Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Tunaydinnnnn tatliskolaaaaaarrrr bu sabah agzim cok kuru uyandimm:26: oruc carpti heralde
sen neden uyumuyon ?
Canimm ipleri iyice kopardim ben baya 5 e dogru uyuyorum

Tatlisimmm bir guncuk kalmis idare et
Ohhh 7 temmuza ne kaldiii hazirla valizleriiii

Gnunuz aydin olsuun,guzel haberlerle dolsun topigimizz
Gunaydinnn lar olsun efenimm
Smayaa kuzumm valla biz soylesekte anlamiyolar ariyolar geliyonuz mu geliyonuzmu bugun yok diyosak diger gun ayni seyler annemlerde diyolar ama onlara bi kere soyleyince tsmam diyolar
Hadi ozlediler dedik de bi birak benide gelecegim zaman geleyim yahuuu
Sezen'den sevgilerle
Kime hangi sozler esliginde gondermek isterseniz artik

Ahahah sezosss nelerde biliyomus
Yerimmm kiz seniiii

kızlar ben bugun muneye yazıcam yarn ısım degısıklıgıyle gerı gelıcem habernz olsn gelmezsem merak etmeyn
Kizzz muneye nasil yaziyosunnnn
Ben bilmiyomdaa

Kizlar yumus yumus oglumla evinizdeyizz elinizi opmeye geldik teyzeler...

Allahimmmmm yumuk yumuk tipini yerim seninnnn mssallahhh
Canimm allah nazarlardan korusun kaganiii

canım bak hemen yukarıda hızlımenu yazıyor ona tıkla ordanda yonetıcı lısteıne gr orda mune de var kazen de var onlardan bırıne msj yazabılırsn cnmcım bu arada gunaydnnn özenıyorum valla senın uykuna

Tesekkur ederimmm tatliskommmm

Benimde duzenim yok kuzucumm dogu bati arasinda mekik dokuyorum

O cok bilenler hic bitmiyor malesef :)
Dogumdan sonrada sinirlarini zorluyorlar :)
Biz diger topikte adlarini öcü teyzeler koyduk :) bir de pimpirikli kocalar var
Ismi ne olacak minisin?
Saglikla atlatirsiniz insallah dogumuda..
Sonrasi cabuk geciyor..

Oyy sicak bir de..sen uyu uyu devam et hem oruclu hem farkli hava daha kotu olma :)
Sezen minnos ya yatiriyorum agliyor dik tutup konusuyorum susuyor :) isim cok zor gb :) ustelik hep boyleydi o kucaga alistirma diyenlere veresim var bigun

selam hanimlar nasilsiniz. bir selam verip gitmistim anca gelebildim ins hatirlamissinizdir:)

Hosgeldiin :)
Hatirliyorum Asen'in arkadasiydin di mi? :)
Sen nasilsinn?

ÇOK İYİ YA eşim de soranlara üçüz dersin diyodu,canım benim herif evvelden doğum hast.çalışıyodu,çocuk bölümünde,zaten alışkındı manzaraya bi de rahattır sağolsun,dr birlikte gittiydik o zaman şikayetlerimi unutmamak için kağıda yazıp götürdüm dr hepsi normal deyince bonus kelimeyi buldu,odur budur NORMAL bizde herşey...Şimdi tam tosuncuk oldum yalancı sancılar yokluyo ay of falan diyom amma ohoooo beyimiz normal olduğunu biliyo nasılsa Allahın izniyle öykü melis düşünüyoz ismini,yada sadece melis mi olsa bilemedim

selam hanimlar nasilsiniz. bir selam verip gitmistim anca gelebildim ins hatirlamissinizdir:)
Hosgeldin canim biz iyiyiz sen nasilsin

Minnosda ceneli olacak desene
Hele bi 2 yasina gelsin bicir bicir konusur

Eyvaah :) O 'normal' bi kere dillere dustu mu tamam zaten :)
Cok guzelmis ismiyle yasasin insallah iki isimde tek basinada guzel..
Yegenim var Melis isminin hakkini veriyor bal gb zilli
Kizimda Sezen,o da isminin hakkini veriyor sakin insanlarla sakin duruyor oynaklar sarki soyleyince susuyor :)))
Iyi dusunulmeli gercekten isim :)

inşallah sağlıkla alın kucaklarınıza vede inşallah isteyen herkesle birlikte ben de o çirkinlikleri yaşarımmm..... ve hakkatten de yerinde olsam ben de o diyenlerde birebir "ağzından girip burnundan çıkmak" deyimini yaşarım ağzını yüzünü yırtmak da olabilir....

daha bugün bahsediyoduk, memurum da ben iki tane müdür yardımcısına birden ayar verdim en son dedim alcaklar ifademi sarı zarf falan görcem herhalde.... sırada memurum bana müdüre; bayaaa koskoca ilçe milli eğitim müdürüne "hayırdır planınız mı var" dediğimi hatırlattı

ilçe milli eğitimde memurum ben, haftasonu açık lise sınavı falan yapılıyo onları işlemlerini yapıyorum. müdür beylerde sınav yapılan okulları falan gezerler sınav sırasında denetleme maksatlı, telefon açıp bana "sınav sabah mıydı?öğleden sonra da oturum var mı?" dedi... nasıl yoğunsam artık "hayırdır müdürüm planınız mı var gezmeye mi gitceksiniz" dedim ve hemen kendime geldim "müdür lan o sana hesap mı vercek gezmeye mi gitcek evinde mi oturcak, evet yada hayır de geç" dedim kendim kendime kendimi bi an bana sana o söylediklerini söylerlerken hayal ettim de kendimden korktum ayollll

öykü ne güzellllll

Son düzenleme:
Hosgeldin canim biz iyiyiz sen nasilsin

Minnosda ceneli olacak desene
Hele bi 2 yasina gelsin bicir bicir konusur

Babasi gb hersey erken olursa gelsin bol bol sorular :)
3 geveze,evden ses eksik olmaz :)))

onlar her defasında tekrar mı söylüyolar, sizde sürekli aynı cevabı verin... çok ciddiyim.... biz ne zaman geleceğimizi biliriz sık boğaz etmeyin anne bu kadar... yine derse yine yine yine.... sürekli aynı cümleyle karşılayın ama....

alemsin ya,ben de özel sektörün pisliğinden sonra çok şükür 2011 ocaktan beri kamudayım,ben de amir müdür haşırt yapıştırıyom lafı,müdürüm telefonda ha geliniz mi yada yerinizde misiniz dedi de yok daha yoldayım demiştim,benim deliliklerime de alıştılar zamanla,şimdi bi de hamilelikten artık zor hareket ediyom,sallamıyom pek bişeyi,nerde yaşıyosun bacım

inşallah canm ya babası melis istediydi,anısı yoksa koyalım dedim yokmuş anısı evvela sağlıklı olssun merhametli hayırlı imanlı olsun ben seni hamiş sanııyodum demek kızın varrr,ne güzel Rabbim sizlere bağışlasın nasıldı hamileliğin,kaç kilo aldın,kaç kilo verebildin,bebişin kaçıncı haftada doğduuu

bursa karacabey şekerimmmm ben de 2007 den beri kamudayım çok şükür desene sende bendensinnnn

anısı yoksa mı kız anısı olsa da "he var eski sevgilimin adıydı" mı diycek sana adam

Katiliyorum! Buyuklerin cocuklardan farki yok cunku cocuklar kadar derin zaaflari var..

Amiinn aminn..
10 mayista dogdu minisim..
Hamileligim cok guzel gecti kizlarinda aklina soktum :))) tabii sıkıntılar oluyor ozellikle son haftalarda ama cok sukur iyiydim..
Sadece gobisim vardi diyebilirim simdide memeler var :))
55le kaldim 4. aydan itibaren 2ser kilo aldim her ay en son toplamda 14le doguma gittim,eve dondugumde 6 kilo gitmisti sonrasindada 5 kilo verdim 58im simdi..
39+5 te spinal sezeryan oldum mecburen,hersey normaldi ama bnm yaramaz zoru basarip son hafta ters döndu makat gelisliydi..Artik yaramazlikmiydi 2mizide kurtardi mi bilmiyorum :)
Doktorumuz normali bekleseydin cok zorlanirdijiz ikinizde cunku 3 kez kordon dolanmisti dedi yorgun dogdu kizce aglamadi bile :)))

Ben telefondan girdigim icin yaziyorsa haftani gormedim senin ne kadar kaldi?
Belki mi dogum sekliniz?

ayrıca "normal" ne yaaaaa....

hamilelik zaten bi nevi "anormal" olma hali değil mi???? o normal bu normal diyenlere "sensin normal, bi bak bakalım sence ben normal miyim?" diyesi gelmez mi insanın.... yoksa ben şimdiden mi anormalim, bugün bana ne oldu, migrenim tuttu ve oruç tutamadım ya bugün ben, kendimi anormal mi görüyom acaba....

Babasi gb hersey erken olursa gelsin bol bol sorular :)
3 geveze,evden ses eksik olmaz :)))
Evettt sorularida cocuklarin nasil guzel oluyoo hepsi orjinal baski olur kizcenin

Simdi esimle tartistik birax gel seni annene biralayim bende ugrayim sonra seni alir yemege gideriz dedi bende gitmicem defim bugun gitmek istemiyorum kimseye dedim sen git dedim korkuyorum hep boyle olacak diye dedim kustuk simdi aksam yemegede gitmicem disriya biraksin beni anneme 2 gun kendide kalsin annesinde

bursa karacabey şekerimmmm ben de 2007 den beri kamudayım çok şükür desene sende bendensinnnn

anısı yoksa mı kız anısı olsa da "he var eski sevgilimin adıydı" mı diycek sana adam
carrtt diye ayırırdım kiii o zaman kızz doğumu deyiver helee yapabiliriz inşallah cesaret lazım

Son düzenleme:
maşallah canm Allah bağışlasın,benim ilk zamanları uyku-bulantı-kusamama ve gaz-şişkinlik,sonraki dönem kıskançlık eşi bunaltma ile geçti,sonra da ağırlaştık kızımla,58 de hamile kaldım 16 kilo aldım, şu an 36+2 deyiz,doğum şu an normal gözüküyo,çarşamba günü çatıya bakacak dr ama normal diye konuşuldu,eşim de normal çok istiyo ama cesaret lazım bana da,istek + cesaret+cadılık+hırs hepsi mevcut da doğum durumunda hepsini bir araya getirmliyim

Son düzenleme:
carrtt diye ayırırdım kiii o zaman kızz doğumu deyiver helee yapabiliriz inşallah cesaret lazım
annem ben daha gebe kalmayı beceremiyom doğuma cesaret vermek benim ne haddimeee.... plojoya sor sen onu, sana masal gibi anlatsın, bizim pollyanna o... herşeyi bi güzel süslüyo hatun....

gece uyumamış sezen sonunda annesi plojoyu da ağlatmış olay bu, plojo bunu nası anlatıyo dersin "kızımla dertleştik biraz, karşılıklı ağlaştık" gelde o iş sana zor gelsin.... acayip gaz veriyo bildiğin gibi değil bacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…