- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #13.041
Tunaydinnnnn tatliskolaaaaaarrrr bu sabah agzim cok kuru uyandimm:26: oruc carpti heralde
baya 5 e dogru uyuyorum
Tatlisimmm bir guncuk kalmis idare et
Ohhh 7 temmuza ne kaldiii hazirla valizleriiii
annemlerde diyolar ama onlara bi kere soyleyince tsmam diyolar
Hadi ozlediler dedik de bi birak benide gelecegim zaman geleyim yahuuu
Ahahah sezosss nelerde biliyomus
Yerimmm kiz seniiii
Ben bilmiyomdaa
Allahimmmmm yumuk yumuk tipini yerim seninnnn mssallahhh
Canimm allah nazarlardan korusun kaganiii
Canimm ipleri iyice kopardim bensen neden uyumuyon ?
Günaydın kızlarrr
Nena, Plojo, Sweat ve Amaya hepinizi alıntılamıştım ama nereye gittiler bilmiyorum
sabahları kalkıp işe gelmek işkence oldu benim için neyseki yarın son günüm.
artık bu dallas gibi iş yerinden kurtuluyorum.
inşallah yine 8-6 çalışacağım cumartesi tatil olan ve çokta yoğun olmayan bir iş bulurum.
aslında çalışma şartları iyiydi aldığım maaş ve verilen değer hariç
en çokta bebiş planlarının ertelenecek olmasına üzülüyorum şimdi yeni bir işe girersem bebekte otomatik olarak 1 sene sonraya kalacak
off iki haftadan beri hep böyle kafamda bir sürü şeyler kuruyorum tatile gidip bir an önce rahatlamak istiyorum.
Tatlisimmm bir guncuk kalmis idare et
Ohhh 7 temmuza ne kaldiii hazirla valizleriiii
Gunaydinnn lar olsun efenimmGnunuz aydin olsuun,guzel haberlerle dolsun topigimizz
Smayaa kuzumm valla biz soylesekte anlamiyolar ariyolar geliyonuz mu geliyonuzmu bugun yok diyosak diger gun ayni seylergünaydın gelincikleeerrrrr
kırkından sonra huy değiştirir derler doğru muymuş kiii:26::26::26: yiyince durcaaksa hemen başlıyalımmmmm hep beraberrrr
ASOŞcummm benim hem annem hem kv her haftasonu kendilerine gitmemi bekliyolardı önceleri, kv yürüme mesafesinde annemde köyde dolmuşla gidilcek.... her ikisinde de aynı çözüm cumartesi birine pazar birine gitcekmişim... daha ikinci haftadan isyan ettim tabi, benim evimi kim temizliycek ütümü kim yapcak hepsini geçtim belki gezesim tozasım var diye anneme açıkladım, kocam da kv ye açıkladıiş tatlıya bağlanadı.... kocan devreye girsin, yarın gelirsiniz yine gelin falan dendiğinde kocan "sık boğaz etme anne koca koca insanlarız, işimizi de biliriz" desin yeterli olun gibi bu arada ne kadar sinir bozucu olduğunu çok iyi biliyorum seni de çok iyi anlıyorummmm...
PRENSES reglini merak ettim sadece,
Hadi ozlediler dedik de bi birak benide gelecegim zaman geleyim yahuuu
Sezen'den sevgilerle
Kime hangi sozler esliginde gondermek isterseniz artik
Ahahah
Yerimmm kiz seniiii
Kizzz muneye nasil yaziyosunnnnkızlar ben bugun muneye yazıcam yarn ısım degısıklıgıyle gerı gelıcem habernz olsn gelmezsem merak etmeyn
Ben bilmiyomdaa
Kizlar yumus yumus oglumla evinizdeyizz elinizi opmeye geldik teyzeler...
Allahimmmmm
Canimm allah nazarlardan korusun kaganiii