutlu yıllar iyikiiii doğduuunnnnn aaaasoooşşşşşşş

teşekkür ederimmmm tatlışkommmm teşekkür ederimm tatlışkooommmm

Hosbulduk canim.. bende cekirdek ailede buyudum fakat hep misafirmz olur kalabalga aliskinm ama bilmiyorum yinede nisanlimla da iyi anlasyrz cok sukur cikali 2 yil oldu iste evlenince degsr mi erkekler ?

hepiniz beni çok merak ettiniz dimi
...

Oyyy amaann nazli olacak bu baby
Neyse ki ilaclar halledilmis cok sevindim canim..Hayirli ugurlu olsun,sonu guzel bitsin insallah..Allah dualarinizi karsiliksiz birakmasin..

Amiiinn..gonlune gore olsun canim..
Zordur uzak..Bide simdi alistin daha zor olacak gidince..insan afalliyor kalabaliktan cikinca..

Hosbulduk canim.. bende cekirdek ailede buyudum fakat hep misafirmz olur kalabalga aliskinm ama bilmiyorum yinede nisanlimla da iyi anlasyrz cok sukur cikali 2 yil oldu iste evlenince degsr mi erkekler ?

Evet degisiyor :) ama benim ki iyi manada tabii cunku onemli olan kendi kurdugu aile oluyor..bizimle olunca mutlu..
Ama kotu orneklerde var..Bu iliski gb tamanen sizin sekillendirmenizle kisiliklerinizle alakali bence..
Buyuklerle yasamak zordur..Ben evlenmeden sartlamiyorum beraberde olabilir diyordum ama simdi bakiyorumda cok zor birsey..
Saygi eksik olmadikca olmayacak birseyde yok aslinda..
Yasanilarak ogrenilecek birsey sanirim..

zor valla uzak kuzumm buraya alışıyorum zaman bitiyo şimdi vana alışmak var gidince amannn neyse şükür ki atandım

hakkında hayırlısı olsun canımmm inşallah beklediğin mutlu yuvayı bulursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…