- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.621
Aksam yemegine naptiniz banada akil verin cicilerrr
Bu gun yemegim tamam hemen soyleyim canim...
Domates corbasi karisik kizartma fellah koftesi bide salata
Ben annemdeyim :)
Yalanci bosnak mantisi var milfoyle :)))))
Gerisini saymayacagim :)))
Firinda bisyler yap kizce hep kolay oluyor hem guzel..
Fellah koftesi mi?
Cok severim
Kuzenim yapar,eniste asker olunca tayinlerden dolayi gezincede heryerin yemegini biliyor malum :)
He biliom onu tv de tarifte denk gelmstim bi kac defa guzele benzioAyy uzuldum simdi hamissin ya niye yazdim ki ben..fellah koftesi bgurla yapilan mimik kofteler haslanip sos yapilio ustune canim. Veririm tarifini istersen
yalanci bosnak mantismi onu hi yemedm hehhheh ama guzeldr bosnak mantsnin orjnali gbi deildrde fena da deildr :)Ben annemdeyim :)
Yalanci bosnak mantisi var milfoyle :)))))
Gerisini saymayacagim :)))
Firinda bisyler yap kizce hep kolay oluyor hem guzel..
Fellah koftesi mi?
Cok severim
Kuzenim yapar,eniste asker olunca tayinlerden dolayi gezincede heryerin yemegini biliyor malum :)
Benim anne antepli olunca ordn biliyorum ...benim kocada asker.geziyoruz iste malesef
Annem gidio bu aksam:'(
He biliom onu tv de tarifte denk gelmstim bi kac defa guzele benzio
yalanci bosnak mantismi onu hi yemedm hehhheh ama guzeldr bosnak mantsnin orjnali gbi deildrde fena da deildr :)
Liseye giderken hala zilllere basip kacan biri olarak araba cizmekte zevkli geldi
Hala yapasim var zile basip kacmayi ama genelde gec saatlerde esimle oldugumuzdan durdurmustur hep beniSezen buyusunde onunla yapariz
Isin birini birakinca bidaha hic toparlanmiyor kizce o yuzden hergun birsey mutlaka yapiyorumm..
Masallah valla sana :) Bende gececem birazdan anneme iftara kuzenim gelecek..
Ellerinden operim anacigininda
kimmleeer geldiiiiiiiii buu topikten kimleeerrr geçtiiiiii
hiçbissiiii siziiin hasretinizi gidermediiiiiii
hiçbirisiiii sizin kadar sevilmediiiiiii
kimmleeer geldiiiiiiiii buu topikten kimleeerrr geçtiiiiii
inşallah cnm bnm hayırlısı
bn annemlerle kv.leri aldm tmm yettiii.
seninde az kalmışş dayan yarn bitiyorr:32sonra dön aramızaa
hmmmmm sende mi istiyorsunn artık hadi hayrılısı olsun eşini 1 aya kalmaz ikna edersin
plojooo
es geçmicem inş. ama 11 14 17 olucak sanrm öyle planlıyorum tabii planla ne kadr olursaaaa
Kizlaaar hepinizi cook ozledimm
Ama telden ne zaman yazmaya kalksam ya baglanti gitti ya oturum kapandi ben de telefona kustum
Ama hep okudum sizi alttaki merakli ziyaretci bendim
Simdi cesmedeyiz mukemmel burasi...hic olmadigim kadar huzurluyum ..
Eve donunce uzun uzun yazicam..hepinizi cok seviyorum
QUOTE=amayaa;36181329]aydın günlerimiz olsun gelincikkkleeeerrrrr
akşam eve gitttiğimde bi tomar sayfa olur okuyamazdım,svitiii her öğlen ve akşam işten çıkadan yazardı mutlaka.... svityyyiii özledimmmm
sonra major da gelirdi anlatırdı....
deva da evi aldı bizi unuttu maşallah
hava kapalı amayaa hüzünlüü
Herkese selamlarrr nasilsinz bakalim ben bugun iyiyim cok sukur asenim canim baya yorucu bir ramazan olucak senn icin davetlern kalabalikmis baya . Bnm icinde iyi dileklerde bulunmussun valla 2gun ruh halim kotuydu ama toparlandm bebegm bnmle olucak buna inaniyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohhh nesen daim olsun kizceeeee
hişşşşşşşşşşşşşşş ordakileerrr
yorulmuşş ama mutlu bi asen geldiiii
bugün benim doğum günüümmmmmhadi doğum günümü kutlayınn
16 kişilik misafirim vardı bugünn mutfak masamı balkona çıkardım misafir masamı da açtım heryer insandııışükür ki yemekler yettii çaylar içildiii eşim süpriz yapıp gizli saklı pasta almış herkesin içinde girdi odaya ve çok şaşırdım duygulandım milletin içinde sümüklüü çocuklar gibi aağladımm
valla istemiyodum ama böyle olsa da güzel olurmuş dedim ondan kanıma girdi bi kere bebekbakalım hayırlısı olsun o geleceği zamanı bilirrr
sivitoşşşş seni çok özledikkiiii
ohh gezin eşinlee romantik romantikkminnoşta ilk tatiline çıkmış olduu
tatlışkommm bitiridim çok şükürr şimdide de 3 gün ard arda annemde var iftarama annemdeki tabi kendiminki gibi tempolu olmaz
kendine gelcen tabi tatlışımm sen bebişine ne kadar güç veirsen o sana o kadar tutunurr
amiiinn cnm kimseler olamayınca sarkı söyleyesim geldii.....
sesimi duyan kaçmaz böylecee
geçmiş olsun asencmmm....uzt bacaklarını balkona artık rahatlaa :)
doğum günün kutluu olsunnnnn:124::124::124::118::118:
nice mutlu yıllaraaaa...sağlıklaaa eşinden hediye isteeebelki kabul ederrr
heyırlısı cnm inş istediğiniz zmnda versin rabbimm
uzattım valla canım ama bi makinalık daha bulaşık kaldı onları da yerleştirince gerisi sonra artıkk
sağol tatlışımm nice senelere hep beraber inşallaah
valla istesemde o hediyeyi bana vermezo kadar kararlı
sivitoşşşş seni çok özledikkiiiihişşşşşşşşşşşşşşş ordakileerrr
16 kişilik misafirim vardı bugünn mutfak masamı balkona çıkardım misafir masamı da açtım heryer insandııışükür ki yemekler yettii çaylar içildiii eşim süpriz yapıp gizli saklı pasta almış herkesin içinde girdi odaya ve çok şaşırdım duygulandım milletin içinde sümüklüü çocuklar gibi aağladımm
valla istemiyodum ama böyle olsa da güzel olurmuş dedim ondan kanıma girdi bi kere bebekbakalım hayırlısı olsun o geleceği zamanı bilirrr
Amayaaa seni alintilayim dedim ama beceremedim sanirim
Burdan bi kitap aldim bebekle dogmak diye hamislik kitabi diye aldim
Tup bebekle hamile kalan bi annenin hamile kalma sureci ve sonrasini anlatiyor..hep aklimda sen vardin okurken..eger sakincasi yoksa bana ozelden is adresini gonder ya da istedlgin kargo subesini soyle sana gondereyim kitabi olur mu?
Hepinizi optum
Kizlar onumde ilac surusu varrr :)smdi mama yedim ilac icicem ki hicte sevmem hele bi portakalli gbi efervesanim var ama bn sekerli ilacta sevmiom napim yani :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KELEBEEEKKK cok gecmis olsun kuzum ama bozma sakin moralini..
Eylul annesine simsiki sarilicak vaktinde gelicek..
Farkli doktora gidicektiniz di mi?
Biz gittik farkli doktordan yorum almak guzel oluyor..
Sen yat dinlen misss gibi ...
Eylul tekmelere devam ediyor mu?
Ben daha hissedemedim ..
Ama seni bi geriden takip ediyorum karnim yeni kasinmaya basladi
Sen yazdigin icin niye kasiniyorm demedmevet baska dr a da goruncem bi ka randevu aldm bakalim canimcim... senjn tatil iyi gecio anladgm kadryla bebegim napio onu yorma annesi doverim he eylul tekme atmio ya bi defa atti daha tik yok jic hssetmiom atsa da babasida duysa artk kocis jeyecandan olcek hani kizimin tekmeleri diyip duruyor :)o kasinti bnde azaldi svittim yaa
PLOJOOO SUPER ANNE
cok uykusuz kaliyosun dimi
Ama Sezenin o masum bakislari icin uykusuzluk bile guzell
Ah bi de utuler olmayaydi
Tatil donusu beni camasir ve utu yigini bekliyor
Hayatt tatil olsaaa
Siz tatile gidebilicek misiniz plojocum?
Sen i bnm yerime cimcime portakalli ialaci duyunca nasil sevndi :) sanada verir yakinda ama hic guzel dil agzmi yuzumu buusturup iciom vallaSenin icin ben iciyim miiii
hişşşşşşşşşşşşşşş ordakileerrr
amiiinn cnm kimseler olamayınca sarkı söyleyesim geldii.....
sesimi duyan kaçmaz böylecee
Kizlar onumde ilac surusu varrr :)smdi mama yedim ilac icicem ki hicte sevmem hele bi portakalli gbi efervesanim var ama bn sekerli ilacta sevmiom napim yani :)
KELEBEEEKKK cok gecmis olsun kuzum ama bozma sakin moralini..
Eylul annesine simsiki sarilicak vaktinde gelicek..
Farkli doktora gidicektiniz di mi?
Biz gittik farkli doktordan yorum almak guzel oluyor..
Sen yat dinlen misss gibi ...
Eylul tekmelere devam ediyor mu?
Ben daha hissedemedim ..
Ama seni bi geriden takip ediyorum karnim yeni kasinmaya basladi
Sen yazdigin icin niye kasiniyorm demedm
PLOJOOO SUPER ANNE
cok uykusuz kaliyosun dimi
Ama Sezenin o masum bakislari icin uykusuzluk bile guzell
Ah bi de utuler olmayaydi
Tatil donusu beni camasir ve utu yigini bekliyor
Hayatt tatil olsaaa
Siz tatile gidebilicek misiniz plojocum?